zirafa76
|
hmm,zanimiva razprava,sama bi dodala nekaj stvari... - to o vsebnosti kemikalij v sirupih in kaj zivalim dajejo,da zrastejo...mislim,da ni potrebno dodajat,da je ze skoraj vsaka stvar umetna,da je nekaj dodano,mogoce bio proizvodi,pa se tam so bliznjice..povem iz izkusenj,videla,pa imajo bio kmetijo,tako da...Kaj vse pojemo,vdihavamo,nas obkroza vsepovsod v okolju, je ze dalec preseglo mejo normale,za polovico stvari skoraj ne vemo,ce samo pogledate,kako se sirijo bolezni,da o raku sploh ne govorim...Tako da razmisljanje o tem,da otroku poiskati alternativo sirupu zeleza,ker vsebuje ne vem kaj,je meni mimo...sory - drugo...ena je ze povedla,da meso ne vsebuje samo zelezo,temvec se mnoge stvari,ki jih nobeno zivilo ne nadomesti...je res,moja prijateljica je zaradi tega pristala v bolnisnici,pomanjanje B12 ter beljakovin,lasje so ji zaceli izpadat,zelezo itak,ni mogla zanosit itd...ima alergijo na vse zivo,sojo,jajce,mleko....no,bila je vegeterjanka,sedaj je zacela uzivat meso,pa pocasi spet prehaja na mlecne izdelke,lasje so se ji popravli,dobila je dodatke B vitaminov itd... Saj ne recem,da se to lahko vsem zgodi,ona je pac bila ful boga...najhuje..ne more zanositi ...ampak to je verjetno se posledica cesa drugega Se zdaj pa se spominjam primera v Velenju,ko je puncka umrla,ker so starsi bili vegetarjanci....mah.... Sicer pa,vsak hrani svojega otroka in vsak ima svoje mnenje,jaz pac mislim,da otroci morajo dobivati meso,potem pa se naj sami odlocijo pa srecno