Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 19:21:59
|
|
|
|
TIAPIA
|
Se še jaz danes javim. Pri nas ni nič novega še ni pa tud znakov nimam, da bi prišla. Jaz imam te cikle tako zmešane , da to ni res. Mi zamuja že 39 dni. Ne vem no
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 19:32:49
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIAPIA Se še jaz danes javim. Pri nas ni nič novega še ni pa tud znakov nimam, da bi prišla. Jaz imam te cikle tako zmešane , da to ni res. Mi zamuja že 39 dni. Ne vem no Ups, ne razumem. Danes je tvoj 39. dan ali ti že zamuja 39 dni?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 19:44:50
|
|
|
|
jernejav
|
Dajmo Majčice naj bo ta maj roza za vse ki je ne pričakujemo ta mesec! Vsem pošiljam ogromno . Zvečer pa veselo . Vsem modrim pa držim pesti za naslednji krog! .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 21:15:50
|
|
|
|
TIAPIA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: TIAPIA Se še jaz danes javim. Pri nas ni nič novega še ni pa tud znakov nimam, da bi prišla. Jaz imam te cikle tako zmešane , da to ni res. Mi zamuja že 39 dni. Ne vem no Ups, ne razumem. Danes je tvoj 39. dan ali ti že zamuja 39 dni? Ja res je. Ma meni včasih zamuja 5, 10 20 dni, mi je pa tudi že več dni zamujala, saj pravim sem tolk nesrečna zarad tega da je joj. Sam zdaj nazadnje sem imela pa kar dost nosečniških znakov in to pred kakšnih 14 dnevih zdaj pa nič.Sem pa tud delala test( ne en več ) in je bla zelo zelo zelo švoh črtica,sem delala naslednji dan pa je bla ravno tako čist švoh , potem sem delala spet enga je bla nekak taka črtica bolj kot ena senca, potem sem delala še enga nisem pa nič vidla, tako da ne vem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 21:24:26
|
|
|
|
Orhideje
|
Jaz sem zdaj kar prepričana, da si oz. fulll želim, da se ti tista druga črtica jasno pokaže. Vem, kako je to hudo, ko maš tak dolge cikle. Še manj možnosti, da ugledamo . Pri meni je danes 36. dan. Ne delam si še preveč utvar, da je to to. Čeprav sem včeraj in danes ponoči kar vse zbruhala. Pa danes se počutim tak kot po neprespani noči, kot da bi bila full pijana. Ampak verjetno so to živčki. Čeprav sva bila z dragim full pridna in sva ta mesec skoraj vsak dan, najmanj enkrat . Oba sva imela 14 dni dopusta, tak da se je cela Štajerska tresla. PO drugi strani pa je tudi v službi - igra živcev - imamo novo direktorico - drugi dan. Prvi vtis je zelo dober - upam da bo tako naprej. Sem se kar razpisala. Lep pozdravček vsem. Dajmo punce - več roza barve. Tak lepo je seznam barvat v roza.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 21:56:53
|
|
|
|
TIAPIA
|
Orhideje hvala . Tudi jaz upam da zagledaš . Sej midva sva tud zdej kar večkrat , kot prej tako da bi čist lahko kaj blo, ampak saj veš takrat ko misliš da je pa pride . Želim, da bi bil maj res čist roza. Dajmo punce .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 22:05:05
|
|
|
|
boma2
|
Se še jaz danes javim. Tudi mi imamo enega sončka doma, ki sladko spi, delamo pa na tem da dobimo še enega ... No zdaj čakam al ibo ta vikend prišla , ali ne... Če ne bo bom moža presenetila na obletnico poroke, z novim članom... če ne pa se bomo še bolj trudili... za druge pa držim pestiii in čim več ... vam želim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 6.5.2008 22:17:00
|
|
|
|
*Junona*
|
Dejmo majčice, tut js navijam za vas! Evo, za srečo . Prosim, dajte me med navijačiceee
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 0:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj punce! Za vse, ki jih je obiskala hudobnica Za vse, ki še nepričakujemo, pa upam da nam bo kmalu "slabo" Jaz nimam doma nobenega testa na zalogi. Pa se bi mi ga v primeru da M ne bo do sobote/nedelje že splačalo delat, oz. bi najbrž že pokazalo, če sem noseča. No ampak kr ne morem it po test, se bojim da bom preveč razočarana, če potem M vseeno pride. Pomojem bom pridno čakala vsaj do ponedeljka, ko bi po najdalšjem ciklusu morala dobiti M. Upam seveda, da se do takrat ne vlije . zasanjana...sem se pa zalotila parkrat, da premišljujem/sanjam o tem, kako bom svojega prvorojenca prirpavila na prihod dojenčka, pa kakšne načine bi ubrala, da bo čim manj ljubosumnosti. Je že zdaj ljubosumen na ostale otroke, če jih kaj pobožam, popestvam, kar nori zraven in hoče da jih dam nazaj k njihovim mamicam. Šibam spat. Danes nič ne bo s , ker je mož čist živčen in še ob tej uri študira ene knjige,....,ah raje ne bi o tem. anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 6:32:44
|
|
|
|
sonček85
|
Vse moje drage soborke,ogromno za tiste ki ste dobile na obisk in naj gre čim prej domov.tudi sama jo pričakujem kdaj bo prišla,zdaj po tolikem času sem je že navajena.bomo videli bo kar bo ne bom misla preveč o tm ker potem je vse še bolj slabo. kje je kakšna nova ,kje ste vse da se nam malo javite. go rza,go roza we are the viner's.jeeeeeee go roza mal se mi rola
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 6:37:52
|
|
|
|
sonček85
|
Vse (barbk,joob,...) ,ki vas je obiskala naša hudobna ,ogromno in da gre čim prej nazaj domov,no saj jo tudi sama pričakujem,sedaj po tolikem času ko sem jo že navajena,sam bo po hitrem postopkušla nazaj tako kot je pršla. kje ste vse ki lulate na teste ,da se nam hitro javite in poveste vesele novičke.gremo roza-go roza,go roza!!!!!!!!!!1 pa vse ki ste srečke in nam še niste sporočile hitro to naredite,saj smo za vsako posebaj vesele lp od optimistke in pozitivke
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 7:24:40
|
|
|
|
spps
|
jutro punce Barbk,ne bit žalostna ,danes bo boljš,ko bo lep sonček vzunaj . nove borke dobrodošle punce,dokler se ne prikaže rdeča grdoba ,ne obupat Naj bo ta dan ROZA
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 7:26:29
|
|
|
|
Pikica5
|
Punce navijam za vas dajmo, dajmo rozike kje se skrivate
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 7:41:36
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 8:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni so vsi znaki, da prihaja M..... napihnjena sem....joške postajajo težke.....prebava je pospešena.......zdaj lahko pa samo čakam...... No ampak dokler se ne ulije smo še optimistične a ne anonimna "pujsi"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 8:25:21
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro punce! Barbk . Ne bit žalostna, veliko za naslednji krog. Hja, res, kje ste rozike? Kar nekaj zelenih bi se že lahko javilo z lepimi novičkami .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 8:26:40
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri meni so vsi znaki, da prihaja M..... napihnjena sem....joške postajajo težke.....prebava je pospešena.......zdaj lahko pa samo čakam...... No ampak dokler se ne ulije smo še optimistične a ne anonimna "pujsi" Veš, da se pri meni tud že nakazuje... ampak upamo do zadnjega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 9:05:42
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: pin za SASA78 tudi jaz sem mislila, da je nizek pritisk. Zdaj sem popila že 4. kavo, pijana pa še vedno. Že od ponedeljka popoldan se mi vrti. Kriza. Naj se mi neha majat. (Alkohola pa že nisem pila od novega leta) jaz imam pristisk skoz 90/60 včeraj je bil pa 80/55 - sej pravim da se mi sam spi AMPAK POČUTJE JE PERFEKTNO
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 9:11:05
|
|
|
|
*Junona*
|
Dejmo punce, čim več roza barve Iz srca vam želim, da zagledate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 9:19:19
|
|
|
|
Rosi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 Tokrat bolj na kratko:od četrtka do nedelje me je spremljal občutek,da bo prišla ,vendar je ni bilo.Nato pa sem v nedeljo zvečer po opazila roza sluz na papirju in sem pač mislila ,da je prišla in sem si dala čez noč vložek.Zjutraj,ko sem preverila situacijo,je bil komaj malo krvav in tudi do večera ni bilo količinsko nič več.Tako je tudi danes,ko se okrog sprehajam samo z dnevnim vložkom.To ne bi bilo nič čudnega,če ne bi pri meni prva dva dni teklo od mene.In sedaj ne vem ali me lahko obarvate modro ali se dogaja kaj drugega ali....Verjetno pa bom šla danes po službi drugič v življenju kupit test in bom malo vadila ciljanje po palčki,da bom lahko jutri vam sporočila kakšne barve bom. Vsem ostalim pa pošiljam veliko za srečo in še enega Punce,ki ste že čez datum pa se malo javite in poročajte,kaj se dogaja z vami. Darja30 kako si? jaz imam podobno situacijo. 22. dan ciklusa sem imela svetlo rozast izcedek, potem pa 7 dni temno rjavega. Količina minimalna. Sem bila na pregledu in pravi ginekologinja, da se nič ne vidi, da je treba počakat do konca tedna in takrat mora krvavitev prenehat. Včeraj sma po celem tednu spet samo meni ni ravno pasalo. Zdaj pa s spermo izteka čisto svetla kri. Kaj se dogaja se mi več ne sanja. Do konca tedna mora kakršnokoli krvavenje ponehati ali pa se dejansko vliti . Ne kaže pa ne na eno in ne na drugo . Ginekologinja pravi, da je velika možnost , samo da se še nič prav ne vidi, ravno zaradi tega pocanja. Me pa na moment boli v spodnjem delu trebuha. Kaj bo kaj naprej, pa javim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 9:38:16
|
|
|
|
sasa78
|
DOBER DAN! KJE STE? VAS DELO PREGANJA?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 10:06:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 DOBER DAN! KJE STE? VAS DELO PREGANJA? ka se dereŠŠŠ??? tako lepo vreme ,men se pa nič ne da
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 10:16:45
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 DOBER DAN! KJE STE? VAS DELO PREGANJA? ka se dereŠŠŠ??? tako lepo vreme ,men se pa nič ne da Če sem pa sama tuki!!!!!11
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 10:19:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 DOBER DAN! KJE STE? VAS DELO PREGANJA? ka se dereŠŠŠ??? tako lepo vreme ,men se pa nič ne da Če sem pa sama tuki!!!!!11 sem te čula na štajersko
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.5.2008 10:28:33
|
|
|
|
waiting
|
V mesecu Majau je pa nekam malo kandidatk, upam, da ne zato, ker ste ze vse obupale. Mi ta mesec prvic poskusamo po laparo, sicer z malo vec upanja, vendar si ne upam upati prevec, da ne bom zopet razocarana. No da malo povecam ta seznam me dajte da je ne pricakujem po 22.05.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?