|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
25.4.2008 8:52:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Oj ojuser posted image !

Tole glede testa glukoze sem tudi jaz vprašala G kdaj me to čaka, pa pravi, da to ne delajo vsaki, ampak samo tisti, ki se prehitro redi ali imajo v družini sladkorno,...Res ima vsak G svojo "politiko".

...zato sprašujem, ker meni v prvi user posted image niso tega dali, sedaj na prvem pregledu tudi ne, me pa zanima kaj bo zdaj....

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
25.4.2008 9:03:46   
KAHLO
goldi........ja tam sva bla, midva sva se tud tistmu tušu narežala, zgleda k da te po tekočem traku peljejo in te zalijejo poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ledene, pa jaz nisem nikjer zasledila.....kako pa mora to zgledat.........a majo to ledeno na novo!!?!?men je blo tud v uni sobani všeč ajaš na ležalniku in igra taka relaxing muzika da skoraj zaspančaš, pa še povštr dobiš, da maš glavo lepo na mehkemuser posted image

Optimizem, mene moja g ni nič vprašala če ma kdo v družini sladkorno, tud za rejenje, je rekla da sploh ni panike ker sem pridelala do 20 t. 2 kg.....ampak, je sam rekla, da se bomo naslednjič posvetili vsem tem laboratorijskim pregledom, pa pregled materničnega vratu mi bo nardila, pa še pupo bo enkrat pogledala, ker je zadnič na morfologiji skrivala obrazek in bi rada videla, če vse štima z ustnicami (tako da bom jo spet lahko videla jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ), je pa res da vsak g zgleda svojo politiko furaaaaa!?!?! kdo se še razume pol na to........jaz se kar prepustim, da delajo kar čjo z mano, sam da mi po pregledu potrdijo da je z bebo vse o.kuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
25.4.2008 9:25:52   
petra1978
Dobro jutro pupe.

Jaz pa imam danes dopust. JUPIIII!!! Samo kaj, ko bo pa ta dopust bolj delaven. Zdaj sem ravcno hodla v trgovino plačevat gips plošče za stanovanje (kar glava me boli-1700 EUR), malo kasneje pa jih že pripeljejo. Joj, kak že komaj čakam, da bo tega dela konec in da se vselimo, potem pa še naša beba pride.

Kahlo, res je, da sma blizu doma (jaz sem okolica Ljutomera), samo dvomim da se poznava, ker sem se jaz sem priselila. Prej sem bila pa bolj na štajerskem koncu, zato še zdaj rečem, da sem štajerka (pa še delam v MB). Ampak za kavo se pa vsekakor lahko dobiva, ko prideš. Ti bom na zs poslala mojo tel.št. in če ti bo, pokliči.

Ja, to s sladkorjem za spit je pa res baje ful ugabno. Meni še ni nobeden rekel, da bi to morala. Bomo videli na naslednjem pregledu.

Zdaj moram it pa še malo pospravit, da bomo lahko gips plošče kam zložili. Lepo se imejte in uživajte v sončku.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
25.4.2008 9:25:55   
*zoe*
Kahlo tudi moj user posted image  ima bolj pozno uro, tam okrog 10-ih zvečer začne z akcijo in to na polno. Ali pa zjutraj predno vstanem, da se ja zbudim. Skrbi, da ne bi zamudila službe. user posted image  user posted image  user posted image  Moj user posted image  je čist navdušen. Pol me pa skoz sprašuje, če že kaj premika.

Ja jaz sem tud že itak "natural born" štor, sedaj sem pa še bolj štorasta. Se moram prav paziti.

Tejchy jaz tudi sanjam o savni, ker sva prej tudi bila dokaj redna obiskovalca in jo sedaj res pogrešam. Pa moj user posted image  tudi jamra, glih včeraj je spet težil kako bi šel v savno. Noče pa it brez mene, sem ga že podila naj gre. Sva tudi rekla, da takoj ko bo mogoče, bova po porodu šla v savno. Ne vem pa kako je potem s tem dokler dojiš. Prva 2-3 mesece tako ali tako ne pride v poštev. Bomo videli.

Aja pa tista turška savno z morsko soljo, olivnim oljem in medom je največji zakon, sploh za kožo, ker sol pospešeno vleče ven svinjarijo. user posted image  user posted image  user posted image

Tega testa z glukozo tudi jaz še nisem imela, ampak ga verjetno še bom. Čeprav se ga sploh ne veselim, ker ne maram sladkanih pijač, še namanj pa čaja ali vode user posted image  user posted image  Kar se pa na splošno načina dela in samih pregledov moje g. tiče, jo pa itak nič ne morim. Ona že ve kaj dela in katere preiskave bo delala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
25.4.2008 9:30:23   
*zoe*
Petra1978 jaz se tudi ukvarjam s hišo - trenutno s ploščicami za po kleti. Se mi še najcenejše in najboljše (za moj okus) zdijo v Merkurju, tako da sva včeraj celo popoldne lutala po trgovinah in jih potem našla v Merkurju in si vse ven izpisala, da sedaj vem koliko me bo to stalo in koliko jih moram naročiti - jih grem danes. Me bo tudi po denarnici užgalo 100 na uro, ker jih imam več kot 100 m2 user posted image  (talne + stenske samo v enem prostoru).

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
25.4.2008 9:33:00   
petra1978
Zoe, ravno zadnjič sem rekla, da bi najraje doma pustila ves denar in šla nekam na dopust, ko pa pridem nazaj pa bi bilo vse stanovanje končano. Pa na žalost ne gre tako. Ampak bo potem toliko lepše, ko bomo noter.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
25.4.2008 9:36:21   
KAHLO
Petra1978,  ti kr pošlji štev., čeprav bo bl težka, k moram obiskat pol žlahteuser posted image user posted image user posted image user posted image saj veš kako je to, ti obiski pr žlahti pol kr trajajo in se včasih radi celo zavlečejo v pozne ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , že danes me sestrca vleče zraven na koncert v MS in me prav zanima kako bo pikica reagirala na slišanouser posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima če bo takrat tudi tako aktivna, kot je ponvadai ob takšnih uriuser posted image

Zoe.....jaz sem že mojmu rekla da bom pol v 7 ali pa 8 mesecu mogoče rabla ščit za bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem pa full opazla, da če sem kje v kaki gužvi, ali pa na troli k je polno ljudi okrog mene, sam na bušija merkam, da se slučajno kdo ne zaleti v mene, posebaj sem pazla zdaj k je deževalo in so vsi te metrske dežnike tako čudno držali, da je una špica šterlela od njih.....sem bla sam na te marelaše skoncentriranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
25.4.2008 9:39:56   
KAHLO
Petra in zoe....k se lih pogovarjata o renovaciji stanovanj in hiše..........midva se že bližava koncu, zdaj še nama sam parket zbrusijo in polakirajo, in še enkrat pobelijo in je finito..........(sicer bomo zdaj  kar nekaj časa živeli bl od enolončnic, krompir itduser posted image user posted image user posted image user posted image ) še dobro da bo beba lahko pr mami se najedla.....sem pa rekla da vsaka čast vsem k zidajo hišo, ker  iskanje tega gradbenega materiala in primerjanje cen, kvalitete in  bla bla bla............mi je že pošteno najedalo..............še v življenju se nisem toliko naučila o wc školjkah kot zdaj, pa vsak prodajalec je imel svoje predavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
25.4.2008 10:22:55   
tasha23
Mi smo Ok. Gael mi dela sive lase user posted image  in mama se bo ta vikend pobarvala malo na rdečeuser posted image  (baje so rdečelaske bolj opasne user posted image user posted image user posted image )
Pregled je bil OK, vendar mi je morfologijo prestavil, ker moj ''mož'' ni bil zraven in je G rekel, da ni prav, da mu vzameva veselje, jaz pa presenečena o njegovem razmišljanju.
Malček (ta drugi - izvedeli smo da bomo imeli imeli še 1user posted image ) je zelo aktiven in veeeeeliiiik, pravi buco izgleda na UZ-juuser posted image , meni pa še vedno se skoraj nič ne pozna ker nosim bolj nazaj in je trebušček tak kot bi bila nekje v 3 mesecuuser posted image .
Moj G pravi, da bo po vsej verjetnosti vseeno ponovno CR in celo da bo PDP 1-2.9 in ne 11-13.9 kot smo prvotno govorili, ker je mali zelo velik in zelo lepo napreduje. Kar mi malo manj paše pa je to, da 70%, da bom morala zadnji mesec pred porodniško počivat in če si ne zrihtam dopuste pa na bolniškouser posted image .

Zdaj pa v akcijo za ime, ker jaz sem namreč upala na par in imela samo ime za pupo.

Smo na polovici in bo kar hitro konec, tako, da se moram počasi začet pripravljatuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
25.4.2008 10:23:03   
*zoe*
Petra1978 jaz sem še toliko na slabše ker sem že vseljena in prenavljamo oz. dokončujemo in je treba vsakič za sabo pospravit, pa še je polno prahu - za znoret. In tudi jaz imam že poln kufer tega. Po letu in pol sem že čist adijo. Sem rekla, še klet končamo, pol pa za nekaj časa totalen mir. Itak je denarnica ves čas podhranjena user posted image  user posted image  user posted image  treba bo pa še straho menjat....enkrat.

Je pa za znoret, koliko časa ti vzame to letanje po trgovinah in iskanje tistega kar bi rad. da pol o cenah niti ne govorimo. Meni se vedno všeč najdražje stvari. Pa prej ponavadi ne vem za ceno....

Kahlo - ful dobro da boš potem imela mir. Zakon user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ti imaš vsaj že to na vidiku, pri meni pa še nič ne kaže. Imam bolj dolgoročne projekte. Saj samo stanovanje oz. bivalni del hiše je že 1 leto ok, no sedaj bo še klet in garaža, pol pa ostajajo še bolj zalogajne zadeve - streha, izolacija, fasada, novi tlakovci, ograja okoli parcele,.... bo treba šparat ali pa zadet na lotu user posted image  user posted image  user posted image  Takle mamo! Ampak mi je pa potem užitek uživati v svojem delu ko je vse zaključeno user posted image  pa ko je lepo za pogledat user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
25.4.2008 10:28:57   
*zoe*
Tasha23 čestitke za dobro opravljen pregled in pa za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Samo da je vse ok, pa da se mali lepo razvija. user posted image  Za bolniško se pa ne sekiraj preveč, boš še itak videla kaj in kako bo. Pa meni se zdi, da gre vse ful hitro, a ne?

A v prvo si imela CR? Kako pa je bilo?

Tudi jaz imam probleme z imeni user posted image , ni še prave ideje. Bo pa res treba počasi začet razmišljat.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
25.4.2008 10:33:36   
tasha23
CR, dokaj dobre spomine, hitro skoraj neboleče - skoraj. Otrok pa lep nič stresiran, brez plavicuser posted image . Cr pa sem imela zaradi predležeče posteljce, zato sem morala tudi zadnji mesec ležat in pazit, da ne bi prišlo do krvavitev. Čas pa teče res hitro... smo že čez polovico user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
25.4.2008 10:39:04   
KAHLO
Tasha čestitam za pregled, bo pa pol k bo bodoči oči zraven še bl zanimivo aaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  pol praviš da si med prvimi v septembruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoe......res sem vesela da je za mano ta glavni del adaptacije, bo pa zdaj zato tlko več čakanja za pohištvo, sva ga kr v celoti naročila da ga delajo po meri.....sva našla full ugodno eno firmo k naredi pohištvo po naročilu, pa tud tetka k nama svetuje in ureja....je full špica, midva sva jo kr za svojo tetko vzela, res se trudi, in hodi po mere v stanovanje, pa še na pol stvari več razmišlja k jaz, komodo v spalnici mi je tako naredila da jo bom lahko uporabljala hkrati tudi za previjalno, mislim...tetka je polna idej, zadnič mi je kazala ročaje za mojo prvo.....čisto prvo mojo kuhinjo, sem od sreče kr poskočila, še bl so mi všeč k pa na prospektu k sva gledali.....una se je smejala jaz pa sem z ročajem orkog lubija skakala in mu kazala kako dobro kuhinjo bova imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa komaj čakam da pridejo vsi naročeni deli, in bodo začeli sestavlat....do 10. junija bi naj bilo vse finito.........tako da še en mesec firbcanja, pol si bom pa končno lahko v svoji kuhinji pr svoji jedilni mizi  na svojem stolu privoščila v miru kofetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...............

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
25.4.2008 10:49:33   
gold fish
...punce, če imate čas...na RTL televiziji je sedaj ravno ena oddaja o baby-jih...mislim, da je vsak dan.... imajo včasih teme porodi - pa razne variante.....  grem zdaj gledat se javim pol....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
25.4.2008 10:53:20   
ključek
tako da še en mesec firbcanja, pol si bom pa končno lahko v svoji kuhinji pr svoji jedilni mizi na svojem stolu privoščila v miru kofetek

pridemo na obisk potem!!! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
25.4.2008 10:54:34   
ključek
...punce, če imate čas...na RTL televiziji je sedaj ravno ena oddaja o baby-jih...mislim, da je vsak dan.... imajo včasih teme porodi - pa razne variante..... grem zdaj gledat se javim pol....

ja, to je vsak dan od ponedeljka-petka. velikokrat kaže porode, ali pa kaj drugega vedno povezano z user posted image . je zanimivo!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
25.4.2008 10:54:39   
*zoe*

pol si bom pa končno lahko v svoji kuhinji pr svoji jedilni mizi  na svojem stolu privoščila v miru kofetek 

Kahlo to bo pa največji zakon - sploh! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Res ti bo fajn, pa ko veš, da je tvoje in da imaš svoj mir - ga ni asa na zemlji ki bi te motil. Res dober feeling user posted image  To imava midva ritual vsako nedeljo zjutraj.

Najboljš mi je pa na vrtu grilat ali pa imeti nedeljsko kosilo zunaj v naravi - imava tako uto, pa v bližini ni nobenega soseda tako da bi ti gledal v krožnik. Pa pogled na Triglav, pa vsakič znova zmagam user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
25.4.2008 11:00:12   
KAHLO
Me to you....valda vse vabljene.....si lahk nardimo on baybi schower party al kako se temu rečeuser posted image user posted image user posted image  upam samo da bo 68 kvadratnih metrov zadost za vse septembrke....aja, edino kar je bo dobro zraven kake povštre prnest da se bomo lahko posedle, ker stolov bo definitivno premalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zoe..........to je pa čar hiške, vrt letno grilanje, poležavanje na ležalniku, večerno posedanje na terasi in poslušanje čričkov..................to si lahko jaz prvoščim samo doma pr babici.........ampak takrat zaužijem vse 100 procentno, edino kar je drgače k pr tebi jaz nimam razgleda na triglav, ampak na vinograde in klopotecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
25.4.2008 11:00:29   
Tejchy
...punce, če imate čas...na RTL televiziji je sedaj ravno ena oddaja o baby-jih...mislim, da je vsak dan.... imajo včasih teme porodi - pa razne variante..... grem zdaj gledat se javim pol....

user posted image  bi, gledala, pa sem v službi...

V glavnem.. ful vas je lušno poslušat tko kako si urejate stanovanja ... user posted image  user posted image  js zaenkrat nimam ful nekih laufarij okol za gradbenimi materiali, pa ploščicami, itd,.. ampak komaj čakam, da bom začela nakupovat za našega user posted image  Ime je že izbrano.. tak da mislim, da si ne bomo več kaj premislili..

Glede savne pa js v Portorožu še nisem bla. So mi pa svetovne savne v Temah Olimia - Podčetrtek. V dveh štukih.. osem savn, počivališča - ogrevana kamnita + relax muzika, ful različnih programov, ki jih izvajajo v savnah (med, sol, eterična olja, led, .. ), jakuzzi zunaj in znotraj..  Res na nivoju.. imaš ves dan kaj za delat, tako da toplo priporočam.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
25.4.2008 11:02:34   
KAHLO
goldi tist na rtl  pa jaz tud spremlam k le lahko, pa ponavadi pol zmeraj kakšno solzico spustimuser posted image user posted image user posted image user posted image   mi je pa zelo všeč to, da ko kaže tetke kako rojevajo, ne kaže tega križanja in mučenja, k pr kakem filmu, tako da ............če vse te nemke (pa so bl občutlive k slovenke) tako prenesejo, bo to za nas mali kašeljuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
25.4.2008 11:05:47   
meta21
Ojla!

Vidim, da boste pol Slovenije pozidaleuser posted image . Ve kar, vas pa popolnoma razumem, ker mi smo imeli lani ves čas nekaj razkopano, da ne omenjam iskanja primernega materiala, ker mi je bilo na koncu že vse všeč, samo da bi že končali.

Drugače pa komaj čakam konec dneva, ker se potem začnejo počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mam to srečo, da delam šolstvu. Pa to pomeni, da grem v 6. mesecu že na "porodniško". Kul, ne? No, saj če se ne motim, nas je kar nekaj. Coko, ti tudi, ne?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
25.4.2008 11:08:47   
*zoe*
Tejchy - tudi jaz mislim naslednjič obiskat toplice pa savne v Termah Olimie, do sedaj sem hodila v Atlantis, kjer je tudi super. So dobili letos eno priznanje meni se zdi.

Evo, zdej imam pa jaz dost tega tedna in grem kar malo prej iz službe - grem rožice sadit in palačnike pečt user posted image

Bejbe uživajte v vikendu pa praznikih user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
25.4.2008 11:09:15   
KAHLO
meta21....sem mislila da ste že danes začeli šolniki s počitnicami, nisem nikjer nobenih dijakov srečala?!?!?! k grem v službo mimo aškerčeve gimn. pa jih ponavadi kr mrgoli...............danes pa nikjer žive duše, razen prfoksi so mogli it nekam na izlet, k so se zbirali ob busu "posebni prevoz"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.4.2008 11:12:38   
meta21
Mogoče majo dan šole al pa kej podobnega. Al so pa vsi ta plavega vsekal. Saj men bi tud pasal, ampak pretiravat pa ne smemo, ne?user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.4.2008 11:14:18   
KAHLO
meta jaz bi tud plavega vsekala..........!user posted image user posted image user posted image  al pa bi tud šla kam na izlet!! sam da mi ne bi bilo treba v pisarni ždet!!!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?