|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
28.4.2008 19:01:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Punce naj vaju jaz potolažim, vidim da ima:
Taula samo še 5 dniuser posted image user posted image
Sončica Sandra samo 7 dniuser posted image user posted image

jaz pa še celih 25 dniuser posted image

edinaos nič se ne zanašaj na to,poglej našga Nejčka je hotu 16 dni prej ven... pa sem ful vesela da se je tko odloču.

špelin hvala, tud jst upam , da bodo vsaj noči brez joka in stoka.

martina imam občutek , da bo tud tvoja pikica prej pokukala na svet..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
28.4.2008 19:14:44   
mya26
Spomnila sem se, da sem brala zadnjič pri frizerki eno revijo, mislim da Liso ali Novo (nekaj takega) in je notri pisalo da bomo nosečke, ki bomo rodile v maju od ene firme (kot je BabyArt, ima jo zdajšni fant od Nataše iz sanjskega moškega) dobile komplet za odlitek nogice ali rokice naših malčkov. Bomo vidli če res?user posted image A je mogoče še katera to zasledila?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
28.4.2008 19:24:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Punce naj vaju jaz potolažim, vidim da ima:
Taula samo še 5 dniuser posted image user posted image
Sončica Sandra samo 7 dniuser posted image user posted image

jaz pa še celih 25 dniuser posted image

edinaos nič se ne zanašaj na to,poglej našga Nejčka je hotu 16 dni prej ven... pa sem ful vesela da se je tko odloču.

špelin hvala, tud jst upam , da bodo vsaj noči brez joka in stoka.

martina imam občutek , da bo tud tvoja pikica prej pokukala na svet..

jana povej kako je biti po tolikem času brez trebuščka?
drugače pa upam da bo prišla vsaj kakšen teden prejuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
28.4.2008 19:25:16   
Taula
Evo mene iz pregleda. CTG je bil bolj slab...popadkov malo, utrip dame pa ni več dober in moram jutri v P. V kolikor bo še vedno slab naj bi mi sprožili porod.user posted image  Če ne pa spremljaliuser posted image  Bomo videli jutri. Po moje me bodo poslali domov in rekli naj hodim redno na CTGuser posted image  Sem prav slabe volje...to pomeni umetne popadke, pa še skrbi me da bo CTG jutri super, na koncu bo pa kaj narobe z user posted image user posted image

Kaj novega? Kaki novi hrošček?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
28.4.2008 19:25:48   
MARTINA25
JANA tud jst imam tak občutek!!!Po eni strani že komaj čakam, po drugi pa bi rada, da vsaj še kak teden počaka!!!Bomo videli!!!A je Nejček priden???Čist ti je podoben!!!!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
28.4.2008 19:28:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Jao sem blesava.......tok je težka!!!!Spada v tisti rang od 3300gramov do 3600 gramov!Točno ne more rečt, ker so možna odstopanja!!!!Moja pomota!!!!

martina, mala tjaška pa le ne bo tako mala

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
28.4.2008 19:32:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Evo mene iz pregleda. CTG je bil bolj slab...popadkov malo, utrip dame pa ni več dober in moram jutri v P. V kolikor bo še vedno slab naj bi mi sprožili porod.user posted image  Če ne pa spremljaliuser posted image  Bomo videli jutri. Po moje me bodo poslali domov in rekli naj hodim redno na CTGuser posted image  Sem prav slabe volje...to pomeni umetne popadke, pa še skrbi me da bo CTG jutri super, na koncu bo pa kaj narobe z user posted image user posted image

Kaj novega? Kaki novi hrošček?

taula, koliko slab utrip pa je imela tvoja user posted image ?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
28.4.2008 19:36:21   
Taula
Problem je ker je najprej krivulja skakala-kar je fino in pomeni da se ima user posted image  super, potem po 5 minutah se je pa umirila in je le rahlo valovila. Kao da se utrip preveč zožuje, mi je rekla G in da če bo še kar tako, da se mora sprožiti porod.user posted image
Lista CTG mi pa ni dalauser posted image  Če naj bi jutri kaj težili v P, naj bi njo poklicali. Kr neki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
28.4.2008 19:37:05   
barbaw
Taula sprožanje ne pomeni nujno umetnih popadkov. Prvo ti sprožijo porod s tabletko ali gelom se mi zdi. Za tableto sem ziher, ker sem jo tudi jaz prvič dobila. Če pa tvoji popadki ne bi bili dovolj močni pa lahko dobiš zraven še umetne. Meni jih niso dodajalai, so pa rekli, da če prvič tableta ne prime, da jo daje še enkrat. Kako pa je v drugih P pa ne bi vedela.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
28.4.2008 19:42:29   
katy82
Taula boga revica probi se ne preveč sekirat,čeprav je to lažje enmu drugmu rečt kot pa naredit.Pa popadkov še nč ne čutš,da bi se kej dogajal tam spodi?Čutiš jo v redu al se je umirila?En velikuser posted image zate,boš vidla ,da bo vse ok

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
28.4.2008 19:44:58   
katy82
Martina tvoja frajla bo pa tud velika ,mogoče se pa kej prej spoznateuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
28.4.2008 19:48:06   
MARTINA25
KATY upam, da ne bo hudo na porodu, glede na to da je kar težka babika!!!

A katera ve kako je z AURORO??

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
28.4.2008 19:51:01   
Taula
Taula boga revica probi se ne preveč sekirat,čeprav je to lažje enmu drugmu rečt kot pa naredit.Pa popadkov še nč ne čutš,da bi se kej dogajal tam spodi?Čutiš jo v redu al se je umirila?En velik zate,boš vidla ,da bo vse ok

Popadkov nimam...CTG je bil največ 50.user posted image  Mala je pa itak ful mirna. Ma bomo videli jutri kaj bo.user posted image  Sej ne vem kdaj nej grem v P....najbrž bom šla kar zjutraj, itak vem da bo nora gužva v sprejemni.

Mene tudi zanima kaj je z Aurorouser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
28.4.2008 19:53:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Problem je ker je najprej krivulja skakala-kar je fino in pomeni da se ima user posted image  super, potem po 5 minutah se je pa umirila in je le rahlo valovila. Kao da se utrip preveč zožuje, mi je rekla G in da če bo še kar tako, da se mora sprožiti porod.user posted image
Lista CTG mi pa ni dalauser posted image  Če naj bi jutri kaj težili v P, naj bi njo poklicali. Kr neki.user posted image

to je pa res kr neki, verjetno bi bilo po eni strani kar najbolje da ti jutri sprožijo porod, ker to znajo biti hude skrbi.

Držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
28.4.2008 19:54:46   
Pepita
Pozdravljene, uu naš mesec se približuje z nadzvočno hitrostjo, za ene pa se je že začel ...ČESTITKE vsem mamicam.

Mi tudi začenjamo zadnji teden pa zgleda, da bomo še kar 2 v 1. Midva s user posted image sva pa že tako neučakana.

Mya v porodnišnici SG naredijo odlitek otrokove rokice ali nogice, seveda če želiš. Nam je na ogledu povedala, da so mamice ful navdušene. Tako, da mi bomo tudi to izkoristili. Je pa super tud če ta kompletek za odlitek dobiš. Se splača čakat na maj.

Se mi zdi, da še samo jaz nisem bila na CTG.ju, če pa ta moj user posted image G, ker ga ni, sploh nimam več pregleda že od prejšnjega ponedeljka, mi je rekel, da naj grem 7.5., če do takrat ne rodim,  na CTG (me moramo na CTG v P) - meni je to tako nelogično. mi je kolegica rekla, da jo G že od 33-34 tedna pošilja na CTG. No jaz bom šla v sredo vseeno, da bom med prazniki mirna.

LP

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
28.4.2008 20:28:36   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Taula
Evo mene iz pregleda. CTG je bil bolj slab...popadkov malo, utrip dame pa ni več dober in moram jutri v P. V kolikor bo še vedno slab naj bi mi sprožili porod. Če ne pa spremljali Bomo videli jutri. Po moje me bodo poslali domov in rekli naj hodim redno na CTG Sem prav slabe volje...to pomeni umetne popadke, pa še skrbi me da bo CTG jutri super, na koncu bo pa kaj narobe z

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojega sončka!!!
Upam, da jutri čim boljše opraviš in da bo vse v najlepšem redu!
Mislim, da bomo vse mislile nate!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
28.4.2008 20:40:33   
CatJa
Taula, vse bo vredu, boš vidla user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
28.4.2008 21:08:23   
barbaw
Taula nič ne skrbi. V P te bodo imeli pod nadzorom in prej ali slej boš imela štručko v rokah. Vem kako je, ko veš da moraš drug dan v P in ne veš kaj vse te čaka, samo verjemi, da ni tak bav bav in da se bo vse dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
28.4.2008 21:08:55   
barbaw
Ima katera kaj svežih novic o Aurori??? Malo me že firbec matra.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
28.4.2008 21:17:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ima katera kaj svežih novic o Aurori??? Malo me že firbec matra.

mene tudi, Jana ti kaj veš o aurori????

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
28.4.2008 21:28:13   
katy82
Mene tud ful firbec matra kaj je z Auroro?A nima nobena telefonske?Po moje se neki dogaja,če se cel dan ni nč javla,mormo fejst pesti držat,da bo čimprej za njo,če se kej dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
28.4.2008 22:05:26   
Soncnica Sandra ***
Kje se pa nocoj vse skrivate?
A že vse pančate?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
28.4.2008 22:22:23   
Soncnica Sandra ***
Jah nič, kaj naj rečem, grem še jaz počasi proti mižalam, ker vidim da že pančate.
Sedajle pride čez kakih 10minut moj dragi domov iz službe, tako da grem pred TV, potem pa pod kovter.
No upam, da bo nocoj kaj od spanja, ker drugače se mi bo počasi začelo že malce mešati user posted image

Lepe sanje vam želim vse skupaj!

NOČKO!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
28.4.2008 22:34:42   
Anonimen
Lahko noč še z moje strani

*nočko*

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.4.2008 0:38:35   
kasso
Punce, jaz vas kar pogreššam, ker nisem imela ne raččunalnika, ne interneta od vččeraj dopoldne.

Sem malo preččekirala, pa vidim, da Katy nisi šše pripravljena. Kaj pa Aurora? Ničč novic?

Mene me parktat na dan kar konkretno useka tam dol (poleg otrdevanja ččez cel dan), tako da, za vsak sluččaj ššpelina, da ne bo prepozno.... odpustnica bi prav priššla. Vseeno pa upam, da user posted image poččaka šše malo.

Sem pa danes v Merkurju sreččala sorodnico, ki je drugačče babica v P porodniššnici (trenutno nosečča) in mi je rekla, da porodi, čče je otroik lahek so ta lepšši.  Tako da lahko grem rodit!

Jutri gresta otroka do nedelje v toplice in bodo dnevi bolj na izi...upam, ččeprav me ččaka šše ogromno pospravljanja v omare.user posted image

spet jecljam, ampak se mi ob tej uri ne da večč popravljat...

noččko vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.