|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
1.5.2008 23:48:10   
Anonimen
Grem, ker še tako bo noč prekratka. user posted image

Guppy vidim, da si online. user posted image  Kako ste?

Sandra, ti si tudi še tu nekje na RR a? Kam si zbežala?

Mirno noč vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.5.2008 23:53:38   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ja, js nevem kako ti izgledaš, ti pa me ne boš upala pocukat.......kaj naslednji teden bo kej možnosti, da prideš do portoroža????????????????

Kako ne veš? Pa saj me vidiš od zadaj. user posted image  user posted image

pa zdaj si blond-se pravi da ni šans, da te prepoznam

user posted image  user posted image  user posted image  Ma ne jaz. Si me s kom zamešala. user posted image  

Ok, te bom pocukala, če te kje vidim. Se ne bojim ugriza. user posted image

ma zadnjič si napisala, da si spet blond user posted image 100% sem da si ti napisala..........al si bla blond, pa si se v rjavo pobarvala?user posted image

Tako je prav. user posted image  

hmmm sem zablodla user posted image

ja, mal sem čekirala RR...zdaj pa grem tut js spat, dragi pride kmalu domov, pa se bova mal cartala (naša tianna takoj na user posted image pomisliuser posted image user posted image user posted image )

lahko noč mamice pa ljubčka vsem malčkom!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.5.2008 7:20:35   
helenav
dobro jutro..
kakšen lep sonček....prov paše po taki nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....čisto sem zmantrana....takih noči še dolgo ni bilo..mi je bilo lažje ko smo na dve ure se dojile..zdej pa je tudi na vskaih 15 minut...najhuje je med 1 in 3 ponočiuser posted image user posted image . pa niti Calpol ji ne pomaga..user posted image user posted image user posted image oziroma, samo malo....

danes pa srečanjeuser posted image user posted image user posted image , upam, d ane bo prevelike gužve v Portorožu..sonce78 sem poslala sms...ma je prezgodnji, da bi ga ona že prečekirala...

grem pit kavico

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.5.2008 7:22:40   
helenav
danes bo moja Klara blažena med moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ziher bo pokazala svojo tečno platuser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.5.2008 7:37:25   
LINA31
Jutro,

tudi mi smo imeli katastrofalno noč, ki je nismo imeli že lep časuser posted image . Sem čist povožena. Grem nauser posted image .

Pa pa

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.5.2008 7:43:49   
ana b
Jutro!
Itak, da sem jaz tudi tukaj. Brez nas ne gre user posted image user posted image user posted image .
No maja dva mala falota sta se danes odločila, da bomo vstali ob 5:20. Mali zdaj že spi prvo rundo, ker je bil siten ko 100 user posted image , tavelik pa se pridno sam igra in komaj čaka, da ati vstane in gremo postavljat bazen.

Grem prištimat za kosilo, da bom potem lahko zunaj.

Primorke uživajte na srečanju, pa takoj si določite datum za naslednje srečanje, tako kot me ljubljančanke user posted image user posted image

Čau

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.5.2008 7:52:11   
ana b
In se je že drugič zbudiluser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.5.2008 8:04:18   
surya
Jutro!

Sej mi smo tudi še vedno zgodnji, ampak naš user posted image  je čisto ponorel. Sam plezal bi, bil na nogah in moram bit čist skoz zraven user posted image . Fasal je že dve veliki buški, kljub temu, da sem bila zraven, ko jih je pokasiral... 

Mi je prav hudo, da sem z juga. Sej gremo velikokrat v Lj, ampak ni časa za kofetkanje. Pa bi se vam prav rada pridružila user posted image .

Čeprav je danes še praznik, se moram  pohvalit, da sem prvi razgovor za službo uspešno opravila. So pa do vrha še kakšni štirje user posted image . Me pa že prav panika lovi, ker so rekli, če me vzamejo, bom še ta mesec začela delat user posted image user posted image user posted image .

Evo, sirenca...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.5.2008 10:19:41   
sandra85
danes srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dragemu sem ukazala, da nama avto pusti in gre v službo z motorjemuser posted image priden možek, ki me ubogauser posted image
naša noč je bila kr vredu, meni je SUPER to, da zaspi že ob 19h in spi do 8huser posted image user posted image user posted image umes pa se doji 2-3x
surya user posted image za uspešno opravljen razgovoruser posted image
šibam, Enej vriska na ves glas pa govori babababababa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.5.2008 10:21:20   
Anonimen
Dobro jutro.
Uuuuu, kakšno lepo vreme. user posted image  Midva sva že bila zunaj eno rundo in zdaj spančka v vozičku. Noč je bila dokaj ok. Zbudil se je samo 2x za dojenje, toda sem ga skoraj celo noč morala neki popravljati, ker se je dajal v nemogoče položaje in potem ni mogel nazaj. Seveda vse v spancu. A jaz sem morala biti budna.

Primorke, imejte se lepo na srečanju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes sama doma in še brez avta. user posted image  Upam, da bom potem na sprehodu srečala še kakšno vozičkarco. user posted image

user posted image  Katera ima Quinny Speedi???

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.5.2008 10:23:51   
Anonimen
Surya, user posted image  za uspešen razgovor! Že ta mesec v službo? Uf, mene bi kar stisnilo. Pa srečno! Iz kje pa si, če ni skrivnost? Ste se odločili za dopust?

Sandra, ne delaj se fino. user posted image  
Tudi ti vedno pomisliš na user posted image user posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.5.2008 10:32:45   
Anonimen
JOJ, pol stvari pozabim napisati. user posted image  To pa zato, ker delam 100 stvari hkrati. user posted image

Naty, tudi vi greste danes pohajat a? No, verjetno ste že šli. Lep dan tudi vam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
2.5.2008 10:46:36   
dreamz
Ciao! user posted image

Naša noč tudi ni bila lahka, pol noči je spal z nama na postelji, a mi imamo posteljo 160cm široko, jaz sem polomljena. user posted image  Večkrat smo čistli nosa in se dojili, ker flaško ni vedno hotel.

tianna: jaz imam quinny speedi user posted image

Primorsko srečanje: UŽIVAJTE! user posted image
bi bila rada zraven tudi jaz, pa kaj čmo.user posted image Potem pa hitro reportirat kako je bilo na RR!!! user posted image

Vprašanje: Kako čistite vašim user posted image  nosek, ko so prehlajeni? user posted image user posted image
Jaz s fiziološko in z narhinel pumpico.
A obstajajo še kakšne druge kapljice ali niso priporočljive še za tako majhne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
2.5.2008 12:45:45   
LINA31

user posted image  Katera ima Quinny Speedi???

Jaz sem ga imela in prodalauser posted image .
Midva sva že iz drugega sprehoda. Noče in noče spatuser posted image .

primorke....uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.5.2008 13:11:02   
Anonimen
Dreamz, a mi poveš prosim kako si zadovoljna z njim, če si. Kako se zloži, vozi, če je ok itd. Hvala. user posted image

Lina, ti očitno nisi bla zadovoljna z njim, če si ga prodala. user posted image  Kakšnega imaš zdaj?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.5.2008 13:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Vprašanje: Kako čistite vašim user posted image  nosek, ko so prehlajeni? user posted image user posted image
Jaz s fiziološko in z narhinel pumpico.
A obstajajo še kakšne druge kapljice ali niso priporočljive še za tako majhne??

Na litre fiziološke mu vlivam v nos, pa z uno pumpico oz. električni aspirator (joj, kaj je že od Living Lab) sčrpam ven. Ko je blo res hudo sem mu dala kapljico Operil (zmešano s fiziološko) in to le zvečer, da je lažje spal. Ob prvi priliki tu na RR naročim uno pumpico na sesalec. Baje je fenomenalna. user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 2.5.2008 13:20:01 >

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.5.2008 14:00:59   
LINA31
speedy sx...
-     jaz sem ga prodala, ker je full širok in sem morala snemat kolesa, ko sem ga dala v prtljažnik golfa V, motil me je, ker ni imel sprednjega varovala (kljub temu, da sem ga dokupila je bedno, ker pride full nizko), ne da se dati sedišča na 90 stopinj, oz. jaz nikakor to nisem mogla naštimatuser posted image

+   full je lahek, hitro se zloži.

Zdaj imam Chicco S3. Meni je full lep in dober tudi Jane Slalom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.5.2008 14:10:58   
Anonimen
Evo midva sva s sprehoda. user posted image  Uf, kako je vroče. Sem ga oblekla samo bodi z dolgimi rokavi + bombažna majčka in spodnji del trenirke, pa nogavičke seveda. Kakšne pametne kapice pa nisem še našla. user posted image  Končno je zapal, v stanovanju pa ni šans. Meni pa tak dolgčas, ker sem še vedno sama. user posted image

Hvala Lina. Imam možnost, da kupim nov voziček in ne vem katerega.
user posted image  Kaj pa Quinny Freestyle 3xl comfort, ga ima katera? Kaj pa Jane slalom pro?

Ti tri so mi full lepi in se ne morem odločiti. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.5.2008 14:15:56   
dreamz
Tianna:
Operil pa se da ko je čisto zamašen? Ma ni premočen, a ti je svetovala pediatrinja?
Nam zaenkrat znese s fiziološko in pumpico, ni še tako hudo. 
Ma za uno pumpico na sesalec jaz nisem navdušena, ker meni bi bilo grozno, da mi nekdo pride proti nosu z unim hrupom in močjo. Bi imela travmeuser posted image

Kaj pa naredite, ko kašljajo? Se da sirup za izkašljevanje že tako majhnim? user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
2.5.2008 14:23:06   
Anonimen
Operil mi je svetoval P že pri 3 mesecih, seveda le 1 kapljico v vsako nosnico, razredčeno s fiziološko. Ampak takrat nam je uspelo rešiti nosek le s fiziološko. Zdaj predkratkim je bil zelo prehlajen in zato sem mu en večer dala Operil. Ker je bila res kriza. Samo 1x. Drugače raje s fiziološko. Pa saj nisem edina septembrka, ki je dala Operil. Če pomaga, zakaj ne - toda v mejah normale. Tudi pediatrinja na mon pravi, da krizo lahko rešimo tudi tako, toda naj nam ne pride v navado, da bi ob vsakem najmanjšem prehladu kapljale Operil, tako da... user posted image

Ta pumpica na sesalec baje, da sploh ni grozna, nič ne boli in da zelooo pomaga. Bomo videli.

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
2.5.2008 14:24:44   
Anonimen
S kašljem pa na srečo še nismo imeli izkušenj. S takim hudim no. Ob tem hudem prehladu je kašljal, toda je blo ok. Vlažilec je laufal celo noč in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.5.2008 14:29:18   
dreamz
Tianna, za Speedi:
Če bi še enkrat kupovala, ga verjetno nebi vzela. Samo kaj, ko ni noben voziček perfekten.
- Model mi je full lep,
- ampak kot je že Lina napisala, se naslonjalo ne da čisto v pravi kot... moreš s čim podložit.
- Varovalo pa mi ni problem, važno da se ga sedaj da dokupit. Sebastien ga doseže brez problema, pa itak večinoma sloni in ga ne porajta preveč (mu je bolj všeč klobčič, ki ga ima goruser posted image ).
- Drugi minus za mene je, da otroka ne moreš obrnit proti sebi kot pri Freestylu npr.
- Težek je in velik, čeprav za svojo kategorijo niti ne toliko (jaz ga dam tudi v prtljažnik Cliota, če dam polico dol).
- jaz sem že kupila en drugi voziček za poleti  in za na hitro (npr. za trgovine),ki ima le 6kg, ker se s Speedijem skoraj vedno umažem, ko ga vlačim iz prtljažnikauser posted image .

Glede funkcionalnosti sta mi full dobra Quinny Freestyle in Chicco tri4me, ampak oba mi nista nevem kako lepa.
Saj pravim, ni perfektnega vozička. user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.5.2008 14:33:49   
dreamz
Tianna hvala za odgovore user posted image  Sej jaz nimam pojma o Operil kapljicah, nam ni hvala bogu nikoli rablo.

Če ti je všeč Freestyle, ga vzemi! Ima vse! Samo je res ogromen. user posted image  
Pred kratkim je bila ena tema na forumu: mnenja speedy vs. Freestyle

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.5.2008 14:38:19   
dreamz

Evo midva sva s sprehoda. user posted image  Uf, kako je vroče. Sem ga oblekla samo bodi z dolgimi rokavi + bombažna majčka in spodnji del trenirke, pa nogavičke seveda. Kakšne pametne kapice pa nisem še našla. user posted image   

Kaj tako vroče je ?? user posted image  Jaz nimam pojma kaj je vzunaj user posted image  
Kaj za kapico si šla pogledat v Babycenter v Supernovi? Sem ti zadnjič napisala, da sem tam kupila Sebastienu, začuda, ampak je super. Aja, ma sem blonduser posted image user posted image , so bili prazniki zdej in trgovina zaprta... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.5.2008 17:47:57   
LINA31
user posted image Kako...je srečanje na Obali uspelouser posted image  
Midva sva končno noter prišla. Ma nevem, po mojem se mu je včeraj čist preveč dogajal in potem celo noč nismo spali. Moramo malo umirit konjeuser posted image .

Žan je začel full jesti GH, ampak definitivno ne v takih količinah kot pišete nekatere..očitno bo pazil na linijouser posted image .
Poleg tega se sam lepo vsede,  samo na vse štiri ne gre vedno lepo, ampak se kar vržeuser posted image user posted image , na nogice se postavlja, plazi kot velik....skratka vse gre s svetlobno hitrostjo. Zobkov pa od nikoderuser posted image user posted image

guppy..a se je Marko pozdravil?
123a in sandra85...super za krst. Obvezno čakamo slikice.

Zdaj pa grem, ker je Žan že nervozen. Očitno bo kmalu šel spat. Zadnje dni čez dan spi le v vozičku.

tianna...glede vozička sem jaz naredila celo študijo. Eni imajo nekaj, drugi ne. Odvisno kaj želiš...da te user posted image  gledauser posted image , da je lahekuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.