|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A bi šle??
24.4.2008 14:20:48   
julči
Oj, oj,

!3 maja imam PDP in razmišljam o tem, da bi šla za prvomajske praznike na morje- na Krk, pa so me vsi full napadl da kaj mislim, da ni dobr se tok vozit, pa kaj če dol rodim,... Kaj mislite bi blo zlo neodgovorno če bi šla vseeno, ker se mi zdi da mi bo pasal mal druge klime?

Res pa je, da je prva porodnišnica v Rijeki, ki je oddaljena 1h vožnje, čeprav bi se potem "potrudla" do Postojne...user posted image Skrbi me v bistvu to, če mi odteče voda, ker pol je baje treba po čimhitrejšem postopku v porodnišnico, sej popadki pa ponavadi dalj trajajo ne?user posted image

Kaj bi ve nardile? (drugače se počutim ok, vsak dan grem za 1h hodit,..)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A bi šle??
24.4.2008 14:24:08   
kristinaj
jaz ne bi šla....

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 14:26:07   
PAJO

jaz tud nebi sla user posted image user posted image

lahko da te prehiti preden bo sploh 1 maj user posted image user posted image

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 14:27:11   
AnciM
Jaz bi šla na pregled h g preden bi šla na morje. Če bi mi g rekla, da grem lahko bi šla. 1h do porodnišnice se mi ne zdi veliko, saj živim več kot 1h od najbližje. Tako, da se bom vsakem primeru morala vozit vsaj eno uro do porodnišnice. Sploh pa: koliko vas je, ki ste dejansko rodile v eni uri od začetnih znakov? Ponavadi se nekaj časa voziš in potem tudi v P ne pade kar iz tebe. user posted image Ali pa?

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 14:28:29   
Anonimen
Tri dni pred rokom pa tud jest nebi šla.Raje počakaj na morje,pa boste kasneje šli z dojenčkom.Pa še bolj luštn bo,ker zdej se mi zdi,da kaj dost nebi imela od morja,ker bi podzavestno skos razmišljala,da te kej slučajn ne zašraufa.

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 14:31:17   
Mišni
U ne, jaz ne bi šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 14:32:53   
sayuri
Jaz tudi ne bi šla.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2008 14:38:04   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Sploh pa: koliko vas je, ki ste dejansko rodile v eni uri od začetnih znakov? Ponavadi se nekaj časa voziš in potem tudi v P ne pade kar iz tebe. user posted image Ali pa?

Drugič sem rodila tako, ja. Me je prišla sestra izpod tuša zvlečt, ker sem kar tam malo potiskat začela. Prvič ni bilo tako hitro, lahko pa povem, da se je peljati v avtu s popadki na 3 minute muka. Pa sem se peljala samo 15 minut.

Skratka, ne, ne bi šla.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2008 14:40:30   
Taula
Ne bi šla. Ker bi me psihiralo kaj pa če me zagrabi..in na koncu bi me res. Porod pa lahko traja pol ure, ali pa 2 dni.  Kako bo pri tebi ne veš.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 14:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2008 14:45:23   
*zoe*

tudi jaz ne.

saj bote šli lahko septembra že z dojenčkom.

Se podpišem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2008 14:49:44   
majci23
uh ne, jaz mam rok zdej 29. aprila in se kr doma držim, čeprav se super počutim.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2008 14:49:54   
tintin
Nikakor ne bi šla. Sploh ker sem tudi jaz rodila ful hitro.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2008 15:05:49   
mert
Tudi jaz pod nobenim pogojem ne bi šla.
Takšna odločitev se mi zdi kar malo neodgovorna.
Tudi jaz sem drugič rodila zelo hitro. Ne vem če je trajalo vse skupaj dve uri...

Pa saj ne boš imela nič od tega, saj te bo ves čas skrbelo če kaj pride...

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2008 15:12:14   
puncica
jaz tudi ne bi šla, prvič sem rodila v 2 urah, drugič pa sem rodila v pol ure od predrtja ovojev in dobr da mi ni prej voda odtekla in so mi predrl v porodnišnici, ker bi drugače rodila v avtu user posted image Do porodnišnice imam 45 min.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2008 15:18:54   
mojsoncek
Jaz bi se raje pustila doma razvajati in sla bi na kaksen krajsi izlet. Na morje, sploh v drugo drzavo, pa ne bi sla.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2008 15:43:30   
simat
zelo neodgovorno, kaj pa če dobiš popadke pa je krčki most zaprt npr. zaradi vetra, pol bo pa jok k boš tam kje pod kakšnim drevesom rodila, ker ne moreš niti do rijeke pridt

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2008 15:51:56   
julči
Vidim da ste kar enotne. Se bom pa bližje doma držala... Sej vem, da me zdej u bistvu lahko preseneti vsak trenutek. Drugač sem mela včeraj ctg, je še vse normalno, pa tud sestra in G sta rekla, da verjetno še nič ne bo. Ampak ziher je ziher. Bomo šli pa na Bled user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2008 16:32:05   
xerox
Jaz bi tud na tvojem mestu šla rajš na Bled. Jaz mam rok 6.maja pa že pred enim mesecem ne bi šla na tako pot, ne pa tik pred rokom!

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.4.2008 16:55:37   
Anonimen
Ne, ne bi šla. Se ne bi čutila sposobno sploh peljat tako daleč, ker sedenja v avtu kar nekaj ur in tresljaji.

(odgovor članu julči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.4.2008 17:07:58   
pavlyna
kar se tiče tega,da je najbližja porodnišnica oddaljena 1h,se mi ne zdi noben proble,sej mam jst tud od doma do najbljižje 1h,al pa še več,...

drgač pa tudi jst nebi šla,ker se mi zdi ,da je pa termin res mal preblizu roka in je velika verjetnost,da že takrat rodiš,...

sama se odloči,to je samo moje mnenje

pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.4.2008 17:40:26   
tinaaja
Osebno ne, ker bi zelela rodit v Lj..
Ce pa ti je vseeno, kje rodis, pol pa zakaj ne... Saj so na Krku tud nosece zenske, ki pac morajo nekje rodit.. vejretno ne greod zadnji mesec v najem na rijeko user posted image Kot pa ze receno, osebno ne bi reskirala.

Klimo lahko zamenjas tudi s strunjasko, izolsko,.. ali blejsko user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 17:46:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.4.2008 19:21:05   
Jančika_
Zavarovalnica ne krije poroda na Hrvaškem, tako da je tudi to za razmislit, če se splača.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.4.2008 19:24:41   
Putka
Draga moja. Jaz sem tudi eno leto nazaj tako razmišljala, pa sem šla potem vseeno na vikend na Dolenjsko (sploh ne v tujino). In se je ravno to zgodilo, odtekla je voda, smo šli v Porodnišnico NM, kjer je bila prava katastrofa. k sreči me jeoče takoj odpeljal v Ljubljano, kjer so potem lepo poskrbeli za naju s Katjo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?