Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 7:36:11
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro bejbe! Hvala za kafe! Jst tud dons nisem mogla več spat, ker so me kolki bolel. Še dobr, da imamo RR - mi vsaj dolgčas ni, dokler ne vstane IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz nimam nič za oblečt in se mi zdi skrajno butasto zdejle it za mesec dni kupovat, ampak moram. Trebušček mi gleda ven in sem kot pijanc z vampom . Kaj ve nosite? A jakne, jope? Jaz ne morem več nobene jakne dat na sebe. Imam samo ene nosečniške kavbojke in si jih zdej res ne bom več kupovala. Do zdej sem še nekak nosila krile na gumico, ampak buši je tak ogroooomen, da tudi tega ni več mogoče. Danes hočeš ali nočeš moram iti v citycenter pa vsaj eno ali dve tuniki kupit... Jst tud nimam nič več za oblečt. Nosim ene hlače (Nessice), ki mi jih je mami predelala v nosečniške, gor imam pa razne majice od , ker se mi zdi brezveze kupovat nove stvari za en mesec (ali pa še manj, če nas preseneti). Pa sej ne rečem, če bi bile cene normalne, ampak itak da so stvari drage ko pri norcih. Samo da zaslužijo!!! Raje kupim za kaj... Jakno imam pa tudi od , pa še to čez en teden ne bom več mogla zapet - me že zdej veže...skratka - povzetek, hodm naokol bolj ali manj ko en cigan
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 7:36:33
|
|
|
|
Kaja08
|
jeeej, nova stran go Kaja, go Kaja
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 7:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbe, jaz sem bla zadnč v H&M in sem si kupila eno majčko, ampak ne na oddelku za , ker so 1x ali celo 2x dražje. Že marca sem si kupila eno, pa mi je blo tkoj žal, da si nism še kakšno. Zdej sm nročila nečakinji, da bo šla še v center v H&M pogledat, če bodo mel kakšno lepo barvo. Zgleda pa tkole Je malo daljša, pa fajn raztegljiva, material super, stane pa 6,90€. Razlika je sam ta, da prej sm nosila S, zdej sm kupila M, pa mi je kul. Majo pa različne barve, sam mal morš pogledat. lunca - naj se Enej hitro pocajta
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 8:16:57
|
|
|
|
busybee882006
|
Dobro jutro! Spali tako tako - mala je bila že ob 00.30 pri nama in je ostalo tako do jutra, ker moj predragi tako trdo spi, da ga nič ne moti, jaz jo pa že težko dvignem in nesem nazaj v njeno posteljico. Tudi jaz ne pretiravam pri cunjah v tej nosečnosti - majice nosim normalne, ostalo imam pa še od Nike - ene stvari tud 2 leti še niso stare - če pa kaj kupim, grem pa v Top Shop ali Dorthy Perkins - sem že pri Niki tako naredila in sem vse lahko nosila tudi še po porodu. Danes gremo k tašči na kosilo, tako da mi ne bo treba kuhat - hvala bogu - ne vem kako je z vami, amapk meni je to lahko zelo velika muka! Lunca: upam, da bo z Enejem hitro bolje! A ima kakšna predlog kako se znebiti mravlje - pri vsaki luknji nama hočejo v hišo priti - z znoret!!!! LP Vsem!
< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 2.5.2008 8:18:03 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 8:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A ima kakšna predlog kako se znebiti mravlje - pri vsaki luknji nama hočejo v hišo priti - z znoret!!!! A so faraonke ali navadne? A ste v bloku ali v hiši? Če so faraonke, pomagajo tiste hišice za mravlje, če so navadne, tam kjer hočejo notr, zariši z navadno belo kredo. Če ste v bloku, bi bilo potrebno šricanje, ker drgač spet pridejo, če ste v hiši, je pač lažje, k lahko sam ukreneš kaj glede tega - npr.hišice ali kreda ali cimet jim smrdi. V glavnem busybee882006 - lepo, da si se oglasila, pa kr večkrat se dej, tle čvekamo na muč, na seznamu pa itak ostanejo vse, razen tistih, ki hočejo dol
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Recept za mravlje: pecilni prašek posuješ kjer se zadržujejo. Pa dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:33:17
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro tudi v mojem imenu. Šele zdaj sva ustala... Spim ok, čeprav grem po 7krat na wc, ampak takoj padem nazaj dol. Cunje: jaz imam za enkrat dvoje nosečniške hlače in 2 majčki, pa tudi ne mislim za ta mesec nič več nabavljat, ker je vse tako drago Počasi bomo itak šle v krilca, teh pa imam kar nekaj z nizkm ali pa ohlapnim pasom. Bomo že. Mene bolj daje kaj oblečt z iz P? Ker če bo vroče ne morem imet dolgih kavbojk Lunca14: upam da se Enej čimprej pocajta. nya: vidim da si ekspert za mravlje Midva pa greva danes na roštiljado k tastu....jeeeej....prvič letos. Ful lje lep sonček zunaj!!
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:41:23
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... ste pa kar štartale danes s klepetanjem.... noge, kolki, otečenost.... vse, kar piše kleopatra, lahko samo potrdim.... spanje v ... pa že tretji dan sem čisto sama doma... z mojim se zbudiva, popijeva kavo in gre on delat.... se raztegujeta kot za stavo... se že hecam z njima, da to ni prava pot na svet in naj malo počakata, jima bom pravi čas dala napotke... vsem, ki greste na kakšno roštiljado ali ven na sončka, uživajte.... joj, kako škoda mi je takih lepih dni, samo kaj, ko si ne smem z ničemer pomagati pri senenem nahodu...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:43:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaooo a ste videle akcijo pri majčicah? Pa Januarke 2009 tudi že imamo. Fak, naslednje smo že junijčice...PA-NI-KA
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:48:03
|
|
|
|
l.daisy
|
jap, majčice so konkretno štartale... še malo, pa bomo dočakale svoj mesec... čeprav se meni s tem trebuhom zdi še strašno dolgo časa do junija... včeraj sem imela spet napad depresije... da sem sama doma, da ne morem nikamor it, da ne smem vzet claritinov proti alergiji, da si težko nogavice obujem, da me vse boli, da si ne morem nohtov na nogah postrižt, da grem težko po stopnicah, da sopiham kot slon, da stanovanje še ni fertik, da se ne morem ornk .... (okk, to je bilo na prvem mestu )...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:50:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
l.daisy te pomisleke imamo pa vse če mene vprašaš. Jaz sem se včeraj lotila podviga britje spodaj in mi sploh ni šlo, potem pa sem ležala na kavču, hotela ustat pa sem se prekucnila nazaj dol. Kot ena žoga. Slon. Bajsa Ampak se tolažim s tem da bo v roku 1 oz. 1,5 meseca konec in bom potem najsrečnejši človek na svetu. Tako da...je treba vzet v zakup.
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:54:43
|
|
|
|
l.daisy
|
jaaaa, tudi jaz se pobiram iz postelje kot ena 100 letna mama... britja se pa sploh ne upam lotit... me je bilo v sredo takooooo , ko mi je G merila MV, jaz pa neobrita... že tako mi gre na živce, ker sem navajena na 0 tam spodaj...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 9:56:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
No, ampak če smo zdržale do zdaj bomo pa še malo a ne? Ti boš pa itak med prvimi Misliš da je Eva2008 s princeskama že doma?
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 10:04:18
|
|
|
|
l.daisy
|
seveda bomo... jaz upam, da ne pridem dlje kot do 38ih tednov... recimo... hm, eva bi znala danes priti domov, saj je z malima vse ok... razen če mogoče rabita kakšno toplo posteljico...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 10:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Počasi bomo itak šle v krilca Jaz tudi samo še to razmišljam, kdaj ne bo treba več hlač ali pajkic gor vlačit ali obuvat nogavic - japonke pa fertik Daisy, če si ne moreš postriči nohtov na nogah imaš odličen razlog, da si naročiš pedikuro na dom, pa še počutila se boš malce bolje po razvajanju
< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 2.5.2008 10:27:09 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 10:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz se pa se redno brijem,ceprav tam ne vidim popolnoma nic,se celo nohte na nogah si barvam;zadnjic vceraj,a to je bil podvig...da sem si levo je blo treba prave akrobacijske spretnosti . Glede je pa res tuga,nikakor se ne da prav namestit,pa ...mah saj bo boljs,cez kaka 2m.Upam. Sem vam pa hotla samo to sporocit,da se danes dobim se z eno slovenko,ki je tudi prisla zivet v Nemcijo pred kratkim;sva se spoznali na RR,tako da danes se prvic dobiva.Super,se ze zelo veselim,da bom lahko TUKAJ slo.klepetala,in to ne bo moz ali tamala. Lep se mejte,jaz pa zdaj .Ciao
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 14:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce samo da vas pozdravim Na žalost je dopust prehitro minil in smo že doma. Vidim, da me čaka kar veliko za prebrati, ker ste pridno čvekale te dni. Eva čestitke za punčki
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 18:01:20
|
|
|
|
lunca14
|
Ninny.....dobrodošla nazaj ,čas res prehitro mine,če ti je lepo ............
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 18:43:15
|
|
|
|
alea01
|
hello! se sončkate, pa roštiljadate? . Jaz bi tudi . Soseda je rodila pet tednov prej, pa so v Celju vse nekaj zasuštrali in jo je mož kar na lastno odgovornost odpeljal v LJ in se je vse kul končalo . Sem si danes kupila v Mangu eno tuniko in lanene hlače, ki so mi prav , pa še torbo in denarnico v espritu. Za pa nič. A ni čudno, nikjer v BC nimajo kmetije- tiste za na steno . Naša puža bo kmetica . So mi obljubili, da bodo naročili.... A mi lahko mal pomagate? Čemu služi premična stranica pri posteljicah, oz. koliko je to uporabno. Stokke namreč tega nima- se cela odstrani ninny- super da si nazaj- za nas RR-evke, zate verjetno ne lunca14- upam, da je s tvojim Enejem že bolje Bi še mogla kaj komentirat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 19:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan vsem skupaj. Jaz sem se sončkala celo dopoldne, sm ugotovila, da bom vročino malo težje prenašala kot ponavadi. nya: vidim da si ekspert za mravlje Ko sem živela v MB v bloku, smo jih meli ful, so mele progo mimo moje postelje, mim glave.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 19:38:58
|
|
|
|
beyba
|
Sam da vas na hitro pozdravim...med prazniki mam filing da nimam nobenega časa, ve ste pa tolk pridne in tako ropotate tuki gor da sem čis t vun padla, pa sploh ne vem kaj odgaja. Zdej greva z mojim za dva dni z avtodomom na probno vožnjo do bovca in nazaj, potem bom pa probala res mal bl bit pridna. Upam da še niste obupale nad mano. Mela sem UZ v sredo in bejbi je že obrnjen na glavo in ve kje bo najhitreje zasvetla lučka na poti ven. Sem rekla če lahko preverijo še enkrat spol da ne bo kakih presenečenj, in da v primeru če bo fantek ne bo treba da bo prve mesece transvestit, ker bo mel veliko roza stvari. Na žalost je svojo rito tako tiščal oz. tiščala na maternično steno, da je blo vse pomendrano in sfelšano in se ni tko zlo dobro vidl da bi rekla da je 99%punčka, je pa spet rekla da je naj bi bla bolj punčka kot fantek. Vse bp, srček uredu, plodovnice dovolj, ustnica cela,naj bi ble pa mere za 33t 6 dni, kar pomeni naj bi bil teden dni starejši kot je v resnici. Teža pa je bila v sredo 2390 +- 300g. ..ja počasi sam čakam kdaj se bo spet pojavil seznam in novi člani na njem.... Punce mejte se pa sae beremo v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 19:49:56
|
|
|
|
busybee882006
|
Živimo v hiši in se nama mravlje pojavijo pri vhodu na teraso, v kopalnici in pa v kuhinji. Ker sva v hiši šele drugo pomlad, nimam nobenih izkušenj z mravljami - so pa to tiste male, črne - prava nadlega. Ker je Nika še mala, sem vesela, da lahko uporabljam tudi kaj bolj humanega kot tisti strup - me je strah, da se ne bi kaj zastrupila. Premična stranica - pri mali posteljici mi je bila v redu, ekr se mi ni bilo treba sklanjat tako globoko v posteljo - sedaj pa spi v posteljici od lip poljčane in je tako globoko noter, da jo jaz komaj dosežem - sem bolj mala, pa še tale trebuh, tako da jo mora moj predragi dvigat ven. letim v kitajsko po futer - se oglasim kmalu! LP Vsem!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 20:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny- super da si nazaj- za nas RR-evke, zate verjetno ne ja, zame ni
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 20:30:36
|
|
|
|
polly80
|
Sem rekla če lahko preverijo še enkrat spol da ne bo kakih presenečenj, in da v primeru če bo fantek ne bo treba da bo prve mesece transvestit, ker bo mel veliko roza stvari. zato mam pa jaz vse v rumenem sicer pa za pregled
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 2.5.2008 23:17:31
|
|
|
|
pikica_30
|
Alea, kje si ti kupila druge ročaje za omare za v otroško sobico, ker midva (oz. jaz) bi tudi rada zamenjala obstoječe ročaje pri previjalni komodi? Seveda lahko svetujete tudi druge (sem mal smotka ), kje dobim kakšne kjut ročaje...
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?