|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
3.5.2008 23:36:02   
kasso
mya tudi ti si uživala v LJ user posted image .. jutri pa ti želim čimmanj naporen dan user posted image

edinaos, mene pa zanima, če je tvoja user posted image kaj mirnejša oz. če jo kaj manj čutiš? Ne mislim na otrjevanje trebuha, ampak na brce?!

Naty, jaz ne vem točno kdaj it v P, ker sem obakrat imela hiter razplet. Na tvojem mestu bi šla takoj ko začnejo na 5 minut!! Saj če je porod blizu in nisi iz PO te ne bodo pošiljali nazaj domov (seveda, če so popadki pravi). Naj povem, da so meni takoj iz 20 minut prešli na 2 minuti user posted image in je steklo po hitrem postopku.
Saj zdaj si najbrž že v P...držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
3.5.2008 23:41:11   
kasso
Naty, aja, če je tam Kristan (izgleda da on dežura ta vikend) zahtevaj, da te pogleda vaginalno (on rad to preskoči), tudi če CTG ne kaže kaj obetavnega za porod, ker poznam par primerov, ko je le na podlagi CTG dve kolegici poslal domov, vnile pa so se zelo hitro, ker je bil otrok že čisto na koncu... na srečo nobena ni rodila v avtu.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.5.2008 2:59:44   
Naty*
Js sm še doma, ampak glede na uro....tokle  od mojega spanja user posted image . Zvečer so bili popadki res že na 5 minut, s tem, da mi je trebuh kr konstantno otrdel in so se na 5 minut pojavljali krči (dobre pol ure). Pridno sem hodila in predihavala, ampak ker me že itak nateguje tole dobre tri dni, sm se odločla, da še počakam. Kot seveda normalno pri meni, so se kmalu spet začeli pojavljati na 10 pa 20 minut, pa potem 45 in od same izmučenosti sem vmes zaspala. Moj bogi user posted image  me je cel živčen čakal, obrit, stuširan...je reku, ti sam povej kdaj greva user posted image . No odločla sem se, da ne greva, čeprav zdej vidm, da bi blo mogoče bolš, da bi vas poslušala (ampak zvečer sploh nisem več pogledala kaj ste napisale, ker nisem več mogla... user posted image ). Evo zdej hodim lulat na 5 minut, popadki so zdej sicer precej neredni, ampak boleči in občutek imam, ko da bo mali padel ven vedno ko grem na wc. Zdele se odločam a bom zbudila user posted image  pa greva, al bom pa čakala do zjutri.

Js vam ne morem povedat kolk mam že vsega tegale dost user posted image , pa še prehlajena sem tolk, da komi živim. Ne morem se odločit, da bi šla, ker mi je ful bedno povedat, da so bli že na 5 minut, zdej so pa spet na dlje časa in kako naj upravičim, da sem prišla sred noči? Zarad občutka? Malega čutim pa sumljivo veliko. Cel večer in celo noč je noro aktiven, zdej me pa še to skrbi, ker je blo zadnjič rečeno, da če spremeni obnašanje naj se gremo rajš pokazat ane...

Čist sm zmedena, kaj naredit user posted image ....sej vem, da utrujam, ampak sred noči je računalnik edini, ki me lahko še prenese... Bomo vidl, kaj bo...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.5.2008 7:16:47   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Sem morala takoj skočiti gor pogledat, kako je z Naty*.

Upam, da si šla potem v P. Če si dovolj odprta, tudi če imaš neredne popadke, ti lahko pomagajo z oksitocinom, ki ti ga dajo preko infuzije v žilo in se popadki ojačajo ter lepo rodiš user posted image  No, saj verjetno potem si res šla user posted image

Drage moje, jaz sem to noč kolikor toliko prespala, kar je že velik napredek, je pa user posted image  še vedno zelo bogi... user posted image  Zanimivo, da je najhujšo fazo istega virusa mala pika prebolela v dnevu in pol, jaz sem potrebovala ene 3 dni, user posted image  bo pa očitno nasrkal še dlje. Velike pike se na srečo (še! user posted image ) ni nič prijelo... user posted image

Grem potem v DM še po zadnje potrebščine za user posted image , zadnje par dni me tako daje gnezdenje (čeprav sem bolna), da se mi kar trga user posted image user posted image

Vsem želim prijetno sončno nedeljo user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.5.2008 8:55:34   
tally
Dobro jutro

Sem prišla pogledat kaj je novega user posted image .
Naty* upam , da si šla v P, ker kot je Špelin@ napisala, če si dovolj odprta ti bodo oni malo ojačali tvoje popadke in boš cartala.user posted image
Špelin@ vesela sem da ti gre na bolje in upam da boste kmalu zdravi pa eno user posted image za veliko piko, da jo virus pozabi.

Lep pozdrav in prijetno nedeljo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.5.2008 9:50:50   
Naty*
Jutro!

Punce hvala za nasvete in vse user posted image , ampak žal še nisem spoznala mojega user posted image . Res sva šla v P ob pol štirih zjutraj, ker nisem več zdržala. Popadki so bli spet na 8 minut in spodnji del trebuha me je bolel za znoret. No u glavnem priklopili so me seveda na CTG, ki je (po lestvici na listu) zaznal popake nekak mal pod 70 (pri 80 se začnejo tisti, ki so dovoljuser posted image ), pol me je babica še pregledala in tud odprta še nisem dovolj, da bi karkoli delali. Glede bolečin v trebuhu mi je povedala, da mali že zelo dobr dol tišči in da upa, da se kmalu vidimo. Sicer sem povedala, da v četrtek itak pridem, pa se mi zdi, da je bla bolj na stališču, da prej user posted image .... upam, da res.

Ble so pa kljub nočnim uram ful prijazne in Postojna mi je še zmer zakon user posted image . Aja pa ena je glih rojevala user posted image , sm ji bla kr fouš. Najboljš je blo, ko sva na enih vratih prišla midva z user posted image , ki je nosil moj ruzak, na zadnjih vratih pa ati, ki je šel iskat prtljago, ker je bla njegova v porodni user posted image ... je bil revček čist zelen. Moj je pa tud že ful upal, da bo kaj.

Pa da ne bom sebično pisala sam o sebi... špelin@, hijenca js vama tud pošiljam user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev, ker tele viroze na koncu nosečnosti so pa od user posted image . Glih zdej, ko bi rable energijo so nam jo pobrale.

edina v vsakem slabem je nekaj dobrega... zdej si pa pred porodom vidla kako je biti v P, pa še to, da tvoja mala ni več tolk mala user posted image . Sicer pa vseen prav, da se še manekenka mal poredi preden pride ven user posted image . Mogoče nam bo pa še zlaufala tale kavica!

modrooka lepo, da si se javila in upam, da bo mala kmal dost močna, da se bosta lahko dojile in da bo čimhitreje dobiva gramčke in kilce user posted image . Glavno pa, da sta obe vredu!

natasa34 upam, da se živčki zdej pred koncem kej umirjajo in boš mela kej bolj umirjen vsaj konec nosečnosti pa da nas boš lahko prišla večkrat pogledat user posted image .

Drugače pa mixi, natasa, hijenca, špelin@ in kasso še enkrat hvala za pozne nasvete user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.5.2008 10:04:26   
TamaraJ
Ojla majčice moje...

kaj je to Naty...a ne misliš z nami na kavo jutruser posted image user posted image user posted image ?

Jaz in moji fantje smo ravnokar pozajtrkovali na jezeru in zdaj izvajam še ene akcije (sem dala prat tepihe iz kopalnice, pa rjuhe menjam,...) Joj,moram pripravit, da bo vse tip-top, ko bosta moja dva sama doma nekaj dniuser posted image .. No, ne mislim še štartat in tudi Jakcu izgleda, da še kar paše biti pri meni v trebuščku. Se pa ne počutim več tako fajn in res skoraj nič več ne spim..posledično sem kar fino utrujena in če me zdaj zagrabi, lahko med porodom mal zaspimuser posted image user posted image

Ok, čakam kakšne novičke (Taula in še katera v nizkem štartu?)..

Lep sončen dan vam želim in se beremo kasneje

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.5.2008 10:07:33   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
kaj je to Naty...a ne misliš z nami na kavo jutruser posted image user posted image user posted image ?

Če ne bo spet kakih pretresov greeeem!!!!user posted image  Sej popadki so ponoči še bli, ko sva prišla nazaj, zdej pa spet tema... tko da mislim, da mi kava ne uide user posted image . Ti pa tud počivaj, sm ti rekla, da boš nazadnje ti prva šla, če boš pretiravala!

Za Taulo in Srčekgirll pa tud mene zanima, če so kake novičke.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.5.2008 10:14:12   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Ti pa tud počivaj, sm ti rekla, da boš nazadnje ti prva šla, če boš pretiravala!

Ja, tole bi bilo kar zanimivouser posted image user posted image user posted image . Neee, moram še te dece porihtat..pol pa ni panike.

Sicer pa se zmenimo ob 10,11? No, seveda se moramo prej slišat, kako se katera počuti..samo toliko okvirnouser posted image

Ok, zdej grem pa še mal na sončkauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.5.2008 10:23:23   
MARTINA25
OLJA!!!

EDINA HVALA ZA ZS!!

NATY upam in držim pestke da čimprej spoznaš tvojga user posted image !!!Seveda pa da se najprej pozdraviš!!!!user posted image user posted image user posted image

Zanima me če ima katera kakšne informacije o AURORI??Kako sta z dojenčkom??Jana a se ti je kaj javila??

Mene tud že cel teden nategujejo tile popadki....sam ne tako resno kot NATY....jst jih imam na 30 minut, na 20....potem spet na 30 potem pa konc. Mala mi pa zmeri bolj tišči navzdol. Zdi se mi da jo čutim že čisto v nožniciuser posted image
Oh še malo pa bomo vse cartale!!!!
Tudi jaz želim vsem majčicam lepo in sončno nedeljo!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.5.2008 10:26:32   
sesil
Dobro jutro

danes sem pa bolj pridna na rr. Naty, tebi se pa dogaja. Sej če ne prej, pa upaj na jutrišnjo luno. bom držala pesti.
Špelin in ostale bolnice, čimprej naj se vam vrne energija in zdravje, zdej za finiš to potrebujete.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.5.2008 10:34:51   
katy82
Čau mačkice mi še vedno lepo 2v1 čakamo,da bo madam pripravljena prit na ta svet.Mam filing da jo mineva k poslušam poročila pa nikol nč lepga ne povejouser posted image

Naty pr teb se je šlo pa že skor zares a je zdej umirjeno stanje?

Edina lepo da si pršla domov,se bosta pa še s tvojim teh par dni pocartala preden pride mala miss.

Špelina,hijenca in Naty čimprej se pozdravte k morte mal k seb pridet,da se boste lahko na veliko cartale s svojimi fračkoti

Martina mene tud teli popadki nategujejo že 11.dan edin kar mam od njih je da sem tečnauser posted image

Upam da me moj kam pelje popoldne da se mal zamotm k bom doma popiz....

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
4.5.2008 10:50:49   
špelin@
Uf, komaj sem se privlekla iz trgovine... user posted image  Prej se mi je zdelo, da sem že kar boljša, ampak očitno me je tale bolezen čisto izčrpala, noge me bolijo za umret, vrti se mi, trebušček mi grozno dol tišči pa še križ mi bo ven vrglo user posted image  Ma samo jamram še user posted image

Naty*, ti se pa zdaj le fino pozdravi, da boš za porod fit user posted image user posted image

TamaraJ, pridi še k meni malo pospravit... user posted image

MARTINA25, še malo in bo user posted image

sesil, lepo, da si bolj pridna z javljanjem user posted image  In hvala user posted image

katy82, le pojdita kam na izlet user posted image

No, jaz imam novičke od kodrane: njen sobni zdravnik pravi, da bodo počakali še do petka, ko bo dopolnila 37. tednov, potem pa ji bodo sprožili porod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
4.5.2008 11:13:29   
MARTINA25
Ja KATY vem kako se počutiš.....jst res upam, da bo kmalu!!!!Nekako upam na luno.....

Punce a še katero bolijo bradavice???Mene bolijo tko, da mi je prav mukauser posted image  

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
4.5.2008 11:54:40   
sesil
ha ha , danes ko jaz tle visim pa nobene. popoldne, ko pa bom šla malo naokoli, pa bote naklofale 10 strani.
jaz kuham ječmen oz. se sam.
do kdaj ste pa pile magnezijeve tablete? jaz jutri porabim vse, pa ne vem, al nej grem kupit še eno pakungo, al naj kar pustim? baje se jih na koncu opusti, ampak meni trebuh velikokrat otrdi.

edinaos, kako si pa ti? se ti je vse umirilo?

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.5.2008 12:05:57   
Skye
Jutro drage moje majčiceuser posted image

Sem prišla pokukat, če je že kakšen novi majček pogledal na svet, pa vidim, da še ne.

Naty
vidim da je za teboj pestra noč....boga revica user posted image .......upam, da se bo tvoj user posted image le odločil in čim prej pokukal na svet user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Drage moje, sporočam vam da smo izsilile odpust iz porodnišnice (to pa sem dosegla čisto na ženski način-seveda z jokom ****t ga drugače ni šlo ) tako da smo ravnokar prispeli domov. Še vedno v enem kosu, na splošno vse OK. Glavca je čisto že v porodnem kanalu zaradi tega pa me niso pustili domov , so rekli da lahko da se bom morala že danes, jutri (ali čez 3 tedne ) vrniti.

Welcome back user posted image .........te popolnoma razumem...jaz bi ravnala enakouser posted image Želim ti da da se boš morala vrniti v P čim prej in da bo takrat šlo za resuser posted image user posted image

Špelin@, hijenca in Naty želim vam, da se čim prej pozdravite.......uh še predobro vem, kako zoprn je lahko prehlad...še posebej pa zdaj, ko smo že tako in tako bolj bogeuser posted image user posted image user posted image

Modrooka
lepo, da si se javila...verjamem, da bo Ema kmalu dovolj pri močeh, da bo lahko začela papcati pri mamici user posted image user posted image

Katy
a ti si še vedno 2 v 1, kljub rahlim popadkom že 11 dni? Očitno je tvoja user posted image   mala nagajivka, ki že zdaj nagaja mamici user posted image Ampak slej, kot prej bo pa morala pokukati na svet a neuser posted image

Taula
se pa ni še nič javila user posted image ....Mogoče pa že cartauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Skye...kaj so rekli zdravniki...kdaj boste izselili lepotički  Boste čakali da te zagrabi ali sprožili?

Izvem v torek user posted image . Ker imam občutek, da mene samo od sebe ne bo nikoli zagrabilo (saj me nič ne ščipa, nič dol ne tišči...čisto nič se ne dogaja, kar bi kazalo v tej smeri), upam, da mi bodo sprožili. Res si ne znam predstavljati da ju nosim tja do 40 tednauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Punce a še katero bolijo bradavice???Mene bolijo tko, da mi je prav muka  

mene en dan bolijo, spet naslednji dan pa nič...imam pa tko izsušene da je joj...kljub temu da si jih pridno mažemuser posted image

Jaz pa že komaj čakam na jutri, ko imam posvet z anastezistom glede Ultive, pa seveda na torek, ko upam, da izvem kdaj bosta moji princeski prišli v mamino naročje, čeprav imam občutek, da še ne tko hitrouser posted image

Nič pupe želim vam lep nedeljski dan in se še slišimo kasnejeuser posted image

Lp
Skye

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.5.2008 12:09:11   
Anonimen
DOBER DAN bejbike

jaz sem tako srečna da sem doma

Najprej špelin@ hvala za prelepo odpustnico očitno jo bomo kar kmalu ponucali.

Naj v parih stvakih povem, kaj se je v bistvu dogajalo z mano.
V glavnem v petek ko sva ko sva se z mojim šetala po Portorožu me je nekaj na orng začelo špiikati v trebuhu, in sva se šla samo pokazat v P. Ja vrajt
Ker je bil CTG OK mi je bilo samoumevno, da gremo domov, no pa le ni šlo tako zlahka. No gospod KRISTAN je ukazal, da bomo kar notri ostali, da vidimo kaj naša damica planirala, ker lega njene glavce mu je bila izredno sumljiva. V glavnem res vse pohvale z moje strani vsem babicam, zdravnikom (g. Kristan, ga. Jordan) in sestram, celo čistilkam.

V glavnem groooza v celem nastropju sem bila čisto sama (ponoči), zaradi tega moja vellika želja po domu.Tudi porodni blok je bil kar prazen (imeli so samo en porod v petek).

V glavnem, ker je z našo miško vse OK, razen tega da je zelo nizko, sem lahko izsilila izhod.

Mi je pa dr. Jordan, napovedala bolj v izy porod, pravi da je medenica izredno široka, mala že pripravljena, teža idealna pa še z odpiranjem ne bo težav.
Da če želim počakati, da mala napolni teh 3 kg, da naj kar mirujem, čim manj hodit, stat, nič težkega dvigovati ker je glavca res že zaštartala proti izhodu
in odprem se lahko v trenutku. Da če bi bilo po njeno, da bi raje vidla da bi notri ostala.Ker ima ona občutek, da mene mora boleti (pač ker glavca tako pritiska) samo, da se jaz delam da me ne, da grem lahko domov. Samo res me nič več ne boli.

Sem pa v soboto sredi noči dobila cimro, boga revca popadke je imela že na 5 min, potem že na 2 min, ko pa so jo priklopili na CTG, pa ni pokazalo nič. 

Mi je pa zdravnica še povedala, da današnje nosečnice zelo rade prehitevajo, da ne ve od kje nam ideja da če nas  začne boleti (popadki) v 38. ali 39. tednu, seveda če popadki niso redni, in nismo nič odprte da kar pričakujemo ne vem kakšne vse tabletke za odpiranje, za popadke itd.

Jaz vem, da dokler popadki res ne bodo vsaj na 5-10 min, in to vsaj 30 min bom kar lepo domo počakala. Šele zdaj razumem, ko sta kasso in Estrella razlagale, da je lažje doma čakat.

Toliko za enkrat od mene, zdaj grem malo odkinkat potem pa malo prekomentirat kaj ste kaj čvekale, ko je glavna čveka bila v porodnišnici

*nočko*

Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.5.2008 12:12:33   
Srčekgirll
Hehej! Ma naš user posted image kr vstraja notr na toplem, jst bi pa tko rada cartalauser posted image . Upam, da jutr mam pregled in bom že 10 dni čez rok, tko da verjetn bo kaj. Sej če se ne bom nč javla cel dan, vedite, da bo al pa je kakšna akcija.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.5.2008 12:15:24   
sesil
edinaos, blagor tebi, ki ti napovedujejo lahek porod. upam da se ti uresniči.  pa še porodnišnico si s prve roke spoznala. a zdej greš pa spat, ker si napisala na koncu "nočko"?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.5.2008 12:16:21   
Skye
Srčekgirl...očitno je user posted image tko všeč pri mamici, da se kar ne more odločiti, da bi prekinil najemno pogodbo user posted image   Kakorkoli, jaz držim pesti zate, da se bo mali zakladek le odločil, da čimprej pokuka na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem komaj v 37. tednu, pa sem že cela boga...kako mora biti šele tebiuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.5.2008 12:41:39   
Naty*
A ste vidle, da je Taula že rodila user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.5.2008 12:48:34   
Skye
Še tukaj.......Taula iskrene čestitke za tvojo princesko....no pa je zamudila le en dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.5.2008 12:52:45   
MARTINA25
TAULA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALE LEPOTIČKE!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.5.2008 12:58:40   
sesil
sem vedela da danes ne visim zastonj tu gor. Toula iskrene čestitke pa veliko cartanja.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.5.2008 13:00:49   
tally
Še tukaj  Taula iskrene čestitke  za princesko, pa ni velik zamujala,user posted image user posted image user posted image .

Edina ti 
pa kr počivaj, pa upam, da bo porod takšen kot so ti napovedali.

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Punce a še katero bolijo bradavice???Mene bolijo tko, da mi je prav muka

Mene ful bolijo zdej proti koncu, da se dotaknit ne smem, kaj šele bo.

Srčekgirl upam, da boš čimprej cartala user posted image user posted image user posted image .

Lp grem malo na sončka........

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.