Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:55:50
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža GRUUUUUUUŠŠŠŠŠŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jst pa nimam dost sladkorja v prahu . Kva pa zdej......bom mogla na ju3 prestavit Eeeeej, kva se dereeeeeeešššššššš? Navadnga zmel v mikserju Matr sm blond
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:57:50
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Ce bo danes padlo sest pravih stevilk potem pa za stalno v igri je 13 milijonov funtov . Potem vas pa vse pelem na kremsnite. Oranza v Anglijo sem pa prisla najprej zaradi sole ,ko pa se to nekako ni isteklo sem se pa zaposlila in ostala tukaj To pomeni, da "zaenkrat" pridete na počitnice... Kdaj pa, vaju bomo kaj videle? Kam pridete, v Lj.? do bozica sigurno nebomo hodil v slo. Julija mamo spet kardiologa,potem spet dohtorja pa spet kardiologa tko da .....Ko pa pridemo se pa definitivno vidimo Jaz sem te pa razumela, da se vračate ... v kratkem ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:58:42
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža GRUUUUUUUŠŠŠŠŠŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jst pa nimam dost sladkorja v prahu . Kva pa zdej......bom mogla na ju3 prestavit Eeeeej, kva se dereeeeeeešššššššš? Navadnga zmel v mikserju Matr sm blond Ne, to sm jest...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:59:10
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz sem te pa razumela, da se vračate ... v kratkem ... jst tut Ti pa vsekakor držimo pesti, da pade kšn funtek
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 22:59:14
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Ce bo danes padlo sest pravih stevilk potem pa za stalno v igri je 13 milijonov funtov . Potem vas pa vse pelem na kremsnite. Oranza v Anglijo sem pa prisla najprej zaradi sole ,ko pa se to nekako ni isteklo sem se pa zaposlila in ostala tukaj To pomeni, da "zaenkrat" pridete na počitnice... Kdaj pa, vaju bomo kaj videle? Kam pridete, v Lj.? do bozica sigurno nebomo hodil v slo. Julija mamo spet kardiologa,potem spet dohtorja pa spet kardiologa tko da .....Ko pa pridemo se pa definitivno vidimo Jaz sem te pa razumela, da se vračate ... v kratkem ... mogoce mogoce ,vse je odvisno od stevilk
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:00:28
|
|
|
|
GB
|
ce bojo dobre stevilke bom verjetno nekako takole zgledala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:01:16
|
|
|
|
barika
|
Gruška, otrok spi, itak imama prkloplenga na angel care, pa se varuška zram nese..pa verjem da se v bloku vse sliši, razen ko me Ajtak 5x kliče v enem dnevu ne legice se pa sestavljajo, ko je zraven (pomaga )al pa ko spi pa ni panike
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:03:44
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, otrok spi, itak imama prkloplenga na angel care, pa se varuška zram nese..pa verjem da se v bloku vse sliši, razen ko me Ajtak 5x kliče v enem dnevu ne legice se pa sestavljajo, ko je zraven (pomaga )al pa ko spi pa ni panike ... sta že pridna ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:05:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, otrok spi, itak imama prkloplenga na angel care, pa se varuška zram nese..pa verjem da se v bloku vse sliši, razen ko me Ajtak 5x kliče v enem dnevu ne legice se pa sestavljajo, ko je zraven (pomaga )al pa ko spi pa ni panike ... sta že pridna ... sem blont, ne zastopim tegale
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:06:10
|
|
|
|
Tanayya29
|
barika hvala za razlago,mah sj jih bo razmesl tam not,ane?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:06:44
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Nič,jaz grem počasi,kar spat, Moj je šel tut na kres.. ah,potepinka,jaz sem vzadnjič vprašala sosedo,ko je rekla,da so počitnce,vprašala če bojo zimske.....kr neki.... Tako,da se nč ne sekiraj. Saj se ne sekiram sam včasih sem pa res čist adijo živim v svetu Mark-a Men pa zadnjič kolegica pravi, jaz pa jutri ne delam (8. februar), pa pravim jaz; zakaj pa ne , aja praznik maš , jest ga mam pa vsak dan A je tu gori še kakšna HALOOOOOOOOOO...........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:08:26
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Nič,jaz grem počasi,kar spat, Moj je šel tut na kres.. ah,potepinka,jaz sem vzadnjič vprašala sosedo,ko je rekla,da so počitnce,vprašala če bojo zimske.....kr neki.... Tako,da se nč ne sekiraj. Saj se ne sekiram sam včasih sem pa res čist adijo živim v svetu Mark-a Men pa zadnjič kolegica pravi, jaz pa jutri ne delam (8. februar), pa pravim jaz; zakaj pa ne , aja praznik maš , jest ga mam pa vsak dan A je tu gori še kakšna HALOOOOOOOOOO........... kaj pa je 8. februar ??? Mogoce Presern
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:09:32
|
|
|
|
sonchek
|
Debeluška..jaz sem sicer še..ampak grem tud zdej spat... nočko vsem..se beremo jutri...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:09:34
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika sem blont, ne zastopim tegale ... to se tko reče, če hočeš nekomu rečt npr., da je nekaj uredu, pa rečeš: si že pridna ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:09:53
|
|
|
|
GB
|
Zdej bom pa res ponorela. Od sosede pes laja ze dobro uro , moja tamala pa spi. Sla bom tja nardit en masakr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:09:56
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Nič,jaz grem počasi,kar spat, Moj je šel tut na kres.. ah,potepinka,jaz sem vzadnjič vprašala sosedo,ko je rekla,da so počitnce,vprašala če bojo zimske.....kr neki.... Tako,da se nč ne sekiraj. Saj se ne sekiram sam včasih sem pa res čist adijo živim v svetu Mark-a Men pa zadnjič kolegica pravi, jaz pa jutri ne delam (8. februar), pa pravim jaz; zakaj pa ne , aja praznik maš , jest ga mam pa vsak dan A je tu gori še kakšna HALOOOOOOOOOO........... debeluška skrivamo se, sam pa glih nismo no (nobena od nas), to da smo je posledica poroda..sej to mine, al ne tanaya, lahko bi se mal brzdal, če se lahko tayb pa mateja, bi se lahko tudi žanin, ko ima nekoga zunaj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:10:16
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
No, pri nas je šla pa Emma k moji mami spat (en štuk nižje), Erna spi, pa sem mislila, da bova midva mela mal romantike (tko kot vidva Barika ), ja pa fuzbalaaaa še ni konec Oh ti moški, naslednjič ko se bom ženila, bom kar žensko zbrala (k ne gleda fuzbala)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:11:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija kaj pa je 8. februar ??? Mogoce Presern Tebe pa res že dolg ni blo v Sloveniji .... ja, Prešeren....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:12:43
|
|
|
|
Tanayya29
|
debeluška jaz smučanje gledam,če se boš z mano ženila . barika,mah una žanin je men čudna,itak bi se lahko brzdala,ane?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:12:54
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 No, pri nas je šla pa Emma k moji mami spat (en štuk nižje), Erna spi, pa sem mislila, da bova midva mela mal romantike (tko kot vidva Barika ), ja pa fuzbalaaaa še ni konec Oh ti moški, naslednjič ko se bom ženila, bom kar žensko zbrala (k ne gleda fuzbala) jest mam pa romantiko z Pc - jem , ker moj dela. Zdej grem pa res psa zadavt
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:12:56
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija kaj pa je 8. februar ??? Mogoce Presern IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Zdej bom pa res ponorela. Od sosede pes laja ze dobro uro , moja tamala pa spi. Sla bom tja nardit en masakr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa POKLIČI SOCIALNO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:13:21
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 ..., naslednjič ko se bom ženila, bom kar žensko zbrala (k ne gleda fuzbala) ups ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:13:34
|
|
|
|
Tanayya29
|
ZA koga pa ti navijaš,se opravičujem sm v BB padla.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:14:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
Mogoč kuža laja v kres
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 30.4.2008 23:15:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 debeluška jaz smučanje gledam,če se boš z mano ženila . Si že izločena iz ožjega izbora IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Zdej grem pa res psa zadavt Lejte, k je šla res psa zadavt, ni je več tle gor
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......