|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
26.4.2008 8:07:47   
Anitka
Tako zdaj pa grem v akcijo...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.4.2008 8:08:24   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Anitka hvala za user posted image . Danes je pa moj možek doma in sva si skupaj za zajtrk privoščila sataraš in kislo smetano , pa čajček. Kavica pa sledi malo kasneje.
Jaz sem prav hecna, komaj sem se najedla in že sem spet zaspana. user posted image user posted image

Sem že vklopila en pralni stroj temnega perila, pa potem sledita še dva pralna stroja, greva v trgovino za jutrišnje kosilo, pa sesanje, pomivanje tal in počivanje. Aja pa zvečer greva z mojim lubijem v kino gledat film Očka brez načrta. user posted image user posted image

Ženščine, ki greste danes na čvek in user posted image pa se lepo imejte. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.4.2008 8:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aja pa zvečer greva z mojim lubijem v kino gledat film Očka brez načrta. user posted image user posted image
Mene pa dragec danes pelje na koncert KLEMEN KLEMENuser posted image , ker je glih v Logatcu, me prav zanima koliko bove zdržale z malo miško tam spodajuser posted image , je rekel da moram novo blond frizurco mal pokazatuser posted image user posted image
Ženščine, ki greste danes na čvek in user posted image pa se lepo imejte. user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase itak ne počnem drugega, kot kofetkam z nosečkamuser posted image

Vidva pa uživajta v kinu, boš zdržala cel filmuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.4.2008 8:33:55   
aurora28
Upam samo, da mi ne bo od smeha voda odtekla user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.4.2008 8:38:59   
Anonimen

Upam samo, da mi ne bo od smeha voda odtekla user posted image user posted image

če imata že kupljene karte za kino, potem pa raje neeuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.4.2008 8:40:17   
jana81
ojla majčice... dobro jutro še od mene...

veste kaj, moja noč se nič kaj ni spremenila od prej, zdaj vstajam na uro in pol do dve, ker se mali tako zbuja in bi kar jedel...
no zdaj sva se previla in najedla, pa sem ga dala nazaj v poseljico, ga ati čuva.

mam pa eno vprašanje tiste ki že imate bejbije...glede popka...
ni mu še odpadel, ampak danes ko sem ga razvila je imel okoli popka mal krvavo...pa sem samo obrisala , nisem si upala kaj preveč okoli drezati... a popek preden odpade je čisto suh al kako? ga lahko sčistim z alkoholom ali ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.4.2008 8:47:11   
9janja
Dobro jutro Jana (sem rekla da pridem pogledat gor če si se že kaj javila)

Popek pusti kar pri miru. Okoli obriši, bo pa sam dol padel. Kdaj spet pride patronažna? Ona ga bo zrihtala in ne uporabljajo več alkohola ampak fiziološko če se ne motim.

Lepo da ste doma, in da si se rešila P. Zdaj pa uživaj in VELIKO POČIVAJ.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.4.2008 8:54:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: 9janja
Popek pusti kar pri miru. Okoli obriši, bo pa sam dol padel. Kdaj spet pride patronažna? Ona ga bo zrihtala in ne uporabljajo več alkohola ampak fiziološko če se ne motim.

Se kar strinjam - no, razen, da je naša patronažna uporabljala alkohol. V porodnišnici so čistili samo s fiziološko.

Tudi moja mala pika je imela okoli popka prva dva tedna večkrat krvavo, ampak je patronažna rekla, da drugače izgleda lepo in ni bilo treba nič ukrepati. Če pa bi slučajno postalo okrog rdeče (vneto), če bi se zagnojilo ali bi kri res tekla ven, je treba do pediatra.

jana81, daj en poljubček na nosek malemu sončku še od mene user posted image

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.4.2008 8:54:11   
jana81
ni mi blo zdle najbolj jasno kdo mi piše...user posted image

ja včeraj smo prišli domov, in smo fuuuul veseli...
patronažna pride v ponedeljek, sicer mi je pustila tukaj set z gazico , palčkami,in tisto ščipalko za popek, pa 70% alkohol, samo jst si sama ne upam tega delat...
a pol kr z vodo okoli umijem?

kako ste pa kaj vi triije?

špelin urejeno...ga pošilja nazaj...takega fejst lepljivega od mlekca.user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 26.4.2008 8:56:10 >

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.4.2008 9:19:55   
barbaw
jana okrog popka moraš vsak dan čistit. Ko delaš nego telesa še popek zraven očistiš. Pa jaz bi raje na tvojem mestu s fiziološko popek čistila. Čistiš pa samo okorg popkovine. Tako kot ti je napisala Špelin@ pa moraš nazaj iti, če bi imel vneto ali pa če bi tekla kri. Pri nas je bilo tako, da dokler o novorojenčki (do 1. meseca) si šel nazaj v P, kjer so poskrbeli za otroka.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.4.2008 9:26:08   
špelin@
Če boste pogledale primerjavo: trebušček sem v istem dnevu slikala zjutraj in zvečer. Se prav očitno vidi razlika oz. koliko bolj izrazit je po celem dnevu stanja, skakanja naokrog,... user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.4.2008 10:04:10   
aurora28
Špelin@ ja se full vidi razlika, zanimivo user posted image user posted image , ampak imaš krasen buši in prava manekenka si. user posted image user posted image

Jana nam so v MŠ povedali, da vsak dan očistiš okrog popka s fiziološko in popka nič ne šlataš, v kolikor bi izgledalo vneto pa brž do pediatra.

Joj a veš si sploh ne morem predstavljati, da si že doma in da je porod za teboj, mene še vse to čaka user posted image , sej se veselim, sam so taki mešani občutki. user posted image

Povej mi kako imaš Nejčeka oblečene zdaj ko sta doma, kaj mu vse daš gor in s čim ga pokriješ zvečer - s koutrom?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.4.2008 11:00:13   
katy82
Čau mačkice,današnja noč kr solidna sam mala je tko mirna,nč kej preveč se ne preklada po trebuhu,je zgleda mal bolj lena donsuser posted image

Aurora a veš da mam tud jst kr mešane občutke za ponedeljek,sm po moje men ne bo sprožla poroda me pa po drugi strani mika da bi ga.Strah me je pa ful,dokler sem vedla da mam še kak mesec dva do poroda sm bla čist kul sem se sprjaznla z bolečino zdej k pa vem da se bliža sem pa tak zajc ratala.user posted image Upam da me bo minil k res ne bi rada v kakem krču rodila.Pa tebe je kej strah?Pa jst tud na veliko perem in pospravljam zgleda da neki čutmo pa bi rade mele vse urejeno.

Špelina maš pa tko lepga bušija jst sm najprej mislila da se ti je spustu ne pa da je to od stanja.Kako so kej tvoje pike,je kera kej ljubosumna k prihaja nov član?

Jana za popek so ti pa že druge lepo napisale tko da se ne bom še jst ponavljala.A je lepo pol k si kot mala družinica sam doma?

Notranjke uživajte na kofetkanju še za nas

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.4.2008 11:36:49   
jana81
Jana nam so v MŠ povedali, da vsak dan očistiš okrog popka s fiziološko in popka nič ne šlataš, v kolikor bi izgledalo vneto pa brž do pediatra.

Joj a veš si sploh ne morem predstavljati, da si že doma in da je porod za teboj, mene še vse to čaka user posted image , sej se veselim, sam so taki mešani občutki. user posted image

Povej mi kako imaš Nejčeka oblečene zdaj ko sta doma, kaj mu vse daš gor in s čim ga pokriješ zvečer - s koutrom?

Ja bom zdajle ko se zbudi ga spet previla in kar malo očistila z alkoholom (sem klicala patronažno)...
Ti se kar veseli, je ful lep občutek, resno... tega ne moreš opisat ko dobiš štručko na prsa...

Oblečenega imam v body ali plajšek, potem pajacek z nogicami in povrhu še eno majčko oz plajšek in nogavičke, pokrit pa je z dekico in ne z kovtrčkom, v spalnici pa imava med 18 in 20 stopinj..

katy82 nima te biti česa strah, resno... to je tko lepa izkušnja da bi šla še 1x, moreš bit čist sproščena in pol tud manj boli, dragi naj te spodbuja in diha s tabo, pa bo vse šlo...

to da smo pa zdej kot družinica doma, pa ne bi pisala o tem, ker lahk naklofam do 200-tke.. to je tak fajn, res sicer mali skor skos spi, ampak naš ati ga kr lupčka, kupčka podirata, cartamo se vsi trije, res ni besed ki bi opisale to srečo. Privoščim ti da čimprej to doživiš.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.4.2008 12:30:02   
mixi
ojla majčice
Jaz pa se vam šele zdaj oglašam ker sem celo jutro sarme delala tako da bojo meli naši kosilo ko pridejo s službe. Drugače pa sem full dobre volje ker mamo sonček in bom lahko šla na zrak. Pa po možnosti na kak sladoled. drugače pa tu na obali full gužva poleg tega da je prišlo dol pol slovenije imajo še tisti neumni italjani praznik , no so ga meli včeraj in je tudi pol italije tu takoda je gužva povsod.

jana81 jaz verjamem da je porod lepa izkušnja saj je samo je res da nas večina postaja proti koncu strahuser posted image , mene je to zdaj začelo grabit in probam čim manj mislit na to

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.4.2008 13:08:58   
Taula
Modrooka iskrene čestitkeuser posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.4.2008 13:23:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

****: A te lahko vprašam, a si ti Slovenka, Muslimanka, a si se kasneje spreobrnila zaradi moža, kako sta se spoznala?. Ko sem pisala o tašči sem se spomnila nate, pa sem te hotela že prej vprašat. Sej verjetno si že pisala o tem, samo jaz vas ne spremljam tako dolgo.

Slovenka z rodovnikom user posted image user posted image ...
Vrstni red je bil tudi drugačen od tega, ki si ga napisala.
Najprej sem spoznala in vzljubila Islam ter življenje kot ga imajo muslimanke ( Turčija, Egipt...) Potem sem prestopila v Islam in šele kasneje spoznala svojega moža...

po resnici povedano si nisem nikdar predstavljala, da se bom poročila z arabcem.user posted image user posted image

Več o meni lahko prebereš tukaj ali pa si pogledaš kako slikco. Klikni

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.4.2008 13:29:56   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!

Danes zjutri sem se ob 05.00 zbudila z bolečino v spodnjem delu trebuha....takoj sem vstala ker me je tiščalo na veliko potrebo....potem je čez čas bolečina minila....no ob 08.00 se je ponovilo isto. Ko sem klicala v P mi je rekla babica naj pridem na CTG...v glavnem zaznalo je popadke, sicer ne tako hude (jst jih nisem čutila), potem so se še malo dogovarjali o tem ali bi me obdržali v P ali ne....v glavnem spustili so me domov...Zdaj čutim rahle bolečine-tko enkrat na uro. V glavnem če bo slabš gremo nazaj v P....držite pesti da še ne gremo v Rim....malo je še hitro..(35. teden)..pa še odpustnice nimam!!!user posted image user posted image user posted image

MODROOKA iskrene čestitke za malo piko!!!!!! 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.4.2008 13:38:00   
Taula
Madonca...tole ja pa resno, kar brez odpustnice bi ušla.user posted image

Držim pesti da se umiri...oz. če greš v Rim...hiter porod.user posted image Očitno bi user posted image  rada spoznala mamico in očija.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.4.2008 13:54:41   
aurora28
Me majčice si pa vse prizadevamo, da bi bile aprilčice user posted image user posted image .
Martina upam, da se stanje umiri, sicer pa ti povem, da je otorček normalno razvit s polnimi 34. tedni in te nima biti česa strah, če se je odločil user posted image , da bi prišel na svet, ga žal ne moreš ustaviti. user posted image Vse bo ok, boš videla.

Jana hvala, verjamem, da je lepo ko ste vsi trije doma, jaz tudi komaj čakam, da bomo štirje (mi trije + pes) user posted image . Kako pa lahko imata v spalnici od 18-20 °, a imate klimo?

Katy mene je poroda malo strah, ampak sem kar nekako umirjena, se bom pustila presenetiti user posted image . Mi pa danes že ves dopoldan tako tišči dol in je moj rekel, da če me bo treba peljati v Trbovlje? potem pa je rekel, da bi bilo najbolj fino, da on danes pospravi vso stanovanje, se obrije, mene obrije in zjutraj namesto da greva v cerkev greva v Trbovlje user posted image user posted image user posted image . Ma mu seka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.4.2008 14:01:59   
jana81
aurora ne nimava klime v spalnici, vedno imava takšno temp. v spalnici, kar je tudi baje najbolje za otroka...kar je topleje je že preveč za spanje... edino ko ga previjam v kopalnici segrejem... drugače pa imava v vseh prostorih okoli 20 stopinj, in jaz sem v kratkih rokavih.

mixi nič straha, mene niti ni mogel dohitet strah, ker je šlo vse tako hitro, js sem bila 1000 % da bom rodila šele maja. Manj ko te je strah, hitreje vse skupaj mine.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.4.2008 14:03:34   
tally
OJLA!
Vidi se da je vikend vse ste nekam mrknile user posted image .

Martina zdej boš pa prehitevala po desni punca. Upam da se ti stanje umiri, če se bo pa Tjaška odločila priti na svet, se boste pa malo prej spoznali. Upam da bo vse ok.

Moja pa je danes pretirano mirna, ni bilo nobene konkretne brce kot ponavadi samo neko pretegovanjeuser posted image . Ne vem kaj da si mislim, malo me skrbi.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.4.2008 14:12:42   
Anonimen
**** imaš ZSuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.4.2008 14:13:21   
janjček
živjo! sem sicer nova na tej strani. rok imam 23.5 2008. tudi jaz sem imela včeraj hude bolečine spodaj, ampak je bil izgleda samo mehur, ker sem potem veliko pila, danes pa je že precej bolje.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.4.2008 14:13:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

OJLA PUNCE!!!

Danes zjutri sem se ob 05.00 zbudila z bolečino v spodnjem delu trebuha....takoj sem vstala ker me je tiščalo na veliko potrebo....potem je čez čas bolečina minila....no ob 08.00 se je ponovilo isto. Ko sem klicala v P mi je rekla babica naj pridem na CTG...v glavnem zaznalo je popadke, sicer ne tako hude (jst jih nisem čutila), potem so se še malo dogovarjali o tem ali bi me obdržali v P ali ne....v glavnem spustili so me domov...Zdaj čutim rahle bolečine-tko enkrat na uro. V glavnem če bo slabš gremo nazaj v P....držite pesti da še ne gremo v Rim....malo je še hitro..(35. teden)..pa še odpustnice nimam!!!user posted image user posted image user posted image

MODROOKA iskrene čestitke za malo piko!!!!!! 

Martina, kako je zdaj s tabo, se je Tjaška umirila?? Ali te še boli??

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!