dajamaja
|
Rozica, uboga duša, kje si pa ti zdej virozo staknila!? Imaš pa krasen rezultat celic. Tolk pingvinov - seveda je pol velika verjetnost zanostive. Itak, da bo. Jadrnica, žal mi je. Te pa čist razumem glede potrebnega predaha. Jaz se že komaj motiviram za čisto vsakdanje stvari. Res psiha dela v postopku. Držim pesti, da tudi za vaju čimprej posije sonce (mogoče tudi nestimulirano !). Ledenka, všeč so mi tvoji brezmesni menuju (obožujem testenine - take bele, prepovedane ). Pija, tvoj je tudi OK. A veš, da smo mi tudi zadnjič pizzo deleli doma (ko sem že bila 3 v 1) . A mi zaupaš, kako narediš testo, moje je preceč suho, pa bi kaj novega poskusila. Pika, znaki, kaj pa vem. Prsi so nekolik boleči, ampak to je tko še od arcnej. Zaspana, danes še bolj, ko sem bila v službi inbi zamerli, če bi siesto udarla za mizo - pa bo tudi od arcnej. Tečna - to je tudi od arcnej Ti si pa dobra, da se vsak dan toliko prepelješ v službo. Gotovo si zadovoljna z njo. Lepo grej otročke! Sayuri, ti ne veš, kako se dobro bere -- samo še 92 days to go. Železo si že kej popravila!? Zvezdica, krasno. Bolje res ne bi moglo biti 4 od 4. Pa še če je Reš pohvalil, pol pa itak! Sonček za 12 jajčk in nebolečo punkcijo! Abra, sem že Piki napisala, da pr men arcneje rulajo mojmu telesu. Sicer je pa šele 1. teden . Ti, kaj je pa z medvdekom fora? (firbec babji) Arneja, naj bo M po planu!!!!! Sapi, Mismi, Arneja, Daisy, ... zdej boste pa že šprinterke obule kmalu In navijamo za vse, ki ste že štartale na novo!!!
|