|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
9.5.2008 9:10:20   
tweetek
joj, punce jaz sem laaaačna! Grem papat, preden skupaj padem... Pol pa še likanje pa prat moram dat... Vas pridem prečekirat malo kasneje, pa lep dan vsem!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.5.2008 9:10:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Perskindol Active gel se reče. To je tako kot Pernaton gel, ima ful hladilen učinek, je pa antirevmatsko mazilo.

hm, potem bom šla pa jaz tole danes iskat... kje se dobi, v lekarni?

Jeste user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.5.2008 9:12:14   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pa se tole vam moram napisat.
Pri nas je materinski dan kasneje,se pravi zdaj bo v nedeljo.Pa mi je vceraj moja 12letnica ze kar dala cestitko,so jih v soli naredili,napisal oz.sestavil tekst je pa vsak po svoje.Bom kar v nemscini napisala,ker v slo.se ne bo tako dobro slisalo.
Liebe mama
Die Rosen sind rot,
der Himmel ist blau,
Ich liebe dich so sehr,
ich vergesse dich nicht mehr!

Se mi zdi tako lepo se posebej zato,ker je drugace bolj zaprte sorte,se noce nic objemat,pa crklat na splosno.Edino crklanje je to da jo vsak vecer moram it pokrit ko se odpravi spat,pa seveda malo pri njej posedet.
Vcasih je bila pa cist drugacna.Kaj cmo,zgleda da je to puberteta,bomo pa zdaj dobili user posted image katerga bomo lahko vsi crkljali.

Res lepo, men so se kar solzice nabraleuser posted image . Veš, pri nas je tud hči bolj zadržana, sej zvečer se vedno polubčka, drgač se pa nič ne crklja, sine bi se pa še vedno stiskal, pa mojčkal. Pa tud sine user posted image  skoz nekaj boža, pa kliče..., hči se pa sam smeji.

Ja to imaš pa prav user posted image  V momentu utihnejo. Zadnjič sem pri frizerju priracala noter (pa nisem racala zaradi pitanosti ampak zaradi bolečin v križu) pa mi reče ena ki je večno na 90-dnevni ločevalni dieti "Ja kakšna pa si?" - sem odgovorila "Kakšna, kakšna! Še mal pa bova glih." user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.5.2008 9:15:11   
tweetek
ja kleopatra, res maš pravuser posted image . Pa bela je fajn, ker potem ko je vse polno potrebščin in pisanih igračk lahko izpade ful natrpan prostor če je preveč barv. Men je še posebej lepo ker sva imela prej spalnico ko eno ropotarnico - pohištvo zbrda z dola nametano da je blo kar malo divje. Zdaj je pa cela soba čist drugačna... Pa tako lepo je pospravljat male cotkice in pripomočke na svoje mesto v novo omarco in poličkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Men endorfine nabije ful. Si nikol nisem mislila da bom z užitkom likalauser posted image .Sem čist zadeta od hormonovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.5.2008 9:16:53   
tweetek
zdaj pa res grem..... Uživajte so user posted image pa hvala za nasvete in pohvaleuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.5.2008 9:20:00   
aleksandra silvija
Tweetek - no takšna razmišljanja me spravljajo v obup. Spodaj žabice pa zgoraj bodi, povrh še mako majčka in pod glavo tetra plenica itd. itd. Kot bi se pogovarjale v šifrah
user posted image
Že 2 otročka sem prinesla iz P(najmanj sem komplicirala pri 1. in mi jo je uspelo prinesti domov, pa čeprav sredi julija.)
, pa imam spet težave, kako-v čem prinesti tega. No, težave. Za vsak slučaj bom imela s sabo kakšno cotko več.user posted image Ker slečem ali ne oblečem ga še vedno lahko. In ja, če je hladno ga res zaviješ v dekce, pšokriješ še s kakšno pleničko, pa je. - pa menda ja ne bo??
Samo to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.5.2008 9:21:41   
alea01
kleopatra- ful lepo od tvoje hčerkiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.5.2008 9:26:57   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

A ste že izbrale pediatra? Jaz grem danes verjetno vprašat....sej sploh ne vem, kako to zgleda - se primaješ tja in rečeš, da boš čez dober mesec prinesel malega na pregled??

Kar se tiče pediatra sem se pozanimala na ZD Vič, ker mi je najbližji kako je s tem. Ker so mi znanke namignile katera peditarinja je o.k. in katera ni sem ovprašala kako je z izbiro med tistima dobrima. Od tega ena ne jemlje več pacientov druga pa. Tako da so mi svetovali da v času ko pediatrinja, ki še sprejema nove pacijente pokličem (seveda na sedaj, pač pa takoj po porodu). Je rekla naj ne čakam en tede pač pa naj pokličem čim prej ko rodim, da mi tako lahko zagotovijo datum prvega pregleda v času ko bo dete staro 4 tedne oz. 1 mesec.
Če izbrani pediater ne sprejema več pacinetov potem se za tega žal ne moreš več odločit.... RAZEN ČE IMAŠ PRESNETO DOBRE VEZE. 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.5.2008 9:27:40   
Anonimen
Tvitek lepo si uredila kotiček user posted image  

Naš mali bo tudi spal v spalnici na začetku in previjalna bo zraven, tako kot pri tebi. Pa vendar sem zadnjič pomislila ob gledanju videa kako moški previjajo plenice (z gas masko!!) ali ne bo to zasmradilo cele spalnice (previjanje ponoči in to)...?

AS definitivno se strinjam da je treba vzeti več cunj s seboj. Od viška ne boli glava hehe

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.5.2008 9:31:28   
alea01
joj, tolk hitr čvekate, da vam komaj sledim. Valda vmes delam pecivo. Da me ne boste user posted image user posted image . Se pa odlično počutimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.5.2008 9:34:43   
aleksandra silvija
Pa vendar sem zadnjič pomislila ob gledanju videa kako moški previjajo plenice (z gas masko!!) ali ne bo to zasmradilo cele spalnice (previjanje ponoči in to)...?
user posted image user posted image user posted image

ne, saj drekec v začetku sploh ne smrdi-vsaj ne tako zelooo-pri samo dojenih user posted image .

Kasneje pa načeloma ne previjaš ponoči.

Še v začetku ne kakajo vsi dojenčki ponoči, nekateri celo ne vsak dan,...
Razen seveda, ko pride do kakšne driske, bruhanj, ampak takrat si itak čisto preč in ne utegneš še vonjati,...user posted image

Veš kaj je meni najbolj smrdelo?
Polivanje. Ko ti poliva po postelji, svoji, zakonski-nek kiselkast vonj in potem neprestano preoblačiš.
Sploh pri 1. smo imeli v spalnici tepihuser posted image , ki smo ga seveda spravili na odpad.
V spalnici so super tla, ki jih samo pobrišeš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.5.2008 9:39:35   
Anonimen
No če ne kaka vsak dan ima pa lahko tudi ta poljske plenice user posted image  hehe

A polivanje praviš! Mi na kraj pameti ni padlo da še kaj drugega lahko smrdi user posted image  Saj je logično. Vsak bruhec smrdi user posted image  

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.5.2008 9:40:41   
aleksandra silvija
No če ne kaka vsak dan ima pa lahko tudi ta poljske plenice hehe
user posted image user posted image user posted image

Samo z user posted image  se je treba zmenit, kdaj bo kakal,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.5.2008 9:41:43   
aleksandra silvija
A polivanje praviš! Mi na kraj pameti ni padlo da še kaj drugega lahko smrdi
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
9.5.2008 9:44:25   
alea01
jao, jao,.... pol bo pa skoz smrdelouser posted image . Bom kar mal dol tašči poslala, da naj še tam mal smrdi, ko bo bruhcaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
9.5.2008 9:48:04   
aleksandra silvija
pol bo pa skoz smrdelo .

Saj eni otročki zelo malo polivajo. Eni pa res kar pretirano.
Naša velika pika je s polivanjem pretiravala.user posted image
V nahrbtniku zanjo, sem imela vedno še kak zgornji del za preoblečt zase, ker,....user posted image
In ko se je to polivanje končalo, nisem imela več kaj oblečtuser posted image .
Vse do amena spranouser posted image .
Res, problačila in dajala sem v pranje svoje cunje tudi 3 in večkrat na dan+ noč.

Ampak naša je bila hiper polivanček. Fantek ne tako.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
9.5.2008 10:29:04   
D.anna 76
Pa še nekja za evidenco od mene:
naslednji pregled + CTG: 15.5.
kile: + 13 kg (upam da se bo počasi zadeva z rastjo kilogramov ustavila)

Drugače pa tudi meni zatekaj predvsem roke. Je pa to bistveno bolje če vsaj popoldan in zvečer sol omejim na minimum. Sploh proti večeru le kako sadje in mlečne izdelke....... pa seveda kak sladoled si privoščim.

Pa miganje mi tut ful pomaga in ne samo pri zatekanju, tudi pri spanju, saj zvečer lažje zaspim in spim bolj kvalitetno.

Zdi se mi tudi bolj pametno to zatekanje preprečevat po naravni poti s prehrano in gibanjem kot pa z kakimi kemičnimi dodatki, ki jih je že tako dovolj v vseh hrani, ki jo dan danes zavžijemo. No ja, vask o svoje jaz sem bolj za NATUR VARINATE......

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 9.5.2008 10:30:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3292
9.5.2008 10:51:43   
cv3rklic4
Drage moje, oglašam se po dolgem času. Kar ne pridem do interneta, no vsak večer malo počekiram, kako ste kaj, ampak da bi kaj komentirala, pa ni časa. Dneve imam polno zasedene - finiširam pisanje za en projekt, 2x na teden šibam s kolesom na dekompresijo, včeraj sem bila v lekarni, da sem kupila še zadnje stvari zase in za dojenčka, pa še za novo stanovanje je treba rihtat. Tako, da res ne ostaja veliko časa za "zabavo" v obliki RR.

Ne vem pravzaprav, kaj naj pokomentiram: vidim, da se počasi res vse opremljate in izpopolnjujete torbe za v P in za male štručke. Jaz sem v začetku tega tedna kar pripravila oboje - torbico zase (en komplet vložkov VIR, nogavice, natikači in higienske potrebščine) in torbico za malega, ki jo bo prinesel mož v porodnišnico, ko pride po naju. Sem pa vanjo dala skora vse po dvojno - en komplet, če bo mali bolj majhen in drugega v številii 62. Moja ginekologinja mi namreč vsakič samo posluša srček in to je to, tako da tudi približno ne vem, koliko bo moj mali velik, ko se rodi. Tako da imam res vse v dveh številkah - škoditi pa itak ne more, saj je torba kar velika, hehe.

Danes sem se tehtala, pa imam 24 dni pred PDP malo manj kot 13 kg več. Sicer pravijo, da se lahko mali v zadnjem mesecu še zredi za kako kilo, ampak upam, da ne bo prevelik. Pogovarjala sem se z eno babico, pa je rekla, da naj zdaj, ko sem par tednov pred rokom, jem čimveč sadja in zelenjave, pa čim manj sladkarij, da se res mali ne bo preveč zredil. Pa saj je pravzaprav zunaj že tako vroče, da mi niti ne paše preveč težke hrane jest. Jo bom skušala upoštevat še glede sladkarij, ki so moja kar šibka točka.

Glede izbire pediatra se mi zdi, da sem že pisala - meni so na Viču rekli, da naj pokličem, ko bom rodila, pa bodo poslali vabilo, tako da sam verjetno težko izbiraš, pri kom boš.

Za vrtec pa tudi mene kar skrbi, saj se bova verjetno jeseni selila v center, stran od obojih staršev, tako da bo za varstvo po moje kar problem. Sicer imava oba še mlade starše - jim do penzije manjka še po 10 let, tako da nanje res ne moreva računat, ampak bomo že.

To je to, pa opravičujem se vsem, ki vas nisem pokomentirala, vam pa zato pošiljam vsem skupaj veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
9.5.2008 11:54:56   
anaj22
Ojla princeske

Mam zdejle glih čas da se vam mal javim. Mi zadnje čase dnevi ful hit minevajo.
Me je poklicala sodelovka in povedala da je nosečauser posted image , verjetno bo user posted image  prišel v začetku februarja, pd še neve ker še čaka na prvi pregled.
Včeri sem bla ful štorasta sem si nesla leželnik vn in se spotaknila, sem se pol ful lovila da nebi padla na trebuh oz. poškodovala našga otročička. Sem se nekako ujela in razbila samo komolec, ki me danes prav pošteno boli. Je bil user posted image  ful hud, da kaj se zadnje čase grem in skoz neki okol štorklam, je reku da mi otroka ne zaupa več v varstvouser posted image .
Me je pa pol pelov v Šk. Loko na sladoled, me je folk gledu k da sm iz vesolja priletela. Sem bla glavna atrakcija v slaščičarni, z velikim trebuhom v majici z napisom pridem junija in v japankah. Sva se ful smejala k je en ata skor oči vn butnu. Aja sem si prvoščla teveliko porcijo sladoleda, mmmm je bil dobruser posted image
Uglavnem nama z možem se zadnje čase ful dogaja, je mel dragi v sredo zvečer reševalno akcijo se je ježek zagozdu v ogarjo je mogo ograjo dvigvat pa je bil ful smešen.
Sem brala debato glede plenic jest jih še nisem kupila, jih bom do konc maja če pa prej rodim jih bo pa dragi. Drugač sem pa napisla seznam kaj še rabim za user posted image  in ga pokazala možu mu razložila kej se kej kupi če men slučajno nebi uspel. Drugač mava pa z kolegico 17.5. namen it v Celovec mal šoping pal pa zbujat spomine na stare čase. Je včasih žvela v Celovcu in sva preživeli eno res čudovito poletje gor.
Zdej ko sem napisla cev roman grem pa dokonca kosilo skuhat.

Pa za vse pregledeuser posted image user posted image user posted image
pa za sobicouser posted image user posted image user posted image
pa za lepši danuser posted image
pa pa

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
9.5.2008 12:01:27   
lonapo
živjo punce, sem utrujena< še od včerajšnjega maratonskega likanjauser posted image

Alea- nasmejala si me do solz- faca siuser posted image user posted image user posted image user posted image

Polma- men se tud kakšen požirk piva zalušta, ampak res sam požirk; glede cigaret pa žal se jim ne morem odpovedat- vsak dan jih ene par pokadim- vem da ni vredu, ampak si ne morem pomagat.
Ko pa rodim grem pa najprej na enega velkega mrzlega- kr direkt iz porodnišnce.user posted image

Morm it stanvanje pospravt- generalno, ker gremo ob šestih spet na morje- na žalost zadnjič dokler sem še v enem kosu.

Mojca- ti si dohtarca- nekej mi povej. Danes so se mi spet naredil kvadratki pred očmi- tko da vidm samo na pol-tko kot bi gledala skozi kalejdoskop, pol me pa ful glava začne bolet, pa ležat morm it- to traja cca pol ure pol pa kot da ne bi bilo nič. Kakšen predlog mogoče, kaj bi to bilo? Hvalauser posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.5.2008 12:29:45   
babysolza
Ojla punce,

ja vedno bolj hecne so te naše debate. Se vidi, da nam hormoni delajo sto na uro!!!

Jaz tudi kuham, danes bo golaž. In me morate pohvalit - zdejle sem brala vaše jutranje čvekanje in hkrati pražila čebulo in meso in - nič prismodila! user posted image  user posted image  user posted image  
Zdajle se že kuha in sem očitno iz najhujšega že ven. user posted image

Pa za eno mnenje bi prosila - midva v stanovanju še nimava zaves in sem zadnjič poklicala ene, so mi prišli zmerit in sem zbrala zavese. Za 5 oken bi prišlo skoraj jurčka. Od tega sta na 2 (največjih) oknih dvojni zavesi (svetla + dekorativna zraven), dve okni kratki zavesi plus ena zavesa do tal - otroška. Zraven je všteto še vse delo, montaža in vse karnise, palice, rinke in kaj še vem vse. A je to ful drago? user posted image  Ker zaves pa res nisem še nikoli kupovala in nimam pojma, koliko stanejo. user posted image  user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.5.2008 12:30:45   
babysolza
Lonapo, pa lepo se imejte na morju! Ta vikend bo lepo vreme! user posted image

Jaz moram tudi mojega prepričat, da greva do kakega jezera al kej podobnega. Ker na obalo se mi ne da gužvat. 

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
9.5.2008 12:33:13   
Anonimen
Pa za eno mnenje bi prosila - midva v stanovanju še nimava zaves in sem zadnjič poklicala ene, so mi prišli zmerit in sem zbrala zavese. Za 5 oken bi prišlo skoraj jurčka. Od tega sta na 2 (največjih) oknih dvojni zavesi (svetla + dekorativna zraven), dve okni kratki zavesi plus ena zavesa do tal - otroška. Zraven je všteto še vse delo, montaža in vse karnise, palice, rinke in kaj še vem vse. A je to ful drago? Ker zaves pa res nisem še nikoli kupovala in nimam pojma, koliko stanejo.

Jurja??? Pa s temi jurji operirajo kot da bi padali z neba! Nimam občutka za ceno zaves, bi se pa vsekakor pozanimala še kje za informativni izračun...

Neposredna povezava do sporočila: 3298
9.5.2008 12:37:37   
l.daisy
pa še kako to rečejo.... "samo" jurja €.... HALOOOOOO, to je 240.000 SIT... a to se nam je pa veliko slišalo ane???

je pa res, ko opremljaš stanovanje, da je vse jurja... no, večkratnik jurja...

drugače sem pa jaz ravno s CTGja in je še vse mirno... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
9.5.2008 12:39:42   
cv3rklic4
Pa za eno mnenje bi prosila - midva v stanovanju še nimava zaves in sem zadnjič poklicala ene, so mi prišli zmerit in sem zbrala zavese. Za 5 oken bi prišlo skoraj jurčka. Od tega sta na 2 (največjih) oknih dvojni zavesi (svetla + dekorativna zraven), dve okni kratki zavesi plus ena zavesa do tal - otroška. Zraven je všteto še vse delo, montaža in vse karnise, palice, rinke in kaj še vem vse. A je to ful drago? Ker zaves pa res nisem še nikoli kupovala in nimam pojma, koliko stanejo.

Poglej SEMLE, pa si sama izračunaj. Se mi zdi, da sploh ni cenovne primerjave - kljub stroškom, ki jih imaš s potjo tja. Lahko pa verjetno tudi komu naročiš, če ga poznaš oz. veš, da bo šel gor.

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?