Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 17:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda me pa tudi zanimajo mnenja tistih, ki so proti oz. kako gledate na osebe z "umetnimi joški".
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 18:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot prvo,če jih hočeš kaj te briga kaj ostali mislijo če bi delali tako kot ostali govorijo ne bi prišli nikamor.Delaj tako kot je tebi prav.me ne motijo silikonski vsatvki ,saj jih imajo druge in ne jaz so mi lepi,če so dojke lepe.naravne,ne pa kot recimo žana,kjer se vidi že z letalom da so umetni.Tako da čimbolj naravni videz
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 18:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot prvo,če jih hočeš kaj te briga kaj ostali mislijo IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kot prvo, če jih hočeš kaj te briga kaj ostali mislijo Ja, saj sem vedela, da boste to napisale . Pač me briga. Tisti, ki nima vsadkov, preprosto hitro napiše ta stavek. Mene pa vseeno zanima kako so se počutile.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 18:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,če te pa briga,naj ti pa oni povedo kako naj živiš svoje življneje,vzgajaš otroke in ne vem še kaj .Živi potem svoje življenje kakot i ga drugi dirigirajo in komentirajo
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 19:44:40
|
|
|
|
andie
|
naravne,ne pa kot recimo žana,kjer se vidi že z letalom da so umetni. Umetni in to prav lepi. Tut men so všeč. Bolj kot naravni in nikakvi, povešeni, prazni Boli me za naravno, če so pa lahk umetni ful lepi. Na žalost jih nimam, tak da ti ne morm svetovat. Kr go for it, če si lahka prvoščiš.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 19:54:57
|
|
|
|
Čupka
|
Hoj! Jaz jih nimam. Ampak bi jih imela takoj, če se ne bi bala komplikacij. Sem ila že na posvetu pri plastični kirurginji in mi je predoćila vse možne zaplete in neprijetne posledice, z zelo "zgovornimi" fotografijami. Po temeljitem premisleku sem se odločila, da ne bom šla v to. Baje da dojiš lahko normalno, mislim pa da zadeva malo zakomplicira preglede dojk, vsaj mamografijo. Razen če se odločiš za vsadke pod prsno mišico, kar je sicer fino-fajn, je pa pri njih precejšnja možnost, da ti uidejo nekam....sploh če si fizično zelo aktivna....se zna zgodit, da jih nekega dne najdeš pod pazduho Kar se drugih tiče, se ne bi nikoli obremenjevala na tvojem mestu. Jaz imam pa tatooje, pa štriham si lase, pa še kaj drugega....boli te patka, važno da se dobro počutiš v svojem telesu. Res!
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 20:08:40
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz bi jih imela takoj, nič me ne bi motilo mnenje okolice... AMPAK.... - bolečine po operaciji (jih ne prenašam najbolje) - baje niso trajni - jih je treba po določenem času odstranit (in kaj ostane - prazna koža ) - dragi trdi, da mu to ni (ali ga pa skrbi, da bi 3000 € zapravla, ker bi jih on bolje vložil v nakup boljšega avta ) - kako je z dojenjem pa žal ne vem ampak zgledajo pa dobr !!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 20:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
andie lepi žal mi žanini niso prav nič lepi. rajši imam potem povešene kot pa da se vidi vsa plastika ki jih ima
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 20:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen andie lepi žal mi žanini niso prav nič lepi. rajši imam potem povešene kot pa da se vidi vsa plastika ki jih ima Ravno zaradih takih "vaških" komentarjev sprašujem, ki ponavadi na kavicah še glasno razlagajo o tem, kako je una imela, daj jih cel kafič sliši. A da jih je potrebno menjati? Se bom za drug teden zmenila za posvet pri kirurgu.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 21:34:00
|
|
|
|
lila114
|
Tudi jaz jih nimam!!! Pa jaz jih ne bom nikoli imela, pa ne zato, ker jih nočem, ampak zato, ker nimam denarja, vsaj tolko ne!!! Res so lepi na pogled, posebno če so vredu narejeni, se sploh ne vidi da niso pravi!!! Nekatere imamo tudi naravne lepe in obratno!!! Če bi imela možnost bi si jih tudi jaz dala delat!!!
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 21:38:34
|
|
|
|
Felicita
|
jest kakšni odstopim del svojih jošk... če jih katera hoče... (beri: o vsadkih ne razmišljam in nikoli ne bom, ker se mi že zdej zdijo odločno prevelike). Kakorkoli, sama nimam nekega slabega mnenja o silikonu, samo na plaži zgleda smešno, ko ženska leži na hrbtu, joške pa 10 cm v luft. Ampak to je zdej že tko pogosto videt, da se noben več ne vtika v to... A se zdej sploh še uporablja silikon? A niso tega zamenjali z nekimi vložki s fiziološko raztopino, ki so manj škodljivi itd etc?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 22:00:54
|
|
|
|
andie
|
andie lepi Jap
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 22:06:13
|
|
|
|
andie
|
rajši imam potem povešene jst pa ne jest kakšni odstopim del svojih jošk... če jih katera hoče... ja, jst prosim quote]ženska leži na hrbtu, joške pa 10 cm v luft. No, pa sj se da nardit tud ne preveč gromozanskih Moja sestra jih ima, C košarco, in so lepe , ma jih okol8 let, se ji je pa začel mal med prsmi videt-obris od vsadkov. Tak da bo morala kmal zamenjat. Dala si jih je nardit, ker si je to skos želela in po porodu jih ni mela skor nč več. Tko k jst Tut js bi si jih nardila, ampak ne vlkih, bolj mi je važna oblika.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 26.4.2008 22:56:50
|
|
|
|
total
|
Jaz tut nimam nič proti temu in tudi sama imam željo da bi jih mogoče kdaj imela,moigoč si pa kdaj izpolnim željo,za okolico nič ne gledam bi se prav fajn držala znjimi... ,glede dojenja pa lahko dojiš čist normalno in tut poznam ženske z umetnimi pa so dojile,tako da ni panike....
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 27.4.2008 13:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dosti informacij lahko tukaj anjdes klik
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 28.4.2008 8:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za odkrite in prijazne odgovore
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 28.4.2008 12:42:59
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Seveda me pa tudi zanimajo mnenja tistih, ki so proti oz. kako gledate na osebe z "umetnimi joški". Meni "umetni joški res niso všeč". Prvič zato ker imajo nenormalno obliko. In drugič zato, ker jih imajo nesamozavestne ženske. Ja, če bi pred mano ena hodila z "umetnimi joški", ki štrlijo v oči, bi težko gledal stran, ampak zato ne pomeni da so lepi. To pomeni samo to, da ŠTRLIJO. Da pa sploh ne govorim, kako SMEŠNA izgleda stara ženska z umetnimi joški. To je šele za zjokat. Kaj žene žensko, da si gre operirati prsi, zadnjico,... Ne rečem, če gre za popravilo estetske napake kot posledice bolezni, poškodbe. Da pa si gre operirati telo zdrava ženska pomeni samo eno, da v glavi ni dozorela. Ne razume, da je žensko telo lepo. In kar je še najhuje, sploh ne ve' kakšno žensko telo je. In ga na vsak način želi narediti takšnega, kot je v stripih.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 28.4.2008 12:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj žene žensko, da si gre operirati prsi, zadnjico,... Ne rečem, če gre za popravilo estetske napake kot posledice bolezni, poškodbe. Da pa si gre operirati telo zdrava ženska pomeni samo eno, da v glavi ni dozorela. Ne razume, da je žensko telo lepo. In kar je še najhuje, sploh ne ve' kakšno žensko telo je. In ga na vsak način želi narediti takšnega, kot je v stripih. Zelo plemenito razmišljanje. Anonimna, ki je odprla temo - poznam kar nekaj žensk (ne kvazi estradnic), ki so se odločile za poseg in vse so izjemno zadovoljne. Seveda ti dolgoročnih izkušenj žal ne morem posredovati, namreč vse so bile operirane v zadnjih petih letih. Vsekakor pojdi na posvet še na Hrvaško. Imajo super plastike (pošlji zs če te zanima kakšna referenca) in predvsem nižje cene.
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 28.4.2008 19:03:58
|
|
|
|
andie
|
Kaj žene žensko, da si gre operirati prsi, zadnjico,... Ne rečem, če gre za popravilo estetske napake kot posledice bolezni, poškodbe. Da pa si gre operirati telo zdrava ženska pomeni samo eno, da v glavi ni dozorela. Ne razume, da je žensko telo lepo. In kar je še najhuje, sploh ne ve' kakšno žensko telo je. In ga na vsak način želi narediti takšnega, kot je v stripih. Vidiš, to je pa dokaz, da moški sploh ne zastopite žensk
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 30.4.2008 15:09:50
|
|
|
|
Zofy
|
Ja, res je. Jaz bi si jih šla popravit zato, ker so bile nekoč lepe, pa bojo konec dojenja kar precej povešene, saj so tudi kar precej velike. In kaj naj zdaj, ker sem imela otroka, dva ali tri, se sprijaznim s tem, da bojo joški do kolen in kot vrečke čajev??? Če mi estetska kirurgija omogoče nekaj, kar se s telovadbo ne da, zakaj se ne bi spet počutila samozavestna, kot sem se počutila prej??? Ni treba tako posploševati, dragi tehnofil. Naj povem še jaz svoje mnenje: meni umetni joški, taki, ki se vidi, da so umetni, niso všeč, so mi grdi, sploh, če so preveliki. Bi si jih pa dala popravit tako, da bi lepo stale in da se ne bi vidlo vsadka. Hehe, glede komentarjev sorodstva, prijateljev, sosedov, pa lahko rečeš, da si delala vaje kot Saška Lendero in da so naravne
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 30.4.2008 15:30:57
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy In kaj naj zdaj, ker sem imela otroka, dva ali tri, se sprijaznim s tem, da bojo joški do kolen in kot vrečke čajev??? Sprijaznit se boš mogla tud s tem, da nisi vsak dan mlajša, da se leta slej ko prej poznajo na koži in da je ni kozmetike, ki bi preprečila dejansko staranje. Tudi ne obstaja noben hokus - pokus, ki bi preprečil, da slej ko prej nekaj let mlajša dekleta ne bi tudi izgledala nekaj let mlajša. V tem pogledu ima tehnofil prav - sprejeti samega sebe takega, kot si, je težko, a veličastno delo .
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 30.4.2008 17:19:27
|
|
|
|
Skratek46
|
Jst se bom tudi odločila za poseg-sicer potem ko bom otroke imela,k er sem videla kaj se je moji sestri s prsmi zgodilo ko je nehala dojit in moj pravi, da če mam to željo da mi jih bo podaril za 30i roj. dan -kar je sicer še daleč-sam sem mu jasno povedala, da mi bo zelo hudo če bom potem imela neke povešene vrečke namesto tega kar imam zdaj-če bi take ostale jih nebi nikoli predelala-sam na žalost gravitacija in materinstvo terjata svoj davek. Mislim pa da je treba vsadke na kakih 10let menjat in sama bi šla k Fabjanu,ker mi je že enkrat tako zelo lepo in podrobno obrazložil kako in kaj-všeč mi je ker poudari vse negativne zadeve kar bi te lahko odvrnilo od tega... Pa oglasi se če si zadevo porihtaš-da malo poveš kako je šlo... Srečno!
|
|
|
|
RE: Silikonski vstavki - prsi 30.4.2008 17:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Seveda me pa tudi zanimajo mnenja tistih, ki so proti oz. kako gledate na osebe z "umetnimi joški". Meni "umetni joški res niso všeč". Prvič zato ker imajo nenormalno obliko. In drugič zato, ker jih imajo nesamozavestne ženske. Ja, če bi pred mano ena hodila z "umetnimi joški", ki štrlijo v oči, bi težko gledal stran, ampak zato ne pomeni da so lepi. To pomeni samo to, da ŠTRLIJO. Da pa sploh ne govorim, kako SMEŠNA izgleda stara ženska z umetnimi joški. To je šele za zjokat. Kaj žene žensko, da si gre operirati prsi, zadnjico,... Ne rečem, če gre za popravilo estetske napake kot posledice bolezni, poškodbe. Da pa si gre operirati telo zdrava ženska pomeni samo eno, da v glavi ni dozorela. Ne razume, da je žensko telo lepo. In kar je še najhuje, sploh ne ve' kakšno žensko telo je. In ga na vsak način želi narediti takšnega, kot je v stripih.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?