cv3rklic4
|
Drage moje, oglašam se po dolgem času. Kar ne pridem do interneta, no vsak večer malo počekiram, kako ste kaj, ampak da bi kaj komentirala, pa ni časa. Dneve imam polno zasedene - finiširam pisanje za en projekt, 2x na teden šibam s kolesom na dekompresijo, včeraj sem bila v lekarni, da sem kupila še zadnje stvari zase in za dojenčka, pa še za novo stanovanje je treba rihtat. Tako, da res ne ostaja veliko časa za "zabavo" v obliki RR. Ne vem pravzaprav, kaj naj pokomentiram: vidim, da se počasi res vse opremljate in izpopolnjujete torbe za v P in za male štručke. Jaz sem v začetku tega tedna kar pripravila oboje - torbico zase (en komplet vložkov VIR, nogavice, natikači in higienske potrebščine) in torbico za malega, ki jo bo prinesel mož v porodnišnico, ko pride po naju. Sem pa vanjo dala skora vse po dvojno - en komplet, če bo mali bolj majhen in drugega v številii 62. Moja ginekologinja mi namreč vsakič samo posluša srček in to je to, tako da tudi približno ne vem, koliko bo moj mali velik, ko se rodi. Tako da imam res vse v dveh številkah - škoditi pa itak ne more, saj je torba kar velika, hehe. Danes sem se tehtala, pa imam 24 dni pred PDP malo manj kot 13 kg več. Sicer pravijo, da se lahko mali v zadnjem mesecu še zredi za kako kilo, ampak upam, da ne bo prevelik. Pogovarjala sem se z eno babico, pa je rekla, da naj zdaj, ko sem par tednov pred rokom, jem čimveč sadja in zelenjave, pa čim manj sladkarij, da se res mali ne bo preveč zredil. Pa saj je pravzaprav zunaj že tako vroče, da mi niti ne paše preveč težke hrane jest. Jo bom skušala upoštevat še glede sladkarij, ki so moja kar šibka točka. Glede izbire pediatra se mi zdi, da sem že pisala - meni so na Viču rekli, da naj pokličem, ko bom rodila, pa bodo poslali vabilo, tako da sam verjetno težko izbiraš, pri kom boš. Za vrtec pa tudi mene kar skrbi, saj se bova verjetno jeseni selila v center, stran od obojih staršev, tako da bo za varstvo po moje kar problem. Sicer imava oba še mlade starše - jim do penzije manjka še po 10 let, tako da nanje res ne moreva računat, ampak bomo že. To je to, pa opravičujem se vsem, ki vas nisem pokomentirala, vam pa zato pošiljam vsem skupaj veliko
|