Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.4.2008 22:03:32
|
|
|
|
n€na
|
zdej pa res ni več nobene resnosti tukaj...........pa ne da vas tole sonce tako utruja, da niti do kompiča ne pridete več .............kadar koli pogledam gor smo na isti strani ...........nič grem, mogoče bo kaj akcije Lahko noč se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.4.2008 22:14:41
|
|
|
|
N _ B
|
Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina......
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.4.2008 22:39:44
|
|
|
|
KT
|
Hvalaaaaaaa moje soborke za čestitke - Alina že miževo deželo raziskuje, drugače bi ziher en slinast poljubček poslala. Še malo pa bomo prvo svečko pihali - uf, kako čas leti Hvala tudi tebi moja sončica, da si nama pokazala, da obstajajo tudi čustva, ki presegajo vsako nama do sedaj poznano predanost, občudovanje, srečo, veselje in ljubezen. Hvala, ker si Alina!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 23.4.2008 23:45:49
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Ja, punce, kaj je z nami?! Res smo postale totalno neresne čveke! Jaz sem se danes slišala z ravnateljico in sva se fiksno zmenili, da bom imela še po koncu porod. dopusta 5 dni lanskega dopusta in bom šla delati 19.5.! Ostali del lanskega dopusta moram pa itak koristiti med letnimi počitnicami. Danes sem dobila nova očala, in ko sem prišla domov, me Sara sploh ni hotela pogledati v oči. Kar stran se je obračala. Prav posrečena je bila. No, zdaj grem pa jaz tudi spati. Lahko noč!
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 23.4.2008 23:46:18 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 8:18:40
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro, kavica je kuhana......pp kavici pa hitro ven ko je tak lep sonček .....izkoristite te dneve saj bo kmalu poletje in bo pasje vroče
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 8:59:05
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! nena hvala za kavico . Samo še to mi razloži - kje za vraga je sonce? A mamo lahko tud mi žabarji enkrat sonceeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 9:18:44
|
|
|
|
KT
|
januška SREČNO POT in veliko užitkov Kati kdaj pa vi odrinete?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 9:46:40
|
|
|
|
nky 23
|
lep pozdrav še od nas! KT bo treba malo v naše konce prit,kajti tudi mi imamo sonček!!! počasi že po malem pakiram, ter spet pretiravam pri Kevinu, mislim da imam preveč kašic seboj, glede na to da itak je vse, pa bolje malo več kot premalo a ne?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 9:56:00
|
|
|
|
lenkav
|
ja, KT pa v Šiško pridi. pri nas pa se je sonček malo potrudil in mi2 z Vidom se delava, da je ornk pokukal . Pa še VSE NAJLEPŠE Alini. ostalim pa lepo pohajanje danes
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 10:06:12
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav ja, KT pa v Šiško pridi. pri nas pa se je sonček malo potrudil in mi2 z Vidom se delava, da je ornk pokukal . Pa še VSE NAJLEPŠE Alini. ostalim pa lepo pohajanje danes Uživajta! Tudi midve bova šle počasi ven
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 10:18:12
|
|
|
|
nky 23
|
Jaz pa čakam da se Kevin zbudi, pol bova pomalicala, malo po stanovanju pospravla, potem atana počakala, da pride s celja, nato pa gremo malo na potep!!!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 13:27:09
|
|
|
|
Drnula
|
Evo. za pop*** … pišem in pišem in potem me vrže ven grrrrrr No, še 1x … Sem vas komaj našla, tako ste zgovorne . Menda končno dobimo internet jutri ali v ponedeljek in se vam spet malo pridružim, če vam bom uspela sledit Zunaj spet malo sončka . Z Neco sva pri moji mami, čakava na kosilo, potem pa se greva potepat, verjetno na Cerkniško jezero … ga kar malo pogrešam. Bova šli z ruzakom in morda zraven malo peš, bomo videli kaj si bo čmrlučka zaželela Peš kar rada šeta, narediva precej dolg sprehod. Itak je skoz na nogah, kamor grem mi je pod nogami, razmetavanje je pa njen hobi .... strasten hobi .. če le kaj najde vse razmeče, vleče ven iz omar, predalov, polic, samo da kaj najde da lahko potegne in vrže na tla ali raznaša okrog V novem domu in vasi smo udomačeni ... možnosti za sprehode je ful - takih z ruzakom, ko voziček totalno odpade, ampak so res zelo lepe turce. To nam orng paše, smo okrog vsak dan .... skratka, naš tempo se je spremenil 100/h Neca je v ponedeljek dobila novega bratrančka Matija , sva ga šli včeraj pogledat v P in je tako zeloooo majčken ... kar malo pozabiš ... in ful prisrčen Sestrica je imela mnogo lažji porod kot prvič tako da sem si še jaz malo oddahnila Takole približno pa zgleda pri nas zdaj Ker kopalnica ni še čist poštimana se zvečer večkrat umivamo kar v kuhinji in je prav tako super Drugega pa skoraj da ni več za pokazat, še ni urejeno. Od pohištva imamo še postelje in previjalko tako da imamo dnevno sobo še po turško, vse na tleh, ampak Neca ima tako ful placa in lahko pohajkuje vse počez. Sem naložila še filmček http://www.youtube.com/profile_videos?user=Drnula&p=r Počasi bomo spravli skupaj. lpp
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 14:31:22
|
|
|
|
Kati81
|
Drnula pr vas je a full luštno! Tista slikca ko je Neca z nogicami v kuhinjskem koritu je pa sploh super. No punce jaz bom po vsej verjetnosti ostala še tri mesece doma, ne niso mi podaljšali porodniške niti nisem zaprosila, ker nimam zakaj. Ampak, sem dobila ponudbo za službo za 4 ure, tja me nič kaj ne vleče, pa še denarčka je za več kot 200E manj kot pa če ostanem doma. Tko da verjetno bom kar doma, se moram do jutri odločiti. Če grem delat mi pripada samo 8 dni dopusta za celo poletje tko da me ne mika preveč.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 19:39:19
|
|
|
|
mentos
|
jaz vas pa na hitro samo malo pozdravim, Drnula lepa hiška, prisrčna kuhinja, res toplo. Vsi ki ste praznovali vse najboljše. Drugače smo pa mi kar dobro, Hana je živahna, papca še vedno bolj nerada, ampak gre. Smo pa danes ravnokar imeli pregled na pediatriji v Lj in žal smo morali Hano še testirati za Celiakijo. Sumijo da ima alergijo na pšenico, gluten, so pa še testirali na jajca in mleko. No, zdej bomo pa ponovno čakali 14 dni na izvide. Upam da bodo izvidi negativni in da bo lahko končno lahko saj kaj normalnega popapcala. Mi pa moja miška noče nič spat čez dan tako da komaj le za kako urico, no, mi pa zdajle že spi za čez noč. se vam še javim, no jaz pa grem delat šele 1 septembra. Res super, bova uživali na sončku.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 20:11:03
|
|
|
|
Drnula
|
Mi imamo pa internet Telekomovci bi se lahko kaj naučili od Mobitelovcev
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 20:15:32
|
|
|
|
n€na
|
drnula tvoja hiška je pa res lepa. Neca je že prava dama in kake dolge laske že ima, nam laski nikamor ne rastejo Tako mi spimo že dobro uro, ne vem kaj ji je bilo danes da ni čez dan nič spala. Sva danes šle na šetnjo v lucijo in sva imeli družbo in verjetno zaradi tega ni nič zaspala. od samega navdušenja, ker je spoznala tri nove prijatelje KATI81- po moje se je brezveze silit z neko službo, ki ti ne paše. ok, je delo za štiri ure samo če boš več € dobila ko boš doma, bi tudi jaz ostala doma. In to je super da lahko izbiraš, jaz bi tudi bila doma vendar moram pod nujno v službo in to na polni delovni čas ker potrebujemo dinarčke, ker sno se zapufali za kredit
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 20:16:58
|
|
|
|
n€na
|
HANA DA BO VSE OK
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 20:40:35
|
|
|
|
KT
|
HANA - vsi držimo pesti & pestke, da bodo testi negativni
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 21:08:04
|
|
|
|
KT
|
Drnula - super hiška - sama toplina!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 21:40:34
|
|
|
|
lenkav
|
KT - pa smo dočakali tudi v Lj lep dan, ne?! Mi2 sva bila v ZOO in je Vid skoraj cel čas spal . Sej živalce so res kar mal boge tam notri. Sem pa nabavila letno karto. Upam, da bo drugič imel kaj več od tega.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 21:44:45
|
|
|
|
lenkav
|
Aja, sem pa našla notri Ledov sladoled Capri. Njami...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 21:46:39
|
|
|
|
lenkav
|
Drnula - vaš domek je pa res nekaj posebnega. Sem prepričana, da boste srečni... Pa želim vama z Neco še čim več lepih dni, da bosta zdaj res uživali skupaj
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.4.2008 21:48:02
|
|
|
|
lenkav
|
zdej se pa jaz kar poslavljam, da bom nekaj uric spanja čez celo noč nabrala mirno nočko vsem čmrlom in vsem mamicam
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.4.2008 7:32:02
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! Že kuham, že kuham.... sonček sije, noro, počakam še, da se ALina zbudi in gas...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.4.2008 7:36:29
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav KT - pa smo dočakali tudi v Lj lep dan, ne?! Mi2 sva bila v ZOO in je Vid skoraj cel čas spal . Sej živalce so res kar mal boge tam notri. Sem pa nabavila letno karto. Upam, da bo drugič imel kaj več od tega. lenkav naslednjič gremo skupaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?