bilbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II pa naredimo primerjavo: letos gremo 10 dni v 5 *hotel v Tunizijo 890 EURO po osebi. Za primerjavo Tučepi, hotel all inklusive Neptun 3* 850 EURO Bol, Supetrus resort cca 600 EURO Tunizija letalski prevozm hrvaška lastni.... Pa jo dejmo... . Ti hoteli v Tuniziji so super in fajn in z vsem moznimi zvezdicami...veckrat locirani in the middle of nowhere....in to je dopust, krasen hotel, veliko hrane, se bolj krasni bazeni.... in to je to. In ce hoces kaj videti, je vse za doplacilo. Iz Tucepov (in z lastnim prevozom... ) imas marsikaj na dohvat ruke . Dubrovnik, Split, Mostar, otoke....planine. Pac drugacne pocitnice za podoben denar. In sigurno ni vse v hotelu in zvezdicah. točno to. pet zvezdic v tuniziji pomeni, da te od riti do glave pedenajo reveži, ki zaslužijo par evrov na mesec, da ti dajo brdo hrane in bazen, pa peska za izvoz pa uživaj..... glej, večina teh hotelov po tuniziji ima 4,5 zvezdic.....vendar jih ne moreš primerjati s hotelom s 5 zvezdicami v Evropi. Pa sem bila že v nekaterih in veš kaj je zanimivo, da nobeden ni imel narejenih nojev, rac ipd. kar nasiti oči in izvablja ah in oh in sploh, iz hrane, pač pa so vsi imeli neverjetno prefinjen izbor odlične hrane. In tak hotel dobiš za tvojo ceno z letalskim prevozom kvečjemu za dva dni.... in to kar ti naštevaš na hrvaškem, sploh niso drage ponudbe smatram, da si ujagala ful poceni variante samo cvetka: apartma v Novem resortu v Novem Vinodolskem stane za en teden, dve odrasli osebi plus malček 2 leti beri in piši 3600 evrov. Istarske vile za en teden 1600 evrov.....in to v juliju, ki ni niti najvišja sezona. Jaz se probam držat enega dobrega nasveta gospe, ki je resnično prepotovala skoraj ves svet: čim južneje greš, več zvezdic mora imeti hotel. Pa še prekleto res je. če poznaš hotel potem si že slišala za verigo RIU, če me pedinajo reveži je pač to njihov problem. Pa tudi v Novem Vinodlskem sem bil, 1 teden sem hodil v ta hrib kot nor, strinjam se, da je super samo manjka plaža, pa še hrib takšen da te glava boli ko greš na ali iz plaže, pa tisti golf vozički za prevoz nič ne pomagajo. Če bi šel na Hrvaško, bi šel samo v Tučepe - hotel Afrodita. Če si že delala primerjavo med hoteli, sem delal primerjavo med all inclusive hoteli. 5* hoteli na Hrvaškem, Rixos ali President ali Excelsior v Dubrovniku so seveda v drugi kategoriji, ravno tako imaš v Tuniziji 5* polpenzione za bistveno višje cene. So pa se do mene osebno v Excelsiorju obnašali nesramno samo zato, ker sem bil Slovenec. Halo? Sicer pa vsakemu svoje. lp,
|