VANILI
|
pingi, sem si tvojga Jakca ogledala, kok je posrečen! ti si prou fajn mamica,ko se te spomnim, kako sta se zabavala na srečanju v Koloseju. Jaz tud afne guncam s Teotom, pa samo ko smo sami, drugač bi me folk čudn gledal, tok sem zblojena. Ampak njemu je všeč, do kolcanja. Pa že pravi mali pohodnik ! valči, a si bla na srečanju v Ce? Če ja, še dobro, da mene ni blo, ker bi se sigurno sekirala, da ste vnetje od nas staknil . Bo pa bolš in po moje lahko maš vročino od vnetja, kakršnega koli. Upam, da bo kmalu bolš. Nič tok ne boli kot gledat svoje otroke bolane. Jaz si takrat zaželim, da bi jim lahko odvzela bolezen, pa žal ne gre... jasna - bravo za Neli !!! Ma se ji že na daleč vid, kok je spretna. Sam, da jo ne boš že jutri šla vpisat na gimnastiko . mišk,zakajse moraš po čloeško oblečt za na sprehod?? Jaz pa kar v trenerki, ki ima rit do kolen, pa uni majci,ko sem doma,pa ponavad v coklih, ker se nimam časa preobut... pa sem tud na vasi, pa kaj me briga. pa ful ni vseeno, kaj bodo sosedi rekli. Mogoče pa je meni glih zato še bolj!!! house - jaz ga tud gledala! mljac! In pandica - se strinjam glede unega iz prison breaka majoli,veš da za Živo uporabim vse svoje umetniške sposobnosti, da hrana zgleda estetsko na krožniku! Ne le rožice (hrenovke), sončki, hribčki (pire), tudi cele pravljice morajo bit s tistimi koščki, vsak ima svojo vlogo. To ni kr tko! Pa včasih tud to ne pomaga . ko je bila mlajša,je jedla samo, če sem ji žličko dajala skozi ena plastična vrata od Duplo kock.pa še to je bil prej potreben cel dialog. Pri vsaki žlici, si predstavljaš!!! pandica! glede zobkov in tablet, sem govorila s kolegico, farmacvtko: niso potrebne! Živa jih nikoli ni mela, sem ji pa redno prala zobe s pasto Elmex (dobi se v muellerju) in zdaj, ko bo stara 5, ima brezhibne zobke. no, smo tudi ne pri tasladkosnednih, pa res je navajena na zobno čistočo. No zdaj ji bo vsak hip prvi odpadel. Tako da, moj nasvet je ne tabetk. zdej to pošlem.......