Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 11:18:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica BTW, slepec ni kača, temveč kuščar, le nogice so mu zakrnele. In je revež čisto neškodljiv, oz. celo zelo fajn, ker na vrtu je žužke. Ja saj vemo. Samo v mojih očeh JE KAČA.
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 11:46:34
|
|
|
|
dana
|
Jaz jih ne zagovarjam, daleč od tega. Samo kaj naj naredim če mi uide še preden pridem do nje. Enkrat sem jo opazila tko na ene 5 metrov in rečem možu - čisto potiho - glej jo. In je že ni bilo. Očitno dobro slišjo oz. čutjo vibracije. Sem pa predlani prav v tistem grmu, kjer so potem lani veselo sončili gadi, iskala od tamalga flaško Ma zdaj ne dam roke not pa če mi plačajo. Aja, pa škorpjone mamo tud. Sicer une čist ta majčkene, ampak so pa. Ti so pa radi v kakem lesu, ki že nekaj let stoji. Smo pač na takem terenu, kjer sonce nabija od jutra do večera, bližina gozda, tam pod škarfo zastaja voda. Vse to so pa idealne razmere za gade. Ene ste napisale, da sem dobra, da pustim otroka ven. Ja kaj pa naj? Kako naj otroku prepovem, da bi bil zunaj. Saj jih preplašim, če se zadružujemo v tistem koncu, kjer se ponavadi sončijo. Letos jih še nisem opazila. Upam da jih neeeee bo.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 11:50:39
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Jaz jih ne zagovarjam, daleč od tega. Samo kaj naj naredim če mi uide še preden pridem do nje. Enkrat sem jo opazila tko na ene 5 metrov in rečem možu - čisto potiho - glej jo. In je že ni bilo. Očitno dobro slišjo oz. čutjo vibracije. Sem pa predlani prav v tistem grmu, kjer so potem lani veselo sončili gadi, iskala od tamalga flaško Ma zdaj ne dam roke not pa če mi plačajo. Aja, pa škorpjone mamo tud. Sicer une čist ta majčkene, ampak so pa. Ti so pa radi v kakem lesu, ki že nekaj let stoji. Smo pač na takem terenu, kjer sonce nabija od jutra do večera, bližina gozda, tam pod škarfo zastaja voda. Vse to so pa idealne razmere za gade. Ene ste napisale, da sem dobra, da pustim otroka ven. Ja kaj pa naj? Kako naj otroku prepovem, da bi bil zunaj. Saj jih preplašim, če se zadružujemo v tistem koncu, kjer se ponavadi sončijo. Letos jih še nisem opazila. Upam da jih neeeee bo. ja, jaz sem napisala, jaz ga ne bi dala ven, dokler ozračje ne bi bilo čisto. Oz. tla in bi vse kače pobrali, pa kdorkoli že. Pa še škorpijona imate. Mater, kako je tebi fajn .
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 11:52:27
|
|
|
|
pijja
|
Mešamdrek ti pa si...Jest bi tako špuro stegnila,da bi se kar kadilo.Kač,hvala lepa ne
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 11:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Jaz jih ne zagovarjam, daleč od tega. Samo kaj naj naredim če mi uide še preden pridem do nje. Enkrat sem jo opazila tko na ene 5 metrov in rečem možu - čisto potiho - glej jo. In je že ni bilo. Očitno dobro slišjo oz. čutjo vibracije. Sem pa predlani prav v tistem grmu, kjer so potem lani veselo sončili gadi, iskala od tamalga flaško Ma zdaj ne dam roke not pa če mi plačajo. Aja, pa škorpjone mamo tud. Sicer une čist ta majčkene, ampak so pa. Ti so pa radi v kakem lesu, ki že nekaj let stoji. Smo pač na takem terenu, kjer sonce nabija od jutra do večera, bližina gozda, tam pod škarfo zastaja voda. Vse to so pa idealne razmere za gade. Ene ste napisale, da sem dobra, da pustim otroka ven. Ja kaj pa naj? Kako naj otroku prepovem, da bi bil zunaj. Saj jih preplašim, če se zadružujemo v tistem koncu, kjer se ponavadi sončijo. Letos jih še nisem opazila. Upam da jih neeeee bo. Omg?? Škorpijoni?? Ja škorpijonfon pokliči Kaj pa si razmišljala o selitvi??
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 12:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dana, dobra si... Mater, jaz ne bi prišla iz hiše. Kače kar na cipresi, škorpioni... Mene bi pobralo od straha. Skoraj vsak dan, ko grem vozičkat, grem mimo enega ogroooooomnega mravljišča in me kar zmrazi. Jaz se že mravelj bojim. Tam jih je ufaaaaaa veeeeeliko, in to leze in leze. Ni to zame. Meni je nagravžno. Iz kje pa si, Dana? Mešamdrek, si našla mamo kačo?
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 12:10:27
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Mešamdrek, si našla mamo kačo? Ne.........še.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 12:12:30
|
|
|
|
Blejka26
|
tianna-ja jaz sem se tud včasih full bala mravelj-tistih malo večjih.No še danes me malo zmrazi,ko jih zagledam,sam nič več tako kot včasih. mešamdrek-mislim da je tudi ne boš našla..dvomim.moja tašča in moj sta tud najdla na vrtu dva mladiča modrasa,matere pa še do sedaj nismo našli.Pa je že dve leti od tega
< Sporočilo je popravil Blejka26 -- 8.5.2008 12:13:44 >
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 14:23:03
|
|
|
|
dana
|
škorpijonfon Pa tud selit se nimam namena. Veš saj škorpijoni se tud kar ne sprehajajo po dvorišču. Morš res tam bezat po kakih stvareh, ki že dolgo ležijo pri miru, da naletiš nanje. Rdečke so pa itak v vsakem grmovju. Pa me sem pa tja mal "nasekajo" ko kakšno grmičevje plevem.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 14:27:19
|
|
|
|
dana
|
"Ta stara dva" je dosti težje najti kot pa mladiče. Unadva mata že velik kilometrov za sabo, pa se ne podajata v nevarnost tako kot otroci . Ampak resno, jaz se že pri mladičih zgrozim, kaj šele če bi videla ata pa mamo gada.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 14:48:51
|
|
|
|
kjava
|
Dana, pa si ti zihr, da niso tisto smokulje? Ker so ful podobne gadu. Jest sem enkrat eno crknjeno vidla in bla zihr, da je gad, čeprav sem jo lahko natančno ogledala, pol mi je pa en objasnil, da je to nenevarna smokulja. Tud za uno mešamdrekino kačo nism zihr.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 15:00:53
|
|
|
|
dana
|
So gadi, so. Sem poslala sliko enmu tipu v eno društvo. Pol mi je pa reku, da bi si oni prišli pogledat naše okolje, pa da bi jih odnesli v naravo. Pol se pa nismo nč več slišal. Me je tudi vprašal v kakšnem okolju živimo in je rekel da gadom to pač ugaja (vročina cel dan, pa malce vode, ki zastaja).
< Sporočilo je popravil dana -- 8.5.2008 15:03:09 >
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 15:15:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aha, v redu, v Krškem naj pa kar bodo Samo upaj, da ne bo kakšna mutirala v pitona No, saj mambe so ti blizu in tako...
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 8.5.2008 21:13:50
|
|
|
|
Zamima
|
Škorpijonfon
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 8:23:24
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Škorpijonfon
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 9:14:29
|
|
|
|
deja27
|
oj,men ni treba nič povedat,sama dobr vem,kolk teh kačic je pri nas,od slepcov,beloušk in modrasov,pa ne sam tam kjer se kopljemo,tud okol bajte,se frajarji sončajo,dobr,da sem lani na morju stopila na eno kačo,pa me je packa z repom nazaj trešla.in moj je skor okol padu,jaz sem začela tulit,tamavček pa še danes ve da je to ajsi,upam sam,da jo ne bo nikol v bajto prinesel,kaj ne veš kaj se takim malim plete po glav.aja s kakšno belouško smo pa tudi plaval skupej.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 9:19:50
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Fak, ste tako pametne, da greste kar obsojat.. Me zanima, kako bi ve odreagirale - same, z otrokom, brez kakšnega moškega blizu... Pa nisem krvoločna, a jaz bi tudi brez pomisleka kačo ubila...
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 9:49:46
|
|
|
|
deja27
|
ah sej bi jo jaz tud,če bi bila v bližin otrok al pa da bi se šopirla kej.to sploh nebi razmišlala.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 10:57:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja27 se kopljemo, Kako pa to zgleda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 11:03:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 13:11:18
|
|
|
|
robinzon
|
Par odgovor sem prebrala in ne morem verjet, kako ste nepoučene o kačah. Zame je to živo bitje, kot vsako drugo, čeprav se jih tudi sama bojim. Ampak zato ne bi letala okrog z lopato in udrihala po kači. Kolikor vem, so kače pri nas zaščitene in se s tem ne bi preveč hvalila. Sem pa poiskala na netu sliko od smokulje in sem mi zdi neverjetno podobna tvojemu "gadu". http://petersfoto.s5.net/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=0 Kolikor vem, se je gad že pred ne vem koliko leti umaknil pred modrasom v hribe in ga že ni ohoho let. Ene pišete, kako so kače strupene in nevarne za otroke. Kaj pa tisti, ki so alergični na čebelji pik? Pobijmo čebele!
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 13:41:06
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Par odgovor sem prebrala in ne morem verjet, kako ste nepoučene o kačah. Zame je to živo bitje, kot vsako drugo, čeprav se jih tudi sama bojim. Ampak zato ne bi letala okrog z lopato in udrihala po kači. Kolikor vem, so kače pri nas zaščitene in se s tem ne bi preveč hvalila. Sem pa poiskala na netu sliko od smokulje in sem mi zdi neverjetno podobna tvojemu "gadu". http://petersfoto.s5.net/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=0 Kolikor vem, se je gad že pred ne vem koliko leti umaknil pred modrasom v hribe in ga že ni ohoho let. Ene pišete, kako so kače strupene in nevarne za otroke. Kaj pa tisti, ki so alergični na čebelji pik? Pobijmo čebele! Še enkrat bom povedala: Jaz sem jo imela na dvorišču,pred vhodnimi vrati,zraven je bil otrok in pes,ni bilo pa nobenega moškega,da bi zadevo rešil na veliko bolj human način.Pač,kač me je grozno strah in v tisti situaciji sem se morala sama soočiti s situacijo,in sem jo rešila kakor pač sem jo. Ponavljam pa še enkrat,da če bi jo zagledala kjerkoli kot pred našo hišo bi jo pustila na miru oz.bi jo zbrisala stran. In ne,ne hvalim se,ker nisem nikakršna mučiteljica živali.
|
|
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 15:20:37
|
|
|
|
snake
|
MEŠAMDREK zame si carica jaz od straha bi omedlela
|
|
RE: Kači sem ubila-grrrrrrrrrr 9.5.2008 15:35:00
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Par odgovor sem prebrala in ne morem verjet, kako ste nepoučene o kačah. Zame je to živo bitje, kot vsako drugo, čeprav se jih tudi sama bojim. Ampak zato ne bi letala okrog z lopato in udrihala po kači. Kolikor vem, so kače pri nas zaščitene in se s tem ne bi preveč hvalila. Sem pa poiskala na netu sliko od smokulje in sem mi zdi neverjetno podobna tvojemu "gadu". http://petersfoto.s5.net/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=0 Kolikor vem, se je gad že pred ne vem koliko leti umaknil pred modrasom v hribe in ga že ni ohoho let. Ene pišete, kako so kače strupene in nevarne za otroke. Kaj pa tisti, ki so alergični na čebelji pik? Pobijmo čebele! ma dej nehi no. itak, da je odreagirala v trenutku. ziher ni šla prej enciklopedije na netu študirat in preudarjat ali ubit, al jih napodit ... iššš kačica moja, ne mi več v dvorišče hodit. me prav zanima kako bi ti odreagirala v danem trenutku. pa sem prepričana, da bi tudi čebelo v momentu tamanila, če bi ogrožala tvojega otroka. nekatere stvari pač naredimo nagonsko, ker ščitimo svoje otročke. ja vem, ni pravice na tem krutem svetu.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?