meta21
|
Oj! Tudi mi smo danes opravili morfologijo. Padla sem sicer v strašansko gužvo (sem si sama kriva, ker sem prestavljala termin) in se je ginekologu vidlo, da je malo manj dobre volje kot ponavadi, ampak si je vseeno vzel čas in vse lepo premeril in pogledal. Spet je ležal na hrbtu, kot na nuhalni, stopala pa si je tlačil nekam na obrazek (v usta? ). Za spol nisva bila prepričana, če bi vprašala, ker naju je bilo strah, da bi se zmotil, zato sem prav previdno vprašala, kako je s spolom in če je to ... No, preden sem uspela do konca vprašat, je rekel, ja fantek bo! Medtem, ko je sestra pripeljala še našega radovednega bodočega atija, je g nekaj iskal po ekranu in nama pokazal in zmeril - lulčka . Mojemu, ki je zamudil najin pogovor, ni bilo najprej nič jasno. Potem smo dobili še eno krasno slikico od ritke navzgor, kjer se krasno vidi obrazek in ušeska in desna roka in ... Jo bom probala dat v album. Težek je 450g in velik približno25 do 30 cm (je rekel, da ne more točno zmerit). Ko sem ga vprašala, če ni kar velik, je premeril najprej mojega in potem še mene in rekel, no saj kaj drugega tudi ni za pričakovat, ne? Oh, sem se spet razpisala ...
|