Naty*
|
Evo nas iz sprehoda (sm šla mehčat moj MV ). Vreme je čist noro in ful sm vesela, da smo majčice in da so oz. bodo naši malčki prišli na svet v tolk lepem letnem času ... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Naty*, a smo to mogoče dovolile priti domov No, ampak vidim, da se ti vseeno začenja dogajat: zna biti, da boš hitro nazaj v P Pestke zate Se pa strinjam s kasso: jaz osebno se ne bi šla namakat v banjo. Raje se z sprostita, pojdita nekam na lepše in A naslednji pregled imaš drugače v ponedeljek? špelin@ sm odpustnico uporabla še za odpust iz P . Ja zdej mam v ponedeljek CTG in pregled (da ne razlagam, da spet tešča in z vso prtljago ). Dan po roku bo in js upam, da bo situacija že kej boljša. tally očitno smo že vse na stališču, da bi najrajš izselile svoje podnajemnike , sploh takrat, ko si v apartmajih dovolijo raznorazne boleče poze . Ampak zdej smo že tolk bliz, da bo itak hitro . sesil zakaj nisem tistga o jami vedla dokler sva bla še v Postojni !!!! Če me bodo v ponedeljek poslali domov, greva kr direkt v jamo . Glede apetita se ti pa pridružujem, men se zdi, da se dnevi do konca manjšajo, apetit pa veča . aurora a veš, da sm se prej na tebe spomnla glede čepa, ker se je tebi v bolnici odluščil, mogoče tud zarad pregleda. Pa se mi je zdelo, da so zdej možne infekcije, ko ga ni, tko da bom mojo najljubšo razvado ( ) res opustila do nadaljnjega . Aurea js pijem malinov čaj že tri tedne, pa mi ga zmanjkuje !!!! Če že ni pomagal pri odpiranju, upam da bo vsaj takrat, ko bom rojevala tolk več naredil . **** ja res sem boljše volje . Sej pravim, js sm taka, da se nečesa lahko veselim na polno, ampak znam pa tud v primeru, da se ne izteče hitr najdit dobre strani (danes je blo recimo, da je ful luštn spat v svoji postelji pa sedet na najini terasi ). Pa še tale sonček pomaga pri razpoloženju. A ti se že kej boljše počutiš? edina ja verjetno mislva istga narkiča. Včeri sm Galo peljala ven ob 21.30 (ker je bil Jure še na šihtu) in sm misla, da itak ne bom nobenga srečala. Pa je šel on s psičko za mano in sm vidla, da je za spremembno HB privezana, ker drugače skoz skače v mojo. No in sm se jima odmaknila za en kozolec v visoko travo in ful temo, ko se je njemu psica iztrgala in priletela v naju z Galo. Gala je začela renčat, skakale so okrog mene, una psica je mela pa še špago na sebi, tko da me je ovila z njo. On pa pride čist hladnokrvno pa reče naj bom pri miru, sm rekla, naj hudiča prime psico, da sm noseča pa bom padla, ker me je ovila s špago. In on men naj js drugič svojo spustim, pa kaka kura sem, ker tam v travi v temi stojim . Js sm se tolk začela dret, da so vsi rolete gor dajal pa gledal kaj se dogaja. Pol me je tam en sosed miril, ker sm se ful tresla pa kr solze so se mi ulile. Jure je pa itak znoru, ko sm mu povedala. kasso midve znava bit pa res cimre . Ti maš zdej CTG na moj rok, js pa CTG na tvoj rok . barbaw ja sej vem, da sprožit iz nič ni najboljš. Tko da bomo še pač mal potrpel, kaj pa čem ... Pa za hijenco! Še tukaj čestitke!!!!! Sashy tudi tebi čestitke za Aneja !!!!! Sončnica Sandra kak cukrček je Manca ...
< Sporočilo je popravil Naty* -- 8.5.2008 18:28:12 >