|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
5.5.2008 21:13:40   
aleži
Be Amaya, kaže da si tu, pa te ni..................user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko morem še čakat, da se oglasiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Kaj toliko melješ in pišeš????

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.5.2008 21:43:02   
amaya
evo mene
...ma jaz sem non stop priklopljena...sploh se ne odjavim user posted image . Ne, res, sem opazila, da sem imela še vedno stran odprto, čeprav sem Etienna filala v posteljo s pravljico, pesmico, itd

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 877
5.5.2008 21:43:53   
amaya
e sad tebe nema user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 878
5.5.2008 22:05:54   
mixi
Za jutri pa zmenjeno: samo upam, da ne bo dežja...ker mi gre to že malo na jetra (vreme namreč). Nič punce...se čujemo zjutraj. Lahko bi se nam pridružila še kakšna nosečka: faka (aja, ti delaš), mixi,...
Za jutri pa zmenjeno: samo upam, da ne bo dežja...ker mi gre to že malo na jetra (vreme namreč). Nič punce...se čujemo zjutraj. Lahko bi se nam pridružila še kakšna nosečka: faka (aja, ti delaš), mixi,...

Jaz če se bo dalo spavanac do 11 ih in pol me čaka da za 12 nardim kosilo za tasta in taščo in all family ma imam vse napol pripravljeno če pa ne bom mogla spat pa pokličem

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.5.2008 7:55:02   
faka
AMAYA:

Hvala, Amaya za povabilo, ampak dokler mi Rožičeva v torek ne potrdi, da je vse ok in pole (upam)še nuhalna svetlina, da bo ok, potem se pa pojavim kot nosečka. Za zdaj sem samo tiha nosečka, ker imam strah. Tudi Metuljček nas je nažalost zapustila, in tega se tudi jaz bojim. Enkrat junija, UPAM, se vam bom pridružila!!!user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.5.2008 8:11:19   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: faka

AMAYA:

Hvala, Amaya za povabilo, ampak dokler mi Rožičeva v torek ne potrdi, da je vse ok in pole (upam)še nuhalna svetlina, da bo ok, potem se pa pojavim kot nosečka. Za zdaj sem samo tiha nosečka, ker imam strah. Tudi Metuljček nas je nažalost zapustila, in tega se tudi jaz bojim. Enkrat junija, UPAM, se vam bom pridružila!!!user posted image

Kaj tole pomeni, nisem nič zasledila, da bi napisala, da je kaj bilo narobe
Ojejjjj, niso lepe!!!

Pina-1, kaj danes prideš se vozičkat, ker se nič ne oglasiš?

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.5.2008 8:13:41 >

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.5.2008 9:02:13   
faka
Je, na žalost je narobe. Abrazija. user posted image user posted image user posted image Ampak Metuljček je kot pravi metuljček in je zelo optimistična za naprej.user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.5.2008 9:08:58   
aleži
Super metuljček, da gledaš pozitivno naprej in da bo šlo zdaj vse prav.
Srečno in da boš čimprej spet zanosila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.5.2008 9:10:33   
aleži
Billa, že enih parkart sem te srečala na Obali, ko sem odgovarjala, pa nikoli nič ne napišeš, ne se bati. Predvidevam, da si iz Obale...... daj sporoči!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.5.2008 9:55:38   
leni5
Ojla banda! Kaj šetkate? Jaz bi tudi, ma morem še malo počakat, bolj zaradi mene kot Vite. Sicer na sonček pred hišo sva že šli...sprehod po vasi pa za vikend!

Meni bi Vita cel dan visela na joški, pa sploh nimam občutka, če se naje, ker bi čez 1 uro spet in mi je sploh ne sprazni. Sem ji pa dala že dvakrat zvečer po steklenički, ker sem si stisnila (imam full vneto bradavico), pa valda se ni zato že razvadla,a ?

Uživajte na sončku in burji!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.5.2008 14:25:08   
pina-1
ojla punce.
no končno se tudi jaz malo oglasim. JE pri meni kar pestro in ne dohajam kaj dosti.

Sem žal zamudila kavo danes. Pri nas mamo nov urnik. NAmreč z Ano voziva Mio v vrtec jutraj, ker naš tati dela za 7. Tako da sva midve z Ano že okoli 8:30 v Kopru. Vam je to pa zgodi ne. Pol se mi pa ne da še enkrat v KP LAufat.
V četrtek bova z NAo zopet v giru.

Amaya sem te hevala včeri v valdoltri. Mi smo tudi hitro odpravle in ana je bla full pridna. je pa vse ok.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.5.2008 14:37:21   
metuljcek27
Naj se vam javim po dolgem času in se vam zahvalim za pestke,ki ste jih držale...user posted image user posted image user posted image
Na žalost moje pikice ni več.Žalost je velika ampak je pričakovanje na naslednjo nosečnost toliko veliko,da se ne bova pustila...Strah me je smo,da se to ne bi ponavljalo...Drugače pa sva ostala kar pozitivna saj je bila to najina prva nosečnost in verjetno imava še možnosti po besedah dr.Ravnikarja(ena velika pohvala za opravljen pregled in poseg).Imela sem abrazijo zaradi odmrtja ploda v 7 tednu zaradi velikega hematoma.Zdaj pa še naprej počivam in se pripravljava na novi boj tako,da ne mislite ,da me ne bo več gor...Oj pa še kako bova!
Faka kako je kaj s tabo?
Misliš pozitivno kot sem ti priporočala...
Javljaj obvezno,ker ti sledim...
Upam,da si ok,ker komaj čakam ,da slišiš user posted image ...In držim pestke,da bo vse ok...polno polno poljubčkov...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.5.2008 14:50:21   
aleži
Metuljček super, da si se javila in da se ne daš. Bomo vse držale pesti, da ti uspe HITRO spet zanositi in obdržati plodek. Samo tako naprej mislit pozitivno in boš vidla, da boš v roku 1 leta pestvala štruciko.

Pina-1 lahko se komot zmenimo za četrtek. No, jaz bom vidla kako bo z našo, ker kašlja,.... ma mislim, da ne bo problema, da se dobimo PODOLGEM času na user posted image  vse 4....... pa ko bo čas še Sirenetta in Leni...... pa Mixi in Marty.......

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.5.2008 19:12:33   
mixi
Evo mene prehlajeno ko svinja, samo to mi je še manjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko bi se zmenle v petek če bo lepo vreme za kafe ki grem v kp ker sem naročena pri ginekologu, mislim če boste kje u giru da pridem tudi jaz na kavo danes pa itak ležim cel dan in čopam sladoled za grlo ki to mi najbolj pomaga. Če se mi bo dalo uletim več ksno nazaj gor

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.5.2008 19:12:56   
faka
Tu sem Metuljček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma prav jočem, veš!!! Sulfinija je že 4. izgubil plodek.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to je tako krivično. Ma verjameš, da bi rajši vidla, da bi ona donosila kot jaz. Jaz mam že otroka, ona pa....joj boga ženska. 

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.5.2008 19:20:01   
metuljcek27
Nima smisla jokat...Narava poskrbi,da se konča po najboljši poti...Kaj pa bi bilo.če bi bilo z našimi otroki kaj narobe...Ti pa sploh ne smeš jokat in moraš bit vesela ja!Tudi jaz še nimam otrok in se s partnerjem trudiva  1,5 leta pa se nama je to zdaj zgodilo,sej je težko ampak še težje bi bilo,če bi bilo kaj narobe kasneje z otrokom...
Ti pa nehaj jokati in se postavi na noge,ti toplo priporočam...Pa brez zamere,ti hočem samo dobro...user posted image Boš pa navija za nas kaj ne?Mi pa zate držimo pesti,da bo vse okuser posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.5.2008 19:30:15   
faka
Joj, kok si ti dobra.user posted image A si mogoče kakšen socialni delavec ali psiholog, ki znaš tako dobro potolažit?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 892
6.5.2008 19:30:56   
faka
Zakaj bi pa zamerila?? user posted image user posted image Ni šans!!!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.5.2008 21:05:12   
amaya
Punce: ala vam vera...zame ste ful pogumne, ker mene bi že pobralo od hudega. Zato glavo gor in kot pravi Jovanotti: "Io penso positivo, perche son vivo, finche son vivo" user posted image user posted image user posted image gor so dušice, ki čakajo na pravi moment, da pridejo na svet...

Mixi: kako je kaj s tabo? sem slišala, da si zbolela...čuvaj se...ni gljih fanj bit ves gotov prav med porodom...user posted image

Jutri imam posvetovalnico in prav firbec me matra, koliko je user posted image zrastel in se zredilllllllll user posted image user posted image

alo, fanj ninajte...

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.5.2008 21:34:20   
mixi
amaya jaz sem čisto u ****u ne morem nič tudi da me zdej prime za it rodit ne vem kaj bi nardila ma nič težila bi vsem po vrsti kot je pri meni v navadi ma sej bo jutri kul če ne pa lekadol c in gremo naši

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.5.2008 21:36:44   
mixi
Amaya ma to me je bog kaštigal ker sem grabla travo da grem prej rodit, mam cel kup stvari za nardit zdaj še dragemu težim da postavi ploščice v kurilnico ker pol vem da jih ne bo. pa en dan če se sspomnite ti pa dragi ko bo mel tvoj kombi uletite v vanganel jaz in ti bomo pile kafe oni pa bojo tisto odpeljali ker sem se **** s tomijem da bom dala biči in moto nelotu

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.5.2008 22:54:04   
mixi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj vse spite al kaj? Pa nič bom samevala tu gor se hecam to so posledice prehladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se drugače malo rola danes sem kr neki kot moje počutje ma me full skrbijo moje natečene noge da ni kaj narobe ki napram kake sem mela preden sem bla noseča imam zdaj volumen nog 6x večji ne samo gležnje tudi zgornji del mam čep poln vode ubija

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.5.2008 23:43:27   
metuljcek27
Faka , nisem psiholog niti socialni delavec sem samo človek,ki ima posluh.Lahko se vživim v trpljenje drugega,ker sem ful občutljiva kot ti...Ampak s to razliko,da me je življenje naučilo gledati realno in čim bolj pozitivno...Drugače pa mi v življenju ni bilo čisto nič prišparano in sem imela nevemkoliko prejokanih noči.Pa sem se s pomočjo bližnjih odločila,da začnem gledati bolj pozitivno na ta svet,ker življenje je eno in ni tako lahko.Če pa gledaš nanj negativno ti je pa še slabše...Zato se nasmej in takoj prični iskati v vsaki stvari pozitivne stvari...
S partnerjem sva ugotovila,da vsakič ko sva bila žalostna se nama je potem zgodilo nekaj izjemo lepega...Zato čakava kaj naju čaka lepega...
Mogoče je vse skupaj malo čudno napisano ampak upam,da si me razumela...
Lepe pozdravčke in veliko sončkov...

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.5.2008 15:09:54   
aleži
Se vidi, da je sonček, ker nobena še ni danes pisala. Uživajte!!

Amaya: danes em ostala dama, tako,da jutri se vidimo. Je boljša, še malo kašlja kot velika in ji čistim nosek.... bo boljše!!
Kako je bilo pri P? Koliko kg ima?

Mixi: še malo pa bo. Kot vidim, si iz Vanganela blizu mene in Sirenette ter Azzurre. Vse smo iz tega konca?? Pa pridi v petek na kavico ko končaš?

Sirentta kje pa si???? Nič se ne javiš kako je, kako so noči.... dajjjj!!

Neposredna povezava do sporočila: 899
7.5.2008 17:36:28   
mixi
Aleži uradno nisem še preseljena v vanganel upam da bom kmalu ma kaj ko se vsakič spomnem da je v hiši še kaj za poštimat (je narjena na novo) tako da ne morem odlašat za drugič samo ki se spomnem vse zadnji cajt da je še kaj za nardit. Upam da se pa preselim nekje jeseni ker čez poletje ne verjamem ker se mi ne da bom še malo pri noni v luciji ki me itak razvaja 100 na uro. Pa še družbo ima. Potem pa itak da bomo vozičkale do kopra in nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.