|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
5.5.2008 17:14:56   
ledenka
tole je luštna stan - se na pozitiven način loteva našega problema user posted image  http://invitrofertilitygoddess.com/

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.5.2008 17:15:37   
ledenka
zorica, tebe pa že res dolgo nisem videla! kako ti kaj gre? user posted image  super za začetek špikanja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.5.2008 17:15:44   
Rubin.
Lepo pozdravljene,

no pa se je končno začelo, danes sem dobila prvo inj. Diphereline in tako dalje do 15.5. ko imam uz, da vidimo, kaj se dogaja.

Sem pa bila danes zelo prijetno presenečena, ker kot izgleda bomo zelo dobra ekipa, smo se štiri kar spoprijateljile, pa še eno bivšo sodelavko sem srečala, tako da ni bil dolgčas user posted image .

Zgleda, da so se časi malce spremenili in da so ženske postale bolj odprte glede neplodnosti. Če se spomnim 4 leta nazaj so se vse držale bolj zase.

Torej akcija se je začela, poročam 15.5. kako in kaj user posted image .

Držite se!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.5.2008 17:20:07   
mala81
Rubin živjo! Se že kar nekaj časa nisva slišale. Tudi jaz začnem s špikami v petek. Tudi jaz sem lani padla v tako fajn skupino. In ravno danes me je poklicala ena izmed lanskih bork, da ji je v tretjem postopku končno uspelo. Sem bla tko vesela, ker vem kaj je vse prestala.

Ampak moramo biti optimistične in seveda bo tudi nam uspelo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.5.2008 17:22:05   
zorica
Ja ledenka res se zelo dolgo nisem oglasila, saj pravim da je v službi noro, zato bi najraje vse odklopila.Ampak to bom sedaj spremenila, moje sanje oz.najine z možem postavljam na prvo mesto.Sicer me je malo strah bolniške, zaradi male plače, pa me mož tolaži da bo že.
Rubim jaz pa do 15.5 jem KT.Midve se bove še sigurno srečale.Kako se kaj počutiš ?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.5.2008 17:22:14   
mala81
Vsem, ki grejete user posted image  pa veliko sreče in itak da bo user posted image  aliuser posted image  ali pa oboje.

Vsem ostalim pa veliko sreče tako na punkcijah kot na UZ.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.5.2008 17:25:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Ojla punce!
Po dolgem času se spet javljam.V petek 9.5 grem po inekcije.Ful sem vesela ker vem da bom že čez mesec dni grela (upam ) user posted image user posted image .
Imam ful stresno službo in super zdravnico, pa ne vem če se naj odločim kar za bolniško, da odmislim vse stresne situacije v službi in se posvetim v polni meri svojim sanjam.Upam punce da nam vsem uspe !!!!!!!!!!

Pozdravljena zorica, dobrodošla v novem boju tu med nami  ... kar se pa bolniške tiče je pa takole, enim paše delat da se zamotijo, pa tud počutijo se ok, spet druge pa ostajajo doma in se posvetijo, kot ti praviš, v polni meri svojim sanjam ... je tudi odvisno kje delaš, kaj delaš in v kakem okolju delaš ... jaz zase vem, da že v vsakodnevnih razmerah delam s snovmi, ki škodujejo vsakour, nosečnicam pa sploh odsvetujejo delo v takem okolju ... in ker vem da se niti trudil ne bi nihče, da bi dobila primernejše del. mesto, sem pač ostala takoj doma ... predvsem naj bo brez stresov ... odločitev je pa itak tvoja ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.5.2008 17:26:03   
mala81
Zorica a si v MB?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.5.2008 18:21:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Punce hvala user posted image za druge je vedno lažje bit optimističen, je pa tudi zame zdaj končno čas, da rata user posted image Se je sonček prikazal in sem že bolj optimistična user posted image

Zvezdica, ti si res carica user posted image user posted image Kako pa zgledajo zarodki na 3 dan, koliko celični so? To še niso morule ali pač?

Vem, da je težko bit optimističen, če si žalosten ampak ko malo premelješ in ugotoviš, da morda pa ti nekdo hoče nekaj povedat in ne potrebuješ zmrznjenčkov, ker je to  to, jah potem je bolje user posted image

Kar se tiče zarodka kako zgleda bi prilepila slikico pa noče, lahko ti poevm, da našetejem 6 tistih krogcev in več user posted image . Ne vem kako to gre, je vse prvič in zdaj sem že čisti zgubljena. Je pa Reško rekel, da to pomeni, da se full hitro razvija. Če greš na to spletno stran in pogledaš četrto slikico, približno tak je moj zarodek, tako, da jast ne vem, kaj je to, mislim, pa da je Reško rekel blastocista.. Stran je  http://www.ivf-mb.com/oploditev.htm

Kdaj si bila danes tam? Sem gledala okoli, pa smo bli vsi tako resniuser posted image . Si bila tam, ko je bila ena ženska z otrokom v vozičku?
Jast sem tista, ki je sedela v bež plačšku.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.5.2008 18:24:09   
pinki36
Lepo pozdravljene vse ki čakateuser posted image ,user posted image  ter vse, ki tečete to pot. Tudi sama se v pričakovanju. Grejem dve najlepši pikici na svetu, ki sva jih skupaj z možem pridelala  v GK LJ  28.4. (kaj hočete vse tudi ne moremo narediti same user posted image user posted image user posted image ). No tako da je bil transfer 3.5. in sedaj pridno čakamo datum 19 ter se pripravljamo kako bo ko nam bo trebušček rasel user posted image še bolj kot ponavadi. To je moj drugi poiskus(ICSI). Tokarat sem upoštevala tudi vaša priporočila glede postopka.

Imam eno vprašanje glede prehrane:
  • ali tuna v konzervah tudi škodi (v mislih imam izdelek insalatisime) po transferu?user posted image
  • ali je potrebno matični  mleček jemati tudi po trnasferu?user posted image

Oziroma kaj druge delate da bi pripomogle da se bi naše pikice počutile kar najbolj domače v svojem novem domeku.

Vsem en velik topel objem!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.5.2008 18:25:43   
Rubin.
Ojla mala81 in zorica. Ja končno se je začelo user posted image .  Sem bila danes ob 13h tam in vama rečem gužvaaaaaa. No do pol treh se je spraznilo. Jaz sem skupina 13, zgleda da sta ena skupina za mano, kolikor sem videla obe začneta v petek? Ja jaz jemljem KT do 10.5., 15.5. imam že uz ob 12h, če bo katera od vaju tam, naj me rukne user posted image .

Jaz sem bila prvič in drugič v bolniški od ET dalje in tako bom tudi sedaj. Meni je doma lepo user posted image . Je pa res, če imaš stresno službo toliko bolje. V Mb ginek. tudi priporoča bolniško, potrdi pa jo tvoj ginekolog oz. osebni zdravnik.

Punce imejte se fajn.

Mala81 imaš z.s.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.5.2008 18:36:25   
mala81
Rubin vrnjen z.s.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.5.2008 19:35:17   
julija30
Lepo pozdravljena Rubin in vse ostale

Tako pa se je začelo tudi moje špikanje,  danes prva injekcija. user posted image
Kakšna gneča,  dol padeš!
Rubin, mislim da sva se tudi midve danes videli. Tudi jaz sem prišibala malo pred 13. Mislim pa, da sem bila čisto blizu vaše klepetajoče skupinice, saj sem se proti koncu vključila k vam malo poklepetat - upam, da se ne motim in da je to ta skupinica štirih nasmejanih deklet, ki so klepetale o vsem mogočem, tik pred vhodom k sestri "INJEKCIJI"....user posted image

Rubin, a si ti tista, ki je imela poškodovan prst?

Se vidimo v 15. maja, jaz sem na UZ tik pred tabo.
Vsem želim lepo špikanje in čim več presmejanih dni.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.5.2008 19:39:10   
mala81
Oh nas je kar nekaj "mariborskih špikark".

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.5.2008 19:52:30   
gloria
Zvezdica čestitke za 3v1user posted image
Abra ne bit žalostna...dva sta čist dovolj za user posted image čestitam
Sonček 33 še enkrat tuki da ti čestitam na 12 celic....kako sem vesela za teuser posted image user posted image
Mala 81,Rubin,Zorica,Julija 30 čestitke za nov postopekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.5.2008 20:04:38   
mala81
Sonček33 a kar 12? BRAVO ej zmagala si, svaka čast. A je kej bolelo?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.5.2008 20:10:35   
julija30
Mala 81 a si tudi ti bila danes v MB?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.5.2008 20:13:09   
julija30
Sonček33,  pa ti si prava ribica, koliko jajčec!
Punkcijo si imela pod narkozo ali si bila kar močna in zdržala brez?

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.5.2008 20:39:42   
arneja
Abra, nič biti žalosta, sta že ta pravi pikici se k tebi prišli greti user posted image . Čeprav bi si človek mislil, da bo akupunktura tudi k kvaniteti pripomogla user posted image . Ali pa je bil april malo bolj čuden mesec. Ampak, ni panike, ker bosta ti dve pikici ti dve črtici pokazali user posted image .

Zvezdica, ti si pa carica - štirje od štirih, kaj user posted image ? Uspeh sigurno ne bo izostal user posted image . Sonček je pa carica dva - bravo, kokoška user posted image .

Punce, dajmo si res majčke naredi: 2 v 1 oz. 3 v 1. Jaz bi imela full tako majčko, samo da še do trebuščka pridem user posted image .

Drugače pa molim, da M šele v petek dobim. Če jo bom v četrtek, se lahko pod nosom obrišem ta mesec user posted image . Bom kar optimistka raje user posted image .

Pozdrav tudi ostalim čvekicam user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 5.5.2008 20:41:25 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.5.2008 20:46:48   
dajamaja
Rozica, uboga duša, kje si pa ti zdej virozo staknila!? Imaš pa krasen rezultat celic. Tolk pingvinov - seveda je pol velika verjetnost zanostive. Itak, da bo.

Jadrnica, žal mi je. Te pa čist razumem glede potrebnega predaha. Jaz se že komaj motiviram za čisto vsakdanje stvari. Res psiha dela v postopku. Držim pesti, da tudi za vaju čimprej posije sonce (mogoče tudi nestimuliranouser posted image !).

Ledenka, všeč so mi tvoji brezmesni menuju (obožujem testenine - take bele, prepovedane user posted image ).

Pija, tvoj je tudi OK. A veš, da smo mi tudi zadnjič pizzo deleli doma (ko sem že bila 3 v 1)user posted image . A mi zaupaš, kako narediš testo, moje je preceč suho, pa bi kaj novega poskusila.  

Pika, znaki, kaj pa vem. Prsi so nekolik boleči, ampak to je tko še od arcnej. Zaspana, danes še bolj, ko sem bila v službi inbi zamerli, če bi siesto udarla za mizo - pa bo tudi  od arcnej. Tečna - to je tudi od arcnej user posted image  Ti si pa dobra, da se vsak dan toliko prepelješ v službo. Gotovo si zadovoljna z njo. Lepo grej otročke!

Sayuri, ti ne veš, kako se dobro bere -- samo še 92 days to go. Železo si že kej popravila!?

Zvezdica, krasno. Bolje res ne bi moglo biti 4 od 4. Pa še če je Reš pohvalil, pol pa itak!

Sonček user posted image user posted image  za 12 jajčk in nebolečo punkcijo!

Abra, sem že Piki napisala, da pr men arcneje rulajo mojmu telesu. Sicer je pa šele 1. teden user posted image . Ti, kaj je pa z medvdekom fora? (firbec babji) 

Arneja, naj bo M po planu!!!!!
Sapi, Mismi, Arneja, Daisy, ... zdej boste pa že šprinterke obule kmalu user posted image user posted image

In navijamo za vse, ki ste že štartale na novo!!!

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.5.2008 20:47:05   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pika kakšen je dan v brezdelju user posted image ?

spanje, poležavanje, RR, kuhanje, obešanje cunj, TV, spanje, ležanje, šoping, slaščičarna (gibanica + kremšnita)... tko nekak... aja pa še smski in čvekanje po mobiju user posted image

jutr pa delat user posted image user posted image user posted image user posted image ... me že stiska v grlu user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sej če bo hudo, bom šla pa domov user posted image

lep pozdrav novemu valu IVF -ovk +  ICSI -jevk iz štajerskega konca.

Sonček - čestitke za obilen pridelek user posted image

zvezdica - čestitke za rekord in 100% oplojenost user posted image

abra - tud tebi čestitke za dva najlepša zarodka user posted image

vsem ostalim enga lupčka na lička in lep večer še naprej!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.5.2008 20:53:02   
mala81
julija30 nisem bila danes v MB. Jaz grem v petek po inekcije

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.5.2008 20:55:16   
mala81
pika74 res je nastal val štajerskih bork. Hvala za pozdravčke

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.5.2008 20:56:20   
Abra
Zvezdica, se mi je zdelo, da si to najbrž ti user posted image Si šla not, ko je Reš ven prišel in se je s tistim otrokom neki hecal, kajne? Jaz sem v drugem kotu sedela, z opisom na forumu pa ne bi. Če želiš na z.s. Se mi je pa najprej una punca, ki je na sredini sedela neki nasmihala user posted image sem pol poštekala, da je šla po zamrznjenčke, ker sem jo prehitela user posted image

Blastociste pa ziher še nimaš, to je 5. dan, 4. pa morula. Da zamrznejo morajo do blastoiste čakat, včasih tudi morulo, drugače bi jo že danes. Najbrž pa ne bi blo ok, da bi danes že bla morula, bi se pa prehitro razvijala. Tuki so fotke, tvoja so ble najbrž take http://www.advancedfertility.com/8-cell.htm zdaj so že zrastle user posted image

Ledenka, tista boginja je pa super user posted image

Arneja, tudi jaz sem mislila ... recimo, da je pripomogla k kvaliteti enega

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.5.2008 21:09:41   
julija30
Mala 81, kmalu bo petek, saj dnevi tečejo kot bi jim gorelo pod nogami, in takrat boš tudi ti  pikala user posted image .  
Kaj vse zmoremo in prestojimo, a ni tako?
Ne samo tri, vse štiri vogale v hiši ali stanovanju podpiramo. user posted image

No, ker sem prej pozabila:
vsem nosečkam čestitkeuser posted image user posted image ,
tistim ki čakate na UZ pa čim več lenuharjenja in koš dobre volje,
tistim, ki jih pa je obiskala user posted image  pa nove moči za nadaljne boje.  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.