Naty*
|
No zdej sm se najedla, pa sem prec bolš volje . Naj vam povem še neki vtisov iz P. Gužva za znoret!!!! Že v pritličju vse polno trebuščkov, pred sobami za CTG vse polno , Merlo nas je pregledoval kot po tekočem traku, s tem, da je seveda preglede opravljal še dežurni porodničar (mislim da Kristan). Me je pa Merlo danes seveda spet pregledal za odprtost in me ni čist nič bolelo!!! Ampak nič, una babca pa zadnjič tko, da sm kr zvezde vidla ... to kr ne moreš verjet. Aja pa še tale novička... zdele sm šla na wc in se mi je odluščil čep . Sej vem, da to ne pomeni nič (lahko se fuuuul cajta pred porodom), ampak sm potolažena, da se vsaj nekaj dogaja ! Pa prosim za tiste, ki ste kej seznanjene... a zdej se ne smem it namakat v banjo ane? A še kej drugega morm pazt? IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, ne bit razočarana. Sigurno je bolje tako, da ti poroda ni sprožil, če nisi še odprta, ker bi se potem lahko zavleklo in zakompliciralo. Pa tudi na Merlota ne biti jezna, mu moraš zaupat, saj bo naslednjič tudi on prisoten, a ne? V ponedeljek? Ja sej vem... sej sem že bolje . Veš js sm tip človeka, ko se nečesa ful veselim in upam na najboljše, če se pa ne izteče tko, se pa tud hitr pomirim. Tko da ni panike. Sej vem, da sm hecna, ampak mene zdej skrbi predvsem to, da ne bi rodila po roku enga štiriinpolkilaša . Za ponedeljek pa nisem sigurna, če bo Merlo. Verjetno da ja. MARTINA25 vseee najboljšeeeeee za teeeeee!!!! Hvala za pestke, ja veš moj ati mi je prejle reku neki ful pametnega... tud jabolko pade z drevesa šele, ko je zrelo ! **** dobr, da maš pregled, da se boš lahko pozanimala zakaj to šraufanje. Mogoče se je pa mali v kako pozo postavil, da te zdej tko čudno brca. KAHLO mislim, da je danes nekaj mamic na vidiku, sam upam, da bo kmalu kaka novička . Sem pa ful vesela, da s tvojo pikico pridno spremljata majčice
< Sporočilo je popravil Naty* -- 8.5.2008 10:21:22 >