mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI mama06, ne sigurno sem kupila v Muellerju in sigurno so babylove, ker sem prodajalko še vprašala, če je to nova linija. ZIHR!!!! ma ne, nisi ga pobiksala, po moje je važno, da ni še zelena banana, a veš taka,ko ti kar skp usta vleče... . Jaz, če bi oz. ko se bo kaj takega zgodilo, ker vem, d se bo slej ko prej - bi7bom par dni počakala,pa pol spet probaš. Daj, ko imam priliko te vprašat, a si mleko črpaš za sproti? A vsakič črpalko steriliziraš? Jaz si ga črpam le za spoti, kot mu zmešam s kosmiči, in samo sperem pod vroč vodo. Sprašujem zato, ker ima DM Babylove plenice in jih nikoli več ne kupim!!!!!! Stiskam pa tako, da zjutraj iztisnem okoli 40ml za riževe kosmiče zvečer in dam v hladilnik, potem zvečer pa prekuham še vodo in skupaj zmešam. Prej sem mešala samo z mlekom, samo potem sem imela težave, ker ni toliko pojedel in so me bolele ko . Stiskam na roke, saj črpalka nič skoraj ven ne potegne, pa še boli me po njej. Sem ročno super zverzirana . Sedaj, ko pa dva dni uvajam GH, pa stisnem kar direkt iz zize v hrano . Ne banana ni bila zelena, ena je bila že celo malo rjava, pa sem tisto odstranila in pojedla sama. A misliš, da bi bilo sedaj bolje, da banano pustim za en teden in grem naprej s korenčkom, jabolkom, ...etc pridobivanje teže - bolj ali manj stagniramo
|