Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:44:25
|
|
|
|
tweetek
|
anja,saj smo res take da vse tok hitr za slabo vzamemo.... Jaz se trudim da nisem koj užaljena in da ne jemlnjem vsega preveč zares, pol se pa tud ful manj sekiram.... Ljudje pač ne zastopijo.... Včasih si pa zmislim pol kako grdo za nazaj rečt (ampak je seveda ne rečem) in se samo prijazno nasmehnem in rečem s sladkim glasom "a res, ja hvala" (na kak komentar v smislu "ti si se pa ful zredila". To večinoma ljudi tok zmede da koj nehajo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:44:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tweetwk- sobica. Kozmetike, plenic, banjice in podobnih malenkosti tudi jaz še nimam. Pa previjalna je še vedno na podstrešju--pa saj bom 7 dni v P in bo še dovolj časa. Pa nikakor se ne morem odločiti, kateri ležalnik. Nam pride običajno zelo prav. v ležalniku nosim s sabo in na WC, v pralnico, ven, povsod po hiši in bližnji okolici(npr. po peteršilj, solato ), po opravkih. Pa nameravala sem kupiti en luštkan kompletek za iz P. Hlačke, jopica, kapica, copatki. Ampak sedaj, ko sem likala ima št. 56 in 62 že čisto preveč! Pa celo razmišljam, da bi ga oblekla v en res (vsaj) meni luštkan pajac pa zraven imam enako kapico in copatke. Hm,... pa za spodaj itak še bodi, pa če bo treba žabice,... Po eni strani se mi zdi brez veze kupovat, po drugi strani...pa če greš v trgovino po živila, daš 50 EUR za praktično nič. Samo itak bo tzako, da določenih stvari sploh oblekel ne bo, ker jih bo prej prerasel? Ja, to pa delajo izkušnje . Sedaj se pa moram zmigat in po recepte v Nm. Se mi niti pod razno ne da v avto. Res. Pa se običajno kar rada vozim in tudi zaradi se nisem počutila (zaenkrat) kaj manj varna ali nevarna . Še dobro, da sem pred začetkom čvekanja na RR pripravila kosilo in pospravila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:44:42
|
|
|
|
lunca14
|
Nya+didlinna....se pravi da ima ona prav ne jaz,dobila bo potem samo dobrih 200 evrov por.nadomestila,a sem vaju prav razumela,ali mi kliker ne dea prav.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:45:06
|
|
|
|
tweetek
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nova stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:49:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojla, Lunca! V okolici vašega bodočega doma se je pa zgodila ena huda nesreča. Me je zjutraj klical mož, ko je slišal po radiu in mi težil, kako bolj morava paziti na otroke. Sploh na malega, ker je kot živo srebro. Je nameraval.namerava naslednji teden z jadrnico po Jadranu za 5 dni, sedaj se je pa skoraj premislil-je treba na malega paziti, pa da jaz ne morem teči za njim----mislim. Naj gre in si nabere nekaj moči--ga bomo že potem "ponucali". Samo naročila sem mu, naj za vsak slučaj pripravi-se dogovori za varstvo otrok pri svoji mami-če bi slučajno kaj bilo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:49:37
|
|
|
|
alea01
|
polma hvala za seznam . Sam moram še po nakupih.... tweetek- za luštkano sobico. J az sem jo tudi polimala- lažem- moj je limal, ker je šist not padel, jaz pa sam gledala . Je pa čist po strojniško nalimal slikce- vse v simetriji Kar se komentarjev tiče . Meni so še preden sem postala skoz pamet solil, da se bom morala poredit, če mislim kdaj imet, ker tak suha pa ja ne bom mogla ne zanosit ne rodit - kot da je bila suhost kriva. Najraje bi jim diagnozo vrgla kar v faco . Zdej pa sam kak mi je fajn, ko sem skoz doma, pa da "oni" so pa cel dan bili na njivi pa zvečer šli rodit... . Pa to je bilo.... Čas gre naprej. Kot da bi bili še zmeraj v srednjem veku. Da o imenih sploh ne govorim. Na začetku sva še kaj govorila o imenih in so vsa imena skritizirali, dobesedno popljuvali. Zdej pa ko kdo vpraša kaj imava za imeni, jaz rečem da jih ne povem, kar nočem nobenih komentarjev- pol so pa užaljeni
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:49:56
|
|
|
|
tweetek
|
as hvala .... Joj, a res misliš da bi blo treba še žabice? Ker jaz sem mislna oblečt bebi iz P tole: plenička, bodi z dolgimi, pajacek brez rokavčkov (eni rečejo žabice v celem) in jopico pa seveda kapico in nogavičke... Če ga še v dekco zaviješ mu bo pa ja dost toplo? Ker si ne predstavljam da bi mu pod tisti pajac še žabice dala gor, ma pol dvojen set naramnic na seb.... Pol bi rajši dala žabice pa hlačke čez... Jooooj te dileme Lunca, jaz mislim da ma tvoja kolegica prav.... Sem nekaj brala o tem na strani od CSD šiška se mi zdi in je bolj v tem smislu.... Je pa to res malo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:50:47
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Perskindol Active gel se reče. To je tako kot Pernaton gel, ima ful hladilen učinek, je pa antirevmatsko mazilo. hm, potem bom šla pa jaz tole danes iskat... kje se dobi, v lekarni?
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tweetek hvala . Anja ph,jaz sem prvic mela ANTISTAX gel,iz listov rdecega grozdja,me je kar fino hladila,zdaj sem pa vzela KÜHLBALSAM,na podlagi pomaranc,pa mi popolnoma nic ne pomaga. Kako je pa pri vas kaj z lakoto.Jaz sem sestradana ze koj ko vstanem ,sploh si ne morem pomagat.Se mi zdi da ves cas samo jem.Grozno res.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:52:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Joj, a res misliš da bi blo treba še žabice? Mislim, da ne. Ampak pripravljene bom pa imela. Kaj pa če bo dež pa enih 14 stopinj? Kaj pa če bo vroče pa enih 35 stopinj? Bom imela zagotovo pol preveč stvari s sabo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:53:23
|
|
|
|
polma
|
Jaz sem našega zalila s pivom, zakadila z nikotinom in se naplesala do 7h zjutraj, ko je bil še nekaj celic velik. In potem me je mal pekla vest, ker sem imela filing da sem , ampak sem že tolkokrat prej padla na finto, da je žur (ki je bil, by the way, nor!!!) prevagal. In sem pol nehala. Pa tut okus alkohola me je motil. Kar naenkrat se mi je pivo zdelo kot žganje. nO, zdaj pa- bliže ko sem koncu, boljši okus ima pivo !! sem pa vesela, da vsaj kadim ne. To me je pa presenetlo, ker sem hud kadilec-pa ne po količini, ampak po občutku. Vsak, ki sem ga prižgala, je šel direkt not... . Zdaj pa vsi rečejo-boš pa ja nehala kadit, če si do zdaj zdržala? jaz pa- niti slučajno! Ko neham dojit, začnem kadit ! Pa spet: pa sej ne boš kadila skor 2 leti?!? Jaz pa: ja, sem samo na pavzi... vsi mislijo, da sem totalno pr .....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:54:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kako je pa pri vas kaj z lakoto.Jaz sem sestradana ze koj ko vstanem ,sploh si ne morem pomagat.Se mi zdi da ves cas samo jem.Grozno res. Lakota je postala izrazito občutnejša v zadnjem tednu, 10-ih dnevih. Res. Mi sploh ni jasno. Pa sem mislila, da bo ravno obratno. Narobe svet.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:54:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Hej, lunca14, tebe rabim! Jaz imam tut Bambinomio. Dvakrat sem jih oprala, da bojo kao boljš vpijale. A ti jih pol likaš? Saj ni treba, ne? Pa še to- a kombiniraš z unimi za enkratno uporabo, al ti znese-tut če greste kam ven, predvsem to me zanima. Moram bit hitra,sva sama doma z malim,pa me skoz ganja....ne jaz jih ne likam,ker potem pridejo trše,jih sušim v sušilcu,pa pridejo lepo mehke,plenice za enkratno uporabo imam samo ponoči,čist preventiva,čeprav bi lahko sedaj ime že to,bombažna zdrži plribližno 3 do 4 ure odvisno kok pije,ko je manjši je treba večkrat menjat,kot sedaj.KO gremo kam imam sabo bombažne,čist lepo znese,kakor se navadiš,pa okolica te bo mal čudno gledala ,kako to ,da imaš pralne,ko pa so pogruntal une plenice .Evo me že drži za prst in tečka .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:55:53
|
|
|
|
tweetek
|
alea, a si kar vedla da je moj štimal slikce in ne jaz . Če bi jih jaz bi blo vse asimetrično Samo midva jih nisva limala, narisala jih je prijateljica, pol smo jih dali pa v okvirčke in obesili. Fotke so pa kar obešene na špagi za perilo in pripete z navadnimi lesenimi klinčki. Ful simpl, poceni pa za moje pojme lepo zgleda....Ideja in fotke so seveda od .... Res sem ful vesela, da nama je ratal to zrihtat, sem vsakič dobre volje ko v spalnico pridem...Ker gnezdim na veliko in sem kar živčna če kaj ni poštiman tko ko bi jaz hotla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - jaz mislim, da ne bo dobivala sam 200€ - ker dajo povprečje 12ih mesecev plač
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:57:22
|
|
|
|
tweetek
|
uuuu, hvala lunca! Sem zgleda res zamešala tebe in ninny Lepo je slišat da se ti obnesejo- jaz sem tud nekako kombinirat mislila...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:58:40
|
|
|
|
lunca14
|
Aeksandra.. Ojla, Lunca! V okolici vašega bodočega doma se je pa zgodila ena huda nesreča. Me je zjutraj klical mož, ko je slišal po radiu in mi težil, kako bolj morava paziti na otroke. Sploh na malega, ker je kot živo srebro Nič nisem slišala,me je pa groza vsak dan za moje,za vse ,ki so mi blizu,da se jim kaj ne zgodi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:59:29
|
|
|
|
polma
|
Hvala, lunca14! Jaz se grem pa mal zrihtat za G ! pa kolca in miga naenkrat . marička, spet mi je živce sploščil, da sem komaj premaknila nogo s stola. Pride kot en tak čuden impulz po celi nogi. včasih se mi zdi, da je dolg že več kot pol metra-kako bi sicer naenkrat brcal v želodec in MV? Mislim, glede na to da imam 180 cm?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 8:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa se tole vam moram napisat. Pri nas je materinski dan kasneje,se pravi zdaj bo v nedeljo.Pa mi je vceraj moja 12letnica ze kar dala cestitko,so jih v soli naredili,napisal oz.sestavil tekst je pa vsak po svoje.Bom kar v nemscini napisala,ker v slo.se ne bo tako dobro slisalo. Liebe mama Die Rosen sind rot, der Himmel ist blau, Ich liebe dich so sehr, ich vergesse dich nicht mehr! Se mi zdi tako lepo se posebej zato,ker je drugace bolj zaprte sorte,se noce nic objemat,pa crklat na splosno.Edino crklanje je to da jo vsak vecer moram it pokrit ko se odpravi spat,pa seveda malo pri njej posedet. Vcasih je bila pa cist drugacna.Kaj cmo,zgleda da je to puberteta,bomo pa zdaj dobili katerga bomo lahko vsi crkljali.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 9:01:25
|
|
|
|
polma
|
tweetek, sobica je čudovita!! !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 9:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih si pa zmislim pol kako grdo za nazaj rečt (ampak je seveda ne rečem) in se samo prijazno nasmehnem in rečem s sladkim glasom "a res, ja hvala" (na kak komentar v smislu "ti si se pa ful zredila". To večinoma ljudi tok zmede da koj nehajo Ja to imaš pa prav V momentu utihnejo. Zadnjič sem pri frizerju priracala noter (pa nisem racala zaradi pitanosti ampak zaradi bolečin v križu) pa mi reče ena ki je večno na 90-dnevni ločevalni dieti "Ja kakšna pa si?" - sem odgovorila "Kakšna, kakšna! Še mal pa bova glih." Daisy daj jima še mal potuhe oz. naj še malo brcata - ko bosta zunaj boste vse tri imele dela čez glavo Tweetek - no takšna razmišljanja me spravljajo v obup. Spodaj žabice pa zgoraj bodi, povrh še mako majčka in pod glavo tetra plenica itd. itd. Kot bi se pogovarjale v šifrah
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 9:03:04
|
|
|
|
tweetek
|
o ful lepo kleopatra ... Jaz bi se zihr cmerala.... Ja, as najbrž maš čisto prav, bom pa dva seta pripravla, pa naročila lubiju da enga prinese če bo mraz, enga pa če bo vroče.... Pa bo eden žabice +kompletek (hlačke in jopica) en pa pajacek + jopica....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 9:05:48
|
|
|
|
tweetek
|
Tweetek - no takšna razmišljanja me spravljajo v obup. Spodaj žabice pa zgoraj bodi, povrh še mako majčka in pod glavo tetra plenica itd. itd. Kot bi se pogovarjale v šifrah He he, pa daj zraven še "bodi benkica" ?, pa kak izraz za opremo (aspirator, stokke, kvini, lupinica itd....) - ni čudno da so naši bogi moški čist paf
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 9:07:51
|
|
|
|
tweetek
|
tweetek, sobica je čudovita!! !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 9:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
tweteek,sem pogledala sobico .Mi imamo tudi vse v belem,samo da bo na zacetku zibelka. A ni fino zdaj stopit v spalnico,ti pogled na otroski del takoj polepsa dan .
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?