|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2005
26.4.2008 22:19:42   
A-N-J-A
Oooooo majčice hello!
Mi mamo tud eno frajlo,rojeno 21.5.2005.Ime ji je Ela.Plenice...kaj je že to???user posted image ,mi smo suhi od 25 m,ponoči pa ene 3m.
Govori že vse,tud r pa seveda p***u mater je tud osvojilauser posted image .Je prava suhica,velika cc 98 cm in težka 12,5 kg, btw njen bratec, ki je star 1 leto ima 12,3 kguser posted image . V vrtec hodi noro rada in me vsak dan vpraša, če gremo danes v vrtec.
Risanke-pri nas je najbolj in Shrek 1,2,3 del, Ice Age, itak da Nodi in Franček, pa še kaj bi se našlo.
igrače-Baby born Naceuser posted image ,ki ima svoj voziček s strehouser posted image , puzzle, razne kocke,pa vse kar ma Bor v rokiuser posted image .Drugač se ne igra zelo rada z igračami,Bor se več igra, kot ona.ONA RAJŠI NORI ,PA SKAČE,PA PLEŠE, POVSOD JO JE POLNO(ups črke)
hrana-brez komentarjauser posted image

Ok, to je blo za enkrat od mene,grem v mižule,da si naberem moči za jutriuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.4.2008 9:01:39   
vesel
ANJA dobrodošla! No moja majčica je pa rojena 18.5. zelo blizu skupaj.

Pol maš zlo aktivno Elo in res zlo lepo,da ste že dolgo suhi.Mi smo suhi od začetek marca,razen ponoči.
Moja Ajda je velika 98cm,težka pa 14.250g. Zanimivo,da ima njen mlajši bratec isto težouser posted image user posted image . Risanke pa seveda Nodi,Franček,fifi in cvetličniki,....in seveda najraje gleda ART ATTACK.

Mala ne mi še nismo dobili vabila za sistem.preglled pri 3.letih. Dobiš vabilo ne rabiš je naročevat.

Milchy upam,da se bo za Žigeca vse dobro izteklo. Če ga pa res tako malo vidiš pol pa menjaj šihtuser posted image .

druzina je zame vse!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.4.2008 19:29:51   
mala
Naša pa najraje gleda trenutno Madagaskar in Veverice pojejo-Alvinuser posted image
drugače pa Pujso pepo, Nodija-itak, Bombažke pa še kaj bi se našlo....
kaj pa igrače-a Barbike kaj vžgejo pri vas? Naša ima že dve pa jo bolj interesirajo avtočki od bratcauser posted image  drugače je pa nora na knjige in včasih tudi po pol ure sedi in jih sama lista.
A boste šle kej plavat za praznikeuser posted image ?

user posted image Dobrodošle nove majčice-no pa se nas bo počasi kaj nabralouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.4.2008 21:18:04   
vesel
Mala naši je pa bla Barbika zanimiva sam ene 3 dni,ko jo je dobla za pisanko od krstnega botra.
Drugače pa ji je vse drugo bl zanimivo kot npr.moja posoda,...
od risank pa isto ko tvoja.
Moji prazniki bojo bol delovni na njivi--sajenje,itd,...

Seveda naj se še pridružijo ostale majčice 2005

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 54
29.4.2008 17:08:58   
mama_milchy
vesel: zgleda, da bo treba res menjat službo, sem še danes utrujena in nimam moči za čisto nič; drugače pa kr gre.

Žigec sedaj skače po tatiju in gledajo čebelico; jaz malo po netu pa pospravit bi kej mogla ma se mi ne da kaj dosti; utrujenost...

kako vi praznujte rojstne dneve vaših malčkov?

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.4.2008 19:54:07   
vesel
Milchy a veš,da sm glih dons študirala kak bomo praznovali R.D.moje hčere-pa nimam pojmauser posted image
Kak boste vi praznovali? Maš kak predlog?

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 56
29.4.2008 22:10:56   
Čungalunga
Kukuc, se vam (če sme) pridružuje še ena mamica kar treh majčkov, zadnji letnik 2005. Ker se mož pase pred TV in gleda fuzbal, sama brskam po netu in sem naletela tudi na vas user posted image

Ker vidim, da obdelujete tudi praznovanja, vam moram povedat, da je pri nas zelooo pestro maja, saj imajo vsi trije v roku 12 dni rojstni dan. Starejša bo letos stara 9, srednji 5 in najmlajši 3 leta. Glede daril še tuhtava, fanta sta seveda navdušena nad avtomobili, deklica pa obožuje knjige, tako da bo verjetno kaj v tem smislu. Praznujemo pa sedaj dve leti kar za vse skupaj, naredimo en velik piknik za vse prijatelje in žlahto (prostor najamemo, ker smo v bloku), potrudim se s tremi tortami (da le niso prikrajšani še za to, če že praznovanja nimajo vsak svojega). Starejša praznuje še s svojimi prijateljicami, fanta še ne.

Naš Jakob (16.5. - mala user posted image , je za pol urce zamudil 15.5., ko je imel tudi uradni rok za prihod na svet) je suh od poletja čez dan, ponoči pa mu še damo pleničko, občasno je suh, večkrat pa je plenička polna, ampak bo že. Čakamo tole poletje in dopust, ko je vse lažje in brez pritiskov.
Spat hodimo najkasneje ob 8h zvečer, saj je zjutraj treba pokonci že malo čez šesto. Hodi v vrtec, od leta in pol in (TRKAM user posted image ) smo kar zdravi. Na začetku je kakšna dva meseca zelo kašljal, pol se je pa nekako umirilo.
Do pred nekaj meseci je bil naš škratek zelo zelo milo bitjece, zdaj pa zna že konkretno uveljavit svojo voljo in se postavit nasproti bratcu in sestrici, po potrebi (beri: če koga kregam) pa tudi proti mamici user posted image
Mala - naš Jakob je navdušen kolesar, pa tudi s skirojem se rad vozi, na rolerje ga letos še ne bomo dali, čeprav se spomnim, da smo Maksa (sredinčka) že pri treh letih parkrat postavili nanje.
Vesel - moje sožalje user posted image  
Sistematski pregledi - našo pediatrinjo sem ravno ta mesec vprašala, če lahko v maju pričakujemo vabilo, pa so mi pojasnili, da pri triletnikih rajši odložijo pregled za kak mesec, saj so triletniki zelo nepredvidljivi in se zna zgoditi, da ne želijo sodelovat user posted image . Pregleda pri psihologu pri nas ni, v KR smo ga imeli (pri starejši in je blo prav zanimivo), zobke smo pa ravno ta mesec peljali pokazat k šolski zobozdravnici, kamor sem že tako peljala na pregled tavelika2 in se je malo pogovorila z Jakobom (kdo mu pere zobke, če mu mamica jakoblko nariba ali ga poje celega itd.), pa pokazal ji je zobke in je vse v redu. Zdaj imava konec maja spet - mu bo začela premazovat zobke zadaj. Upam, da bo tudi takrat tako korajžen user posted image

No, za prvič naj bo dovolj. Upam, da se še kaj tipkamo. Mirno noč želim, Metka user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 57
29.4.2008 22:40:04   
vesel
Čungalunga dobrodošla na naši temi in seveda smeš biti gor saj mas enega,ki je letnik 2005. hvala za sožalje.

hvala za info glede sistematskega pregleda.
Imaš pa prave sončke,da so vsi 3-je rojeni na 12 dni v majuuser posted image . lepo.

In se enkrat dobrodošla!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Čungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.4.2008 19:36:30   
mala
user posted image dobrodošla čungalunga-ste pa res posrečeno naštimali tri majčke, še bolje pa je, da lahko naštimate ornk feštouser posted image  user posted image  Tudi naša se zna zelo postavit zase, kar ji prav pride v vrtcu kjer ima vse poštimanouser posted image
Trenutno ima tako obdobje, da poje in si kar izmišljuje besedilo-včasih ima prav smešneuser posted image
Drugače bomo imeli pa tudi mi za Zalo piknik na prostem tako kot vsako letouser posted image

Vesel - glede praznovanja, vidim da si iz Rudnika, edino kar mi na pamet pride je Zajčja dobrava, sem slišala, da se da najet prostor za piknik, če ne najdete bolj primernega prostora.
Ali pa mogoče to http://www.g-rega.si/index.asp user posted image
je pa za otroke starejše od treh let...upam, da boste kaj našli.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 59
30.4.2008 22:03:43   
Čungalunga
Vesel in Mala - hvala za dobrodošlico user posted image  

Ste doma ali na kresovanjih? Mi smo se prej peljali domov in kar iz avta občudovali kresove, nekaj po hribih, nekaj pa po vaseh. Če bo jutri vreme prijazno do nas (pa baje ne bo user posted image ), se bomo tradicionalno odpravili na Sv. Jošt nad Kranjem. No, eno leto smo pa res preskočili fešto gor, in sicer ravno leta 2005, ko smo čakali Jakoba. Ko sem šla na prvi UZ, mi je G po menstruaciji določil PDP ravno 1.5. - pa sem takoj bleknila, da 1.5. pa ne morem prit rodit, ker mi "mormo" na Jošta user posted image  No, saj potem mi je po velikosti našega škrata kmalu prestavil datum na 15.5., ampak gor mi pa vseeno niso pustili lezt...

Danes smo bili pri mojih starših, kjer imam spravljene cotke od otrok in se nam je pripetila neljuba nezgoda - Jakob si je priščipnil prstek, čisto malo - bolj kožico, ampak jok je bil pa tak, kot bi mu najmanj cel prst manjkal. Ampak je pa hecen tale naš otrok, da ne prenese, ko mu dam prst pod vodo ali če mu rečem, da bi mu dali obliž na ranico ali s čim namazali. Takrat je šele jok. Je po mojem edini otrok, ki ne mara flajštov user posted image

Mala - si kar predstavljam tvojo Zalo, ko poje in sestavlja besedilo user posted image . Naš škrat je pa zdaj pogruntal novo besedo, s katero "operira", ko je hud na koga. In to je ... KOJUZA (beri: koruza). Če ga kaj oštevamo in razlagamo, se obrne in reče "kojuza, kojuza" user posted image za crknit je smešen, pa drugač tak nežen dečko, blond, dolgolas user posted image

Kje ste pa kaj ostale majčice, ste na prvomajskem oddihu? user posted image

Pa pa, user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 60
30.4.2008 22:05:44   
vesel
Mala hvala ti za podatek glede praznovanja.Bom se pozanimala kako in kaj,ker bi rada,da ima lep RD glede na vse to kar smo doživeli in še doživljamo(smrt nečaka Nilauser posted image ) in si moja Ajda(hči) želi praznovati tudi Nilu v spomin.Tako željo je izrazila,ker ga zelo pogreša.In jaz jo čisto razumem.

Čungalunga res je to kot pravi Mala,da ste otročke prov posrečeno naredili oz.naštimali. Pa sj je prav tako treba višat nataliteto.user posted image

A KERA OD VAS VE ALI JE V AVSTRIJI 2.MAJA DELOVNI DAN ALI IMAJO PRAZNIK?
ME ZANIMA,KER BI RADA ŠLA S FAMILIJO NA IZLET V CELOVEC IN KAK ŠOPING PA TO?!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 61
30.4.2008 22:12:54   
vesel
user posted image user posted image user posted image  KOJUZA tale tvoj dečko bo še prava pojava.
No seveda za nezgodo prstka pa nisem vesela,ker si je tud moja mala včeraj na enem pantu od kuh.elem. prščipnila prstek ampak ni blo hudega,čeprav se je pol delala težkega invalida,da kao ne more igrač pospravt. Mislim kera fora,razmetala jih je pa lohk.Ampak kljub njenem ugovarjanju jih je morala pospravit.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.4.2008 23:46:54   
Čungalunga
Vesel, kakor jaz vem, v petek v Avstriji nimajo praznika. Tudi mene mika en šoping izlet v Celovec user posted image  Lani sem tam kupila tičino maso (poznate?) in z njo okrasila otroške torte. Tako da - če greste, se boste mimo mene peljali user posted image

Hja, tale KOJUZA verjetno res napoveduje enga lumpa user posted image

Veš, Ajdi le omogočite praznovanje kot si ga želi. Pa bo sestra zraven? Zna biti, da bo tudi praznovanje kot tako zelo velik šok zanjo, jaz bi se najprej pogovorila z njo, da ne bi bilo prehudo zanjo. Sta pa verjetno kar navezani, glede na to, da ti je zaupala hčerkico v težkih trenutkih? 

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 63
1.5.2008 12:41:16   
vesel
Čungalunga hvala za podatek. Kam točno pa hodiš v šoping v Celovcu?Namreč mi smo lani bli samo v Minimundusu v šoping bi pa šli prvič-tko,da bl mal poznamo Celovec.

O Ajdinem praznovanju smo se pa že pogovorili z bratom in svakinjo in smo tudi jima povedali,da je to Ajdina želja.Da se naredi tudi praznovanje za spomin na našega user posted image Nila.
Svakinja si je že kolikor tok opomogla so še manjše krize ampak se je sprijaznila z dejstvom,da ga ne bo več v njeno naročje tako kot je tudi odšel.
Sta se oba z bratom strinjala,seveda pa tudi naša mala nečakinja isto.

Ja z bratovo družinico smo zelo navezani tudi iz tega vidika,ker smo v ranem otroštvu jaz in moja2 brata izgubili starše. St.brat je bil star 13,jaz 10 in ml.brat 3,5 let. Zato tudi zelo čutimo povezanost med sabo-zdaj razumeš zakaj mi  je svakinja zaupala svojo hči?

Lp Nina

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 64
1.5.2008 19:53:58   
mama_milchy
Ojla,
da se še jaz malo javim. Najprej vam pošiljam topel sončni pozdrav z user posted image .
Kako ste? Kako ste preživele dan? In vaši navihančki?
Naš majček Žiga je bil čez dan zunaj na dvorišču in smo se lepo s kamiončki, bagerji in avtki igrali; sedaj gleda Nodija in je puding; drugače smo pa zdravi.
Vesel, ne vem kako bomo letos praznovali; mi imamo doma dvorišče in ni panike le če nas dež preseneti pol je malo težavic; lani je bilo vse ok pol je pa prišla nevihta in smo se mogli spravit noter.
Drugače pa jim jaz pripravim otroško mizico in stolčke pa barvice, voščenke in papir za risat; pa tobogan, pa gugalnico in gugalne konjičke ter seveda vse ostale igrače, ki so pri nas doma; zraven imajo še eno malo mizico z otroškim priborom in kozarci pa smokije, palčke in kaj slanega za prigriznit in seveda muziko ne smem pozabit.
Ti, vesel, pa si marsikaj že dala skozi v življenju.....

Čingalunga, a uganeš kaj je JALODED.......naš žigec si je en dan zmislil, da bi jedel jaloded in sva misva z možem ugotavljala kaj bi to lahko bilo; pobalinko si je ogledal hladilnik, omaro in vse predalo vendar tega ni bilo nikjer. Greva drug dan v špar in Žigec kot iz topa: ˝mami, tu je jalode˝ in to je SLADOLED; no sedaj že malo bol podobno reče ampak še vedno ga ne raumejo drugi, sedaj reče LEDOLAD user posted image user posted image user posted image

Žigec je sedaj pospremil tatija do vrat, ker gre v nočno in mu je rekel:˝bodi priden, stari, da ne bo težav˝user posted image  ma kakšne strelj....

Uživajte,

Lp,
Mili

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 65
1.5.2008 21:42:18   
vesel
user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi priden stari,... Ta pa je dobra Milchcy tud tvoj pobalin bo prava pojava.
Mi smo tudi vredu,zdravi smo samo dež me je užalostil,ker sem hotla mojo malo na sprehod peljat-pol se pa samo uščije in je scal cel dan.

Ja v tem stilu praznovanja sm tud jaz mela samo nimam dost placa ne v bajti in ne okrog nje. Ne vem no.
Mah neki bomo že pogruntali. Važno je,da bo moja mala Ajda praznovala,ker si ga pa res resnično zasluži.Ona je tista,ko dobim krizo,ko se spomnim na našega Nila in jokam.Pride k meni me objame in skupaj jokama,ker ve in čuti,da pogrešam nečakauser posted image .moja mala punčka kljub temu kar se nam je zgodilo ni izpostavljena.Jo veliko vključujem v dejavnosti in jih skupaj opravljama.
Je tak veseljak,nežna,čutna in na svoj način razumna punčka.
Ne vem kaj bi brez njej in seveda brez mojega moža,ki pa je tudi pravi srček.

Zdj pa vam že nakladam,..... se oproščam.

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 66
1.5.2008 22:31:58   
Čungalunga
Hojla, drage dame! Pa je prišla še moja ura - zlikala sem vse, kar je bilo, eno žehto še obesila, jutri se pa ta začaran krog nadaljuje user posted image , imam pa še nekaj minut za vas.

Vesel, si pa res veliko dala skozi v svojem življenju in verjamem, da pri takih stvareh družina res drži skupaj, ne tako kot pri večini, kjer je večkrat prepir user posted image  Sem očitno prej narobe povezala in sem mislila, da je žlahta po sestrini strani - popolnoma razumem zaupnost med vami. Hej, pa nič se ne opravičuj za kakšne "nakladalne" trenutke, včasih je človeku veliko lažje, če napiše par besed, se izpove popolnim neznancem, verjemi, da te bomo poslušale, brale, nič bat... In verjamem, da je Ajda zaradi teh zadnjih izkušenj zelo razumna, tudi taki trenutki dajo človeku neko sočutnost, neko dodano vrednost, ki jo potem nosi v srčku. Ti kar objemi svojo deklico, pa svojega moža, pa bo lažje. Boš videla.... Aja, pa lepo ime imaš, kot naša prvorojenka user posted image

Glede šopinga: pri nas veliko nakupujemo v C&A v Celovcu, prav v mestu, lahko pa pokukaš še v nakupovalni center Südpark - do njega prideš, če na istem križišču (mislim, da je tretji po tabli Klagenfurt) kot za Minimundus (za Minimudnus zaviješ levo), zaviješ desmo in se pelješ par kilometrov, potem pa v križišču, kjer je desno Hofer, zaviješ levo in se še malo pelješ. V tem centru imajo CA, HM, Vögele in še kar nekaj trgovin. Pa obvezno gremo pogledat tudi v Adidasovo trgovino, kjer cunjic sicer ne kupujem, ker se mi vseeno zdijo drage (čeprav imajo v enem kotičku outlet), radi pa pogledamo za adidaskami - razen lani smo še vedno dobili za vse tri otroke. No, do Adidasa pa prideš, če na prvem križišču v Celovcu zaviješ levo in se pelješ do Viktringa, potem pa pogledaš za tablo Adidas - zaviješ desno z glavne ceste, vse je precej enostavno za najti. Če še kaj rabiš, vprašaj.

Mama_milchy, nazaj lep pozdrav na obalo (uf, sem ti kar malo fouš, mi je obala takooo lepa), žal deževen user posted image  Smo imeli plan za pohod na Jošt, smo se korajžni (kljub oblakom) pripeljali tja, pa je lilo kot iz škafa in nismo niti iz avta šli. Pač pa smo se odpeljali domov, Jakoba dali spat, po kosilu pa brali, brali, brali...joj, kako je pasalo user posted image  
Ampak Žigec je pa faca. Se je vsakič znova treba nasmejat njihovemu besednjaku user posted image . Ampak najbolj važno je pa, da je stari priden v službi, kaj? Da slučajno ne bo težav user posted image
Drugače Žiga hodi v vrtec ali je še doma v varstvu? Drugače pa stiskam pesti za user posted image , saj sem prav prebrala, da je bla user posted image user posted image user posted image ???? user posted image  Res vama želim še kakšno user posted image , je tako luštno. Mi smo bli danes pri prijateljih, ki imajo krasnega user posted image , porkašpinčič, me vedno znova prime še za kakšnega user posted image , k so tako sladki user posted image

Nič, grem počasi v mižule, zjutraj je kmalu "budnica" (saj res, ali je pri vas v navadi prvomajska budnica? Mene je danes malo pred sedmo v luft vrgel pihalni orkester, ampak mi je blo prou fajn user posted image ). Pa šoping jutri po vsej verjetnosti odpade, je user posted image  rekel, da bi rajši šel sam z mano v nabavo, da bi še darila kupila za škrate. Bomo videli, če se bo do jutra premislil, čeprav dvomim.

Aja, še nekaj (joj, ne znam nehat user posted image ) - včeraj sem v Intersparu videla neko igro za otroke od 3-6 let, na temo živalski vrt, kjer se otrok dotakne strani in ti žival pove kaj o sebi. Je katera to videla ali že ima doma in je zadovoljna? Cena je 15€, sem mislila za Jakoba.

Zdaj pa res dovolj, mirno noč želim vsem, user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 67
2.5.2008 9:22:04   
mama_milchy
vesel, ne vem kako bomo letos praznovali; se bom že kaj spomnila, morda najamem kje kakšna dodatna igrala ali kej podobnega,...bomo še vidli...

čungalunga, ja naš Žigec je navihanček že od nekdaj tako da je cel smeh z njim vedno; Žiga hodi v vrtec od 15meseca, ma smo kr veliko doma, je full občutljiv in sedaj čakamo, da gremo na operacijo žrelnice user posted image  včeraj je po dvorišču lovil psa in ga s kanglico polne vode polival, ko sem ga vprašala, da kaj dela, mi je odgovoril: ˝mama, Max je kakal in ga moram umit tako kot ti da mene˝ user posted image  Je pa res, da delamo na user posted image  in sem tako na trnih od včeraj, pa še G dela komaj druge teden, se mi zdi da bo trajalo celo večnost, da se naročim in pridem na vrsto. Moja M naj bi prišla 28/4-29/4 vendar je v nedeljo bila le rahla krvavitev in pol drug dan rjav izcedek in to je tudi vse; včeraj pa sem naredila test in mi je po eni minuti pokazal - pol pa čez par minut +  in sedaj ne vem ali sem user posted image  ali nisem; v ponedeljek takoj ob 7-ih pokličem, da vidim kdaj me lahko vzame...
Aja, tiste knjigice na dotik pa mi nimamo, sem jo pa tudi jaz gledala vendar ne vem, če mu jo bom kupila....

Drugače pa jaz danes delam do 12-ih, možek pa iz nočne čuva Žigolinco.

Aja, še nekaj: ko vas kdo vpraša kaj vaš otroček rabi za rojstni dan, kaj odgovorite???

Lep pozdravček z user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
2.5.2008 18:07:42   
arabela*
pozdravljene.
Tud midve z našo Anejo vas lepo pozdravljama,ko bo kaj več časa,bom kaj konkretnega napisala.
Lepo rastemo,smo že čisti.Danes je tretji dan,ko smo ponoči brez plenice.Aja,pa tud zobke smo začeli z zobno pasto prat.Saj bo.Le eno nas jezi,to je trma.
Lep dan še naprej,se beremouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 69
3.5.2008 21:02:15   
vesel
Saraya hvala ti za pozdrave in zelo lepo je slišat,da sta vredu in čisti.
Kar se pa trme tiče pa mislim,da je to značilno za vse bike in bikice.Še jaz sm včasih trmasta pa sm dvojčica po horoskopuuser posted image .
Ala ti vera,da vam je gratal,da ste ponoč tud suhi.
Le fajn rastite in javite se še kaj(lahko tud bol pogosto).

Čungalunga včeraj smo bli pol v Celovcu v tistem Sudparku in je kar poceni ja.Sm bla kr zadovoljna.Pol pa si nismo mogli kj pa smo šli še v Minimundus.
Blo je full lepo in toplo vreme seveda.

MILCHY na vodi čutim,da siuser posted image (držim pesti)user posted image .
In čestitke.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
4.5.2008 7:52:25   
mala
Pozdravljene!
No pa sem tudi jest našla minutko, da vam kaj napišem, dnevi so tako lepi, da samo šibamo okoli...
Včeraj smo bili v dolenjskih toplicah in smo se fino naplavaluser posted image
Zalo je bilo na začetku malo strah, je že pozabila kakšen občutek je plavati-no na koncu se je že potapljala in ni je bilo za ven spravtuser posted image .

Kam boste šle pa kej na morjeuser posted image ?

Milchy- držim pesti, da si srečka user posted image  in boste dobili novega člana.

vesel-res si ne predstavljam kaj vse si že dala skozi v življenjuuser posted image , imaš pa super moža in hčerkico, se vidi da ste zelo povezani. Pa upam, da boste imel eno fejst žurko za vašo Ajdo in, da bo v vaše življenje posijalo sonce.

čungalunga- bogi prstek-upam, da ste že bolje in da je zdej že vse vredu s prstkom. Tudi naš starejši ni maral flajštrov, ni šans da bi mu ga prilimala gor, ga je pa zdej minilo, ko je zrastel in ga lahko že malo nahecam, da kaj nalimamo gor. Zala bi pa vse namazala, zalimala in zavila, včasih moram namazati buško, ker je njej potem veliko boljeuser posted image  ampak tako buško, ki jo je staknila že kakšen teden nazajuser posted image

saraya- te čisto razumem glede trme, tudi naša bikica jo lahko zelo konkretno pokažeuser posted image ..pa čestitke za suhe nočiuser posted image

Lep sončen dan vsem Majčicamuser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 71
4.5.2008 20:36:46   
Čungalunga
Kukuc, dekleta!

Tudi mi smo se bolj potepali zdaj dva dni in smo zvečer samo padli v postelje user posted image
V petek si je potem možiček premislil in nas peljal v Avstrijo, je bil prav lep izlet, smo preleteli mali milijon trgovin, dobili smo fajn pohodne čevlje za Jakoba, pa odprte sandalce tudi. In seveda potrebni material za torte. Jupiiiii!
Ker smo bili tako pridni, nas je potem včeraj očka peljal še na morje. user posted image user posted image user posted image  Smo šli v Simonov zaliv, tavelika2 sta se prav korajžno kopala, Jakob je samo čofotal. Potem smo še malo rolali in se vozili s skirojem, ampak je bil pa fenomenalen dan.

Mama_milchy, tut jaz že kar čutim, da si user posted image , samo še uradno potrditev čakam, hehe. Pri nas je bilo pri Jakobu tako, da je test kazal -, ko sva ga pa na pravo stran obrnila, je bil pa konkreten + user posted image
Glede RD daril: ko smo bili še pri enem in dveh otročkih, sem običajno rekla za kakšno oblekico ali igračko. Sedaj pri treh pa tudi meni zmanjka idej. Lani se spomnim, da so ravno vsi rabili superge, pa posteljnino sva jim v Hofru kupila. Pa običajno sva jim mi2 kakšne športne zadeve: rolerje, skiro ipd. Maksu sva pa včeraj na morju kupila nogometno majico Henryja in vem, da bo presrečen.

Vesel, lepo, da ste šli v Celovec. Nas Minimundus čaka zadnji teden poletnih počitnic (upam), jeseni gre namreč naš sredinček v šolo in tudi pri Nini smo šli na en tak izlet ravno 2 dni pred šolo user posted image

Saraya, za trmico se pa po mojem vsi tukaj strinjamo, da je prisotna pri naših majčkih. Ampak jaz vidim pri našem, da pri trmi pomaga en velik objem. Kar sam stegne rokice proti meni, da ga objamem in je takoj boljše. Ampak je kmalu spet akcija, hehe. user posted image

Mala, lepo te je spet brati. Fino, da ste se spočili in naplavali. user posted image  Upam, da je z Zalino buško boljše. Si že kdaj poskusila buško namazat z margarino takoj po udarcu? Preverjeno pomaga, da ni niti buške niti modrice.

Za user posted image je pa tako: verjetno bomo šli kot vedno kampirat na Mali Lošinj, ampak letos rabimo kupit večji šotor. Upam, da kaj ugodnega najdemo. Smo pa lani ravno na eno neurje naleteli, sicer je trajalo pol ure, ampak si je očitno Maks zapomnil, ker že govori, da letos pa ne bi šel na morje s šotorom user posted image  Kaj pa ostale? Kje najrajši čofotate ali kako drugače preživljate dopust?

No, pri nas se že pripravljamo na nov delovni teden. Otroci so v posteljah, mami pa si zdravi duševne bolečine s čokolado Milka user posted image  Res se je prilegel tale dopust, smo bili ves teden doma in je zdaj toliko težje it spet v službo, pa šolo in vrtec. Vsem sotrpinkam veliko dobre volje ob ponovnem začetku dela.

Se še beremo, mirno noč vam želim in vas lepo pozdravljam user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 72
5.5.2008 11:58:53   
mama_milchy
Ojla,

na hitro, da se še jaz malo javim in vam sporočam naslednje; nisem user posted image , je prišla user posted image  od M ampak po končani teti z krvavca gremo spet v akcijo user posted image user posted image user posted image .
Žigec pa ima škrlatinko + vnetje grla + vnetje ušesk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič ne spimo;

sonček z user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 73
5.5.2008 20:19:49   
Čungalunga
Joj, mama_milchy, en veeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Žigatu, naj se hitro pozdravi!

Pa upam, da boš čez en mesec že srečka user posted image . Ali pa vsaj do avgusta, da bo še en majček user posted image

Pozdravček, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 74
5.5.2008 21:13:04   
vesel
ojlaaaaa babeeee mojeeuser posted image .

Milchy lepo stiskaj svojega Žigeca in ga cartaj.revček mali. Saj bo kmalu bolje,vem pa,da je hudo kot za vaju2 in za malega Žigeca.
Prosim daj mu lupčka v mojem imenu.
In seveda kot vedno držim pesti,da boš kmalu user posted image .

Čungalunga kk ste pa pr vas? Namreč moja mala že ful dela neke načrte,kako bosta z nasim user posted image praznovala njen RD.user posted image  

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?