Čungalunga
|
Hojla, drage dame! Pa je prišla še moja ura - zlikala sem vse, kar je bilo, eno žehto še obesila, jutri se pa ta začaran krog nadaljuje , imam pa še nekaj minut za vas. Vesel, si pa res veliko dala skozi v svojem življenju in verjamem, da pri takih stvareh družina res drži skupaj, ne tako kot pri večini, kjer je večkrat prepir Sem očitno prej narobe povezala in sem mislila, da je žlahta po sestrini strani - popolnoma razumem zaupnost med vami. Hej, pa nič se ne opravičuj za kakšne "nakladalne" trenutke, včasih je človeku veliko lažje, če napiše par besed, se izpove popolnim neznancem, verjemi, da te bomo poslušale, brale, nič bat... In verjamem, da je Ajda zaradi teh zadnjih izkušenj zelo razumna, tudi taki trenutki dajo človeku neko sočutnost, neko dodano vrednost, ki jo potem nosi v srčku. Ti kar objemi svojo deklico, pa svojega moža, pa bo lažje. Boš videla.... Aja, pa lepo ime imaš, kot naša prvorojenka Glede šopinga: pri nas veliko nakupujemo v C&A v Celovcu, prav v mestu, lahko pa pokukaš še v nakupovalni center Südpark - do njega prideš, če na istem križišču (mislim, da je tretji po tabli Klagenfurt) kot za Minimundus (za Minimudnus zaviješ levo), zaviješ desmo in se pelješ par kilometrov, potem pa v križišču, kjer je desno Hofer, zaviješ levo in se še malo pelješ. V tem centru imajo CA, HM, Vögele in še kar nekaj trgovin. Pa obvezno gremo pogledat tudi v Adidasovo trgovino, kjer cunjic sicer ne kupujem, ker se mi vseeno zdijo drage (čeprav imajo v enem kotičku outlet), radi pa pogledamo za adidaskami - razen lani smo še vedno dobili za vse tri otroke. No, do Adidasa pa prideš, če na prvem križišču v Celovcu zaviješ levo in se pelješ do Viktringa, potem pa pogledaš za tablo Adidas - zaviješ desno z glavne ceste, vse je precej enostavno za najti. Če še kaj rabiš, vprašaj. Mama_milchy, nazaj lep pozdrav na obalo (uf, sem ti kar malo fouš, mi je obala takooo lepa), žal deževen Smo imeli plan za pohod na Jošt, smo se korajžni (kljub oblakom) pripeljali tja, pa je lilo kot iz škafa in nismo niti iz avta šli. Pač pa smo se odpeljali domov, Jakoba dali spat, po kosilu pa brali, brali, brali...joj, kako je pasalo Ampak Žigec je pa faca. Se je vsakič znova treba nasmejat njihovemu besednjaku . Ampak najbolj važno je pa, da je stari priden v službi, kaj? Da slučajno ne bo težav Drugače Žiga hodi v vrtec ali je še doma v varstvu? Drugače pa stiskam pesti za , saj sem prav prebrala, da je bla ???? Res vama želim še kakšno , je tako luštno. Mi smo bli danes pri prijateljih, ki imajo krasnega , porkašpinčič, me vedno znova prime še za kakšnega , k so tako sladki Nič, grem počasi v mižule, zjutraj je kmalu "budnica" (saj res, ali je pri vas v navadi prvomajska budnica? Mene je danes malo pred sedmo v luft vrgel pihalni orkester, ampak mi je blo prou fajn ). Pa šoping jutri po vsej verjetnosti odpade, je rekel, da bi rajši šel sam z mano v nabavo, da bi še darila kupila za škrate. Bomo videli, če se bo do jutra premislil, čeprav dvomim. Aja, še nekaj (joj, ne znam nehat ) - včeraj sem v Intersparu videla neko igro za otroke od 3-6 let, na temo živalski vrt, kjer se otrok dotakne strani in ti žival pove kaj o sebi. Je katera to videla ali že ima doma in je zadovoljna? Cena je 15€, sem mislila za Jakoba. Zdaj pa res dovolj, mirno noč želim vsem,
|