guppy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Guppy vidim, da si online. Kako ste? Ojla, šele zdaj sem videla sporočilce, včeraj sem malo prebirala druge teme na RR, za katere ponavadi nimam časa (dvojčki in podobno). dreamz, jaz jima vlijem fiziološko v eno nosnico, da skozi drugo priteče ven... in potem še čez drugo enako. Včasih sem čistila še z aspiratorjem (na sesalec ... in je čisto OK iz ZELO ZELO dajn spuca nosek), zdaj že nekaj časa ni treba, tako da samo s fiziološko to naredim in čakam, da jima steče ven kar mora... ko bosta bolna, bo pa aspirator spet v funkciji. LINA, Marko je popolnoma zdrav, tri dni je imel vročine, ki je tisti dan, ko smo šli k P padla na 35,5, kar me je zelo prestrašilo... ampak izkazalo se je, da gre za 6. otroško bolezen in takoj tisti popoldan je tudi dobil pikice in je od takrat v redu (pikice pomenijo, da je "prebolel" bolezen). Hvala za skrb! nana, PRIDNO ŠTUDIRAJ!!!!!!! SE SPLAČA :))))))))) ------------ Mi smo šli danes v Graz, po eno malo omarico v IKEO in v TOYSa po avtosedeža. Draga moja ROŽICA, hvala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prišparala si nama ogromno denarja... če samo pomislim, da sem čakala na AKCIJO za Roemer King Plus, ki je v akciji 200€, danes pa sva kupila Roemer King TS Plus (brez opore za glavo) in plačala 140€ ..... Torej 120 € manj za oba sedeža!!!!!!!!! HVALA HVALA HVALA!!! Mislim, da tiste opore za glavo ne bom niti kupovala, se mi zdaj zdi brezveze, ker vidim, da je tam ravno fajn prostor za glavo v tem sedežu, tako kot je zdaj v lupinici. Ne bova pa ju še dala sedet v sedeža, vsaj še kakšen mesec ne, ker lupinic še nista niti približno prerasla. Ampak nič hudega, ODLIČNA akcija je bil tale nakup!!! Izbrala sva tole nevtralno barvo (Gregor): LP,
|