Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jaz še zdaleč nisem brezmadežna, se mi pa malo zdi neogodorno tako malega otroka puščati pred trgovino. Mogoče odvisno od otroka, ne vem, če bi naš čakal in gledal, kdaj bom prišla. Verjetno bi kam šel, mogoče kar na cesto. Če otroka kdo ne privezuje, njegova stvar. Čudno se mi zdi, Mišni, da ga pri 4 letih nisi več privezovala. Pa da povem, jaz ga tudi vedno ne, res na krajših relacijah in neprometnih cestah, neodgovorno, vem. Če pa nimam avtosedeža v avtu, ker ga imam v maminem, ga pa samo dam na zadnji sedež, vendar pripnem. Mislim, da nikdar nisem glede tega pripenjanja, če je bila kašna tema, udrihala čez tiste, ki ga ne. Rajši sem bila tiho. Saj veste, zakaj. Evo, jaz tudi priznam napako, upam, da je ne bom nikoli obžalovala. Pred trgovino ga pa res še nisem pustila, ker kot prvo, ne bi hotel biti pred trgovino, kot drugo me je groza, da bi šel na cesto, ki je zraven. Da greš pa bencin plačat in otroka pustiš v avtu, mi pa ni nič takega. Mišni je mislila pred trgovino in ne v avtu. Po moje. Da ga ne priveže pred trgovino, tako kot jaz.
|