|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijateljice
30.4.2008 21:44:36   
koma
Jaz bi pa začela temo prijateljice. Zanima me, če se še to komu dogaja. Saj niti ne vem, kje bi začela. Opazila sem, da če prijateljic ne pokličem jaz, sploh ne pokličejo oziroma pokličejo samo ko kaj rabijo. Mene to full moti. Vaše mnenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijateljice
30.4.2008 21:52:52   
karmy
V tem času ko smo tako zaposleni tudi jaz kličem mojo najboljšo prijateljico zadnje čase če jo kaj rabim, ali pa ona mene, ker sva obe preprosto preveč zaposleni za kakšno posedanje pri kavicah... Če se pa dogaja to non stop ne glede na čas, potem pa bi bilo fajn začet manjšati krog t.i. prijateljev

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2008 21:57:28   
Naja30
Mene tudi moti, če se slišimo res ko kaj katera rabi. Na splošno se kar večkrat, tiste ki kličejo sam zato, ker kaj rabijo, pa niso prijateljice.
Je pa res, da čas zelo hitro teče, sploh ko imaš družino. In včasih enostavno pozabiš na vse ostalo, tak da do ene meje je to razumljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2008 22:14:44   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Je pa res, da čas zelo hitro teče, sploh ko imaš družino. In včasih enostavno pozabiš na vse ostalo, tak da do ene meje je to razumljivo.

------------------------
Pri meni je podobno.
Zmeraj rečem, ne obljubim za ziher, da se vidiva, raje ti mene pokliči...in ni nikoli kakšne slabe volje od prijateljic. Če bi pa bila, pa itak ne bi bile na spisku prijateljic user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2008 22:21:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koma

Jaz bi pa začela temo prijateljice. Zanima me, če se še to komu dogaja. Saj niti ne vem, kje bi začela. Opazila sem, da če prijateljic ne pokličem jaz, sploh ne pokličejo oziroma pokličejo samo ko kaj rabijo. Mene to full moti. Vaše mnenje...

• Prvič: Bodi v stiku z njimi samo toliko kot so one s tabo. Če one pokličejo enkrat, pokliči ti enkrat. Tako hitro ugotoviš, kdo ti je pravi prijatelj
  • Drugič: nehaj jih imenovati prijateljice
  • ne pričakuj od njih, da te bodo poklicale kar tako. ker te ne bodo. Manj boš razočarana.

Na

(odgovor članu koma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2008 6:18:18   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

• Prvič: Bodi v stiku z njimi samo toliko kot so one s tabo. Če one pokličejo enkrat, pokliči ti enkrat. Tako hitro ugotoviš, kdo ti je pravi prijatelj
  • ne pričakuj od njih, da te bodo poklicale kar tako. ker te ne bodo. Manj boš razočarana.

Na

Kaj pa če se tudi one  držijo tega? Potem kar na enkrat, nobena več ne kliče user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2008 10:29:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Na

Kaj pa če se tudi one  držijo tega? Potem kar na enkrat, nobena več ne kliče user posted image

Če se one držijo tega, pokličeš ti enkrat, in pokličejo one enkrat. In tako gre v nedogled. Torej komunikacija se vzdržuje.
Če pa ti pokličeš enkrat.... pa te one pokličejo čez eno leto.... pač eno leto niste v stikih.
Če pa one ne pokličejo....pač nimate več stikov.
Simpl ko pasulj.

Tako sem jaz naredila, ko sem ugotovila, da sem itak samo jaz tista, ki se trudi za prijateljstvo. Odločila sem se, da bom lih tolk komunicirala s "kao" prijateljico kot ona z mano. Poklicala sem jo. Sva se načvekali, je bila ful prijazna.
Potem sem pa čakala, da ona naredi kaj v tej smeri. In čakam še danes.... 7 let kasneje. user posted image  Pa takrat je bila še samska, brez otrok.

(odgovor članu barbara b)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2008 11:33:33   
Anonimen

Se strinjam. Predvsem z zadnjim odstavkom.  

< Sporočilo je popravil decembrka -- 1.5.2008 11:34:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.5.2008 13:47:25   
koma
Kot da berem lastno zgodbo. Čakam že tri leta, da pokliče in nobena ne pokliče. Kaj pa zdaj? Se sprijaznit in poiskat nove? Nisem preveč spretna pri navezovanju stikov.... Kaj si naredila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.5.2008 13:54:20   
*viva*
Tudi jaz opažam,da se je takorekoč razpaslo to,da redko katera še pokliče,da bi samo vprašala kak je... Večinoma samo ko katera kaj rabi.... Pa so to tudi prijateljice,ki imajo veliko veliko manj obveznosti kot jaz.
Tiste nekatere,ki pa znajo poklicat so pa enako ali še bolj zaposlene kot jaz, tako da ne morem rečt da je to stvar časa ali zaposlenosti.

Mislim,da enostavno takšen si. Če si pozoren boš tak tudi ko boš zaposlen, sej ne rabiš vsak dan poklicat, ampak pokliči pač občasno in ko imaš čas. Sej vsaka razume,da včaih enostavno ne zmoreš vsega.

No, jaz sem se odločila,da teh prijateljic več ne kličem, če me pokličejo se oglasim ampak jim tudi povem,da mogoče mi pa usluge ne bo uspelo naredit, ker sem pač zaposlena...pa da sej vejo kako je to saj se že toliko in toliko časa niso oglasile.
Tako pač ostanejo samo še prave prijateljice, tiste nesebične in pozorne. Vse ostale spremljevalke prijateljstva pa pač počasi odidejo...

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.5.2008 14:54:12   
mateyka
men se zdi to, kdo je koga kolikorat in kdaj poklicu mal preveč enodimezionalno. vsaj zame. npr. jest se res zastopim in štekam z enim človekom k me je v lajfu sam ene parkrat poklicu. je pa res, da sva oba zagovornika, da naju bo že usoda prnesla skup, če se rabmo videt - in do zdej je že blo tako user posted image men se zdi da pri res kul komunikaciji ravno čas nima svojega vpliva - da tud če se leta, mesece al pa tedne ne vidiš, ko se srečaš, zakomuniciraš kot da vmes ni preteklo nič časa. na istem nivoju in intenzivno. to jest ful cenim, ker je res redko. prijateljstvo funkcionira, ko sta obe stranki zadovoljni s pogoji komunikacije, telefonski klici nimajo tle nič zraven imho.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.5.2008 16:39:26   
Angellina
Jaz imam eno prijateljico, s katero se zadnja leta zelo malo vidive in slišive. Jaz imam družino, ona luta po svoje. Postali sva si preveč različni, tako, da se ne zadržujeve več v istem krogu. Toda kljub temu, je ona prva oseba na katero bom pomislila ob besedi prijateljica. Vedno je namreč tam, ko jo bom potrebovala in obratno. Vem, da se lahko zanesem nanjo ne glede na vse, vem, da me bo vedno razumela ali vsaj skušala razumeti, vem, da mi bo vedno ponudila ramo za zjokat in vem, da me ima rada. Preprosto vem, brez telefonskih klicev in brez da jo vidim. Mislim, da je to pravo prijateljstvo, ker si nisem še niti enkrat razbijala glavo z tem, da sem jo jaz poklicala zadnja in da je zdaj ona na vrsti.

Glede ostalih prijateljev in prijateljic, pa je po mojih izkušnjah najbolje, da ničesar ne pričakuješ. Tako te nič ne boli in nisi razočaran.  Včasih sem si rekla ma kaj bom samo jaz klicarila, očitno me že ne pogrešajo in potem sem ves čas mislila nanje. Kako neumno. Zdaj jih pokličem, pa četudi samo jaz kličem. Zakaj? Ker jih pogrešam in baje je pogrešan biti lepo, jaz pa se tudi počutim bolje user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.5.2008 18:24:26   
tanikaa

Ne bom brala odgovorov. Ker vem, kaj bodo punce napisale.

Ti nimaš prijateljic. Žal. Prej se rešiš teh parazitov, prej ti bo lepše.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.5.2008 19:12:11   
Naty_ka
Jaz sem se še kar precej krat slišala s prijateljicami. Običajno sem klicala jaz. Potem pa sem jaz postala mama in več nisem klicala. Pa mene tudi ni nobena. Res so me v celoti izključile. Jaz sem razmišljala o mojem otroku one pa o tem kako bodo žurale, kam bodo šle,...
In sem dobesedno ostala sama. In res me je prizadelo, ker sem se počutila osamljeno.
Zdaj so začele same postajati mame in se velikokrat spomnijo name. Predvsem ko kaj rabijo.

Tako, da zdaj vem kakšne "prijateljice" imam.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.5.2008 19:59:08   
Anonimen
Nisem brala odgovorov, lahko ti samo povem da jaz osebno ne verjamem v pravo prijateljstvo, žal.

Še nisem imela dobrih izkušenj do zdaj, mogoče me pa v prihodnosti še kaj/kdo preseneti, bomo videli.

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.5.2008 19:59:47   
Anonimen
aja imam pa kolege, družbo za pogovor, kavico, kako čago, kaj več pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.5.2008 20:15:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

men se zdi to, kdo je koga kolikorat in kdaj poklicu mal preveč enodimezionalno. vsaj zame. npr. jest se res zastopim in štekam z enim človekom k me je v lajfu sam ene parkrat poklicu. je pa res, da sva oba zagovornika, da naju bo že usoda prnesla skup, če se rabmo videt - in do zdej je že blo tako user posted image men se zdi da pri res kul komunikaciji ravno čas nima svojega vpliva - da tud če se leta, mesece al pa tedne ne vidiš, ko se srečaš, zakomuniciraš kot da vmes ni preteklo nič časa. na istem nivoju in intenzivno. to jest ful cenim, ker je res redko. prijateljstvo funkcionira, ko sta obe stranki zadovoljni s pogoji komunikacije, telefonski klici nimajo tle nič zraven imho.

Lej, ne zdej narobe razumet, da moje prijateljstvo deluje na tak način kot sem ga opisala zgoraj. Ker ne delujem tako.
To je le način kako sam sebi dopovedat, da škoda časa za določene ljudi, ki se imajo za tvoje prijatelje (tako jih pojmuješ tudi ti), ampak to dejansko niso.

Imam prijateljico že iz OŠ. Ona je (poleg družine) najdragocenejše kar imam v življenju. pa se z njo ne vidiva tudi po mesec dni. Tudi po pol leta ne.
Ampak vem, da nikoli najina komunikacije ne bo samo enostranska.

In kot sama praviš, prijateljstvo funkcionira, ko obe strani čutita zadovoljstvo.
Jaz v navedenem primeru nisem čutila zadovoljstva, ker je bilo to "prijateljstvo" samo navidezno, bila sem prijateljica ko me je potrebovala, ko se ji je pa dogajalo kaj bolj zanimivega, sem odpadla.

To pa je zame hinavščina. Še večja hinavščina pa je, ko se s taisto osebo kje slučajno srečava, ima vedno nasmeh na ustih: Oh, tebe pa že toliko časa nisem videla. daj pridi kaj na obisk. Pokliči kaj.

O tem govorim. ne o količini telefonskih klicev.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.5.2008 20:20:34   
Anonimen

Kot da berem lastno zgodbo. Čakam že tri leta, da pokliče in nobena ne pokliče. Kaj pa zdaj? Se sprijaznit in poiskat nove? Nisem preveč spretna pri navezovanju stikov.... Kaj si naredila?

Sej nimaš kaj drugega kot sprijaznit se. In poišči nove. Verjemi, veliko jih je okrog tebe. Pa jih ne vidiš (še).

Mene je ta izkušnja kar spremenila. Postaneš bolj zahteven. V komunikaciji se vedno držiš nazaj.
Jaz sem recimo pred tem vedno poklicala, al pa pisala pisma, mejle... pa čeprav sem zadnja pisala.

Zdej tega ne delam več. Vedno ponudim pomoč, se oglasim... če pa iz druge strani ni odziva, pustim.
Če bo človeku nekaj pomenilo, da je z mano v stiku, se bo za to potrudil. Tistih, ki se zato ne potrudijo pa v svojem življenju ne rabim.

(odgovor članu koma)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.5.2008 23:13:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

men se zdi to, kdo je koga kolikorat in kdaj poklicu mal preveč enodimezionalno. vsaj zame. npr. jest se res zastopim in štekam z enim človekom k me je v lajfu sam ene parkrat poklicu.

Tudi meni.

S prijateljicami in prijatelji se vidimo, ko se vidimo in se slisimo, ko se slisimo in vedno smo neskoncno veseli drug drugega. Bolj je v tem car prijateljstva kot v statistiki klicev.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2008 23:53:40   
* Mateja *
KO sem imal težave z nejcem sem ugotovila katera je moja prva prijtaljica. Z njo se poznava že skorja 10 let, od rednje šole dalje! In se redno slišive, vsaj 1x na teden, vidimo se občasno, včasih večkrat , včasih malokrat. V soboto se pa poroči, moram povedat! Drgač imam še kolegice, tudi bivše sošolke, ki se z njimi obvezno srečamo za rojstne dneve, gremo kam žurat, tako da se vidimo na 1 do 2 meseca. Vmes pa se kej slišimo.  ja pa še zdejšnja sošolka mi je postala prijateljica, tako da imam bolj ozek obseg, ampka vsaj vem na koga se lahko zanesem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.5.2008 22:03:37   
*lenc@*
samo ko kaj rabijo.

to niso prijateljice v pravem pomenu besede, žal... povej jim, kaj te moti, zgubit sploh nimaš kaj

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.5.2008 22:11:37   
tažana
Se mi ne da brat kaj so ti že odgovorili...
Svoj čas sem bila zelo odvisna od prijateljic in njihovega mnenja. Sem pač človek, ki sama sebi nisem zadostna.
Sedaj ko sem poročena in imam hčerkico pa sem se enostavno sprijaznila, da nimam več takih prijateljic kot sem jih imela (sedaj imam okrog sebe druge ljudi, ki so mi na prvem mestu).
ampak se ne sekiram. imam pa nekaj takih prijateljic, ki imamo podobno situacijo in se pokličemo ko kaj rabimo pa četudi je to samo klepet. user posted image

Prijatelje si tako ali tako iščemo v krogu ljudi z istimi interesi, kjer tudi tema pogovorov sledi načinu življenja. torej tudi ne vem kaj naj se ves večer zgovarjam s prijateljicami iz srednje šole user posted image .
veliko sreče pri iskanju novih prijateljev, če pa si želiš starih prijateljev pa jih pokliči ko ti paše ne pa čakat da te pokličejo, ko tebi paše user posted image .

lahko noč

< Sporočilo je popravil tažana -- 2.5.2008 22:12:13 >

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.5.2008 22:13:41   
rija
moja najbolj zanimiva prijateljica je tista, ki jo pokličem, pride nekaj vmes, pravim te pokličem nazaj......in ko jo čez 4 mesece kličem nazaj, se najprej narežive in potem se zopet pogovarjave, kot bi bilo to včeraj. aja, pa tak je naneslo, da se vmes nisva videli 7 let.....

in nekoč mi je poslala že tisto zlajnano:

prijatelji so kot zveze. tudi ko jih ne vidiš, veš da so tam.....user posted image

in s tem se zelo strinjam.

...vox populi...

(odgovor članu koma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.5.2008 23:00:36   
deja27
jaz sem imela prijateljico,še ko sva bile obedve samske,sem skor napisala sanjskeuser posted image ,pa še pol k sva dobile tedva frajerja,da sva si vse povedale kakšna sta itd.....pol pa sem zanosila,se preselila v drug kraj in kadar sem imela čas sem najprej šla k mamic in k sestri in tako ni ostal časa za kej druzga-škoda.pol k pa pride otok pa sej veste.pol je tud ona dobila svojo prijateljico,mojo kolegico iz starih časov,tok,da smo se vidli vsaj za rojstne dneve vsi skupej,saj se vsi dobr poznamo.pa tud vse imamo sedaj otroke,tako,da sedaj vrjetno razume,zakaj jaz nisem mogla več tuk skakat okol k je prišel otrok, sedaj tudi ona ne hodi več okol in ne kliče.Tukaj k pa sedaj živim,pa ne iščem prijateljic,  te k poznam,so lahk samo take,da greš na kavico,mal poklepetaš o vsak danu,pa greš po svoje,kej več ne,kajti lohka cela vas ve-no to že itak.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.5.2008 14:30:28   
ANA_P
Prijateljice ali kolegice?
Jaz imam samo eno prijateljico in to že celih 25 let, stara sem 29. Kljub vsemu kar se nama je dogajalo v življenju, od fanotv, do otroka ipd... sva zmeraj ostali skupaj. Ona ima otroka starega 3 leta in tako sva najina druženja prilagodili otroku, zato namesto na tenis, gremo v peskovnik, v glavnem vse sva uskaldili. Zdaj sem noseča jaz, avgusta dobimo moj prvo user posted image  in sem prepričana, da bo tako naprej.
Seveda nisva vsak dan skupaj tako kot včasih, ko sva bile samo midve in šola, ampak slišiva se skoraj vsak dan in enkrat tedensko greva nekam skupaj + otrok. Ji pa hodim tudi po otroka v vrtec, zdaj ko sem doma.
prej, ko je bila ona doma z otrokom in en čas brez službe, me je vedno ona klicala, zdaj ko pa sem jaz v bolniški in ona polna obveznosti pa jo jaz kličem. Tak pač je v današnjem času, z današnjimi službami, ko smo polno zaposleni.

Kar pa se tiče kolegic, pa skoraj enako. Prej so me vse gnjavile, da jih jaz nikoli ne kličem - v službo sem hodila ob 7h in se vračala ob 17.30h, preden sem skuhala in pospravila, je bila ura 19h, sploh ne se spomniš, da bi jih poklical. Zdaj ko pa sem jaz doma, pa jih pač jaz večkrat pokličem.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?