|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
3.5.2008 8:26:55   
Sunny Morning
Sem pozabila povedat, da imamo pri nas novo foro, ki se imenuje noro pitje čaja.user posted image  Do zdaj sem jo komaj nagovorila, da je mogoče čez cel dan spila 30 ml, zdaj pa že dva dni pije 200-250 ml.user posted image  Posledično manj jemo in na dlje časa, pa še takrat, ko se spravimo jest imamo prave borbe s flašo. Jo moram hecat s čajem, potem pa ji na hitro zamenjat flaško. Si je treba kar neke nove tehnike hranjenja zmišljat. Katastrofa.user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.5.2008 8:30:29   
majra
Jutro!
Mi spimo po jutranjem hranjenju, jaz pa moram kosilo skuhat za user posted image , ki je v službi, da se greva midve lahko potem potepat.

Tudi mene je včeraj sonce ožgalo, mislim, da letos že ene petič. Pa sem imela kremo za sončenje s seboj, ampak se mi ni zdelo potrebno mazat. Ja seveda!
O rokah, da ne govorim. Imamo v bližini eno romsko naselje- me bodo kmalu vzeli za svojo user posted image

Klaja, daj mi prosim povej, kako izvedete kopanje v tuš kabini? Ker imamo tudi mi že poplave.

Karin čestitke ob Sv. krstu

Anita, Vse najboljše!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.5.2008 9:01:47   
sani1
Pozdravljene!

Zdej se je pa še mene nekaj prijelo. Ti bacili so res nadležni. Sem zdej na Coldexu in kiham kot nora... Sem se zjutraj kar na baby vac priklopla...user posted image user posted image user posted image

sunny- ja res se Manji nikjer ne pozna, da je bila ob rojstvu tako majhna. 42cm... Samo midva z user posted image tega nikoli ne bova pozabila. Kako je bilo potrebno vse hitro naredit, da ji ni temperatura preveč padla... Pa še marsikaj je bilo česar ne bova nikoli pozabila.Zdej pa je že prava baba in mala nagajivka...  Naša pa popije ful vode.

limma- ja se mi prav smiliš, ker cele noči ne spiš. Pa sej bo tudi to minilo. Kaj pa misliš, da je krivo?

majra- ja sej če se jaz na sebe spomnim kakšna sem bila. Potem bo pri nas hudo, ampak naša pupa bo po očku in bo bolj pridna...user posted image

dašabina- super ste...user posted image   Lepa družina...  koliko pa imaš razlike med deklicama, ali sta dvojčici?  Vidim, da ste uživali...

karatina- pa ti je uspelo...user posted image user posted image user posted image   Čestitke za krst...

nana- ja na tebe sem pa skoraj pozabila. Tudi jaz imam roke rjave do zapestja in prav smešno- beri meni grdo- zgleda... Bo treba kratke rokave oblečt počasi ali pa v solarij zavit...user posted image

Vse ste bile v Volčjem potoku. Bi se lahko prej zmenile in se dobile tam na eni kavi...  Pa drugo leto...user posted image

Mi se gremo pa danes potepat. Zdej je malo zaspala in ko se zbudi bo akcija... Lep dan vsem in čimveč sončka z malimi sončki...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.5.2008 9:02:59   
sani1
Anita vse najboljše!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.5.2008 9:33:09   
klaja
Majra, Hano dam v tuš, jaz pa na kolena in akcija. Poplave imam pri Juliji, ker čofota ko zmešana.

Nana35 evo spet smo bli v dreku, samo danes sem se pa tud jaz smejala zraven. Pa to več ni res, spet imam en pralni stroj posranih cot. Upam da ne bo to vsako jutro!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.5.2008 9:34:25   
klaja
Sani1 čim prej se pozdravi in odženi bacile!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.5.2008 9:34:48   
klepetka
oj

samo toliko da se javim i n vas pozdravim,ker imam sindrom pomanjkanja časauser posted image .Kaj več  pa zvečeruser posted image

Anita,vse lepo ti želim.

Klaja,
mi gremo jutri tud v živalski vrt .Mogoče se še cel osrečamo.Če me boš vidla ,me pocukaj,ok?user posted image

lep dan  vam želim

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.5.2008 9:57:33   
NadjaB
Halo čveke,

se javljam po dolgem času...sploh ne sledim več, kaj se dogaja.

Klaja, sem zdaj gledala malo slikce, pa vidim, da ste bili lani na Pagu, in to verjetno prav v mestu Pag na Pagu. Mi tudiiii. user posted image

Jaz pa imam danes veliko za študirat, ati delat, malček trenutno spi. Bova pa šla na eno šetnjo po Pobrežju, dokler je še sonček..

LP

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
3.5.2008 10:18:33   
ursalara
Majra joj užitek je vožnja z 4 kolesniki user posted image pri nas ga ima moj in moj brat pol pa veš kakšna norija je po vasi tuki pa še sosed pa grejo lumparije špilatuser posted image !je res za sprostitevuser posted image !
Dašabina vidim da ste uživali v arburetumu user posted image ful lepe slikice user posted image !Pa hvala za rožico! user posted image
Uršulina lepo da ste nasadili rožice in zelenjavo user posted image bo res vaš sonček same zdrave kašice jedeluser posted image !!
Karatina čestitke za krst! user posted image
Nana ja tale štajerc iz BB a ni to čudno fant je star 21 let in ima kako že 8 let delavne dobe ja kaj je začel v službo hodit pri 13-ih user posted image no meni sploh ni všeč!Njegova govorica ja no jaz ga bolj malo razumem niti Tea mi ne odgovarja! user posted image
Klaja kako jo pa kopaš v tuš kabini jaz jo imam tudi in mi ni jasno kako bom to speljala! user posted image   
Joj moram iti jaz pa še kar kle gor visim joj joj odvisnica od RR imamo dane spredvideni še en piknik upam samo da bo vreme zdržalo!
Anita vse najboljše!   user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.5.2008 10:57:11   
katarinas
Tudi danes bo sončen dan, če le ne bomo preveč naklepetale. Lara je že zunaj v vozičku, uživa na svežem zraku - tudi včeraj je bilo sončno in je bila čisto cel dan zunaj in spet pančkala celo noč.

Tudi pri nas zdaj pijemo veliko čaja - od začetka ni hotela niti kapljice, zdaj pa spije celo flaško....očitno je zdaj bolj žejna.

Slišim, da se zdaj oglaša, jo bo treba malo zapeljat, da bo zadremala....pa pa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.5.2008 11:26:11   
nana35
Spet je lepo vreme in sonček,zato je šel Klemen ven z atijem izkoristit dan.Zjutraj ponavadi ne piha in je bolje ga izkoristiti.

dašabina,lepe slikice ste naredili v arboretumu in je kar videti,kako ste se fino imeli!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ravno to sem razlagala mamici, v tej hiši večina tako grdo govori. Pa kaj smo Slovenci res tako neolikani user posted image Glede Nejčeve štajerščine... res katastrofa! "Vreji ne" Za kozlat....

Ja res se mi zdi ful grozno kako se vse to sliši,jaz bi se vsaj na TV malo bolj potrudila,da bi me razumeli,ker ko to poslušam,mi je slabo...Joj,se še bom naposlušala zdaj ko bo tale frizer v hiši,upam,da ga čimprej pošljejo ven... Se mi zdi da Tjaša in njena sestra nista tako vlekli,preklinjali pa sta,to je pa res.

sunny m.user posted image ti je uspelo,da si danes bila prva!!Pa saj imamo me tudi pridne user posted image , smo že načvekale en del in tukaj smo tudi že nekaj,kar gre nam,pa pridno se javljamo.

Anita,vse najboljše za mini rojstni dan.

klaja,še kako prav imaš glede naše govorice,jaz sem tudi vedno prepričana, da znam lepo govoriti,ampak če pa se kasneje kje slišim,pa je grozno.Že ko sem gledala kdaj smučanje,ko je smučala Katja Koren in ko je odprla usta,mi je že bilo slabo,kako se je slišalo,da je od tukaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sem pozabila povedat, da imamo pri nas novo foro, ki se imenuje noro pitje čaja.user posted image  Do zdaj sem jo komaj nagovorila, da je mogoče čez cel dan spila 30 ml, zdaj pa že dva dni pije 200-250 ml.user posted image  Posledično manj jemo in na dlje časa, pa še takrat, ko se spravimo jest imamo prave borbe s flašo. Jo moram hecat s čajem, potem pa ji na hitro zamenjat flaško. Si je treba kar neke nove tehnike hranjenja zmišljat. Katastrofa.user posted image  

Ravno zadnjič sem o tem pisala,čisto enako je pri nas doma.Mislim,pa da vidim da bo Klemen kmalu dobil zobek in to spodaj,je dlesen zelo napeta,se že vidijo obrisi dveh zobkov,se slini ,tišči rokice v usta ves čas,pije nenormalno,je kar nekoliko manj,ga hecam s čajem in menjavam flaško za mleko,pa hitro ugotovi in je jok,tako da mislim da bo to to.

sani,glej da ne zboliš,hitro preventivno zdravljenje!!
Sem pa jaz imela včeraj kratke rokave in danes jih tudi mislim imeti,da bodo vsaj cele roke rjave,zgledajo že prav stareuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Nana35 evo spet smo bli v dreku, samo danes sem se pa tud jaz smejala zraven. Pa to več ni res, spet imam en pralni stroj posranih cot. Upam da ne bo to vsako jutro!

user posted image user posted image user posted image  Saj ne mislim slabo,ampak se res nasmejemuser posted image .Prehitro si se pohvalila,kako je zdaj Julija vredu.Smo pa mi že bili 1x v dreku ja,bom drugič napisala,kaj vse mi je mali posračkal,upam da se bom spomnila,ker to je treba opisat,pa nimam časa.

ursalarauser posted image user posted image user posted image to sem tudi jaz potem razmišljala,kako lahko ima tale frizer iz BB že 8 let delovne dobe pri svojih letih.Nimam pojma kako je to možno,bom vprašala,če se šteje zraven tudi praksa v srednji šoliuser posted image .Mi pa tudi ta Tea ni preveč všeč,so neke čudne tipe našli.In verjamem da ga ne razumeš.
Ta mucek pa je moj!!!Se spomnite,da je bil nekoč v mojem avatarju!!

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.5.2008 12:47:02   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Nana ja tale štajerc iz BB a ni to čudno fant je star 21 let in ima kako že 8 let delavne dobe ja kaj je začel v službo hodit pri 13-ih 

Jaz sem pa razumela, da ima 8 dni delovne dobe user posted image Zdaj pa ne vem, ali sem jaz čudna in že vse narobe slišim ali je on čuden in dela že od 13.leta user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.5.2008 13:30:32   
TRIŠ
dašabina krasne slikice.Vidim da je še ati poziraluser posted image .No vidiš kako za dežjem posije sonceuser posted image
Jaz sem pa včeraj imela izlet na vrtu.Sem posadila papriko,paradižnik,goro cvetače za Žana(upam da jo bo jedeluser posted image ),ohrovt ,zelček le brokolija nisem nikjer dobila .user posted image Računam nateuser posted image
Karin čestitke ob prejemu svetega krstauser posted image
Kaj pa vaše roke?Moje roke so od vozičkanja že čisto rjave??!!

Tudi moje so črne.Zaradi njih sem tudi prehlajena,ker sem si oblekla kratko majico da bo barva enakomerna pa je popihal veter inuser posted image No danes je že bolje,Žan pa še vedno smrka in kašla ampak midva se ne dava.Upam da zdrživa vsaj še jutri
Sani upam da se  pozdravišše predno zboliš,no pa še meni pošlji geslouser posted image prosim

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 3.5.2008 13:32:29 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.5.2008 13:31:57   
TRIŠ
Zdej gremo pa ven roštilatuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.5.2008 16:47:43   
Sunny Morning
Mi smo bili že v Mestu, smo naredili en velik krog, pa v Muellerja smo šli po plenice in hrano, avto smo peljali oprat...potem smo pa v avtu še jedli. Super nam je bilo. Zdaj sva bile pa še en velik krog doma zunaj. Bi mogoče lahko bila samo pred blokom, ampak se ona rada vozi, pa še jaz komaj čakam, da kaj naredim zase.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Tudi pri nas zdaj pijemo veliko čaja - od začetka ni hotela niti kapljice, zdaj pa spije celo flaško....očitno je zdaj bolj žejna.

To imajo zdaj neko novo foro.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ravno zadnjič sem o tem pisala,čisto enako je pri nas doma.Mislim,pa da vidim da bo Klemen kmalu dobil zobek in to spodaj,je dlesen zelo napeta,se že vidijo obrisi dveh zobkov,se slini ,tišči rokice v usta ves čas,pije nenormalno,je kar nekoliko manj,ga hecam s čajem in menjavam flaško za mleko,pa hitro ugotovi in je jok,tako da mislim da bo to to.

nana35 se spomnim, da si ti pisala o tem, da imata iste borbe. Upam, da ne bo tako tudi pri GH, ker bo več hrane na meni in okrog kot pa v njenem trebuščku.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Zdej gremo pa ven roštilatuser posted image user posted image

Upam, da je roštiljanje uspelo.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.5.2008 16:50:58   
Sunny Morning
sani1 sem pogledala slikice in moram priznat, da je tvoja pupika pravi mali cukerček, pa tako velike okice ima...drugače pa se mi zdi, da ti je zelo podobna, ma čisto tvoja usta. V oblekici je pa...ma za pojest.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.5.2008 17:27:21   
TRIŠ
No tako mi smo se najedli kot pujski.Žan je pa spet vse prespal v vozičkuuser posted image .Zdrj se gremo pa kopat in pripravit še vse potrebno za jutrijšnje obhajilo.Tako komaj čakam obraz mojega sina ko bo zagledal darilo.user posted image

user posted image LEPO NEDELJO VAM ŽELIM IN ČIMBOLJ JO IZKORISTITEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
3.5.2008 18:24:10   
Intruder24
Pozdravljene,

najprej hvala vsem za odgovore in pomoč. Bom šla nabavit boljše škarjice in ščipalec... jaz sem kupila od chicota, pa so res zanič...ne morem verjet...

kako je fajn ko je lepo vreme in lahko uživamo zunaj z našimi sončki, so zunaj dosti bolj pridni...vsaj moj je user posted image . Sicer pa so zdaj neki oblaki.

TRIŠ vse lepo ob obhajilu in sem vesela za tvojega malega (starejšega)user posted image

Nana BB včeraj nisem uspela gledat celega, sem morala Vida spravit spat. Bom pa danes, da te vidim te nove user posted image  Se bova zmenli kaj naslednji teden za sprehod?

Tudi Vidu je že skoraj prevelika banjica, ampak še bo...Midva mu skoraj do vrha natočiva vodo in pol cel nor nori noter, samo ga je treba fajn držat, ker se full odriva z nogami, pa maha z rokami, pa hoče se obrnit na trebuh...user posted image  je hecn za znoret.

Glede čaja je tudi pri nas isto, je pa tak da še vedno veliko, čeprav bolj dolgo traja, ker špuka ven cucelj, pa sem pa tja se obrača, samo jaz vztrajam, pa itak je lačen. Do zdaj je popil že 250 ml čaja, pa vem da še ga bo ziher 100 ml...

Vsem, ki praznujete vse najlepše..

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.5.2008 19:12:48   
mml
No mi je končno uspelo prit do RR in tudi nekaj prebrat in napisat "poročilo" o našem prvem dopustovanju user posted image

Skratka mi smo v sredo nabasali avto in se odpeljali na dopust. Vse sem lepo prekalkulirala, kako bo Matic zaspal in spal dobri dve uri, po tem bo pa jedel in še dobra ura vožnje in bomo na cilju...ja pa kaj še...zaspla sicer je, ampak se je zbudil že po dobre pol ure...tam nekje pri Mariboru in po tem je več ali manj protestiral, tako da smo se morali še ne dvakrat ustavit, ker ni vveč šlo...no po 4 urah smo končno prispeli v naš hotelček, ki je res super prialgojen za otroko: v sobah so previjalne mize, kadi za dojenčke, kahlice, nastavki za stranišče, otroške postelje, varovala za posteljo, na recepciji dobiš babyphone in podobno kramo. Zunaj pa super igrala, ogromen peskovnik in trampolin, pa mali živalski vrt skozami, zajci, morskimi prašički, ki jih otroci lahko božajo, imajo koelsa, skiorje, tricikle, kup porivalčkov, igrač za v pesek...in nič ni pokvarjeno in polomljeno. V sobah so seveda tudi kopalni plašči za vse družinske člane in seveda že pripravljena torba s koplanimi brisačami. Tudi pri mizah je razumljivo da imajo stolčke različnih velikosti, na voljo so slinčki, slamice, kašice, otrkomo prilagojeni meniji, igralni kotiček, ob večerji vedno dobijo kakšno igračko, tako da je res super. Tudi v hotelu je velika igalnica s toboganom, kroglicami in plezali...
Do term prideš iz hotela po podzemnem hodniku, kjer so na voljo vozički, da ni treba s sabo vlačit vozička, ker so 2x na poti stopnice. Same terme so pa nore...veljajo za najlepše evropske terme za otroke. Samo del za dojenčke in male otroke je ne 3x tako velik kot "svet doživetij" v Atlantisu. Manca je noro uživala, Matic je pa tudi bil navdušen nad prvim kopanjem. Manca se ni ničesar bala in se je spuščala tudi po ta velikih toboganih (tistih ta zavitih in čisto pokritih) in je vriskala od veselja. Kar mi je bilo še posebaj super je to, da je voda topla - med 34 in 36°C, zrak pa 29°C, kar pomeni, da te ne zebe, ko čepiš zraven otroka v vodi, pa nobenih starih mam ni, za katere bi imel občutek, da so se prišle malo odmočit, tako da so v del uza dojenčke in otroke res samo družine z majhnimi otroki. Imajo tudi prostor za doejnje ,več previjalnic in prostor, kjer lahko dojenčki in otroci spijo, ker je malo zovčno izoliran, tako da ni hrupa. Skratka res je super poslrbljeno za otroke in starše. Vse skozi kontrolirajo vodo, čistijo tla in so sploh in oh skrbni.

No pa še malo fotodokumnetacije:

Pogled na igrla
user posted image

Manca na trampolinu
user posted image

S kozami
user posted image

Kopalni plašček za najmanjšega
user posted image

Sladoledna
user posted image

Čofotalka
user posted image

Tudi tako gre po toboganu
user posted image

Tudi po ta modrem in oranžnem toboganu je šla Manca čisto sama user posted image
user posted image

Prostor za dojenje
user posted image

Previjalnica
user posted image

Skratka Manca je uživala, vsi ostali pa  tudi. Z Maticem sva šla en popoldan na krožno pot, imajo namreč označene krožne poti za vozičke "Baby on Tour" user posted image , dolge od 4 do 8 km, prav zabavno. Verejtno bomo naslednej leto okrog prvega maja spet šli, takrat bo užival tudi Matic...no vsaj upam

Tako razpisala sem se na dolgo, ker je Matic priden v igralnici, Manca in oči se pa potepata user posted image , tako da je mami lahko na RR. Brati pa vas nisem imela časa, tako da bom to naredila malo kasneje...no vsaj upam user posted image

Vse najboljše  Anita user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.5.2008 19:37:20   
Sunny Morning
mml katere toplice pa so to? Jaz bi tudi šla.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.5.2008 19:43:13   
mml

mml katere toplice pa so to? Jaz bi tudi šla.

Sonnentherme pri Lutsmanburgu to je na avstrijsko-madžarski meji. Res super...priporočam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
3.5.2008 20:29:41   
mml
No pa še linki, če katero zanima: www.sonnentherme.com in www.semi.at, ta je od hotelčka, kjer smo bili user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.5.2008 20:57:26   
klaja
Klepetka si bom še kak tvoj album pogledala, da ne bom katere druge cukala za rokav. Evo zdaj pa ne bom živali gledala, temveč mamice z vozičkiuser posted image , najboljše da kar pri vhodu počakam.

NadjaB ja bli smo na Pagu, vendar v Gajacu. Šli smo pa na izlet v mesto Pag.

Ursalara ni tako zakomplicirano, ponavadi natočim par centimetrov vode, glih tolko, da prekrijem dno, potem pa jo dam not kar v ležeči položaj in ona lepo uživa v vodi in se odriva od roba.

Nana35 jutri zjutraj upam, da bo stanje spet normalno.

Triš je fajn potem it na vrt in vzet svežo zelenjavo, vsaj veš kaj ješ. Pa jutri fajn opravite obhajilo!

Mml a nam lušte delaš ne!? Lepo da ste uživali in lepe slikice.

Midva pa sma se odločla, da bova našo oziroma od mojega ateja kmetijo začela malo modernizirat. Saj ni veliko, bolj za hobi in sma se odločla da boma za začetek nabavla kokoške, da bomo imeli domače jajčke, pa da bomo še kaj malega zaslužli. Potem pa še kakšne živali za okras, ker Julija obožuje živali, midva pa tudi. Zdaj pa moj že tri dni dela kokošnjak, tako da zgleda lepše kot kaki vikend.

Lepo bodite!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.5.2008 21:07:03   
klaja
Sani1 hvala za geslo, pravi cukerček mali je!

Zdaj pa grem še ostale albume malo gledat.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.5.2008 21:54:58   
mala pikica
mml to pa je res videti fantastično user posted image user posted image user posted image Kakšne pa so kaj cene? Mi smo še vedno v fazi odločanja, kam bi šli čez 14 dni.

sani Manja je res prava lepotička user posted image Pa res ji ni videti, da se je malo prezgodaj rodila. Bravo za Manjo user posted image

To pa je iz današnjega potepanja ob Ptujskem jezeru, je bil Gašper zelo priden user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?