fusia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: fusia Meni bi se edino fino zdelo, če bi na teh Trenjih folku razjasnili, da to kar je naredil Dejan NI PRAV. Da ne bi smel niti roke stegniti proti Tjaši niti tako gnusno kričat nanjo. Ker mene resno skrbi, v kakšnem okolju živim, če še celo ženske tule menijo, da je imel prav in da ni naredil nič takega. Omajgad! Pa nima to nič veze s tem, da je Tjaša zoprna, tečna, nevzgojena, in nevemkakšna še vse, tako da me ni treba zdaj nič napadat v zvez s tem. Samo za intermezzo, en majhen komentar na to zgoraj, ker avtorica (verjetno?) misli s tem tudi mene: vidiš, se strinjam s tistim delom, da Dejan ni naredil prav. Res, ni naredil prav, že v štartu je bil problem, zeksat en litr vina kar tako (to pa je zgled za otroke ), ampak lepo prosim, tudi Tjaša ni ravnala prav, se ti ne zdi? In kletvice se sliši vsakih 5 sekund. Ma, ne izgovorijo enega stavka brez kletvic ali žaljivk, tudi če so navržene kar tako vmes. A ni že tu treba črto potegnit? A se ne da normalno pogovarjat brez kletvic. In v čem se bodo danes Trenja razlikovala od BB-ja? Čisto isto bo, dretje, vpitje eden čez drugega, še kakšno zmerjanje bo vmes, nobenega spoštovanja, podtikanja .. kot kakšna španska limonada. Vse eno in isto, le drugače zapakirano. Ma saj sem rekla, da me ni treba napadat. Se strinjam z vsem kar si napisala glede Tjaše. Jaz je ne morem gledat, kako preklinja... In da potem še mama reče, da taki pač pri njih so... Boh pomagaj. Samo ni nobene stvari na svetu, ki bi upravičila udarec in ustrahovanje. Je ni!
|