|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
5.5.2008 8:11:51   
tejči77
Jutro! Jaz vam pa čajčka pošiljam user posted image user posted image user posted image , da ne bo pomote.
Včeraj sem do polnoči vztrajala, potem me je pa zmanjkal, ne da bi lubija dočakal. Zjutraj sem bila v dvomih, če je ponoči sploh prišel domov, pa sem že našla njegovo srajco na tleh pri vratih, tako da ni dvomauser posted image . Vsaj stuširat se je verjetno prišel. Ker pa gre od doma vedno pred peto zjutraj, dvomim da je bil doma več kot kakšne štiri urice, ker se mi ne sanja kdaj je prišel. In danes ga ne bo vsaj do kakšne sedme zvečer.
Punce, če me dalj časa ne bo semle gor - kakšen teden ali več, lahko pomislite da so me v norišnico odpeljal.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.5.2008 8:23:20   
baja*
jutro...

...ni glih tak dobro, kot je dooolgooooo, Rene se je že spet zbudil ob 6:15user posted image , ob 7:30 je sicer nazaj zaspal, jaz pa valda nisem mogla več... eh...

tejči tale čajček pa ne vem, če bo glih šel dobro v prometuser posted image , smo bolj kofetarceuser posted image  tak da sem skuhala še en pisker kafejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hitro navalite, če ne bom vse sama spilauser posted image

tejči zate pa še en objemčekuser posted image
maja fajn, da si se javlauser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.5.2008 8:23:52   
SANEK1
Dobro jutro...
No, ker čajev ne pijem, sem skuhala kahle:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga Tejčiuser posted image , pa tvoj se mi tudi smili...kaj pa, seveda če ni skrivnost, dela tvoj dragi, da je tolko zdomauser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.5.2008 8:25:22   
baja*
u sanek, zdaj pa bo dost kafeja za vseuser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.5.2008 8:27:47   
SANEK1
Baja, glede na to kako vreme je trenutno zunajuser posted image , mislim da ga bo še premelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.5.2008 8:33:36   
Ajvy
jutro....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 731
5.5.2008 8:35:26   
bojana2
Jutro...

Da se pohvalim...mi smo pokonci od 5.20 .... user posted image  ...noro...

Punci hvala za kavo...rabim jih kr nekaj, da k sebi pridem...Tejči tud čaj je ok...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 732
5.5.2008 8:38:05   
Anonimen
oj babe!

jst še živim, da neb ktera misla da me je od hudega pobralouser posted image
sam z tem netom je še zmeri totalna štala, so tolk provizoriš skp spacali, da za tel. linijo ni problem, k ni tolk občutljiva, net pa kr ven meče, sploh če telefon zvoni, je kr koncuser posted image

drgač smo zdravi, končno je ula ta frdaman zob dobilauser posted image ji gre ful na živce zgleda, si ga skoz šlata pa čoha, sej verjamem da jo mot, kaj ma zdej za eno čudo v ustihuser posted image
pa še en avto sma kupla, to je blo pa tolk na hitr da kr brezvezeuser posted image u bistvu sma hotla kupit nove brisalce za vectro, sma pa kr še en avtouser posted image user posted image sej u bistvu kul, k itak grem zdej na šiht pa se bo rabu....
tolk na brzino, sej za nazaj ne vem če bom brala, zdej grem ulo spat spakirat, pol si morm pa računalnik v red spravituser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
5.5.2008 8:41:30   
tinispela
jutro... mi smo pokonci že od 6 40...je zdaj že zaspana. Groza kaki dež! No, mi smo se vrnili domov iz potepanja, mal na morju mal na vikendu. Bilo je super. Upam da ste se vsi fajn meli!
Imamo pa novo pridobitev, desna spodnja dvojkica nam je zrasla (4.5.), Madejka, prosim če lahko vpišeš. Se pa š ful slini, tako da v kratkem še kaj pričakujem.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.5.2008 8:46:59   
baja*
ulla hellouser posted image  kak nam fališ tu goruser posted image  
Ja čestitke Uli za zobekuser posted image  pa vam za nakup avtauser posted image user posted image

uf bojana pol se pa jaz pritožujem...
tinispela čestitke Špeli za nov zobekuser posted image

A so zdaj že vsi naši julijčki in julijke izpisani iz kluba brezzobatih?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.5.2008 8:49:23   
tejči77
ni skrivnost, sej pomoje si je sam kriv, ker se je tako zmenil. Za centralno skladišče v Sloveniji je vzdrževalec in serviser. Sicer ima še enega sodelavca, ki se je pa pred tremi meseci poškodoval, mu je prst odtrgalo in zdaj je že ves ta čas sam. In potem kot da ni dovolj duplo delati ima kar naprej alarme in mora tudi sredi noči delat.

Sem za zajtrk pojedla eno banano, pa me ni prepričala. Kako zdržite tele diete? Jaz sem zjutraj navajena pojest dva kosa kruha. Stradat pa res ne mislim. Sem rajš malo bolj okrogla še kakšno leto.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.5.2008 8:51:30   
Freycha
Dobro jutro!

Dita pa še kar spi user posted image user posted image user posted image  tolče vse rekorde user posted image  Mama je spala do 8.30, ata je pa moral zjutraj vstati, da je šel tamalo vpisat v vrtec (meni se ni dalo ob 7h vstatuser posted image ). Pa ga še sedaj niuser posted image  mater, upam, da ni fuuulll gužva za vpisuser posted image

za kavo pa hvala.... ta vedno prav pride.

Sanekova za sredo še velja?

madejka sem včeraj prebrala tvoj blog ja, pa se mi ni dalo komentirati, pa tut tu gor se mi ni dalo več bit, sem kar ugasnila pcuser posted image

joj tejči, tebi pa res čisto nič ne zavidamuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.5.2008 8:52:46   
tejči77
ulla, si bila pogrešana, pa na blogu tudiuser posted image - pa čestitke za prvi zobek.
tinispela, čestitke za zobeka tudi vam

Slikice naše Larise

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.5.2008 8:53:38   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Sem za zajtrk pojedla eno banano, pa me ni prepričala. Kako zdržite tele diete? Jaz sem zjutraj navajena pojest dva kosa kruha. Stradat pa res ne mislim. Sem rajš malo bolj okrogla še kakšno leto.user posted image

pojej dve banani user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila navajena za zajtrk pojest 3 kose kruha, pa par hrenovk, pa kumarice, pa še kak štikl salame. pa ob dvetih sem bila že tak lačna, da se mi je meglilo pred očmi..... pa sem se navadila sedaj, da največkrat do 12h sploh ne jem. Potem pa mogoče eno banano, pa ob recimo 3h kosilo, pa potem (če se ne pregrešim) sploh nič več ne jem......

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.5.2008 8:54:29   
Freycha
ulla kater avto sta pa kupila? pa čestitke za zobekuser posted image user posted image

Tini Špeli tudi čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.5.2008 8:54:38   
SANEK1
U Tejči, to pa zna bit pizuser posted image . Jaz sem delala v eni veliki firmi pa smo meli enih 5,6 vzdrževalcev pa jih je blo še vedno premalo, on pa en samuser posted image
Pa še ti so nam vedno pobegnili, ker so za ful mali dnar delali ko norci.

Tini in Ulla, dobrodošli nazajuser posted image user posted image user posted image

Ula, čestitke za prvi zobekuser posted image , mami pa čestitke za nov avtouser posted image . Kerega sta nabavlauser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.5.2008 8:56:10   
tejči77
jst se tule na rr mal skašljam in mi je kar boljše pri duši - namesto enga psihiatra ste punce. Drugač bi pa pr seb premlevala vse tole sranje, v živo ljudem pa nimam srca težit. A sem egoist, kajne? 

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.5.2008 8:57:34   
SANEK1
Freycha, seveda še velja za sredouser posted image user posted image user posted image  Lahko se tudi kaj prej dobima, ker ma N. zdaj avto domauser posted image user posted image user posted image
Lepo, da se je Dita odločla malo produžituser posted image
A pri vas pa mate komaj danes vpisuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.5.2008 9:00:02   
tejči77

[/quote]

pojej dve banani user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila navajena za zajtrk pojest 3 kose kruha, pa par hrenovk, pa kumarice, pa še kak štikl salame. pa ob dvetih sem bila že tak lačna, da se mi je meglilo pred očmi..... pa sem se navadila sedaj, da največkrat do 12h sploh ne jem. Potem pa mogoče eno banano, pa ob recimo 3h kosilo, pa potem (če se ne pregrešim) sploh nič več ne jem......
[/quote]

ajoj, ne pretiravat, brez goriva tud ne moreš ves dan okrog letat. Pa za zdravje tudi ni fajn če tko mal ješ. sej te bo preveč skup potegnaluser posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.5.2008 9:01:18   
Anonimen
nabavla sma Lancio Libro karavanauser posted image

jst tud grem dons ulo v vrtec vpisat, čeprov se mi ne da ven sploh, k je čist črnouser posted image no, ta tedn u  glavnem jo morm, pa še malo grema v skupino pogledat, da vidim kok se bo znašla med otročkiuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
5.5.2008 9:06:02   
Freycha
Sanekova jaz bom itak mogla Dito vzeti s sabo, zato greva z mojim avtom, ok? Lahko pa pridem že prej ja, pa mi še kosilo date na mizo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, šele danes je vpis, sva bila pa sedma po vrsti za vpis enoletnika in je rekla, da imava šanse, da nas sprejmejo.... upam!!

Dita pa še kar spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.5.2008 9:13:35   
rumba
Dan!
Mi smo nazaj. Smo bili v Poreču v kampu, v mobilni hišici in je bilo fantastično.user posted image user posted image user posted image user posted image  Vreme je bilo fenomenalno, folk se po tako velikem kampu čisto porazgubi, tako da je bila res uživancija.user posted image  Sem se pa za neki cajta naprej najedla čevapov.user posted image user posted image user posted image  Je bilo treba vsaki dan najmanj 1x zunaj pečt.user posted image
Danes imam pa razvojno z Julijo, Hana in Anej pa cepljenje.

< Sporočilo je popravil rumba -- 5.5.2008 9:14:03 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.5.2008 9:16:31   
Freycha
Aja babike, v sredo greva s Sanekovo na tisti piknik plac, da se zmenimo vse podrobnosti. Bom dala še enkrat seznam gor, pa če so kake spremembe še javite. Pričakujem pa še kako prijavo user posted image user posted image

Sanek
češnca
ajvy
rumba
baja
madejka
bojana2 (?)
tinispela
afnica
majrim
julij
arijana
mateya
corfu
tašonka (?)
šiškamiška
tejči77
pupi
kristina_1
anja7
moja malenkost

Še katera?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.5.2008 9:25:53   
baja*
mi mamo tud šele dans vpis v vtec, no cel mesec maj mamo cajt, samo je verjetno boljše, da smo med taprvimi glede na to, kolko otrok je v bistrci....

rumba WBuser posted image
freycha, sanek a v sredo se greta za piknik menit? Pol bosta verjetno že približno vedele, kolko bo prišlo na osebo...

Rene še vedno spi... očitno mu je cilj, da mene vrže s postle, on pa lepo panča naprejuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.5.2008 9:29:56   
Freycha
baja v sredo izvema vse! ampak ker jaz vse pozabljam, gre raje še Sanekova z mano, da si bo več zapomnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.