Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam zdele dobro dieto...se s pizzo bašem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tjaša mi je pa zdele omagal in zaspala kt top...sem jo za RA zbudila, revco.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: **** Pismo rosno Tisa je vroča.jest upam da ne bo zbolela Maša je pa flekasta po obrazu.To je pomoje 6.otroška a ne? šesta bolezen: otrok ima običajno ene tri dni trajajočo visoko temperaturo in je videt kar zadovoljen, pol pa pride do izpuščaja, ki je bolj po vratu in telesu...... držim pestke., da nič hudega ne bo Pol pa ni 6.Ona ima po obrazu.No sej zjutrej je blo huj.Ena teži in jo morm nost ena se po men obeša in še bl zeži
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: **** Pismo rosno Tisa je vroča.jest upam da ne bo zbolela Maša je pa flekasta po obrazu.To je pomoje 6.otroška a ne? šesta bolezen: otrok ima običajno ene tri dni trajajočo visoko temperaturo in je videt kar zadovoljen, pol pa pride do izpuščaja, ki je bolj po vratu in telesu...... držim pestke., da nič hudega ne bo Pol pa ni 6.Ona ima po obrazu.No sej zjutrej je blo huj.Ena teži in jo morm nost ena se po men obeša in še bl zeži joj **** upam, da se Tisa čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Celo noč je godla in stokala.Upam da je le zobek-oziroma da bo zobek.Sem proti jutu prov živčnega fasala.Sej tamala ni kriva če jo boli ampak jest sem tolk neprespana
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Celo noč je godla in stokala.Upam da je le zobek-oziroma da bo zobek.Sem proti jutu prov živčnega fasala.Sej tamala ni kriva če jo boli ampak jest sem tolk neprespana ej **** te čist štekam...mi imamo takole tud že par dni in sem tud sama k kak mesečnik .. Jst tud upam, da bodo morda zobki ampak nič ne kaže .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
še pojest pa jih bom kar mal ven odpeljala,da se vsaj tisa lepo naspi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:33:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ja, poopsie ta vaja... Sem si zapisala dol s seznama kdaj majo otročki rd in pol mam ta list na mizi. Pridna ne?hvala hvala K men je full lepo vidt k moji Lini kdo čestita tk da najbrž ni slabo, če mi drugim ne? Se spomnimo... če so pa tak fejst tile lubčki avgustovčki.sem neki raznežena...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ja, poopsie ta vaja... Sem si zapisala dol s seznama kdaj majo otročki rd in pol mam ta list na mizi. Pridna ne?hvala hvala K men je full lepo vidt k moji Lini kdo čestita tk da najbrž ni slabo, če mi drugim ne? Se spomnimo... če so pa tak fejst tile lubčki avgustovčki.sem neki raznežena... maš čisto prav pridna, pridna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** še pojest pa jih bom kar mal ven odpeljala,da se vsaj tisa lepo naspi Jst tud počakam, da se tjaša zbudi potem se najeva in šibava na sonček
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 11:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča imaš ZS
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 12:43:27
|
|
|
|
Antilopa
|
Ker se ravno pogovarjate o kremah za sončenje... jaz bom naročila tole Laverino. Če katera želi, jih lahko naročim tudi več (ali pa kakšno drugo).... imam pa 7% popust
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 12:49:18
|
|
|
|
April
|
zakaj pa imaš popust jaz si bom tud kaj takega omislila. sem pa že naročala tukaj in je zmeram vse ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 12:52:38
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zakaj pa imaš popust jaz si bom tud kaj takega omislila. sem pa že naročala tukaj in je zmeram vse ok. redna stranka jaz sem tudi zadovoljna, čeprav znajo biti določene stvari drugje cenejše... je ponudba povsod iz dneva v dan večja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 12:55:13
|
|
|
|
April
|
jaz sem do sedaj dvakrat naročila. a to še ni za popust .... sem gledala za lavero še drugje na spletu, pa je tam dražje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 12:58:38
|
|
|
|
Antilopa
|
joj, veš da ne vem, kolikokrat sem naročila, da sem prišla do 7%. vem, da je bilo od začetka 3%, kasneje 5%, zdaj sem pa na 7% - se pa že kar nekaj časa nikamor ne gane je pa res, da smo precej naročili tudi prek firme - kot novoletna darila - sem bila pa ves čas jaz z njimi v kontaktu... tako da mogoče tudi zato
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 13:02:37
|
|
|
|
April
|
a tak...no jaz sem sam naročala.drgač nisem prijavljena. antilopa, a ti imaš pralne oreške mene mal mika, da bi jih začela uporabljat...predvsem za moje cote, ko niso tok umazane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 13:04:38
|
|
|
|
abc100
|
Jest sem bla pa zjutrej pridna, sem vse presesala, pa po tleh pomila. In kas se zgodi prejle? Pridem domov, odprem vrata, rata prepih in se razbije šipa na vratih iz hodnika v kuhinjo. Po celem hodniku, kuhinji, pa še mal v dnevni in kopalnici so ble glažune. Sem takoj mojga klicala, da je dam pršu, da je vrata zrihtu, ker je še vse dol visel. Zdej sem pa pomatala, sesala, pomivala... upam da nisem kej spustila. JAnez je pa še zdej v stajci, se ga sploh ne upam na tla spustit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 13:07:33
|
|
|
|
April
|
ojoj abc...dobr, da janez ni bil v bližini. daj raj zdaj folijo na šipo, če se še kdaj razbije.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 13:14:35
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a tak...no jaz sem sam naročala.drgač nisem prijavljena. antilopa, a ti imaš pralne oreške mene mal mika, da bi jih začela uporabljat...predvsem za moje cote, ko niso tok umazane ne, nimam... pa me sploh ne vleče, da bi jih kupila. sem pa ravno prek tm-shopa naročila biološki prašek in mehčalec in čisto v redu opere (ne ravno blata, hrane ). mah, meni je zadosti, da vsaj kakšen stroj operem s tem, ker vem, da sem vsaj nekaj naredila za naravo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 13:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy sem pozabila pohvalt lepe slikice z Umaga Res ste luštna družinica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 13:47:23
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo... Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka.... Sisy, je možno, pr nas so šli tud ful čudn. Mal enke, pa pol dvojka zgornja, pa spet enka, pa pol dvojka, pa še ena enka, pa spet dvojka. Razmetan k pr enmu konju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 14:11:41
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy sem pozabila pohvalt lepe slikice z Umaga Res ste luštna družinica HVALA
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 14:11:44
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo... Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka.... Sisy, je možno, pr nas so šli tud ful čudn. Mal enke, pa pol dvojka zgornja, pa spet enka, pa pol dvojka, pa še ena enka, pa spet dvojka. Razmetan k pr enmu konju a veš da sem ji prejle spet "šarla" po ustih in sem skor ziher da je mal dvojke že uzuni...ampak se mi zdi da ji tok visok iz čeljusti raste...prov čudn....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 14:14:56
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pismo rosno Tisa je vroča.jest upam da ne bo zbolela Maša je pa flekasta po obrazu.To je pomoje 6.otroška a ne? pr šesti je tko da se fleki pojavijo šele ko vročina izgine....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.