Alina_alin
|
Zdaj sem vas na hitro preletela in vidim, da že vsi tako lepo jeste, sploh ne papate več . Pri nas pa še vedno ne grejo sadni in zelenjavni obroki. Res, da je konec oktobra rojena, samo vseeeno... Doji se pa seveda ful pogosto in zbuja ponoči. Nič kaj mi ni to všeč - upam, da tudi mi postanemo večji jedci. Noa1,super, da ste uživali na morju. Lane31, Aneta je čisto vredu punca. Poznam par otrok, ki so bili kot dojenčki kar okrogli, pri 3-5 letih suhci in suhci še naprej.Nič skrbet, glavno da je zdrava - pa naj se še sliši to kot oguljeno - je pa res... Sanwebdra,sem vas pogledala, kak ste uživali. lepe fotke. Julija pa itak da pozira...kot si rekla. Kasija, sem se nasmejala ob tvoji klasifikaciji mamic - žensk. In se čisto strinjam s klasifikacijo in specifikacijo. Čisto profesionalno. Vanili, kdaj boš začela pisat knjige? Naj še jaz povem, da bile ziher brane.... - porodna zgodba tvoja je pa čist tak opisana, kot je bilo tudi pri meni - pri 1. me ni bilo tako strah, ker nisem vedela da tako boli, pri 2. me je bilo ful strah, je pa me tudi ful bolj bolelo. Pa tista meditacija o odprtih vratah, ja tudi jaz sem se prepričevala, kak se moram sprostit, da bodo mišice sproščene, ampak na finišu, ni šans, sem rekla parkrat (kljub temu, da sem se prej govorila, da tega ne bom rekla) ..."jaz ne morem več"... pa sem zmerom rekla pred tem, da nima smisla to govorit, ker itak ni drugega izhoda. Pa sem v drugo rekla parkrat to, privič mislim da samo 1krat. Mehurčica, si mi polepšala večer z izvirno kaznijo: brez gat... Pandica,ko prideš, pa nas postrezi spet s kako pivičko. Jaz sem si na morju kar privoščila na sončku vsak dan kakšno. Pa sem mojemu zmeraj rekla: lepo to zdaj zgleda, še dobro da smo bili na HR - da naša socilana ne seže preko mej: jaz pa dojenček v rokah, pa pir . Pa po možnosti, da sem še jo mogla podojit... Sedaj pa komaj gledam, grem ajo ajo.