Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:08:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
ja na nosečnost se ne boš več mogla zgovarjat
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:09:08
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz sem tud že dvakrat hotla kupit paket pleničk (čeprav imam še čas), pa mi še ni uspelo, ker sploh ne vem kje, kakšne... (Active fit, Active dry, .....) Sem gledala v Mercatorju pa sploh niso imeli tamalih od 3-6 kg, niti new born. Lunca ti boš najbrž vedla razliko active fit, dry... Lepo prosim za pojasnilo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:09:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
jeeeej nova stran
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:11:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* lunca14: a res je taka razlika? No, moje prve so made in germany (pa nisem gledala kaj kupujem), bom enkrat probala še poljske pa bomo videli. Seveda je treba vse probat, ampak ne preveč komplicirat... Meni -no ne meni ,malčku,da je bil cel paket poden,čisto vsaka plenica je spustila,bila je pač ena serija,ko je bila kvaliteta zanič in ,ko trofiš to...imaš lulanje in kakanje vse povsod,saj ne rečem ni bilo vedno tako,ampak če naletiš na tak paket in si narediš še kako zalogo,ker je pač takrat akcija,si predstavljaš ,200 plenic in skoraj vsaka ti spusti-popizdiš .Upam,da so se kaj popravli .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:13:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
to ti pa verjamem da popizdiš ja...lahko pa res da je bila samo slaba serija...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm kupila ta male newborn - jih je notr 43
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:15:51
|
|
|
|
RMRM
|
Punce, a si predstavljate reakcijo znancev, sorodnikov, katerim rečeš, da za ne potrebuješ ničesar, če pa že hočejo nekaj prinest, pa naj prinesejo plenice, ampak obvezno morajo biti Made in Germany . Jaz jih že vidim in slišim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:17:06
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
živjo punce mene pa neki zanima če bo kera vedla-zakaj sm dubla porodniško sam oza tri mesce a to je treba pol podaljševat al kaj!!!!??men ni nč jasn...
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:17:11
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz sem tud že dvakrat hotla kupit paket pleničk (čeprav imam še čas), pa mi še ni uspelo, ker sploh ne vem kje, kakšne... (Active fit, Active dry, .....) Sem gledala v Mercatorju pa sploh niso imeli tamalih od 3-6 kg, niti new born. Lunca ti boš najbrž vedla razliko active fit, dry... Lepo prosim za pojasnilo Nisem tako hud ekspert za plenice,ker uporabjam pralne,ampak na vsakem zavitku imaš itak narisano,zakaj so namenjene,ene bolj vpijajo,ene se bolj prilagajajo,ene bolj rastezajo-vse je povezano glede na starost otroka in njegove motorike,ali samo leži,ai se že kobaca,ali hodi.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:17:20
|
|
|
|
annnna
|
punce jaz mam pa eno vprašanje... sem malo brala po forumu o otrdevanju trebuha oz lažnih popadkih... pa še zdaj ne vem kak bi naj to zgledalo... postane cel ampak res čisto cel trebuh trd al lahko zgleda tak kot da ti več delov teleščka naenkrat ven potisne pa taki čudni občutek je zraven ki ga nikakor ne gre opisat ko da se krči nekaj od zunaj na noter al...pa niti ni čisto čisto trd traja pa res mogoče 2 sekundi pol pa spusti. kr ko se ponavadi ven tišči ni tega občutka prisotnega parkrat na dan pa je, sploh v avtu ko se vozim al pa ko me fejst lulat... ojoj sem zakomplicirala samo se res upadam že dolgo s tem kak naj bi to otrdevanje zgledalo kr men se niti ne zdi nič takega in da pač to tak je samo je prav neprijeten občutek. no prosim prosim malo pokomentirajte hvalaaa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:18:23
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* to ti pa verjamem da popizdiš ja...lahko pa res da je bila samo slaba serija... Ni bila samo ena serija.....so potrdili,tudi drugi uporabniki
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:19:15
|
|
|
|
alea01
|
saj, če boš komu omenil, da so kao razlike med plenicami se ti bojo v faco režali in rekli, kaj se gremo in kolk kompliciramo in kam bomo prišli . Res, dokler ne sprobaš ne veš....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:19:27
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, hvala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:20:42
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca14: pol bomo pa švabske Pamperske kupovale nina: ma neka fora z neko nego je še 9 mescov pol. Mislim da tebi ni treba nič podaljšat anna: tudi mene to zanima...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa živjo punce mene pa neki zanima če bo kera vedla-zakaj sm dubla porodniško sam oza tri mesce a to je treba pol podaljševat al kaj!!!!??men ni nč jasn... Nina najprej dobiš za 3 mesece, potem ko rodiš pa neseš nevemkaterpapir na CSD in dobiš odločbo še za 9 mesecev kot je omenila Mojca
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:27:27
|
|
|
|
*Mojca*
|
A pol še ni konec s tem CSDjem in bo treba še enkrat tja? Punce, jaz grem počasi pod tuš in na lepše. Zajčki so že šli spat, tako da...lahko noč, sladke sanje in naspite se!
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ni še konec s CSD hehehe - lahko pa pošlješ svojega da nese ta drugi del papirjev
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:29:54
|
|
|
|
RMRM
|
lahko noč tud od mene
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:31:19
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
hvala za odgovore,ker mi nč ni blo jasno k sm dobila samo za 3mesce
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbe - lahko nočko
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 21:48:53
|
|
|
|
busybee882006
|
AnjaPH: tvoji komentarji so mi prav popestrili večer!!! hujše glede nasvetov so tiste, ki so prvič noseče in poučujejo tiste, ki imajo že dojenčke ali otroke, ali pa nekaj mesecev stare otroke in solijo pametn nekumu, ki ima otroka starega 1,5 let. - da me Vsaka mora odkriti svojo Ameriko, ker itak vsaka najbolj sama ve, kaj ji paše in kakšen vozni red bo imela! Jaz sem pa danes dobila prvo zavrnitev za vrtec za malo - tako da sedaj čakam še dve! Ampak letos se bom pritožila na vse 3 zavrnitve. Bomo že nekam prišli. Men danes že cel popoldan otdeva trebuh in sem zvečer že zagnala paniko, pa mi je moj odgovoril, da naj kar neham, ker on še ni pripravljen. Jaz pa tudi ne - moram še torbo pripravit. Plenice: jaz sem sprva pri mali delala full probleme s temi plenicami, sedaj pa lepo kupujemo plenice v Mullerju - prav tiste od Mullerja pa so povsem super. Lahko noč Vsem!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 22:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Busy smeh dobro vpliva na dete (da dam še jaz kakšen napotek ) hehe Tole z vrtci se pa prav nič prijetno ne sliši. Kaj je s pediatri tudi tako? Mislim, da ga je treba dobesedno naskočiti že nevemkdaj (še preden je dete rojeno)?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 8.5.2008 22:21:23
|
|
|
|
beyba
|
Oila da se vam sam na hitro javim...Vse ok Bp ...sam problem je v tem, da ve vse mate že vse naštiman in zdej sam čakate kdaj bo kaj vun padlo, pa čvekate, da vas komaj berem, kaj šele da bi kaj napisala, medtem ko jst perem oblekice, likam, skačem okrog kar mi še manjka, beliva stanovanje, barvava steno, rihtam bolniško za službo, jutri grem mizo pospravit tja, pa še v lekarno pa po planice, pa v merkur po lučke za otroško sobico, pa..... Zato sem tut bolj na redko tuki gor, ko se mi bojo pa stvari umirile bom probala bit pa bolj pridna...Bom sam še čakala tako kot ve Vidim da ste še vedno vse v enem kosu, tutdi te ki se boste delile na tri ne na dva pa sej vsaj tja do ene dvejsetega ste še lahko vse potem pa mislim da bo I daysy že na vrsti počasi... Imena že mate? Nič grem se stuširat pol pa spat, ker jutri pride mami pome ob osmih in pičiva v lj. po opravkih....spet bo dolg dan...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 7:19:04
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro zvezdice zaspanke ! Preden je mož šel v službo, sem poslušala njegovo predavanje- kot na faksu . Da danes pa moram pripravit kufer, pa porodni načrt, pa vse telefonske komu SMS poslat, pa.... Pa če se zavedam, da lahko že čez dva tedna rodim, pa da to je še samo dve nedeljski kosili.... . V glavnem, moj je čist not padu . Včeraj je ena spraševala, če vemo kaj tamali kje ven tišči. Jaz nimam pojma. Vsakič, ko kaj ven porine, se derem, da naj hitr leti gledat, ker me zanima kaj je to. Hribčki se fajn delajo, buši je pa bolj ko ne v diagonali Aja, kar se tiče dretja. Včeraj, ko me je zagrabil krč, sem se drla ko jesihar in je tašča mislila, da gremo rodit , ko se je pa slišalo po celi bajti. Zdej me moj skoz zeza, da bom itak tam najbolj glasna in da si mora vzet une slušalke, ki jih ima ko žaga, da zvok zaduši in da mora babicam že prej povedat, da pa ta se bo drla ko sam hudič Bi mogla kaj pokomentirat?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 9.5.2008 7:20:27
|
|
|
|
alea01
|
joj, sem pozabila. Evo za dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?