Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:23:14
|
|
|
|
deja27
|
ej pokazala sem ji fakiča zato k se je skoz neki križala k en papež tam na plaži,mednožja ji pa nisem pokazala,ker sem imela kopalke gor!!no spodni del,pustila bi me na miru in bi jaz tud njo.lahk pa probaš kuk sem prijazna.pa ne spreminaj teme.
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi ce je izven teme... , ce se na tak nacin obnasas sama, je velika verjetnost, da bos enako dobila nazaj.
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:32:59
|
|
|
|
kovač
|
ja mič saj tebi pa Strawberrie Cherrie se itak ne more nič zgodit, ker se obnašata res zelo lepo
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo, da mislis na naju... . Ceprav lahko se vedno s cesnje padem, ce se spomnim tvojih crvov...
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:36:31
|
|
|
|
kovač
|
Ti želim, da ne bodo ta boljše češnje previsoko...s črvički ali brez.
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:37:53
|
|
|
|
deja27
|
ma brez komentarja,ene so pač popolne žene,uslužbenke,gospodinje,matere itd.....pa se pač morjo mal nad nami čist povprečnimi znašat.
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:38:37
|
|
|
|
kovač
|
čaj čemo...tak je to
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:39:28
|
|
|
|
SOULatka
|
kakšna pa je povprečna?
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:40:00
|
|
|
|
kovač
|
ene so vedno naj naj, jaz pa sem vesela da nisem popolna in da sem povprečna s črvički v češnjah in glavi al pa brez. deja naj ti ne grejo te ženske do živega...
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:40:19
|
|
|
|
deja27
|
evo mene
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ene so pač popolne žene,uslužbenke,gospodinje,matere itd..... Nekdo mora dezurat .
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:40:40
|
|
|
|
kovač
|
a mene sprašujej?
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:41:19
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja27 ma brez komentarja,ene so pač popolne žene,uslužbenke,gospodinje,matere itd.....pa se pač morjo mal nad nami čist povprečnimi znašat. kakšna je povprečna?
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač ene so vedno naj naj, jaz pa sem vesela da nisem popolna Popolne (nas) vidis ti, s svojo glavo.
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:42:42
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: kovač ene so vedno naj naj, jaz pa sem vesela da nisem popolna Popolne (nas) vidis ti, s svojo glavo.
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:43:05
|
|
|
|
SOULatka
|
dobro ti gre Mič
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:43:29
|
|
|
|
kovač
|
mič ali pa se sama tako vidiš in še nekatere pa ne bom naštevala. saj se že vidi to
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
mič ali pa se sama tako vidiš in še nekatere pa ne bom naštevala. saj se že vidi to Ejjj...meni je vseeno, kako me vidis ti....popolno, nepopolno, zanimivo, brezvezno.....glej me, kakor me hoces, saj me gledas s svojimi ocmi. Kako jaz vidim sebe, je predvsem moja stvar in stvar tistih, ki so mi dragi.
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka dobro ti gre Mič Itak, ce sem popolna . .....pa ni vazno v cem :).
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:46:51
|
|
|
|
kovač
|
lahko noč...pa radi se mejte...
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:47:39
|
|
|
|
deja27
|
mislim,da je mene kakšne so povprečne?
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:50:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač ja mič saj tebi pa Strawberrie Cherrie se itak ne more nič zgodit, ker se obnašata res zelo lepo Hm
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: kovač ja mič saj tebi pa Strawberrie Cherrie se itak ne more nič zgodit, ker se obnašata res zelo lepo Hm Hmmmmm... . Ceprav na normativ povprecja to niti ni tezko , da si zelo :).
|
|
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:52:45
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja27 ma brez komentarja,ene so pač popolne žene,uslužbenke,gospodinje,matere itd.....pa se pač morjo mal nad nami čist povprečnimi znašat. Lej, pa sej se ne gre za popolnost. Gre za eno osnovno kulturo, ki je ti, žal vidno že iz načina pisanja, ne premoreš, kako zgleda šele v živo. Tako, da, ne hvala, ne bi preizkušala tvoje 'prijaznosti' v živo.
|
|
RE: Neprimerno vedenje med.sester 23.4.2008 22:53:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No, lepo je vedet
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?