Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 20:09:30
|
|
|
|
cicido
|
2 glosa in 1 sminko
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 20:18:20
|
|
|
|
citrončica
|
natasarobi, upam, da vazelini ne štejejo enako kot ostalo ,ker tukaj te pa prekašam ,v vsaki torbici, žepu..se najde vazelin, ali dva, mislim da 10, pa sem skromna, šminke...uporabljam 2-3 od 10-15ih ,in glosi-uporabljam 3..po spominu, ziher je pa še kje v toal.torbici ipd kak pozabljen... Ja, grozna sem, vedno si kaj kupim, ali pa po katalagu izberem še dodatno, žal je enako s senčkami za veke in barvnimi svinčniki............
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 21:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mam več label in en glos, mogoče 2, s tem res ne pretiravam, ker itq zanč rata če ne uporabljaš.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 21:27:11
|
|
|
|
Felicita
|
2 vazelina in 2 vazelinski šminki, ki jih uporabljam zelo zelo redko. Glossov ne maram, ker so mi čisto prepacasti, ko se 'sperejo' pa pustijo še bolj suhe ustnice za sabo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 22:10:00
|
|
|
|
Anuška79
|
NIč šmink, en glos in v vsaki jakni svoj vazelin.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 22:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo. 4 sminke, ze od pamtiveka. 1 glos od letosnje zime.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 22:27:14
|
|
|
|
Kaliope
|
labelo v vsakem žepu in na vsaki polici in 1 glos ... šmink ne maram in ne uporabljam
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 23:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
O,sem skromna , imam menda eno šminko in en glos (pa še za to nisem čisto prepričana, kakašna je razlika ).
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 23:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
1 labela 0 šmink 0 glosov
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 6.5.2008 23:46:50
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Počasi dobivam občutek, da sem postala odvisna od glossov, šmink in podobnim, zato me zanima koliko imate ve takih zadev. Danes sem si kupila eno šminko, pa bi si še eno , ampak sem se zadržala. Sicer kupujem take bolj poceni in ne tiste po 30 eur, ampak vseeno. Imam: - 4 vazeline - 10 šmink - 4 glosse Nataša, ne se sekirati, jaz te še prekašam. Ko pa hočem se s čim namazati, pa vedno bolim, da nimam nič make-upa
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 0:10:37
|
|
|
|
budulove
|
Jaz iz skos kupujem potem pa izgubim, ko zamenjam torbico. Al pa pade za posteljo al pa za kako pohištvo.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 6:29:29
|
|
|
|
srki
|
Nobene šminke, nobenega glosa. Čudna
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 8:48:31
|
|
|
|
muška
|
vedno manj . Glosa nimam nobenega, šminke imam ene 3 , labello pa ta hip tudi samo eno
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 8:51:41
|
|
|
|
Volga
|
Z glosom se namažem enkrat na leto, z vazelinom, dvakrat na leto, s šminko pa ne pomnim, kdaj sem se nazadnje.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 9:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
V mejah normale, ker itak če ti samo stoji kr tak za okras, ni dobro.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 9:26:04
|
|
|
|
Felicity
|
Točno ne vem, približno pa glos samo 1, (to zagotovo) labelo/blistex ipd 2-4 šminke 4-6
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 10:35:45
|
|
|
|
petja
|
2 glosa in 1 vazelin. Šmink ne uporabljam.
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 10:46:17
|
|
|
|
mojsoncek
|
sminka: 0 vazelin: 1 100% karitejevo maslo: 1 gloss: 1
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 11:42:06
|
|
|
|
Katey
|
jaz te čist razumem, ker imam enak problem kot ti s tem, da sem nora na vazeline, imam jih res malo morje, sam ko ga rabim nikjer nobenega , imam to srečo al pa tud ne da kolegica dela v tujini in mi prinese vazeline iz Body shop-a in so maksimalno dobri in okusni , glossi so mi tud všeč in se jih tud kr nekaj najde, šmink pa ne uporabljam. Tko da tvojo 'odvisnost' razumem .
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 12:35:40
|
|
|
|
mojca75
|
šmink - 0 glosov - ne vem ne štejem več, ene 15 vazelinov - ene 2, pa jih vedno iščem kadar rabim
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 12:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
vazelinov ne uporablčjam. imam samo šminke,...ene 8 recimo, s tem da jih upporablam ene 4 ostale so pa nagravžne farbe - ponavad dobila podarjene
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 13:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Počasi dobivam občutek, da sem postala odvisna od glossov, šmink in podobnim, zato me zanima koliko imate ve takih zadev. Nehala sem šteti, toliko jih je. Uporabljam pa dve šminki, dva glossa in eno Labello.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 13:31:28
|
|
|
|
April
|
imam samo vazeline.
|
|
|
|
RE: Število šmink,glossov,.. 7.5.2008 18:35:57
|
|
|
|
helloKitty
|
Preveč Ponavadi, ko je kakšna nova reklama si rečem u tole pa res rabim, potem jo imam nekaj cajta potem pa spet jovo na novo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?