|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.2.2005 19:04:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:06:28   
total
Ja pa kaj,če pa je pač lepo ime.Danes so kratka imena zelo pogosta.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:07:11   
Jančika_
Iz tega razloga sva s seznama snela ime Zoja za deklico. Vasja je dokaj redko, še redkeje najdeš kakega Kajetana (če bo naslednji fant, mu bo tako ime). Za Tiso pa sem si od LARE že izprosila dovoljenje:)-. Če jih ne bo čez 7 mesecev že spet malo morje...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:08:23   
dory
Bagi,zaenkrat niti ne..ker jih nisem se tolk slisala..ce bi se pa res pojavljal na veliko,bi mogoce tud mene mal zmotlo...sam kaj cemo,ce je na kupu kar precej takih z istim okusom....

Vsake oci imajo svojega malarja ni zastonj rek :) in prav je tako :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:08:41   
india
Ne ;Bagi, v bistvu me ne moti, mi je pa všeč recimo, da ima zelo malo deklic ime Gaja in me moti da je moje ime takoooo pogosto. Pa takrat, ko sem Anjo rodila, je bila vsaka druga Sara, zato smo mi dali njej ime Anja in čez eno leto je bila Slovenija polna Anj:(:(:(.

ŽAl, tako je to. Bolj me pa moti, ko ljudje dajejo živalim človeška imena! Tp pa ja. Naši sosedje imajo Niko, psico, drugi Lukca in tretji Timija. Haloooo? Potem pa daj otroku ime NIka, LUka ali Timi!:grrr::grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
14.2.2005 19:16:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:18:56   
Anonimen
Mene to niti ne moti, ker nas ni veliko. Me pa strašansko moti, če je tako ime osebi, ki mi je STARAŠNSKO antipatična. Pa še ta ima ponavadi:)- ime brez j-ja, tko da sem malo potolažena:)
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:18:57   
dory
:)-:)-:)- Bagi...pomoje pa tle ponovitev ne bo :)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:21:29   
Gina
Ja, Bagi, jaz sem na vsak način hotela že pri naši bejbi, da bo Nik, če bo fantek, ampak potem jih je bilo pa toliko, da me je ravno zato malo minilo, čeprav se mi še vedno zdi lepo. Moji otroci imajo redka imena in to mi je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:23:04   
nejcko
Mene to tudi moti, no ne ravno moti, sem pa kar malo razočarana, priznam. Za Tilna smo se odločili, ker je bilo zelo redko ime (jaz sem poznala samo enega), potem pa par mesecev kasneje da možev najboljši prijatelj sinu enako ime. Grrr. No, ampak Tilnov še zmeraj ni ne vem koliko veliko. Kar se pa Zarje tiče, je pa druga zgodba - še pred letom dni sem vedela le za dve, zdaj je pa vsaka tretja. Čist mem, sem res kar malo jezna.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:25:39   
Anonimen
No, je pa res, da je kar malo iluzorno pričakovat, da ne bo nobenega otroka s takim imenom. Je pa Nik že nekaj časa popularno....

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:28:59   
lol
Naše ime pa je redko.Gaslišim zelo malokrat SERGEJ

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:29:49   
lol
Ta drugi je pa JAN je pa tudi vsak ta drug Jan.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:30:43   
VALENTY
Tudi jaz poznam kar nekaj Nikov. Je pa res,da vem samo za enega Timorja,pa še ta je moj!:)-Kar se Tamar tiče jih je kar nekaj,vključno z mojo.Mogoče bo pa NIk kdaj med najbolj popularnimi imeni!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
14.2.2005 19:33:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:42:41   
mehurčica
Malo me moti to, ker je sedaj glih en v vrtcu v isti skupini David. Pa se mi zdi, da ni sicer toliko Davidov zadnje čase. Mi je pa bilo tudi všeč ime Vid...pa je tud v tej skupini en Vid-pa taki carti je.:)

Uh, za živali pa mi je res smotano, da imajo človeška imena. Enima dvema psoma je bilo ime mislim da Tomi in Grega. Šit!
Ok no, mi imamo mačko Brito, ki je stara 15 let. Ampak ime sem ji dala po eni psički iz Avstrije, ne po Bilačevi-takrat sploh še vedla nisem zanjo.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vas kaj moti...
14.2.2005 19:47:05   
SANDY
Mene pa ne. ker ne poznam nobene Trine :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:02:14   
KATY&TIMMY
:)-:)-jaz nimam tega problema,Timothy-jev je samo 6:ups: v celi sloveniji,baje:zmeden2::zmeden2:
do sedaj še nisem srečala nobenega z tem imenov,Timotejev ja ampak prov Timothy ne:)-:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:05:02   
puncica
Mene moti, zato pa smo dal naši ime Janja, ki se mi je zdelo bolj redko, kot pa tričrkovna, ki jih ima že vsak tretji. Čeprav ko sem rodila se mi je pa zdel da je kr vsaka Janja:)-, Če bi bil pa fant bi bil pa Sergej, ki je tud redko.

Najini pogoji pa so bili:
- imena ni v vasi
- imena ni v šoli
- imena ni v žlahti
- je bolj na koncu po pogostosti (statistični urad)

Tako je zmagala Janja, nanjo pa sem se spomnla, ko sem gledala film Vesna in Ne čakaj na maj:love:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:09:07   
ZARA
mene (se) ne moti,niti ne poznam nobene,razen una Ivana Sundov :grrr:,je baje dala detki ime Zara!

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:22:52   
Anonimen
Zara, jaz poznam eno :kuza: Zaro :):):)

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:25:22   
ZARA
A ti mene izzivas,fissssssssssssssh??!!:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:25:46   
SANDY
:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:26:23   
Anonimen
Ne, te ne izzivam. Pa mislim, da jo je dobila lih enkrat maja al pa junija tista prjatlca. Je pa že prej ime zbrala...men je bla prva asociacija trgovina Zara:ups:, ona pa sploh vedla ni za njo...

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Vas kaj moti...
14.2.2005 20:27:19   
ZARA
a jaaaa...8)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?