|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
24.4.2008 13:16:37   
arabela*
čau,bejbikeuser posted image
Najprej vsem čestitke za uspešne preglede.
Mi smo vredu,čeprav nisem celo noč spala.Enostavno ne morem,pa se premetavam,pa hodim jest...Mah,saj bo bolje nekočuser posted image
drugače pa,daness grem s kolegicami ven,na večerjo,tako da se bom v miru načvekala(upam da nebo dež)user posted image
Kahlo,s katerega dela stajerske pa si ti??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.4.2008 13:17:03   
KAHLO
bark in ostale čestitam za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zoe...v lj je tud sonček......sam ga lahko sam skoz okno opazujem, komaj čakam da grem domov in se malo teh žarkov naužijem, upam da jih ne bodo lih takrat kakšni oblaki prekriliuser posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.4.2008 13:47:25   
*zoe*
Optimizem in bark čestitke za pregled in vajine user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem bila sedaj zunaj pa v avtu in je ful vroče. Končno pomlad in kmalu poletje user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.4.2008 14:06:44   
gold fish
user posted image ....najprej čestitke za opravljene preglede  user posted image ...

..pri nas je tudi sonček..., sem rožice že nasadila, pa malo pod lipo sedela...... zdaj pa grem po pikeca v šolo..... 

pozdrav...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.4.2008 14:38:08   
KAHLO
Saraya.....že na meji s prekmurjem  in avstrijouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.4.2008 14:50:26   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.4.2008 14:52:10   
KAHLO
Saraya......kaj pomeni ta tvoj prisrčen user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sigurno veš iz kje pirhajam!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.4.2008 15:19:32   
jakoLUlana
zivjo vsem

Za mano je prva morfologija. Vse je v redu in se vedno je user posted image .. - ni noben lulcek zraseluser posted image

Jaz sem bila tista, ki je rekla, da ne gre na 3D , mi je pa danes moj G poleg normalnega UZ naredil se 4D - on tako dela, da se preprica da je vse v redu. Ce ne bi hotela, bi lahko obrnil stran ekran, ampak me je firbec mantral pa sem kar gledala. Super je bilo, nogice, rokice pa obraz sem vidla. Cisto je nasi prvi pupi podobna, me je kar presenetilo.user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.4.2008 15:39:08   
arabela*
Kahlo,tak malo se hecam.Ja vem,kje je prekmurjeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.4.2008 15:43:07   
KAHLO
Saraya ...sem mislila če zdaj veš iz kerega kraja semuser posted image user posted image user posted image  no pa saj nima veze...v glavnem bliže imam do avstrije kot prekmurjauser posted image user posted image user posted image user posted image

jakululana čestitke za pregled, in potrditev da je pupa še zmeraj pupauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.4.2008 16:07:34   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse preglede...

mam en vprašanje spet... kaj pravite na ROLANJE MED NOSEČNOSTJO?? k men ful sede, pa ne upam preveč. a ma katera kakšen pameten nasvet, al pa ve kaj o tem?

hvala punce... pa uživajte še naprej u čudovitem sončku!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.4.2008 16:29:02   
pf
Pozdravljene babike. Čestitke vsem za opravljene preglede. Jaz pa sem imela danes test glukoze, urinski in za tokso. Joj kak je ta voda ful sladka bila za popit za nosečniško sladkorno. Katastrofa. Sem se kar fajn načakala zraven. Upam, da bo vredu vse.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.4.2008 19:03:33   
petra1978
Ojla.

No, danes popoldan sem pa imela spet en dan malo zase. Šla sem v LaVie in kupila ene hlače in majčko. Imajo prav luštne cote, samo malo zasoljene cene. Potem pa sem šla še v Pikapolonico vozičke pogledat (spet) in malo sprobat. Še vedno sta mi všeč ta dva od PP GT3 in JANE slalom pro, samo danes sem se mogoče malo bolj navdušila za JANE, ker je malo manjši voziček in se mi zdi, da tudi precej lažji.

Čestitam vsem za opravljene preglede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo, potem pa, če prav mislim iz katerega kraja si, sma celo blizu doma. Boš morala enkrat javit, ko prideš domov, da pade kakšna kava.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.4.2008 21:48:00   
*bubi*
Saraya ...sem mislila če zdaj veš iz kerega kraja sem no pa saj nima veze...v glavnem bliže imam do avstrije kot prekmurja

Kaka G.R. bi to lahko bila? user posted image

Lana luna - jaz mislim, da je rolanje nevarno zaradi morebitnih padcev. Samo tresenje ali kaj podobnega ni nič takega, padci pa znajo bit kar hudi. Vsaj pri meni user posted image

Jakolulana, user posted image  za morfologijo. Veš kaj me zanima - si ob 4D čutila kakšno energijo v trebuhu?

Tako, zdaj pa grem hitro spat, da bo že enkrat moja morfologija na vrsti user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
25.4.2008 7:23:50   
*zoe*
Jutro user posted image ,

petek je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in to sončen user posted image  Komaj čakam vikend, pa upam, da bo lep.

Čestitke JakoLUlana za morfo in še vedno user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa rolanja tiče pa ne vem, jaz se ne bi ravno rolala glih zaradi padcev. Saj ponavadi sploh ne padem ampak nikoli ne veš. Se mi zdi, da sem sedaj bolj štorasta s tem trebuhom. Pa še včeraj me je tako krč prijel, da me je kar zaslabilo....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
25.4.2008 7:58:06   
KAHLO
Dobro jutro pupe!!!user posted image

Meni seje pa danes zjutraj takozaluštal kapucino in ga prav z velikim užitkom srkam ob branju rr-a, pa še vam ga ponudim evo...user posted image user posted image

Jaaaaaa bubi prav imaš svoja otroška in pubertetniška leta sem preživela v G.R. semmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in če vam popravici povem, se meni zdi ta moj kraj prav en tak otoček raja na tem planetu (idealen za relaksacijo) user posted image user posted image user posted image  no pa verjetno vas to ne zanima.....ampak sem že celo jutro čist vzhičena k grem domovuser posted image user posted image user posted image

Petra1978,  bubi in Saraya......a ste ve kje od tam blizu!??!?!?  Petra če tista letnica pr tvojem nicku predstavlja tvoje leto rojstva in si doma blizu G.R. je čist možno da se poznava ker jaz sem letnik 1979.....pol bi se pa res skoraj mogle na kakem kofetu dobit!!!!!!!user posted image  

Drgače pa se meni letos tud lušta rolanje, pa se ne upam tako kot zoe pravi......že itak sem štorasta s tem bušijem, zaj po novem če se že kam zadanem se obvezno v bušija, zadnič sem se v trgovino v voziček zadela, pa k sem doma eno škatlo nosla sem se z škatlo v štok zaletela in ta mi je direkt na bušija prtisnila, se moram navadit da ni več toliko prostora kot je blo prej k ni blo takega bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam se mi res na sploh zdi da sem zdaj bl štorasta ratala. user posted image

Pa še to moram povedat, da naša mala res full rogovili po bušiju, včeraj večer je imela spet svoji dve uri razgibavanja, zgleda da bomo mi res od 9. pa do 23.  ure najbl aktivni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
25.4.2008 7:59:07   
amor real
Jutroooooooooooooooooooo!

Končno petek in vikend!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Čestitke za uspešno opravljene preglede! Bravo za naše septembrčke user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
25.4.2008 8:08:54   
Tejchy
Jutro user posted image

evo.. tudi iz moje strani ena user posted image  za vsako od vas...
PETEK jupiiiiiiiiiiiiiii user posted image .. pa še sonček.. user posted image  no, naj bi bil menda kr lep vikend, tako da komaj čakam..

Čestitke vsem za uspešne morfologije, preglede, izvide, ugotovljene potrjene spole, itd...  user posted image  user posted image  user posted image  

Glede rolanja - tud js bi to zdj v času user posted image  opustila.. Štorasta tko niti nisem, sem pa zato na rolarjih toliko bolj user posted image  user posted image  user posted image  - že pred user posted image  nisem bla glih najbolj stabilna, pa ne zato ker ne bi znala, sam nisem glih velik kaj rolala. Bog ne daj, da pridem do kakega klančka.. user posted image  user posted image  user posted image  Tko, da bom rajš to kr pustila pri miru.

Se mi pa savne ful lušta.. sem prej skoz redno hodila, pa še doma jo imamo.. Tako da, ko rodim - grem prvo orng zašvicat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   čeprav mam feeling, da bom pri porodu nadoknadila vse savne za teh 9 mescev user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 25.4.2008 8:11:01 >

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
25.4.2008 8:28:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pozdravljene babike. Čestitke vsem za opravljene preglede. Jaz pa sem imela danes test glukoze, urinski in za tokso. Joj kak je ta voda ful sladka bila za popit za nosečniško sladkorno. Katastrofa. Sem se kar fajn načakala zraven. Upam, da bo vredu vse.

kaj prvič si tudi to imela ...mislim test glukoze..... Meni so prvič samo kri vzeli, nisem rabila nič pit...sem pa slišala ene, da so to imele.....  Bom videla v kratkem kako bo.....

Kaj pa ostale...ste tudi pile to vodo?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
25.4.2008 8:29:48   
KAHLO
Tejchy veš da se meni tud savna lusta, midva z mojim sva si jo tud večkrat privoščila, pri mojmu doma majo finsko, drgače pa rada smuknema kam v toplice...........k imaš pol na izbiro od finske, turše...., nazadnje sva šla v portorož, in sem bla prvič v savni k se moraš najprej utreti morskosol na telo, pol pa sediš v varianta turški savni...in ti moram rečt da je blo fantastično............tako da, midva bova tud sigurno nadomestila, bom pa zato šla drug teden za tolažbo mal plavat.........pa da vidimo če bom utonila k me bo bauhi dol vlekel al bom ostala na površiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
25.4.2008 8:31:29   
KAHLO
goldi....meni je moja g. rekla da bom na naslednjem pregledu spet dala vse svoje tekočineuser posted image  in tud to s cukrom bom mogla dat čez, sem pa že od večih punc slišala da je to full ogabno za popit........pa kaj čes.....mormo tud čez to it.....upam sam, da mi se ta sladkana voda ne bo prišla takoj nazaj zahvalit in bo sam bruhnila iz meneuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.4.2008 8:35:13   
gold fish
Kahlo - tudi jaz sem v tvoji smeri user posted image ..... od tam ko bubi in saraya....  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.4.2008 8:40:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Tejchy veš da se meni tud savna lusta, midva z mojim sva si jo tud večkrat privoščila, pri mojmu doma majo finsko, drgače pa rada smuknema kam v toplice...........k imaš pol na izbiro od finske, turše...., nazadnje sva šla v portorož, in sem bla prvič v savni k se moraš najprej utreti morskosol na telo, pol pa sediš v varianta turški savni...in ti moram rečt da je blo fantastično............tako da, midva bova tud sigurno nadomestila, bom pa zato šla drug teden za tolažbo mal plavat.........pa da vidimo če bom utonila k me bo bauhi dol vlekel al bom ostala na površiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kahlo - to si bila v tisti  savni v sklopu Hotela Palace......  meni je bila tudi tista solna ful všeč, najbolj smešno pa mi je bilo, ko stopiš ven in te zalije tušuser posted image ...  Pa veš katera mi je bila še fajn...tista blaga eterična na desni strani pred turško....   Meni je bilo do sedaj še najlepše tam......  Smo pa zgrešili tisto ledeno .... Kar sanjam od njej.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
25.4.2008 8:40:51   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jakolulana, user posted image  za morfologijo. Veš kaj me zanima - si ob 4D čutila kakšno energijo v trebuhu?

energijo? kako to mislis? Nic nisem cutila, razen premikanja nase user posted image - kot vedno..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
25.4.2008 8:46:04   
optimizem
Oj ojuser posted image !

Tole glede testa glukoze sem tudi jaz vprašala G kdaj me to čaka, pa pravi, da to ne delajo vsaki, ampak samo tisti, ki se prehitro redi ali imajo v družini sladkorno,...Res ima vsak G svojo "politiko".

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?