Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 8:14:52
|
|
|
|
urbancek
|
Meni gredo pa na živce tisti, ki prežvekujejo prav počasi. Ko sem jaz že na koncu nekateri še juho prežvekujejo, kot bi imela kosti. Sicer se pa držim tistega - glej v svoj krožnik in se ne brigaj za ostale, tako da kommentarje, ki mi hodijo na misel lepo zadržim za sebe, ker nekaterim grem pa očitno jaz na živce. Že od nekdaj hitro jem, ker se mi vedno kam mudi in sploh nimam časa v miru pojesti, še posebej odkar imam otroke.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 8:37:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga kakor pri delu tako pri jelu.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 8:43:33
|
|
|
|
Marogica
|
Če problemov ni, si jih znate eni ustvariti. Očitno. Nekdo pač je hitro, drugi počasi...pa kaj. Meni je važno, da bom na koncu obroka pač sita in zadovojna. In to je namen, ali ne. Kako priti do cilja, je pa konec koncev čisto vseeno. Te mogoče daje "ljubosumje", da eni lahko dosti pojedo in temu posledično tudi hitro jejo, ti pa ne moreš, ker bi se zredila? Samo vprašanje....da ne bo hude krvi...se mi ne da....
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 10:44:42
|
|
|
|
Colt
|
Motovilčica, da nisi noseča?
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 10:46:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Motovilčica, da nisi noseča? od svetega duha?
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 11:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spacey Ja đizus, kaj tebe nervira. Nehaj se obremenjevat z drugimi. Vsak po svoje. Jah... mene nervira to, tebe pa kaj drugega. Nekoga nervira, da se nekatere sprehajajo v razvlečeni trenerki, drugo nervira, če folk ni naličen, enga nervira prah na tleh... Nekoga nervirajo butasta vprašanja na forumu... Mene pač to...
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 11:35:59
|
|
|
|
karmy
|
Jah... mene nervira to, tebe pa kaj drugega. Nekoga nervira, da se nekatere sprehajajo v razvlečeni trenerki, drugo nervira, če folk ni naličen, enga nervira prah na tleh... Nekoga nervirajo butasta vprašanja na forumu... Mene pač to... nekoga ki to nervira ima premalo svojih lastnih problemov
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 11:56:45
|
|
|
|
srki
|
Ma ne no, saj mene tudi kaj nervira, npr. grozno žvečenje pa še dihanje zraven, kot da komu kisika zmanjkuje.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 11:59:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy Jah... mene nervira to, tebe pa kaj drugega. Nekoga nervira, da se nekatere sprehajajo v razvlečeni trenerki, drugo nervira, če folk ni naličen, enga nervira prah na tleh... Nekoga nervirajo butasta vprašanja na forumu... Mene pač to... nekoga ki to nervira ima premalo svojih lastnih problemov karmy, za motovilko se pa kaj takega res ne more reči Ona ima problemov morje in čez, če jih ni, si jih pa naredi.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tud tko hitro jem,da me včasih kdo vpraša,če sploh vem kakšen okus je imela hrana.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
O motovilka, vidim da je vse po starem pri tebi.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:26:25
|
|
|
|
kofetek2010
|
O fak!? A zdaj je treba že pazit s kakšnim tempom ješ, ker se lahko zgodi, da greš komu na živce?
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:43:32
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 O fak!? A zdaj je treba že pazit s kakšnim tempom ješ, ker se lahko zgodi, da greš komu na živce? Ko si človek nekaj v glavo vžge, se je tega težko znebit. Potem samo še gledaš, kje boš take našel. Meni je šla samo ena gospa z njenim žvečenjem res na jetra, ker mi je dihala za ovratnik in mi je šlo verjetno posledično še njeno žvečenje na jetra.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: jana73 O fak!? A zdaj je treba že pazit s kakšnim tempom ješ, ker se lahko zgodi, da greš komu na živce? Ko si človek nekaj v glavo vžge, se je tega težko znebit. Potem samo še gledaš, kje boš take našel. Meni je šla samo ena gospa z njenim žvečenjem res na jetra, ker mi je dihala za ovratnik in mi je šlo verjetno posledično še njeno žvečenje na jetra. In kaj si nardila, da ti je nehala it na jetra? Sam ne mi rečt, da se je izogibaš
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:57:06
|
|
|
|
srki
|
Nič, ker to je bil moment, ko je na blagajni za mano stala. Ampak zaradi tega ne gledam zdaj drugih, kako žvečijo.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 12:57:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: jana73 O fak!? A zdaj je treba že pazit s kakšnim tempom ješ, ker se lahko zgodi, da greš komu na živce? Ko si človek nekaj v glavo vžge, se je tega težko znebit. Potem samo še gledaš, kje boš take našel. Meni je šla samo ena gospa z njenim žvečenjem res na jetra, ker mi je dihala za ovratnik in mi je šlo verjetno posledično še njeno žvečenje na jetra. In kaj si nardila, da ti je nehala it na jetra? Sam ne mi rečt, da se je izogibaš Ah, motovilka, kako bi ti šla šele jaz, ko hitro jem, pa še čeljust mi škriplje. Res, pri vsakem grizu.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 13:10:08
|
|
|
|
srki
|
, moji kolegici tudi.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 13:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Nič, ker to je bil moment, ko je na blagajni za mano stala. Ampak zaradi tega ne gledam zdaj drugih, kako žvečijo. Jao... sem mislila, da mi boš kak pameten nasvet dala... Men gre na živce prehranjevanje samo ene osebe... Sej mi ne najeda cel svet, no. Volga kako ti pa lahk čeljust škriplje?
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 13:15:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: srki Nič, ker to je bil moment, ko je na blagajni za mano stala. Ampak zaradi tega ne gledam zdaj drugih, kako žvečijo. Jao... sem mislila, da mi boš kak pameten nasvet dala... Men gre na živce prehranjevanje samo ene osebe... Sej mi ne najeda cel svet, no. Volga kako ti pa lahk čeljust škriplje? ne vem, čisto enostavno, ko odprem usta, mi poči v čeljusti. In to se res sliši.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 13:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: srki Nič, ker to je bil moment, ko je na blagajni za mano stala. Ampak zaradi tega ne gledam zdaj drugih, kako žvečijo. Jao... sem mislila, da mi boš kak pameten nasvet dala... Men gre na živce prehranjevanje samo ene osebe... Sej mi ne najeda cel svet, no. Volga kako ti pa lahk čeljust škriplje? ne vem, čisto enostavno, ko odprem usta, mi poči v čeljusti. In to se res sliši. Si te kr predstavljam.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 13:17:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: srki Nič, ker to je bil moment, ko je na blagajni za mano stala. Ampak zaradi tega ne gledam zdaj drugih, kako žvečijo. Jao... sem mislila, da mi boš kak pameten nasvet dala... Men gre na živce prehranjevanje samo ene osebe... Sej mi ne najeda cel svet, no. Volga kako ti pa lahk čeljust škriplje? ne vem, čisto enostavno, ko odprem usta, mi poči v čeljusti. In to se res sliši. Si te kr predstavljam.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok ne, ne, ne cmoka, bolj tako se sliši, kot če si recimo na prstih členek počiš. Probaj upognit prst v sklepu, boš slišala, kako je to lep zvok.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 13:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ne, ne, ne cmoka, bolj tako se sliši, kot če si recimo na prstih členek počiš. Probaj upognit prst v sklepu, boš slišala, kako je to lep zvok. Eh...sej cmok nardiš ko zapreš usta (kao), Iiiiiiiiiiiiiiiiiii je pa za cviljenje... kapiš...? Čak a pol ti rošta v čeljusti al kaj? Preveč govoriš, si fasala obrabo sklepa (čeljustnega)
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 14:02:26
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: srki Nič, ker to je bil moment, ko je na blagajni za mano stala. Ampak zaradi tega ne gledam zdaj drugih, kako žvečijo. Jao... sem mislila, da mi boš kak pameten nasvet dala... Men gre na živce prehranjevanje samo ene osebe... Sej mi ne najeda cel svet, no. Volga kako ti pa lahk čeljust škriplje? Če pa nisem pametna . Ja pa reci tej osebi, da te nervira z načinom prehranjevanja. Boš videla, kaj ti bo odogovil-a.
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 14:04:01
|
|
|
|
srki
|
Ja ja, res je tako, kot Volga pravi. Moja sosseda, bila je tudi cimra, takrat sem imela to čast slišat, kako ji lepo poka. Pa smo se veliko nasmejale na ta račun. Matovilcica, spomni se ne pokanje Volgine čeljusti, medtem ko bo una druga oseba jedla, bo veliko slajše in lepše obedovat .
|
|
|
|
RE: Ko ti gre na živce... 25.4.2008 14:49:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Mi npr. doma jemo vsi full počasi, smo kosilo včasih jedli tudi več kot pol ure. Potem pa sem jaz začela hodit k fantu tam pa so kosilo pojedli v 10 min, in sem se full hitro navadla pa sem pri njih jedla samo za vikende, tako da se zdaj malo kontroliram pa jem dokaj počasi pa moj se je že tudi navado počasi jest tako da sva zdaj ponavadi zadnja pri kosilu, oni pa še vedno vse full hitro v sebe zmečejo, samo mene to ne moti tako da nimam recepta za tebe.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?