SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Rija, kot prvo mogoče nisem omenila, da jaz imam svoje delo rada. Rada delam z ljudmi, komuniciram z njimi, predvsem pa jih rada spravim v smeh. Boli pa me srce, pa naj se sliši še tko pocukrano, ko vidim ali slišim sestre, ki ne sodijo v ta poklic. Napotnica..? Ja, je na žalost skor tko kot denar pri tebi v štacuni.Kar pa ne pomeni, da se strinjam v kritičnih, nujnih primerih. Kot pa vemo vsi, ..na IPP se hodi, tudi če ni res nujno. Na žalost. vem. ampak sama presodi, če si sposobna od oka presodit, če boš rekla za napostnico ali ne mislim, da je bilo takrat to zelo, zelo očitno. je pa res, da je to ziher ena rutina, ki ti pade iz ust, ne da bi se ti možgani še sploh vklopili. kot meni: dober dan, vam lahko kaj pomagam? majkuš, se je ena fajn debata razvila pa še kregat smo se nekak nehale a smo res na RR Moram povedat, da je zelo luštno ja. A ni ok, ko se poslušamo, in si želimo rešitve??? no...zdaj imamo pomoč, ker je ljubezen z nami. To so plodne debate. Zdaj pa grem spat. čaočao