|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
6.5.2008 14:04:56   
Zvezdica
To vprašanje  me bega že nekaj dni... hm, kaj pa sex po etju?
Po punkciji mi ni padlo na pamet, zdaj pa žeuser posted image .

Tko, da če veste kaj povejteuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
6.5.2008 14:07:30   
hedviga
Oh, hvala!!!! Mi je pomagalo. Sej zgleda, človek včasih rabi eno tako objektivno in realno mnenje.
Da se malo postaviš nazaj...
Ja, Grethy, mlade? Po letih al postopkih? user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
6.5.2008 14:10:25   
Grethy
Hedviga po letih ... no ja  ... jaz zase vem da sem čist čist na koncu limita za postopke ... za ostale predvidevam da ste mlajše ... ne me tepst pa pluvat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 303
6.5.2008 14:10:58   
ledenka
Grethy, hvala za super prevod! sem dodala med pomembne informacije. user posted image  

Zvezdica, v MB priporočajo vzdržnost do testa user posted image  tudi nič orgazmov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 304
6.5.2008 14:13:05   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Tko, da če veste kaj povejteuser posted image user posted image user posted image

Zvezdica, če sem prav prebrala, po ET-ju naj se ne bi sexalo oz. vsaj doživljalo orgazma user posted image user posted image , lahko pa enostavno katera vpraša kakega doktorja al pa med.sestro ... saj mogoče so za njih to banalna vprašanja ... mi bi pa vseeno kaj vmes malo user posted image user posted image user posted image user posted image aneeeeeeeee!?!?!??!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 305
6.5.2008 14:15:01   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Zvezdica, če sem prav prebrala, po ET-ju naj se ne bi sexalo oz. vsaj doživljalo orgazma user posted image user posted image , lahko pa enostavno katera vpraša kakega doktorja al pa med.sestro ... saj mogoče so za njih to banalna vprašanja ... mi bi pa vseeno kaj vmes malo user posted image user posted image user posted image user posted image aneeeeeeeee!?!?!??!

jaz sem bila po Prometriumu tako zaspana, da mi do seksa sploh ni blo user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 306
6.5.2008 14:15:53   
Grethy
Grethy, hvala za super prevod! sem dodala med pomembne informacije.

Malenkost ledenka, sem si prvošla mal raziskovalno nalogo ... pa še kaj novega sem zvedla ... user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
6.5.2008 14:16:40   
hedviga
Hm, Grethy..... Sej leta so kakor vzameš.user posted image  
Moja stara mama je pri 86 rekla svoji 78-letni sosedi:"Štefka, kaj se ti sekeraš, ti si še mlada..." user posted image user posted image
Ma, no, jaz jih imam 34, skratka rosna in frišna...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
6.5.2008 14:17:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Zvezdica, v MB priporočajo vzdržnost do testa user posted image  tudi nič orgazmov!

ojej groznouser posted image . Kaj pa zdaj? Sem prav žalostna. Ampak bomo že zdržaliuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
6.5.2008 15:35:03   
julija30
Tudi pozdravček od mene

Rubin, seveda je super, da se tako spoznamo in klepetamo, ko čakamo na vse mogoče stvari.
Torej si ti tista, ki nam je pokazala svojo pupo z zelenim jezičkom.
Luškana mala.
Ko nekoga spoznaš, potem greš kar z veseljem, saj veš, da te poleg včasih kakšnih neprijetnih stvari čaka tudi prijeten čvek.

Se vidimo 15.5. pa kakšno rečemo, ker verjetno res, tako kot si napisala bom kar nekaj časa čakale, da pridemo na vrsto, kljub temu, da imamo uro.

Ne vem točno katera, vendar ena izmed forumašic pri tej temi je spraševala kako dolgo se čaka. Moja situacija je bila takšna:
- 3.10 punkcija
- 7.10 ET
- nič user posted image

Pošto dobila marca, torej 6 mesecev po neuspelem poskusu, seveda sem še med tem časom odmrznila pingvinčka, ki pa ni hotel biti z mano.
Verjamem, da nas takšne neprijetne - boleče izkušnje naredijo še bolj močne.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 310
6.5.2008 15:36:51   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Hm, Grethy..... Sej leta so kakor vzameš.user posted image  
Moja stara mama je pri 86 rekla svoji 78-letni sosedi:"Štefka, kaj se ti sekeraš, ti si še mlada..." user posted image user posted image
Ma, no, jaz jih imam 34, skratka rosna in frišna...

user posted image user posted image user posted image trikrat hura za tvojo staro mamo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... kar se pa najinih let tiče ja, je pa res, da si t ifrišna in rosno mlada, sploh kar se tiče IVF postopkov, jaz sem pa STARA ... oz. bom čez salbih 14 dni 43 in to je to ... postopke delajo samo do 43. rojstnega dneva ... upa mda ti je zdaj bolj razumljivo ... sicer pa se niti tolko ne počutim kot si ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... norčava ... optimistična ...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 311
6.5.2008 18:10:26   
titi3
ledenka glede Prometriuma in user posted image . Jaz sem ga jemala skoraj 6 let.

Je pa bila doza manjša (100mg). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še glede stare mame. Moja je pri 94 letih vsem, ki so bili od 90 let dol rekla, da so še mladi. Zelenkoti!

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 312
6.5.2008 18:38:39   
sayuri
Punce, a ste vidle, da je danes GOYA rodila user posted image user posted image user posted image . Naša soborka!!!!!! Le 14 dni pred rokomuser posted image user posted image user posted image

Alja 2410g in 47 cm, Taj pa 3280g in 48 cm.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.5.2008 18:41:56   
sayuri

Pravijo, da 14 dni nič user posted image . No, jaz tudi kasneje ne bi. Oz. imava za seboj eno takšno zoprno situacijo. V prvem postopku sva nekaj dni po ETju user posted image  user posted image  in lih takrat je po vsej verjetnosti (tko nama je bilo razloženo) en spermij našel pot do vstavljenega že oplojenega jajčeca. Nosečnost je bila potrjena, vendar je šlo za hudo kromosomsko napako, ki ni bila združljiva z življenjem. user posted image  Sledila je abrazija.
V drugem postopku nisva potem nič user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.5.2008 18:49:48   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, a ste vidle, da je danes GOYA rodila user posted image user posted image user posted image . Naša soborka!!!!!! Le 14 dni pred rokomuser posted image user posted image user posted image

Alja 2410g in 47 cm, Taj pa 3280g in 48 cm.

Iskrene čestitke GOYA ob rojstvu Alje in Taj-a naj ti bosta v največje veselje na svetu in ogromen koš zdravja in sreče vsem !!!!!!!!!!!

TO PA JE NOVICA DNEVA !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 315
6.5.2008 19:12:58   
pika74
GoYa - prijateljica moja - še tukaj čestitke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP a te kaj prsti srbijo za testek? Koliko dni je že od ETja?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 316
6.5.2008 19:14:12   
ledenka
GOYA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 317
6.5.2008 19:33:53   
sonček33
GOYA - čestitke. Sončkoma pa poljub na lička.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.5.2008 20:02:25   
Abra
GOYA user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke! Ti si res carica, da si tko dolgo zdržala 3v1 user posted image user posted image Alja in Taj sta zgleda prava korenjaka, lepo se cartajte.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.5.2008 20:20:19   
Abra
Danes sem že spet bolj pozitivna user posted image očitno je blo včeraj vreme krivo user posted image

Jadrnica, le poišči kuglo prosim, jaz jo bom spet veselo drgnila, ko boš ti naslednjič v postopku. Sem te pozabila vprašat, si v katerem jemala aspirin? Jaz sem v prejšnjem postopku kar Reša vprašala, če lahko, ker mi on ni predpisal. Naslednjič ga daj tudi ti, mogoče pa ti samo to manjka. Ne vem, al sem ti včeraj sploh kaj napisala, žal mi je, da ti ni uspelo user posted image

Arneja, tvoja psiha je že čist v postopku, še malo, pa jo boš ujela user posted image

Rožica, jaz pa kašljam in tudi razmišljam vse mogoče user posted image pikici sta pa tko majhni in lahki, da ju napenjanje nič ne moti. Držim pesti, da se boš čimprej pozdravila user posted image

MIsmis, že odštevaš? Zdaj je pa že manj, kot teden user posted image

Sapi, kako si se danes zmenila?

Titi, tvoj postopek je zgleda tak, kot na GK, najprej 2 tedna suprefakt, pol uz in začetek stimulacije. Super, da ti gre po planu!

Grethy si bla pridna s prevodom user posted image

Pikovit, dobrodošla nazaj user posted image si dobila službo? Navijam, da se bojo zate odločili user posted image user posted image

Dajamaja, kakšno je stanje danes? Sem šla prej stare poste brat, zadnjič sem bla vsak dan druge volje user posted image in v iskanju znakov user posted image zdej jih tut še ni user posted image user posted image

Pija pa ja ne še delaš? Kaj pa tvoji otroci danes pravijo?

Daisy, si ti tut že v nizkem štartu?

Kajsica, Gloria, Sayuri, Pika in vse ostale prav lep pozdrav!

VSE NOVE dobrodošle!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 320
6.5.2008 20:28:44   
Rubin.
Torej si ti tista, ki nam je pokazala svojo pupo z zelenim jezičkom.
Luškana mala.

user posted image .

Potem pa je mala miss skoraj zaspala, medtem ko mi je sestra razlagala kako in kaj, izgleda dolgočasna tema user posted image .

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 321
6.5.2008 20:55:03   
womanpolice
Pika... seveda me srbijo prstki... Danes sm kupila test. Najprej sm vprašala koliko ima rok trajanja, za vsak slučaj, če bi do nedelje... sej veš... Ja, stran s slabimi mislimi...
Me prsti srbijo, da bi naredila test, ampak vem da ne bi bil realen... tko, da bom vztrajala do nedelje (11.5.), pa bomo videli koliko me je uslišal Bog... Mislim, da še v življenju nism tolk "molila" - se pogovarjala z Njim kot v teh trenutkih... Tolikokrat ga prosm, da mi pusti ti dve pikici pr men... al pa vsaj eno od njiju...
ET sem imela 27.4. 

Grethy... KAJ JE ZDAJ TO? črne misli!?! Jst vem in verjamem, da vama bo uspelo!!! in to z dvema!!!! Jasno?!?!!! user posted image

Zvezdica... vidm, da si potrebna...user posted image ... moj je tud ful... jst se držim nazaj.. ampak, ko pa začne... ga pa kr stran naženem, ker že res postane zeloooooooooo nevarno..... ampak Zvezdica.... splača se počakat... če je zaradi posta večja možnost, da se obdržijo naše pikice, pač ne bomo seksal... Pa če tud 9 mesecev... Raje 9 mesecev posta od seksa, kot pa da zgubim pikici... Torej, vzdrži se,Zvezdica....

Punce.... Pojdite na You Tube in pod video vtipkajte ime CONNIE TALBOT... ta 6 let stara punčka ima tako angelski glasek, da bodo se vam zarosile oči ali pa boste tud jokale... verjemte mi...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 322
6.5.2008 21:18:02   
Darja*
halo piškice moje,

Arneja, ma ti povem da sem bila ful šokirana da mi je Reš dal samo klomifen, pa še to samo polovičko tablete. Klomifen sem jedla že pred leti ko sem imela inseminacije. Dal pa mi je obrazložitev da se mu zdi nesmiselno da bi si dajala inekcije, ker se nanje ne odzovem, kljub vsem inekcijam sem imela 3 celice ali manj,..tolko jih bom pa imela sedaj samo s klomifenom, tako da, jutri imam spet UZ, pa bomo vidli kako bo. ampak madona,..je utrujajoče,...vstajam ob 3:30 potem iz Lj šibam v Mb v službo in potem delaš celi dan kot konj,..zvečer še samo padem v posteljo,..ampak za mojega user posted image  vse in še več.

Mi je pa fajn da  so UZ tako hitro, saj v službi nič ne manjkam. Ko pa sem imela v MB-ju UZ pa sem rabla 2-3 ure da sem prišla iz bolnice. Tako da to je tudi ena prednost.

Lepo se imejte

lahko noč

Darja

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 323
6.5.2008 21:30:20   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
Grethy... KAJ JE ZDAJ TO?
črne misli!?! Jst vem in verjamem, da vama bo uspelo!!! in to z dvema!!!! Jasno?!?!!! user posted image

Punce.... Pojdite na You Tube in pod video vtipkajte ime CONNIE TALBOT... ta 6 let stara punčka ima tako angelski glasek, da bodo se vam zarosile oči ali pa boste tud jokale... verjemte mi...

WOmanpolice, draga prijateljica moja, niso to črne misli ... temu se reče REALNOST ... jaz grem še vedno v ta postopek z zamrznjenčki maximalno optimistična, s tem da pa imam nogice vseeno na tleh ... da ne bi slučajno pol rabla 14 dni bolovanja da se psihično poberem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ja valjda da nama bo rataloooooooo

Zdajle sem mal gledala kakšne zarodke so mi zamrznili, pa ne najdem nobenega pravega podatka ... kar se spomnim je rekla biologinja takrat dve lepi ... kaj pa ne vem user posted image user posted image user posted image ...sam da sta lepi, na mamo itak user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 324
6.5.2008 21:51:58   
gloria
Se opravičujem za tako pozno poročanjeuser posted image ...pršla sem domov ob 17 in padla v pojstlo....Morfologija bp,meritve ustrezajo tednu in vse kaže da je ok(ni prisotnisti okužbe),vprašala sem še za mehurček ker ga v 12 in 16 tednu niso najdli in je šla pogledat....kr neki časa je bila tiho pol je pa rekla da je verjeten prazen in ni viden da čez nekaj časa ko se spet napolni se vidi....tolk je bila dobra da je še nekaj časa počakala in se je pokazaluser posted image ....izvedala sem pa da pričakujem user posted image user posted image ,in celo lulčka mi je poslikalauser posted image .....juter me čaka popoldne še en pregled pol pa čez en mesec ponovno v lj.Vesela sem da za zdej kaže dober in upam da tako ostane.....
Na hitro sem prebrala kaj ste napisale tak da bolj podrobno peberem juter....Goya iskrene čestitkeuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.