Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce, jaz sem pa danes čisto fuč! V celi nosečnosti nisem niti pomislila: joj da bo bilo že vsega konec, ampak danes si pa želim samo še to. Tako sem utrujena, celo noč nisem nič spala, vse me boli, križ, na trebuhu imam občutek da mi je koža kar čez noč postala pol premajhna, ne paše mi jesti (sem pri mami samo krožnik juhe pojedla do sedaj v celem dnevu), slabo mi je v želodcu, pa še moj dragi je popoldan na šihtu, da mi je še dolgčas za povrhu vsega. Sej se tolažim, da imam do PDP samo še 1 teden, ampak danes imam res tak dan, da ne vem kaj naj sama s sabo. Sama sebi sem odveč, potem pa še ves čas nekaj premišljujem kako bo ko bom prišla v P? Ne vem kaj mi je ampak danes me obhajajo neki čudni občutki in strahovi. Se opravičujem, če sem sedaj tukajle zamorila, ampak malce sem se morala spovedati, mi je takoj lažje pri srcu. Oh Sončica Sandra, veš vse imamo kakšen tak dan, no jaz sem jih imela že več , ko sem si samo želela da bi bilo vsega tega konec. Potem sem pa imela slabo vest, da že zdaj mi gre vse na živce, kaj šele bo, pa kakšna mami bom ......da si kar želim, da gre otroček ven..... Smo ja že tako daleč, in ni čudno da smo že vsega naveličane. Jaz se samo s tem tolažim, da zdaj bo pa res kmalu konec. Si pa sploh ne morem predstavljati, da bi imela rok šele avg, sep ej meni se bi strgalo, da bi morala še poletje s bušijem skoz dati Še malo potrpi
|