|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
28.4.2008 11:37:41   
suzy85
lep pozdravček iz sončnih konjic!
kak lepi sonček! ko bi le še jutri vreme zdržalo, da bi lahko plato zalili za garažo. bi bla kr ena skrb manj!

no, jst in moja user posted image se imava prav lepo. je blo v sob in včeraj prav veselo. včeraj smo izkoristitli sonček za sprehod po okoliških vinogradih in sem bla zvečer konkretno utrujena. drugače je stanje ok. pritisk je še vedno v zgornjih mejah, ampak čez ni šel. HB.morm se zdle spravit za knjige, da še 2 članka napišem pred sredo, če bo slučajno treba v P ostat. pa upam, da ne.

sem se ravno pogovarjala z user posted image , ki ima PDP 2 tedna za mano, pa ima tudi user posted image z ritko naprej. ampak ji niti ne bodo poskušali delati ZO, ker je user posted image prenizko. upam, da pri meni še ni prepozno, ker ni nihče omenil, da bi bla pikica nizko. bomo vidli v sredo!

tud jst sm hotla že včeraj zaželet vso srečo aurori in katy, pa ni šlo! držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
28.4.2008 11:46:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Špelina mam tvojo cifro,zdej pa letim papa

Pa sporoči ko bo kaj novega. user posted image user posted image user posted image  Držimo pestke zate.

Kaj je pa s kodrano pa filipinka se nič ne javi ??

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
28.4.2008 12:08:38   
Taula
Po moje je Kodrana ostala v P, ker ima visok pritisk. Filipinka pa nima časa, ker ima dva user posted image user posted image . Mogoče niti še ni iz bolnice.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
28.4.2008 12:29:41   
barbaw
Ojla drage moje!

Še smo tu. Se samo javljam, da vidim kakšno je stanje, potem pa grem za nazaj brat. Mi imamo že spet tako vroč dan, da mi je v kratkih rokavih vroče.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
28.4.2008 12:32:52   
Anonimen
No takole notranjke, ker vam je vsem vseeno, kdaj se dobimo smo se z Tamaro zmenile, da naju z Naty v Logatcu pobere ob 11h, v mantovi pa se dobimo ob 11:15h, Estrella glej da pridešuser posted image

no se vidjamo jutri, upam da bo tak sonček kot danes

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
28.4.2008 12:36:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

No takole notranjke, ker vam je vsem vseeno, kdaj se dobimo smo se z Tamaro zmenile, da naju z Naty v Logatcu pobere ob 11h, v mantovi pa se dobimo ob 11:15h, Estrella glej da pridešuser posted image

Super se že veselim. user posted image user posted image  Prosim Edina, kot ponavadi me opomni z zgrešenim klicom ko štartaš iz Logatca....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
28.4.2008 12:38:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Super se že veselim. user posted image user posted image  Prosim Edina, kot ponavadi me opomni z zgrešenim klicom ko štartaš iz Logatca....user posted image

itakkkkkkuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.4.2008 13:02:40   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro...
Mali aja, pa sem malo priletela gor.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Zanima me ali so se vama z Jano zdaj ko dojita kaj povečale prsi in je potreben nakup novega modrčka?

meni so se definitivno, zdej morem kupit D košarico, ker je C premajhna...mleka imam tolk, da si ga morem pumpat, ker mali ne folga pit, ali se pa preveč naje in potem bruhne.
Z modrčom počakaj da dobiš mleko in potem kupuj, ker ne veš koliko se ti bodo povečale.

Jana prosim, da enega velikega lubčka Nejčku od naše male Anje-Tie, veš je že čisto zaljubljena, ko ga je na slikcah vidlauser posted image

sem že... ga pošilja nazaj...ej veš ka...zdej mamo pa že male zmenkarije a?user posted image user posted image

Špelin mi se privajamo, danes smo ga skup umili s patronažno, je res tak priden otrok, sam spi , pa je, včasih mal zajoka... upam da bo tako tudi ostalo.
Ati še dela danes in jutri, potem bomo pa skupaj uživali cele dneve.

naty res je...ne morem povedat kolk mi pomeni, bi ga sam gledala cele dneve in lupčkala.

pridne bodite, papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
28.4.2008 13:13:35   
mya26
Mi smo kar dobro.Spanje se je mal izboljšalo, čeprav me še vedno ful boli medenica ko se zbudim. Me pa ful muči zgaga.
Danes sem že bila na dekompresiji. Katina a ti tud hodiš, če se prav spomnim? Kdaj si pa imela danes?. Jaz ob 9.30, naslednjič pa imam v torek ob 12.30. Mogoče se pa kdaj srečava.

Špelin@: za seznam, naslednji GP 6.5., pridobljenih 12kg, obseg 112cm.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
28.4.2008 13:38:19   
Anonimen
Aja nekaj bi vprašala ker ne vem a sem jaz čudna ali so eni ljudje čist odpičeni.

V sredo je rodila ena punca ( ni mi ne prijateljica, ne znanka je samo sedanja partnerica brata mojega bivšega moža...in bivša partnerica mojega bivšega moža user posted image user posted image  naj razume kdor lahko)

Skratka ta ženska je rodila v sredo in včeraj je že cel popoldan vozičkala??????

Kako vem, ker sta z njenim partnerjem( se pravi z bratom od mojega bivšega moža) zvonila tudi pri nas najprej zgodaj popoldan in potem še pozno popoldan. Ker mi ni bilo čist nič jasno zakaj zvoni, seveda nisem odprla. Predvidevam da mi je hotela pokazat otroka... ampak kdo pa sem jaz, da bi me doletela ta čast?! Pa saj ženske sploh ne poznam??

A katera tole zgoraj zapisano razume... ker meni še danes ni nič jasno?!

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
28.4.2008 13:42:42   
Taula
V sredo je rodila, prišla iz P in šla takoj na potep. Ok.user posted image
Je pa že tolk ponosna, da je hotela pokazati user posted image  verjetno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
28.4.2008 13:46:25   
barbaw
**** v glavo pa res ne moreš videt vsem. Bog si ga vedi, kaj si je ta ženšča mislila. Pa da je šla tako hitro na sprehod mi je tudi čudno. Čeprav tudi meni potep ne uide, ampak bom kar mojega zaposlila, da bo z majo noter. Tam do kakšnega 7 ali 8 dne pa jaz res ne bi ven z njo hodila. user posted image  Čigav pa je otrok? Od brata bivšega ali ...? Kam se ta svet vrti????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
28.4.2008 13:54:40   
Anonimen
Pri vsej stvari mi ni najbolj jasno to,ker nas so učili da se otroka daje na zrak na balkon po minutah...
Ko je star kak teden greš za 5 minut in tako tam do 3 tednov prideš na kako urco ko že greš ven z vozičkom..

A ni tako??? Ta otrok je star 5 dni!! Haloooouser posted image user posted image

Potem pa ja tud to mi ni jasno, kdo sem jaz da mi ga je želela pokazat že po 5 dneh? Morda je samo tok navdušena in zvoni pri vsakem ki pozna njeno ime in ga pokaže al kaj??

Ne res punce nič mi ni jasno... Sedaj sploh ne vem kaj naj si mislim.

Oče otroka pa je brat mojega bivšega moža. S katerim tudi nimava drugega kontakta kot živijo na cesti in pa par prijaznih besed...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
28.4.2008 13:56:45   
Taula
Ko je star kak teden greš za 5 minut in tako tam do 3 tednov prideš na kako urco ko že greš ven z vozičkom

Nam so v MŠ rekli da to ne velja več...kao.user posted image Da glede na to da bomo rodile maja, da gredo lahko očiji ob lepem vremenu počasi že kar ven z user posted image , mamice pa naj doma počivajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
28.4.2008 14:08:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ko je star kak teden greš za 5 minut in tako tam do 3 tednov prideš na kako urco ko že greš ven z vozičkom

Nam so v MŠ rekli da to ne velja več...kao.user posted image Da glede na to da bomo rodile maja, da gredo lahko očiji ob lepem vremenu počasi že kar ven z user posted image , mamice pa naj doma počivajo.

Aha? A kar s tok majhnim za celo popoldne? No to pa nisem vedela...Potem pa verjetno to ni tok čudno, če danes tako pravijo...

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
28.4.2008 14:16:06   
Taula
Ne za celi dan..za kako urico na začetku, potem pa podaljšaš. Samo meni ni jasno kako lahko ona okoli hodi na dolge ture, če je komaj rodila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
28.4.2008 14:33:06   
barbaw
Meni je tudi babica rekla pred tremi leti, ko je bil Jaka star 8 dni, da že lahko grem ven. Pa je rekla en dan 5 min, drugega 10 min, potem pa lahko za pol ure in se pravi 4. 5. dan ko je star 14 dni pa lahko komot za eno uro. Sicer pa je bilo zelo toplo. In če je tako toplo kot danes, ko je pri nas na soncu že kar čez 20 stopinj sploh ni panike.

Mene je sonce včeraj opeklo. A si lahko to mislite? To se mi ni zgodilo že x let.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
28.4.2008 14:40:21   
Taula
Kaj novega o Aurori28 in Katy82?user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
28.4.2008 14:53:33   
mya26
****: sem prebrala tvoj blog. Zanimivo branje. Sama sem sicer hud ateist, verjamem v znanost. Ko sem bila pred več kot 10 leti v Turčiji in pred 4 leti v Tunisu in Egiptu zelo všeč njihova kultura in način življenja (kolikor sem ga imela možnost spoznati). Ko sem prišla z dopusta v Egiptu nazaj v Slovenijo sem bila še ene 14 dni čist depresivna. Malo je bilo krivo vreme (v Kairu poletje, nazaj doma pa oblaki, mraz, dež...april pač), pa tudi tempo. Ravno navadla sem se bit tko na izi, pa je blo treba spet vse na hitr, služba, domov, pospravt,.... LEto predn sem zanosila z Lano sem hodila na tečaj egipčanskega ples, ki mi je zelo prirasel k srcu. Hodila sem k eni super učiteljici, ki ni učila plesa za turiste (modrc, pa sam mal sexi miganja z boki) ampak prav njihovo folkloro. Plesale smo v dolgih rokavih, dolgih krilih in rutah na glavi. Vem, da mi je to takrat pomagalo da sem se začela malo bolj sprejemat kot žensko (ker sem močnejše postave sem imela vedno težave s samopodobo).
Hvala, da si delila z mano link do tvojega bloga.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
28.4.2008 14:53:46   
Anonimen
Ej sem šla samo do Tuša in nazaj (največ 600-700m) in sem čisto hinnnnnnnuser posted image ej kondicije sploh nimam niti najmanjuser posted image pa to ni resuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
28.4.2008 14:59:51   
Soncnica Sandra ***
Punce, jaz sem pa danes čisto fuč!
V celi nosečnosti nisem niti pomislila: joj da bo bilo že vsega konec, ampak danes si pa želim samo še to.
Tako sem utrujena, celo noč nisem nič spala, vse me boli, križ, na trebuhu imam občutek da mi je koža kar čez noč postala pol premajhna, ne paše mi jesti (sem pri mami samo krožnik juhe pojedla do sedaj v celem dnevu), slabo mi je v želodcu, pa še moj dragi je popoldan na šihtu, da mi je še dolgčas za povrhu vsega.
Sej se tolažim, da imam do PDP samo še 1 teden, ampak danes imam res tak dan, da ne vem kaj naj sama s sabo. Sama sebi sem odveč, potem pa še ves čas nekaj premišljujem kako bo ko bom prišla v P? Ne vem kaj mi je ampak danes me obhajajo neki čudni občutki in strahovi.

Se opravičujem, če sem sedaj tukajle zamorila, ampak malce sem se morala spovedati, mi je takoj lažje pri srcu.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
28.4.2008 15:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana prosim, da enega velikega lubčka Nejčku od naše male Anje-Tie, veš je že čisto zaljubljena, ko ga je na slikcah vidlauser posted image

sem že... ga pošilja nazaj...ej veš ka...zdej mamo pa že male zmenkarije auser posted image user posted image

Ja saj veš, da moja mala že od nekdaj Nejčka osvajauser posted image
Nikoli se ne ve, lahko se midve zdaj samo hecave na ta račun, ampak nikoli se ne ve, kaj se lahko še iz tega izcimiuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
28.4.2008 15:06:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Punce, jaz sem pa danes čisto fuč!
V celi nosečnosti nisem niti pomislila: joj da bo bilo že vsega konec, ampak danes si pa želim samo še to.
Tako sem utrujena, celo noč nisem nič spala, vse me boli, križ, na trebuhu imam občutek da mi je koža kar čez noč postala pol premajhna, ne paše mi jesti (sem pri mami samo krožnik juhe pojedla do sedaj v celem dnevu), slabo mi je v želodcu, pa še moj dragi je popoldan na šihtu, da mi je še dolgčas za povrhu vsega.
Sej se tolažim, da imam do PDP samo še 1 teden, ampak danes imam res tak dan, da ne vem kaj naj sama s sabo. Sama sebi sem odveč, potem pa še ves čas nekaj premišljujem kako bo ko bom prišla v P? Ne vem kaj mi je ampak danes me obhajajo neki čudni občutki in strahovi.

Se opravičujem, če sem sedaj tukajle zamorila, ampak malce sem se morala spovedati, mi je takoj lažje pri srcu.

Oh Sončica Sandra, veš vse imamo kakšen tak dan, no jaz sem jih imela že večuser posted image , ko sem si samo želela da bi bilo vsega tega konec. Potem sem pa imela slabo vest, da že zdaj mi gre vse na živce, kaj šele bo, pa kakšna mami bom ......da si kar želim, da gre otroček ven.....

Smo  ja že tako daleč, in ni čudno da smo že vsega naveličane.
Jaz se samo s tem tolažim, da zdaj bo pa res kmalu konec.

Si pa sploh ne morem predstavljati, da bi imela rok šele avg, sep ej meni se bi strgalo, da bi morala še poletje s bušijem skoz datiuser posted image

Še malo potrpiuser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
28.4.2008 15:09:32   
Taula
Sončnica Sandra...sva na istem.user posted image Tudi jaz imam iste občutke, ampak se tolažim da bodo minili.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
28.4.2008 15:14:04   
Soncnica Sandra ***
Edinaos in Taula:
hvala za vzpodbudne besede!!!
 Saj jaz sem tudi sama nase kar malce huda, ko si želim, da bi bilo že vsega konec, ker po drugi strani pa mislim da bom pogrešala trebušček ko ga ne bo več user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.