|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
27.4.2008 8:38:41   
Anitka
Dobro jutro, dober dan v tem sončnem dopoldnevuuser posted image user posted image

Midva sva pozajtrkovala oz. mi trijeuser posted image user posted image user posted image Se že privajam na množino. Sedaj sem se pa še malo vsedla za računalnik, da vidim kako ste, kaj ste počele, če ste še vse 2v1 oz. 3v1.

Čmrlika lepo, da si se javilauser posted image in še enkrat ti čestitam in želim obilo lepih trenutkov z malo čebelico.

Vidim, da vam bušiji pridno rastejo. Jaz si bom mojega kasneje izmerila in vam sporočim, če smo že čez stotko. Sicer pa sem včeraj oprala prvi stroj za user posted image in sicer plenice in krpice za umivanje. Kako luštkan je pogled na stojalouser posted image user posted image user posted image

Kasso tebi pa hvala za jutranjo postrežbo.Sem vzela tisto kavico z veliko mlekeca.user posted image

Janjček welcome pri majčicahuser posted image user posted image user posted image

**** in Edianos jaz imam tudi včasih občutek, da mi bo bušija kar razneslo. Na momente znajo biti brcike in pretegovanje user posted image kar boleče. Pa trebuh mi full spreminja obliko. Upam, da se ni otroček obrnil kako drugače. Je imel cel čas glavico spodaj, zdaj pa imam občutek kot da bi ležal prečnouser posted image

Zdaj pa greva še z dragim na kakšno teraso na user posted image , potem bomo malce roštilj zagnali, pa opravili en obisk...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.4.2008 8:49:50   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!

Spali smo kot ponavadi, ob 01.00 in ob 05.00 vstajanje zaradi Wc-ja, potem pa smrčanje do 08.00.Ponoči me je zagrabil en popadek, drugače pa se stanje umirja (upam).
Vidim, da nas kar vse počasi dajejo ti popadki!!!

TAMARAJ...sej vem,da nebi smela prehitevat, še posebej ne čez polno črto...sam sej veš, dokler imamo veze se bomo že nekako zmenili!!ŠPELIN@ mi je že zrihtala odpustnicouser posted image

NATY to sem dopovedovala cel čas ko sem bila na CTG-ju naši pupiki!!!!Naj še počaka ene 14 dni, potem pa ni panike!!!!heheheh 

Danes se nam obeta krasen sončen dan,pa še tašča in tast pripravljata prvi žar piknik!!!!!Mljjask

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.4.2008 8:53:32   
MARTINA25
Pozabila povedat....v petek sem šla obiskat moje sodelavce. Z enim malo bolj "okroglim" že celo mojo nosečnost meriva obseg trebuha.....jao punce, še kr imam manjši obseg kot on!!!user posted image user posted image user posted image

Torej ŠPELIN@ ko boš urejala seznam, moj obseg bušija je 110cm!!!!user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.4.2008 9:05:35   
Anonimen
Dobro jutrooouser posted image

vsaj sonček se dela. HB je moj možek doma, ker sem sama tako brez volje, da je to katastrofauser posted image .

****: se je OMAR kaj umiril?

Aurora:kje pa, včeraj nikamor nisem mogla. Očitno sva pretiravala z shoppingom po SUPER NOVI (Rudnik) včeraj in me je zaradi tega tako vse bolelo.
Ti pa le dobro izkoristi današnji dan, po vsej verjetnosti bom jutri že spoznala svojega sinekauser posted image oooooooo blagor se tebi.

Grem možeku skuhat kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2979
27.4.2008 9:08:12   
barbaw
Dobro jutro!

Se še jaz javim. Jaz sem tudi bolj lena za lulat postala in se mi ponoči ne ljubi vstat, zjutraj pa 5 min sedim na školjki. user posted image

Danes imamo pri nas bolj pestro, ker bomo praznovali roj. dan mojega škratka. Pa še vreme nam bo verjetno naklonjeno, ker zunaj prijetno greje sonček.

Lepo se imejte.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.4.2008 9:12:45   
aurora28
Mi tudi veselo peremo in pospravljamo user posted image , vse za našega user posted image , da bo prišel v lepo, sveže stanovanje.

Anitka joj ta pogled na obešene majne cotke in pleničke na stojalo je pa res krasen. user posted image Jaz sem tudi ko sem prala stvari za user posted image cel čas gledala na stojalo in vohala cotke kako so lepo dišale. Prav hecna sem bila. user posted image

Martina me veseli, da se stanje umirja. user posted image

Edina se mi je zdelo, da ne bosta šla nikamor user posted image . Sej še imata čas. Upam, da bom jutri že spoznala svojega user posted image , se že prav veselim. user posted image user posted image user posted image

Barbaw lepo praznujte rojstni dan tvojega škratka in daj pošlji mi kak kos torte. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa opazila, da se mi je trebuh še nižje spustil in zdaj lahko dam dve dlani pod prsi, ko je vse mehko in šele nato user posted image . Prav čutim, da se je spustil dol, ker me čez dan zelo bolijo medenične kosti.

Naty poznam ta hecem skok user posted image , ko te user posted image bincne in prav spustiš glas. Mene je tudi enkrat tako bincnal, da sem kar zaupila, moj pa ves prestrašen kaj mi je. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 27.4.2008 9:14:48 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.4.2008 9:36:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

mene tudi fuul boli, da sem od samih bolečin v totalno depresijo padla, in  res že komaj čakam dan Duser posted image , da pa tudi minutke ni pri miru je pa že toooooo muchuser posted image

**** meni tudi tuš ni pomagal.

Jooj sem grozna sam stokamuser posted image user posted image user posted image

Ej tole podpišem... Če bi mi kdo danes ponoči  rekel če sem za deložacijo  - takoj. No sedaj je uredu ker očitno spi, samo se bojim, ker sem ravnokar fajn jedla, kaj bo...
Če bo imel spet telovadbo..ne vem ,ne vem user posted image

Kasso: Niso popadki, ker popadke sem že imela pa vem kako izgleda... Mislim, da ima mali še veliko prostora in exstra telovadi, saj je bil v petek ko sem bila na GP celo prečno...
Za rupturo maternice se pa bojim, klinc kaj pa vem kako je raztegljiva če je bila že dvakrat šivana...Ponavadi tudi v življenju stvari rade počijo po šivu...Pa tega- rupture maternice se tudi zdravniki najbolj bojijo zato pa delajo v Slo. najraje samo 3 carseke reze...
Hvala za tople besede ampak jaz se še kar bojim če se ne bo mal umiril...user posted image user posted image  Ah saj sam še kake tri tedne moram zdržat.user posted image user posted image

Aurora: upam da se boš imela fajn v kinu... user posted image user posted image  Greš zvečer?

Naty: sem bila žalostna ker te ni bilo včeraj na kofetku...tudi jaz imam sedaj že par dni noge kot mostiščarji kole...že tako so bile zalite sedaj so pa exstra kot hlodi, res...

Martina: Bogi ta sodelavec... verjetno mu je kar nerodno aaa??user posted image user posted image user posted image  Upam da si bolje in da se bo stanje popolnoma umirilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.4.2008 9:39:16   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oz.že kar dober dan drage moje souser posted image !

Evo, da se vam malce javim!
Ševedno 2v1.
Se nisem že od četrtka nič javila,ampak za mano so bili pestri dnevi user posted image .
V petek dopoldan sem imela pregled,potem sva šla z mojim lubijem malce v šoping, nato sva morala iti po tisti del jedilnega kota, katerega so oblazinili, zvečer so namapripeljali še sedežno. KONČNO!!!!!user posted image user posted image No in včeraj so nama in pripeljališe jedilni kot, ki je bil  narejen po meni. user posted image user posted image .
Tako, da smo bili zaposleni 100 na uro.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.4.2008 9:46:17   
Soncnica Sandra ***
Aja,pa da ne pozabim za začetek sem dolžna še poročilo iz GP: vse je BP. To je bil moj zadnji pregled pri osebni G (no saj jo je tako ali tako nadomeščala ena druga, ker je moja G. imela že dopust). Poslušali smo srček, ki je veselo tiktakal user posted image .Drugače pa nič novega. Dobila sem napotnico za amnioskopijo in kup dobrih želja, da čim hitreje in čim lažje opravim user posted image
Podatki za seznam pa so:
-naslednji pregled imam v P. v Kranju in sicer AMNIOSKOPIJO, dne.5.5.2008,
- obseg bušija 119cm,
- kg: +14,5kg,

No sedaj pa grem mal za nazaj prebrat pa mogoče še kaj pokomentirat.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.4.2008 10:18:36   
špelin@
Hojla user posted image

Joj, danes ponoči sem bila spet (po dolgem času precej trdnega spanca ponoči user posted image ) tri ure pokonci user posted image  Uspela sem popolnoma prebuditi tudi user posted image  in sva se potem fajn načvekala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Kasso: Niso popadki, ker popadke sem že imela pa vem kako izgleda... Mislim, da ima mali še veliko prostora in exstra telovadi, saj je bil v petek ko sem bila na GP celo prečno...
Za rupturo maternice se pa bojim, klinc kaj pa vem kako je raztegljiva če je bila že dvakrat šivana...Ponavadi tudi v življenju stvari rade počijo po šivu...Pa tega- rupture maternice se tudi zdravniki najbolj bojijo zato pa delajo v Slo. najraje samo 3 carseke reze...
Hvala za tople besede ampak jaz se še kar bojim če se ne bo mal umiril...user posted image user posted image  Ah saj sam še kake tri tedne moram zdržat.user posted image user posted image

****, jaz res upam, da se bo tvoj mali dal v kakšen drugačen položaj, da ti bo lažje user posted image  user posted image  Drugače pa se strinjams kasso: zagotovo se maternica ne more kar tako raztrgati - računaj, da se je temeljito zacelila, poleg tega jo vežejo še trebušne mišice, otrok je pa itak še v lastnih ovojih, zato kar mirno user posted image user posted image user posted image user posted image

sesil, ja, čas klopov je tu user posted image  In user posted image  za začetek porodniške - jaz jo uradno začnem po prvomajskih praznikih, ker je uradni PDP po potrdilu mojega G pač 4.6. user posted image

edinaos, tudi mene velikokrat od otrokovega premetavanja že resnično vse boli, ampak takrat si dopovedujem, da bo user posted image  kmalu zunaj user posted image  Je pa res, da pri prvih dveh pikah v trebuhu ni bilo tako divjega norenja v trebuhu. Saj sta se pretegovali, brcali, kolcali, ampak nobena se ni tako sunkovito metala sem in tja user posted image

kasso, hvala za kavico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Jaz bolje da ne povem, kaj vse delam in počnem te dni, tako da ni čudno, da sem spet zelo malo spala, ampak raje ne povem, ker če ne me bo špelina z valjarjem user posted image
No, kljub vsemu pa sem si včeraj popoldne privoščila 2 uri počitka na miru v spalnici. Svakinja je po kosilu odpeljala otroke, moj tast, tašča in user posted image so delali, jaz pa sladko pančkala.... ma je pasalo.

Le pazi si... user posted image  Super, da si lahko vsaj malo počivala user posted image

Ej, definitivno ne mislim forsirat poroda - še tako se bojim, da bi šlo prehitro... Ne bi imela nič proti, če bi se mi, ko bo šlo zares, popadki začeli lepo počasi, da se ne bi prehitro zgostili in bi se lahko v miru pripravila na vse skupaj. Pa tudi nisem še pripravljena na user posted image  - že tako je šla nosečnost prehitro mimo, vsaj dva tedna naj mali še počaka, da poštimam opravke, ki jih imam z veliko piko, da ne bo treba user posted image  jemati dopusta za vse poti, ki jih imam z njo user posted image

aurora28, boga tvoja user posted image  Upam, da bo hitro okrevala user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
A misliš, da bojo te popadki, ki jih je vsak dan več postopoma prešli na bolj pogosto, al kaj to pomeni? (sprašujem, ko da si jasnovidka user posted image , ampak to je zato, ker maš več izkušenj)

Težko kaj rečem, ker pri meni je bilo pred prejšnjim porodom tako, da me je hinavsko zašraufalo oz. zvilo dvakrat, potem pa nič, dokler nisem čez 3-4 dni na G pregledu izvedela, da sem že 4 cm odprta, ctg pa je pisal popadke, ki jih sploh čutila nisem user posted image  In sem v uri in pol že rodila. Konkretne (boleče) popadke sem imela šele zadnje pol ure pred rojstvom male pike! Zato imam dober namen resnično fajn počivati, ker bi rada še kar nekaj časa počakala 2-in-1 user posted image

Pri veliki piki sem imela zaradi zadnjične vstave sprožen porodo, zato imam v bistvu samo eno ta pravo izkušnjo, kako gre po naravno sproženi poti.

Anitka, Naty* in MARTINA25, tudi vi boste danes pekli user posted image  Očitno nas bo kar nekaj danes pikniško naravnanih user posted image  Pri nas bomo jedli lignje na žaru user posted image  No, včeraj sem se že pri moževem šefu nažrla čevapčičev in ostalih dobrot, zaradi preveč paprike in čebule me je pa ponoči prav veličastno pekla zgaga user posted image

MARTINA25, le kako se počuti tvoj sodelavec, ko ga še vedno nisi prehitela user posted image

barbaw, fajn praznujte in vse najboljše tvojemu škratku user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image user posted image user posted image  

Grem zdaj s piškoti in knjigo v horizontalo, preden stroj opere rudno perila user posted image  Aja, še seznam dopolnim user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 27.4.2008 10:20:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.4.2008 10:23:31   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O: 119 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:104 cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 110 cm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image     

28.04.2008: MARTINA25 (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG), .muki. (CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP), Soncnica Sandra *** (amnioskopija)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
po 20.05.2008: **** (CR)(priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, Modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm

user posted image  : user posted image
3 : 3

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.4.2008 10:30:55   
Soncnica Sandra ***
No evo sem prebrala vse za nazaj in vidim da ste, tako kot vedno, že vse dobile odgovore na vse.
Špelin, ali boš mene tudi še dala na seznam za preglede, čeprav imam pregled v P(amnio) in ne pri moji G. prosim?!

Drugače pa sem ugotovila, da sem pozabila čestitati modrooki. Tako da
Modrooka iskrene čestitke in veliko cartanja ter prespanih noči vam želim!!!!

Darmar in Valentina, kje se pa vidve skrivata????? Upam, da nistaše pobegnili v P, predvsem ti Darmar??? Si že zadnjič nekaj namogovala, da te nekaj daje, upam, da še nisi na poti v RIM???

Aurora: če se ne motim, greš ti jutri v P, kajne? Kaj te bodo zagotovo tam obdržali al kako? No kakorkoli že, želim ti, da bo vse potekalo BP in da boš čim prej držala svojo štručko v rokah!!! user posted image user posted image user posted image

Špelin: hvala, ker si me dodala na seznamček.

Joj punce, bolj ko razmišljam, bolj se zavedam, da imam samo še 1 tedn do PDP. In mi skozi bolj gre na živce, ko me vsi sprašujejo, če sem že kaj živčna, če me je že kaj strah,.... Najrajši bi koga kar s Špelinim valjarjem usekala po glavi user posted image .
Dajte mi povedat, tiste, ki greste rodit prvič, vas je kaj strah, ste kaj živčne??? Mene so začeli prevevati taki mešani občutki, ker ne vem kaj naj pričakujem???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.4.2008 10:34:35   
Anonimen
Špelina in Kasso.. hvala, se prec mal bolje počutim, ko me mal pomirite...
Danes je kljub obilnemu zajtrku kar miren - v mejah sprejemljivega...user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.4.2008 10:54:03   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja,pa da ne pozabim za začetek sem dolžna še poročilo iz GP: vse je BP. To je bil moj zadnji pregled pri osebni G (no saj jo je tako ali tako nadomeščala ena druga, ker je moja G. imela že dopust). Poslušali smo srček, ki je veselo tiktakal user posted image .Drugače pa nič novega. Dobila sem napotnico za amnioskopijo in kup dobrih želja, da čim hitreje in čim lažje opravim user posted image
Podatki za seznam pa so:
-naslednji pregled imam v P. v Kranju in sicer AMNIOSKOPIJO, dne.5.5.2008,
- obseg bušija 119cm,
- kg: +14,5kg,

No sedaj pa grem mal za nazaj prebrat pa mogoče še kaj pokomentirat.

Super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image , mene je pa že zanimalo kako si kaj ti, ker vem, da imaš za menoj PDP user posted image . A ti boš šla na amnioskopijo user posted image , sam če ne boš nič odprta ti je itak ne bodo mogli delati? A te dajejo že kaj popadki?

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, definitivno ne mislim forsirat poroda - še tako se bojim, da bi šlo prehitro... Ne bi imela nič proti, če bi se mi, ko bo šlo zares, popadki začeli lepo počasi, da se ne bi prehitro zgostili in bi se lahko v miru pripravila na vse skupaj. Pa tudi nisem še pripravljena na  - že tako je šla nosečnost prehitro mimo, vsaj dva tedna naj mali še počaka, da poštimam opravke, ki jih imam z veliko piko, da ne bo treba  jemati dopusta za vse poti, ki jih imam z njo 

aurora28, boga tvoja  Upam, da bo hitro okrevala

Tako kot si ti napisala Špelin se meni dogaja, dvakrat me oring zašraufa in potem mine in čez dan nič več, ampak ko pa mi trebuh otrdi pa dobim občutek da bom vsak čas dobila user posted image in takrat mislim, da se rahlo MV mehča in počasi odpira. Mene ne moti kar naj tako naprej in jutri bi me na rit vrglo, ko me Jurca pogleda in bi rekel, da sem že za v porodno. Juhuhu tega bi bila najbolj vesela. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aurora: če se ne motim, greš ti jutri v P, kajne? Kaj te bodo zagotovo tam obdržali al kako? No kakorkoli že, želim ti, da bo vse potekalo BP in da boš čim prej držala

Joj punce, bolj ko razmišljam, bolj se zavedam, da imam samo še 1 tedn do PDP. In mi skozi bolj gre na živce, ko me vsi sprašujejo, če sem že kaj živčna, če me je že kaj strah,.... Najrajši bi koga kar s Špelinim valjarjem usekala po glavi .
Dajte mi povedat, tiste, ki greste rodit prvič, vas je kaj strah, ste kaj živčne??? Mene so začeli prevevati taki mešani občutki, ker ne vem kaj naj pričakujem???

Sončica Sandra mene tudi dajejo mešani občutki in danes mi kar plešejo po glavi ideje kaj moram vse postoriti, da bo možek imel vse lepo in da bo stanovanje zrihtano do prihoda našega korenjaka. V četrtek ko sem bila na GP sva se z dr. Jurco dogovorila, da me jutri vzamejo v P in če se bo že kaj dogajalo bomo že jutri uredili, če pa se še ne bo, bomo pa do srede zagotovo, skratka do 1.5. naj bi naš korenjak že prijokal na svet. Joj malo me je strah, po drugi strani sem neučakana in komaj čakam, spet enkrat sem polna mešanih občutkov in se veselim in sploh ne morem dojeti, da bomo dobili dojenčka user posted image user posted image .

**** če bi pojedla kakšno čokolado bi pa tvoj user posted image spet zadencal in razgrajal user posted image , upam, da ti ne bo več povzročal takšnih bolečin. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.4.2008 12:12:07   
katy82
Čau mačkice počutje pri nas kar v redu,spali kolkr tolk dobr,živčki so tud popustil sam ne morem nehat pospravljat-prvič v lajfuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora men po moje ne bojo sprožil poroda ker mam G v ZD in ne v P,pa odprta sem samo dva prsta,ji pa morem še rečt da mam občasne bolečine pod rebri in v želodcu,se mi je pa isto naredu plac pod dojkami in isto dve dlani vmes dobim.Popadke mam pa parkrat na dan ampak nč stalnega

Naty se nama bo flet ful svetu a?user posted image Moj nonstop teži k vstanem iz sedežne kam spet grem ampak jst res ne morem mirvat in kr neki pospravljam sam da se zamotim.

**** pazi nase pa po moje se maternica tud ne bo kr tako raztrgala,mal več počivaj pa boš vidla čez dan kako bo.

Grem zdle jest pa se še kasnej kej javm

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.4.2008 13:09:11   
Anonimen
Lep pozdravček tetke nosečke,

midve sve zdale odspale 2 urci in se počutim opazno bolje, se mi zdi da sem bolj pri živih zdajleuser posted image , ker tole nespanje pa zna biti od hudiča.

Midva imava tudi danes v planu malo stanovanje zglancat, samo me dragec zdajle najprej pelje na kavicouser posted image , dokler je sonček potem pa akcija.

lep pozdravček
pa-pa

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.4.2008 13:18:05   
aurora28
Ekola pa sem zrihtala posteljico in jo slikala, tako, da si jo lahko pogledate v mojem albumu Previjalna miza in posteljica.

Edina uživaj na kavici. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.4.2008 13:38:12   
katy82
Aurora ful lepa postelca pa ful maš lepo zorganiziran plac v previjalki,postelninca mi je pa ful všeč,kje si jo nabavla?Te še kej matra al se ti je umiril?Mene na momente mal zašraufa ampak to ni to.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.4.2008 13:39:07   
katy82
Edina uživej na kavici k je res prelep sonček

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.4.2008 13:44:21   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Aurora ful lepa postelca pa ful maš lepo zorganiziran plac v previjalki,postelninca mi je pa ful všeč,kje si jo nabavla?Te še kej matra al se ti je umiril?Mene na momente mal zašraufa ampak to ni to.

Hvala Katy user posted image . To posteljinico sem dobila user posted image . Mene na momente zašraufa, ampak potem, mine user posted image res me zanima kako bo jutri. Upam, da bo vse potekalo gladko in brez zapletov. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.4.2008 13:52:25   
mixi
ojla so  user posted image

Kako ste kaj? Jaz danes bolj slabo ker me je celo noč šraufalo pa lulat sem hodla na vsako uro tako da od spanja prav nič. in povrh tega ni zdaj nič boljše kvečjemu še slabše če se to ne bo umirilo grem po kosilu malo v P pogledat kaj se dogaja z mano in mojo pikico. No upam da bo boljše bom probala it še malo počivat da vidim kakšni rezultati bojo. Ampak mi je žal jit počivat če pa je odzunaj tak lep sončekuser posted image .

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.4.2008 13:53:41   
mixi
aurora upam da se ti sanje čim prej uresničijo in da spoznaš svojega korenjaka, pa čeprav jutri in seveda da bi ti porod potekal čim hitreje

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.4.2008 14:57:03   
aurora28
Hvala Mixi. Koliko pa si ti noseča, ker če te res šraufa, potem je bolje, da se greš pokazati v P, če se stanje ne bo umirilo. user posted image

Eno vprašanje:

Zanima me kako je z rojstnim listom, po rojstvu otroka. A to bolnica sama uredi zadeve in dobiš RL po pošti ali ti dajo kakšno potrdilo o rojstvu otroka, da ga lahko prijaviš v zdr. zavarovanje in zanj urediš zdr. izkaznico? 

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.4.2008 15:10:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Zanima me kako je z rojstnim listom, po rojstvu otroka. A to bolnica sama uredi zadeve in dobiš RL po pošti ali ti dajo kakšno potrdilo o rojstvu otroka, da ga lahko prijaviš v zdr. zavarovanje in zanj urediš zdr. izkaznico? 

Kako gre to točno v Trbovljah, ne vem.
V LJ je tako, da pride dan po porodu do tebe pooblaščena oseba, ki popiše podatke o starših in otroku, potem pa v roku maksimalno enega meseca (včasih se zgodi, da že v parih dneh po prihodu domov) dobiš po pošti na dom RL. Jaz sem RL dobila za prvo piko po treh tednih, za drugo pa že v tednu dni user posted image  Tekom prvega meseca otrokovega življenja itak velja za user posted image  tvoja (oz. očetova zdr. kartica).

Čudovita posteljica in previjalna user posted image user posted image user posted image

mixi, če tole pri tebi ne poneha, se res pojdi pokazat v P user posted image user posted image user posted image  Za vsak slučaj in za srečo ti dam odpustnico user posted image

Noro, da tudi mene že cel dan daje pospravljalna in pralna mrzlica user posted image user posted image  Očitno je taka enegija v zraku user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.4.2008 15:13:27   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!