|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
2.5.2008 18:05:25   
dreamz
Tudi mene zanima kako so se imele naše babe na srečanju!! user posted image
Še jih ni user posted image  verjetno so naredile turo po obali po vzdolž in počez user posted image  ali pa so spraznile ves asortimant v Mignonu user posted image

Lina: Uau, ke priden je tvoj Žan!!! user posted image  kaki napredki. user posted image

krst: punce, ko krstite obvezno pokazat slikce!!! user posted image  
Jaz morem tudi poklicat našega župnika, vedno odlašam.. user posted image  

Kaj boste imele konfete?user posted image A ste vse morale hodit na neke priprave?? user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.5.2008 18:08:15   
sandra85
srečanje uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vse punce in možeki so superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
midva sva prišla šele zdaj domov, moram it skopat eneja, da ga da pol hitro spat, ker moram še spakirat za jutri, ko gremo na štajerskouser posted image
pol pa bom dala še slikice gor

(nisem nič brala za nazaj še)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.5.2008 18:46:22   
Anonimen
Dreamz, hvala za odgovore glede vozička. user posted image  Moram še malo vse prečekirati.
Pri nas so priprave za krst. 3x po eno uro. Je pa full odvisno od župnije do župnije. Aja, nisem še šla pogledat v BabyCenter ne, po praznikih grem. Hvala. user posted image

Lina, ne vem kaj naj rečem, kot BRAVO ŽAN! Sem kar ostala brez besed, ko si pisala kaj vse zmore. UAU!!! Mi smo še daleč od tega. user posted image  Saj sem ti že 1x napisala, da mojega full primerjam s tvojim glede na to, da sta rojena na isti dan. No ja... Se bo tudi pri nas kaj premaknilo. Upam. Zaenkrat se samo v krogu vrti. Ni šans, da bi se sam usedel kaj šele, da bi šel na vse 4 in se celo na nogice postavljal... Ne še. user posted image

Super, da je srečanje uspelo!!!! Čakamo na slikice, da vidimo kaj smo zamudile.

Kje pa je danes Lemavrica?

Midva sva ob 17h šibala še enkrat ven, ker se je malce ohladilo. Zdaj se igra na puzzlih, jaz mu grem pripravit večerjo in spat. Se beremo zvečer. Moj gre spet v nočno...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.5.2008 19:19:21   
NalLa
Ja srečanje je bilo ful fino user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi smo ravno dobro domov prišli. Več napišem, ko spokam Lana spat. Septemberke ful dobre babnce in seveda možeki, user posted image  pa vsi pridni, kot bi se zmenili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.5.2008 19:24:50   
surya
Tianna iz Brežic sem, oziroma okolice. Moj možek pa sam nočne dela in sem se kar navadla. Je pol dejansko cel dan z nama in je kar fajn.

Moj user posted image  se pa sploh sam ne zamoti, moram skoz jaz biti zraven user posted image . Se mi zdi, da sva ga tolk razvadila, da je joj...

Čiščenje noska: s fiziološko. Čeprav zadnje čase sploh več ne pridem s pumpico blizu nosa, ker čisto ponori. Res pa še nismo bili močno prehlajeni.

Ga skopam in pridem nazaj, če uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.5.2008 19:47:07   
nana 27
Ku kuc user posted image  Se me še kaj spomnete? Zadnje čase vas samo prebiram. Nimam dosti časa, ker pridno študiram in pucam stare grehe. Saj bo kmalu več časa. Še do konca junija moram potrpet. Morje smo že rezervirali. Gremo na Pag konec julija. Gre še katera takrat v tisti konec? Drugače pa nič posebej novega.  Čestitke za vse zobke in ostale podvige!!!! user posted image  Ima katera nasvet, kje se da dobit v LJ ali v okolici kakšno luštno oblekco za krst?  Aja...user posted image user posted image user posted image  Primorke, da ste končno organizirale srečanje in se tudi srečale!!!! 

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.5.2008 19:52:03   
dreamz
Kdaj se šteje, da je zobek zunaj?user posted image

Jaz sem malo prej Sebastienu potipala spodnjo levo 1, se čuti vrh zobkauser posted image , ampak je v livelu z dlesnijo zaenkrat user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.5.2008 19:53:06   
Anonimen
Ojla!
Končno je zaspal. Me križ tako boli, da sem vzela Lekadol. user posted image

Nana, včeraj je 123a pisala kje je za Zojo kupila lepo oblekco za krst, ma se ne spomnem v kateri trgovini. user posted image

A ste ble vse v troje na srečanju? NaILa, ni zbežal? user posted image  Super, da ste se imele fajn. Mi je prav žal, ker nisem mogla prit in vas nisem spoznala.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.5.2008 19:54:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Jaz štejem, da je zunaj, ko zobek prebije dlesen, ko je čutiti špičko.

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.5.2008 19:54:39   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Mi je prav žal, ker nisem mogla prit in vas nisem spoznala.

Enako meniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.5.2008 19:57:20   
dreamz

Jaz štejem, da je zunaj, ko zobek prebije dlesen, ko je čutiti špičko.

No pol pa imamo mi 1. zobek 2.5.2008!!!user posted image  Sandra za seznam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.5.2008 19:58:15   
Anonimen

Mi je prav žal, ker nisem mogla prit in vas nisem spoznala.

Enako meniuser posted image

Bova nadoknadili. user posted image  Upam, da bo še kakšno.

Čestitke za prvi zobek! user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.5.2008 20:14:16   
helenav
katastrofa..napisala sem celo klobaso in mi jo ni poslalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.5.2008 20:21:05   
helenav
torej....napisala semuser posted image user posted image :

srečanje je prav pasalouser posted image user posted image ..ampak za naslednjič predlagam lokacijo Izola...Portorož je preveč nabit s turisti in nimaš kje parkirat..pa še postrežba v Mignonu je za bruhat....

sandro in sonce itak poznamuser posted image in su super punce....sempa vesela, da mi bo sedaj še lažje čvekat z naIlo in Neno80, ki pa je žal odšla na kopanje in se nam ni pridružla na sprehodu...ampak ona je ziher uživala.

Klara  je maksimalno uživala v družbi samih fejts fantinov in danes bo itak pestra noč,ker, če je vsaj malo  po mami, bo najverjetneje koga sanjalauser posted image user posted image . so si pa med sabo ziher kaj povedali in jo je bilo tako sram, da ne zna še sama sedet, da je zbrala vse moči in ugotovila, da sedenje v vozičku, zmore tudi onauser posted image user posted image .

NaIla tvoj,pa se je kar dobro znašel v ženski družbi...ampak  to zato, ker je imel podporo vaših malčkov.

Tako sedaj pa grem gledat BB, zraven si pa noge namakam,ker me danes od celodnevne hoje tako bolijouser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.5.2008 20:43:16   
guppy
Guppy vidim, da si online. user posted image  Kako ste?

Ojla, šele zdaj sem videla sporočilce, včeraj sem malo prebirala druge teme na RR, za katere ponavadi nimam časa (dvojčki in podobno).

dreamz, jaz jima vlijem fiziološko v eno nosnico, da skozi drugo priteče ven... in potem še čez drugo enako. Včasih sem čistila še z aspiratorjem (na sesalec ... in je čisto OK iz ZELO ZELO dajn spuca nosek), zdaj že nekaj časa ni treba, tako da samo s fiziološko to naredim in čakam, da jima steče ven kar mora... ko bosta bolna, bo pa aspirator spet v funkciji.

LINA, Marko je popolnoma zdrav, tri dni je imel vročine, ki je tisti dan, ko smo šli k P padla na 35,5, kar me je zelo prestrašilo... ampak izkazalo se je, da gre za 6. otroško bolezen in takoj tisti popoldan je tudi dobil pikice in je od takrat v redu (pikice pomenijo, da je "prebolel" bolezen). Hvala za skrb!

nana, PRIDNO ŠTUDIRAJ!!!!!!! SE SPLAČA :)))))))))

------------

Mi smo šli danes v Graz, po eno malo omarico v IKEO in v TOYSa po avtosedeža. Draga moja ROŽICA, hvala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prišparala si nama ogromno denarja... če samo pomislim, da sem čakala na AKCIJO za Roemer King Plus, ki je v akciji 200€, danes pa sva kupila Roemer King TS Plus (brez opore za glavo) in plačala 140€ ..... Torej 120 € manj za oba sedeža!!!!!!!!! HVALA HVALA HVALA!!! Mislim, da tiste opore za glavo ne bom niti kupovala, se mi zdaj zdi brezveze, ker vidim, da je tam ravno fajn prostor za glavo v tem sedežu, tako kot je zdaj v lupinici.

Ne bova pa ju še dala sedet v sedeža, vsaj še kakšen mesec ne, ker lupinic še nista niti približno prerasla. Ampak nič hudega, ODLIČNA akcija je bil tale nakup!!!

Izbrala sva tole nevtralno barvo (Gregor):
user posted image

LP, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.5.2008 21:12:36   
dreamz
Zdaj sem dala malega spat.
Spet me je pobruhal zaradi sluzi iz noska. user posted image  2x zapored... Spet je s praznim bušijem zaspal. Ga je prav zmantralo. user posted image

Ma s to fiziološko nevem če se kaj ščisti... ko mu jo dam v nosek, steče takoj ven... nosek ni poln, ampak ima vse zagiftano noter, zgleda da mu teče full v grlo.

Čez dan je bil vredu, pol zvečer pred spanjem pa je hujše.
Važno, da zdaj spi, da se zdravi.user posted image

Guppy: super za nakup!! Jaz vedno pravim, da se za večje nakupe splača  pogledat in pozanimat naokoli po vseh trgovinah, saj se da full prišparat.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.5.2008 21:17:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Klara  je maksimalno uživala v družbi samih fejts fantinov in danes bo itak pestra noč,ker, če je vsaj malo  po mami, bo najverjetneje koga sanjalauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LINA user posted image user posted image user posted image za Žana!!!
dreamz user posted image user posted image user posted image za zobka!!!
tianna in dreamz-valda bomo organizirali še kakšno srečanje in se nama morta pridružit, helena zmenjeno-naslednje srečanje bo v izoli
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Izbrala sva tole nevtralno barvo (Gregor):

user posted image user posted image user posted image saj veš zakajuser posted image user posted image user posted image
pa bravo za nakupuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 2.5.2008 21:18:23 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.5.2008 21:21:15   
Anonimen
Guppy, user posted image  za nakup!

Dreamz, ma mu full fiziološke uliješ noter al sam malo kapneš? Moraš full. Sandra ima en tak dober video o tem.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.5.2008 21:21:19   
sandra85

Sandra, ne delaj se fino. user posted image  
Tudi ti vedno pomisliš na user posted image user posted image user posted image . user posted image

js??? js pa ne user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.5.2008 21:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra, ne delaj se fino. user posted image  
Tudi ti vedno pomisliš na user posted image user posted image user posted image . user posted image

js??? js pa ne user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neeeee, kje pa! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.5.2008 21:21:59   
sandra85
NaILa lep lep lep avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tianna, tebe pa še zmeri gledamo v hrbetuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 2.5.2008 21:22:13 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.5.2008 21:22:21   
Anonimen

NaILa lep lep lep avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Res je! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.5.2008 21:23:04   
Anonimen

tianna, tebe pa še zmeri gledamo v hrbetuser posted image

Tudi to je res. Bom zamenjala. Kam bi me rada gledala? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.5.2008 21:24:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Aja...user posted image user posted image user posted image  Primorke, da ste končno organizirale srečanje in se tudi srečale!!!! 

uuuuu pozdravljena!user posted image včeraj sem te razkrinkala tuki, a si spregledala?
ja, res nam je KONČNO uspelo to srečanjeuser posted image smo se že med user posted image menile user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.5.2008 21:25:25   
dreamz

Dreamz, ma mu full fiziološke uliješ noter al sam malo kapneš? Moraš full. Sandra ima en tak dober video o tem.

Ma stisnem uno flaškico, nevem točno koliko gre not.. sigurno več kot nekaj kapljic.

Jaz ta video čakam, Sandra pa je pozabla name user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.