Anonimen
|
DOBER DAN bejbike jaz sem tako srečna da sem doma Najprej špelin@ hvala za prelepo odpustnico očitno jo bomo kar kmalu ponucali. Naj v parih stvakih povem, kaj se je v bistvu dogajalo z mano. V glavnem v petek ko sva ko sva se z mojim šetala po Portorožu me je nekaj na orng začelo špiikati v trebuhu, in sva se šla samo pokazat v P. Ja vrajt Ker je bil CTG OK mi je bilo samoumevno, da gremo domov, no pa le ni šlo tako zlahka. No gospod KRISTAN je ukazal, da bomo kar notri ostali, da vidimo kaj naša damica planirala, ker lega njene glavce mu je bila izredno sumljiva. V glavnem res vse pohvale z moje strani vsem babicam, zdravnikom (g. Kristan, ga. Jordan) in sestram, celo čistilkam. V glavnem groooza v celem nastropju sem bila čisto sama (ponoči), zaradi tega moja vellika želja po domu.Tudi porodni blok je bil kar prazen (imeli so samo en porod v petek). V glavnem, ker je z našo miško vse OK, razen tega da je zelo nizko, sem lahko izsilila izhod. Mi je pa dr. Jordan, napovedala bolj v izy porod, pravi da je medenica izredno široka, mala že pripravljena, teža idealna pa še z odpiranjem ne bo težav. Da če želim počakati, da mala napolni teh 3 kg, da naj kar mirujem, čim manj hodit, stat, nič težkega dvigovati ker je glavca res že zaštartala proti izhodu in odprem se lahko v trenutku. Da če bi bilo po njeno, da bi raje vidla da bi notri ostala.Ker ima ona občutek, da mene mora boleti (pač ker glavca tako pritiska) samo, da se jaz delam da me ne, da grem lahko domov. Samo res me nič več ne boli. Sem pa v soboto sredi noči dobila cimro, boga revca popadke je imela že na 5 min, potem že na 2 min, ko pa so jo priklopili na CTG, pa ni pokazalo nič. Mi je pa zdravnica še povedala, da današnje nosečnice zelo rade prehitevajo, da ne ve od kje nam ideja da če nas začne boleti (popadki) v 38. ali 39. tednu, seveda če popadki niso redni, in nismo nič odprte da kar pričakujemo ne vem kakšne vse tabletke za odpiranje, za popadke itd. Jaz vem, da dokler popadki res ne bodo vsaj na 5-10 min, in to vsaj 30 min bom kar lepo domo počakala. Šele zdaj razumem, ko sta kasso in Estrella razlagale, da je lažje doma čakat. Toliko za enkrat od mene, zdaj grem malo odkinkat potem pa malo prekomentirat kaj ste kaj čvekale, ko je glavna čveka bila v porodnišnici *nočko*
|