Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 11:56:17
|
|
|
|
snake
|
ne ampak zgleda zanimivo
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor sem videla na karti sploh ni daleč od G. Radgone. Po moje kakšna dobra ura vožnje.
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:35:45
|
|
|
|
silvya
|
Mi.
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:39:06
|
|
|
|
nejcko
|
Sin je šel pred 3 leti tja z vrtcem in je bil totalka navdušen. Smo mu šele lansko leto lahko končno dopovedali, da so dinozavri že zdaaaaaaaaaaaaaaaavnaj izumrli in ne živijo (več) v gozdu
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:40:31
|
|
|
|
piščanc
|
mi v soboto. 7 letnica in 3 letnik sta uživala, od lj je 3 ure, če imaš ornk postanek in se enkrat zgubiš . greš za mb, lenart, gornjo radogno in potev v A. v A je zelo dobro označeno že takoj po prestopu meje. tam je potem samo še ene 20 km. je park z dinozavri (realna velikost, iz gipsa), brezplačen tobogan napihljiv, cirkus, malice kar OK, male živali. cena družinske vstopnice je 29 eur. prijetno in celodnevni izlet
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:51:09
|
|
|
|
bt08
|
Zanimivo,naš je čist nor na dinozavre,bo treba pogledat.A je cel dan,da se dogaja?
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 13:03:17
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Mi smo bli kakšno leto- dve nazaj. Od meje je slabe pol urice vožnje ... Pa še spomnim se, da smo takrat glih prišli okol 10 - 11h dopoldan in nam je na blagajni povedali, da če bomo kakšne pol urice počakali, da bomo imeli voden ogled v slovenščini. Tko, da je blo za naše otroke suuuuper.
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 13:29:32
|
|
|
|
urška
|
hvala za vse info . zgleda da bo res treba it.
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 13:30:03
|
|
|
|
ugi
|
Res je super, pa blizu meje.
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 19:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
a je to tud za večje otroke? Do katere starosti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?