|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
25.4.2008 11:54:43   
faka
Ups,user posted image user posted image Nanaa!!!  
Mene je naročil komaj 14.5, ampak ne bom šla, ker sem se naročila samoplačniško za 13.5(skoraj isto, ampak ga bom vsaj zamenjala, ker mi je sledil že 2x in mi ni bil prav všeč, pa ga nisem mogla zamenjat, zdaj pa se mi odpira možnost, tako, da.....bye,bye Vitezica)

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.4.2008 11:57:34   
nanaa
Kdo ti je sledil že 2X??  Tole nisem čisto razumela.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.4.2008 12:55:28   
faka
user posted image Spet sem prehitra!!! Ginekolog je sledil moji 2 prejšnji nosečnosti. Prvič sem bila stara 22 in neustrašna ( je blo vse u redu; punčka 3,5 kg in 54 cm)user posted image , drugič se je zmotil pri velokosti otroka za 1,5 kg( on je napovedal 3.5 kg fantka, rodil pa se je z 4,9 kg in 59 cm, skoraj bi umrla z mojimi 160 cm višine-debela pa sem itak bla).user posted image
Tako, da se mi je že takrat zameril in zdaj, ko me je tako postavil v skrbi, ga 100% zamenjam. Če bo treba koga podkupit, bom tudi to naredila, samo da grem h drugemu . Ampak, ko vidim koliko nas je, ki v 6. tednu niso zagledale srčka biti, me zelo tolaži. Nisem več v skrbeh, ne smete niti vidve biti, Nanaa in Pišapela!!!!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.4.2008 12:59:05   
pišapela
Hvala vsem za vzpodbudne besede. SEm se pomirila in se odločila, da se res nima smisla sekirati, pa tudi G je bila tako prepričljiva, da ji moram verjeti, da je vse OK (sem jo po mojem v tistem šoku 5-krat vprašala, če je vse vredu haha).
Sem ravno prišla iz službe, zdaj pa hitim pakirat, saj se zvečer z dragim odpravljava na Azurno obalo za en teden. Malo me je strah, da ne bi bilo kaj narobe, vendar mi je G rekla, da brez problema lahko grem in da naj uživam, samo kopanje mi je odsvetovala. 

Uživajte in vso srečo vsem na pregledih.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.4.2008 13:31:35   
nanaa
O marija Faka, tale tvog G. sej pa res zelo zmotil, dobra si, da si rodila.
Punce ali ste ve na bolniški? Men je najprej rekel, če  bi bila pa sem rekla, da ne če ni nujno, ker potem vem, da bi razmišljala samo slbe stvari.

O Pišapela  vidim da si tudi tukaj:), kdaj imaš pa ti pregled?

Bomo skupaj ena za drugo držale pesti potem gremo pa na pivo user posted image  hecam se, sok :).
Jaz grem tud na morje v sredo in se sedajle že 5 ure prepričujem, da naj  dam mir in grde misli stran in dobor voljo pa bo. Ker je res vseeno, če smo že zdej žalostne ko še ne vemo kaj bo.

A ste ve že povedale doma? Jaz razmišljam, da bi kar danes, pa še cela družba gre z nama na morje se jim bo mal čudno zdele kaj sem tako mirna :).

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.4.2008 14:36:27   
_sanja_*
A že ma katera trebuh???

Al ga mam samo jaz?

user posted image
user posted image

Povečajte slikouser posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.4.2008 15:53:35   
Sulfinija
Sanja podoben trebuh mam jaz,slikica v albumu vendar je tvoj bolj očiten.Me je kar groza čeprav se veselim da imam user posted image  v sebi drugi četrtek na birmo iti hlače bom mela nosčeniške z pasom vendar zgoraj mi je vse malo bom pa pač imela eno belo bluzico in ziher bojo vsi štekali,da se nekaj doigaja z mano,kajti videli so me vedno suhico sedaj pa,....hvala bogu naj bo le v najlepšem redu pa bo,vendar sem se odločila,če me bo kdo tam vprašal če sem user posted image  tajila ne bom,da bi pa še sama povedala tega pa še nisem pripravljena.

LP Mojcauser posted image 8t1d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.4.2008 16:11:11   
faka
Uhh, Sanja, jaz sem 1. imela tak trebuh v 5. mescu, ti pa nisi niti 3. mesec še. Fantek, ni kaj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj začuda se mi še ne vidi, razen, ko se dobro najem( kot par dni nazaj), pri drugi nosečnosti pa se mi je vidlo tudi takoj 3. mesec in rezultat je bil temu primeren(5-kilski fantek).user posted image user posted image
Zdaj itak vem, da bo punčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.4.2008 16:14:53   
Sulfinija
U,Faka te poa še hitro v mojem albumu poglej moj trebuh in meni določi spol.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.4.2008 16:16:50   
CIPRESA
Zdaj sem pa še jaz dala gor moj trebušček, se mi zdi da se še nič kaj konkretno ne poznauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumID=23167&asortType=3&apage=1

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 935
25.4.2008 16:17:50   
Sulfinija
Cipresa geslo rabimo,geslo za dostop albuma.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.4.2008 16:19:43   
CIPRESA
Oh jaz budala, sem še rekla da bom dalageslo za vas moje decemberke2008user posted image user posted image user posted image

Geslo čisto preprosto: CIPRESA

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 937
25.4.2008 16:22:30   
Sulfinija
Cipresa,tudi ti maš še malo bušija.Joj sedaj bo zanimivo bom svojega nahecala,ko se danes vrne da me spet poslika danes naj bi bila 8t1dan noseča.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.4.2008 16:38:34   
*Mateja
Lep pozdrav še od mene :)
_Sanja_ tebi se pa res že pozna trebušček, no saj jaz imam tudi na dneve ful napetega, sam pol grem na vc in je kul user posted image user posted image user posted image user posted image   se mi pa zdi ja da se mi tud že malo pozna. No pa jest bom gotov mela fantka, ker fant ima 3 brate, tk da so 4 fantje pr njih.......no pr nas smo pa 4 punce pa en fant user posted image user posted image user posted image bomo vidli kaj bo, važn da bo vse ok!
Danes sem komaj vstala zjutraj, sem tako zmatrana zadnje čase...dobr da mam nasledn tedn frj, da se bom naspala in nabrala moči za izpite.
Čestitke novim nosečkam, ki so se nam pridružile v zadnjem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image
pišapela in faka ne se sekirat, če še nista slišale user posted image saj ga bosta na naslednjem pregledu...jaz sem po eni strani prav vesela da imam pregled šele 22.5 saj bom takrat že 10 tednov noseča in se bo gotovo že slišal user posted image pa tud videlo se bo kaj, ker drugače bi bla tud gotovo tako zaskrbljena tako kot sta vidve, pa še katera drugega. Me je zgleda moja ginekologinja z razlogom naročila tako pozno...no saj bomo videli. V glavnem ne se sekirat zarad take stvari ampak se veselita novega pregleda, ker takrat bo pa vse ok, pa se bo slišal user posted image raje počivajta in se veselita novega dne .....

Neposredna povezava do sporočila: 939
25.4.2008 17:30:48   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
55 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     2.UZ 13.5.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.    ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   MIAAA30    (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ   ?           ?
user posted image x.12.   neisha80   (2. user posted image1.user posted image )     28     1.UZ  6.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ  x.5.       ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.       ? 
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.     ? 
user posted image x.12.   nanaa          (?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 12.5.      ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?             ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     3.UZ  6.5.     user posted image user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.          ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     2.UZ  30.4.     ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.     user posted image   user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.   ?  user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ 28.4.      ?
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5       ?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    2.UZ 7.5.        ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.     ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.      ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.       ?  user posted image
user posted image 20.12. becky           (1. user posted image , 0. user posted image )     25      1.UZ     ?          ?
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      2.UZ 24.4.      user posted image
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     1.UZ       ?       ?
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     1.UZ  27.4.      ?
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     1.UZ  5.5.         ?

Z nami je pot začela: Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.4.2008 19:37:08   
lollypop
Pozdravljene decemberke,
no pa je minil tudi moj dan in drugi pregled in punce...VSE JE V NAJLEPŠEM REDU user posted image user posted image  Danes sem videla mojo pikico, je pa mlajša kot sem računala po zadnji M in sicer sem tako zdaj v 6.tednu. Sploh ne morem verjeti, da sem se toliko preživcirala ta teden, te prezgodnji pregledi res niso ravno OK, je bolje, da je kasneje kot da se za brezveze sekiraš. No moja user posted image  je velika celih 5 mm, G pravi da velikost ustreza tednom. Me je potem kar sestra sama naročila na NS, ki jo imam 6.6. potem pa še posvetovalnico in to je do takrat to.... Nobenih drugih pregledov, dajanja vode in krvi itd.
Kako je pa pri vas, imate ve opravljene še kakšne dodatne preglede?? Mene niso zaenkrat niti stehtali in nič tako da sicer se mi je zdelo malo čudno vendar sem bila pri G še v takem šoku, da splo nisem nič spraševala kako in kaj ampak vsa srečna odhitela ven, ko sem dobila naslednji datum. No ja bo že vse pravočasno opravljeno user posted image

Sem se pa res naučila, da ne smemo kar prehitro izgubljati upanja in se živcirati za naprej ampak - pozitivno razmišljanje kar bo tudi za naše user posted image  najbolje!

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 941
25.4.2008 19:53:02   
mavrica72
Pozdravljene vse skupaj. No, še moje današnje "poročilo" iz prvega UZ. Čeprav sem ga imela izredno hitro - še niti ne pri dopolnjenih 6 tednih, sem zaenkrat več kot zadovoljna. Videl se je že tudi srček (G pravi, da utripa, čeprav jaz nisem to nič slišala user posted image ), kar me je kar presenetilo. Trenutni PDP pa je na osnovi UZ izračunan 20.12, naslednji UZ pa imam šele 28.05.
Trenutno se mi je odvalil en velik kamen iz srca. Ampak glede na moje pretekle izkušnje, me je še vedno strah, zavedam se, da je vsaj teh kritičnih 12-13 tednov še treba dati skoz.

Malo sem preletela in vidim, da vas je nekatere strah, ker še niste slišale utripov. Vem, kako se počutite, ampak nekatere jih slišijo šele pri 7 ali osmih tednih. Naj vam to ne vzame upanja. Tudi vas še to čaka, na naslednjem UZ bo sigurno že vse tako kot mora biti.

Pozdraček vsem skupaj

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.4.2008 20:05:31   
_sanja_*
Sulfinija, trebuha se pa res ne da več skriti! user posted image user posted image

Faka
, ne me strašit. Jaz sem tud majhna (163 cm).

Mateja, jaz sem tudi tolk zmatrana joooj. Zjutraj sploh ne morem vstat.

Mavrica in lollypop, čestatm za user posted image !!!user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 943
25.4.2008 20:17:16   
Sulfinija
Zdajle bom pa še jaz eno lepo fotkica svojega bušija dala v album.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
25.4.2008 20:31:54   
MIAAA30
Punce
živjo,

kako kaj nosečniški znaki, mene mal špikne čez dan spodaj  pa joške mam kar napete in trebuh se mi zdi vsak dan večji.

jaz mam dons6 t, pa me že ful matra da bi vsem povedala tolk sem vesela, nismo pa še nobenemu povedali. a ve ste komu že povedale da ste sreččke user posted image user posted image

Lp,
mia

Neposredna povezava do sporočila: 945
25.4.2008 22:21:02   
ninica04
Pozdravček

Meni je že ene 14 dni kr neki slabo, sicer ne bruham, samo tisti čudni občutek. Razneslo me je pa ful. Pri prvi nos. sem do petega meseca nosila svoje stvari, zdej je pa že kr malo kriza. Kavbojke že tišijo user posted image . Kar se pa jošk tiče pa nič, pri prvi nosečnosti so mi pa skoraj odpadle. Tk da kr neki...

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.4.2008 22:21:52   
ninica04
Nisem pa še nobenem povedala, ker me je ful strah, da bo spet kaj narobe, pol pa spet vsem razlagat...... Eh bomo raje še kak mesec najmanj počakali.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.4.2008 8:11:37   
CIPRESA
ninica04, tudi mene so pri prvi nos.  joške bolel ko user posted image , pa take sem imela kot user posted image user posted image user posted image Helena Blagneuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa nič - mam še svoje zaenkratuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.4.2008 8:31:56   
nanika*
Pozdravljene,

prosim, če me lahko date na seznam user posted image

PDP 26.12.08 (glede na ZM)
starost: 24
Pregled: 9.5.08
to je moja 1.user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.4.2008 9:06:47   
katja_p
Nanika* user posted image

Moji znaki so pa v teh dneh takšni, da mi je kr neki čudno slabo. Pa ne, da bi bruhala, ampak je tak zelo neprijeten občutek. Pa vse mi smrdi user posted image  Groza user posted image

Tud men se  že trebuh majčkeno pozna, ampak še vedno skrivam in še nisva povedala. Moj UZ pa se bliža ... user posted image

(odgovor članu nanika*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.