Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:05:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Zgleda, ja Se zgodi, nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:07:05
|
|
|
|
alička
|
Sej bo že v pondelk boljš!
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Sej bo že v pondelk boljš! Ta pa je kruta
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:09:40
|
|
|
|
Raho
|
Ah, kovač - jaz te tako rada beriem... Si tako QL Volga, a je s tabo vse OK?
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:11:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: alička Sej bo že v pondelk boljš! Ta pa je kruta zakaj? Saj bo verjetno res bolje. No, upam vsaj.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:12:03
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Jaz nisem nesramna,samo so mi pa včasih tvoji posti malo mimo.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:16:00
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem spomnim prve teme, ki si jo odprla, takrat vem, da sem se zelo nasmejala, samo, o čem je tekla, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda zato, ker so tvoje teme bolj .. hmm.. ne najdem izraza Se mi zdi, da bi bile ti, lamama in deja27 kar uspesen klan .. ko vas pa cel svet (=RR) ne mara, al kako ze ..
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz sem spomnim prve teme, ki si jo odprla, takrat vem, da sem se zelo nasmejala, samo, o čem je tekla, pa ne vem. A ni bilo nekaj v tem smislu, da bi ji partner kupil avto, oziroma zakaj mora imeti vsaka ženska avto? Če me spomin ne vara
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:22:46
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz sem spomnim prve teme, ki si jo odprla, takrat vem, da sem se zelo nasmejala, samo, o čem je tekla, pa ne vem. A ni bilo nekaj v tem smislu, da bi ji partner kupil avto, oziroma zakaj mora imeti vsaka ženska avto? Če me spomin ne vara Nekaj takega bo,ja.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:24:05
|
|
|
|
srki
|
Ja čist možno ja, moj spomin je kot sirove luknje, sploh za debate tle gor.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:33:16
|
|
|
|
CatJa
|
Prosim za pojasnila podkrepljena z dokazi. Prvi del stavka štekam, medtem ko drugi .... A pojasnilo je treba dokazovat
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:38:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Čisto neumestno, Volga kaj je danes s tabo? Saj je polna luna mimo
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:41:32
|
|
|
|
srki
|
Cuker je fasala, al pa kaj drugega
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 14:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Prosim za pojasnila podkrepljena z dokazi. Hvala, pa karkoli že boste napisale! Meni se zdiš dvorni norček RRja. Utemeljila bom pa kasneje, ko bom premislila, kako naj ti napišem, da boš prav dojela.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 25.4.2008 14:52:05 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2008 15:03:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 15:30:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Čisto neumestno, Volga kaj je danes s tabo? Saj je polna luna mimo Ne vem dobro. Ampak ljubim pa tudi tebe U, danes bi še karnisi verjetno napisla, da jo ljubim
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 16:32:04
|
|
|
|
smrka
|
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 17:07:44
|
|
|
|
Maleal
|
Volga a si na lotu zadela?
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 17:09:08
|
|
|
|
Maleal
|
Glede tebe Kovač pa kaj za boga se tolk obremenjuješ z drugimi,mene boli patka kakšni so ostali.
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 17:28:06
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 17:49:34
|
|
|
|
pijja
|
Kovač ,pusti brigo na veselje ,pa bo .Za vsako stvar ,se pa res ne splača sekirat. Ob vsak em odgovoru ,ki te prizadene,se nasmehni,tako si močnejša. Pa lep dan še naprej
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 18:03:41
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske Ja pa res se ni vredno sekirati. Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 18:32:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske Ja pa res se ni vredno sekirati. Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati. JA, Silvija, maš prav ... sam Kovačevi vsaka ji čast, da se po vseh temah še ni izbrisala. Eni to redno prakticirajo, kajne BlackyMouse
|
|
|
|
RE: Zakaj ste nesramne do mene? 25.4.2008 18:35:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske Ja pa res se ni vredno sekirati. Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati. JA, Silvija, maš prav ... sam Kovačevi vsaka ji čast, da se po vseh temah še ni izbrisala. Eni to redno prakticirajo, kajne BlackyMouse Ja, blaki mous je po moje prvakinja v spreminjanju nickov. Ampak volk samo dlako zamenja...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?