|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
21.4.2008 16:31:36   
jazzz27
jaz bi tudi videla, a lahko? kje vidim???

Lastnica trebuščka je pa beyba

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.4.2008 16:32:36   
spelka12
jazzz spodaj pod mojim hiperpiščančkom ti piše Z.S., kontakt, album...
Klikni na album naprej boš pa že znala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
21.4.2008 16:33:25   
jazzz27
vauuuu!! To pa je lepo, res!!! Sedaj pa se lepo čuvaj!!!

Res sta lepa, lepo, da rasteta in upam, da kmalu dodaš še kakšno slikco!! Kaj pa očka novopečeni pravi na vse to?user posted image  Kdaj greš v Rim?user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.4.2008 16:37:13 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 403
21.4.2008 16:54:45   
ledenka
sem menjala avatar user posted image  pa stavek v podpisu. ko bom bolj optimisticne volje, bo kaj drugega user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.4.2008 17:07:51   
jazzz27
pa še v rdečo si se vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep avatar

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.4.2008 17:08:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
21.4.2008 17:37:41   
beyba
kaj pa tkole....user posted image

< Sporočilo je popravil beyba -- 21.4.2008 17:55:48 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.4.2008 17:40:57   
beyba
NI user posted image user posted image user posted image

Špelči full lepa fižolčka, zdaj ju pa le merkaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ani nebeški občutek ko vidiš migetat tam na zaslonu pa veš da bo čez dolgih 9 mesecev živžav v hiši.....  No ne prav dovgih...Se mi je na začetku zdel da je to full časa pa poglej me zdej kolk dni mam še do konca.....a veš kolk je blo hitr vse skupi....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.4.2008 17:44:17   
beyba
Popravek...ne rata in ne rata...ampak vaja dela mojstra!!!

< Sporočilo je popravil beyba -- 21.4.2008 17:45:12 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.4.2008 17:45:38   
Fargesia
ne gre pomagat...sem probala, pa me heca...

< Sporočilo je popravil maša82 -- 21.4.2008 17:47:04 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.4.2008 17:48:13   
beyba
tako velko znam tut jst dat tuki gor...sam pomanšat ne gre...sem probala potem že objavljeno pomanjšat, pa noče.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.4.2008 17:49:10   
Fargesia
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.4.2008 17:50:17   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

tukaj sem jo naložila...http://www.postimage.org/

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.4.2008 17:59:12   
beyba
Men je tut ratall user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čakite bom probala še eno da vidim če res znam.....

Naprimer trenerkica velikost 56....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.4.2008 18:02:19   
beyba
lej ka res znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst, zdej vm bom pa lahko večkrat kaj prpopala gor, vas s kako dobro kavo počastla al pa s čim dobrim.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.4.2008 19:15:41   
sonček33
Se* pogrešam tvojo zgovornost.

Ledenka - jaz še vedno upam s tabo. Si pa zelo pogumna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.4.2008 21:53:41   
LuNa73
Da vas drage borke mal poobjemckam user posted image , za nosecke srecke in njihove lepe busije pa rabim mal vecje rokceuser posted image .
Pridne mi bodte!user posted image

Pa enega user posted image  vam posiljam!user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 21.4.2008 21:54:18 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 416
22.4.2008 8:28:26   
ledenka
jutro, drage damice user posted image  moj testek je se kar pokazal - user posted image  no, sem morala bit res optimisticna, ce sem mislila, da bo kaj drugace user posted image  vsaj vem, pri cem sem, in gremo novim bojem naproti user posted image  

pa se kavica - po zelji, z ali brez kofeina user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 22.4.2008 8:29:19 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 417
22.4.2008 9:05:10   
oktavija
Čao babe!!!!

Jooooj sami lepi trebuščki!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  in sami lepi dojenčeki!!!!user posted image user posted image user posted image

Babe moje zdaj sem pa vesela za vse vas in žalostna kar včash sploh nimam več upanja da bom tudi mi kdaj zibali...user posted image user posted image user posted image  
Vsakih toliko časa padem v depresijouser posted image , pol pa se skoraj skrijem pred vsemi vami, ker se zdim sama sebi tak luzer, da jekr hudouser posted image ...
Ampak sej nočem morit!user posted image user posted image Še vedno pridno hujšam (mogoče bo kaj pomagalo) in se predajam delu... Zdaj sem se odločila, da bom napisala diplomo, čeprav mi fali še en izpit in tako mi bodo dnevi čakanja minevali hitreje...

Pridne bodite punce, in da nebi videla, da katera pretirava s kakim miganjem po nepotrebnem!!!!

Rada vas imam zelo zelo zelo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 418
22.4.2008 10:08:24   
jazzz27
Jutro!! Oz. že kar Dan!

Ledenkauser posted image probat ni greh...saj bo ratalo. Nič se bat! Evo, jaz sem se včeraj pomenila z dragim glede Reša in bom šla drug mesecuser posted image ...sem mu spet omenila špike, pa mi reče "pa nebi ti v bolnico hodil?", po kaj ku*** božjega?..."da ti bi špike dajali!". Pa sem mu obrazložila, da bo kar on tisti prostovolec k mi jih bo dajal...je tako cvilu k majhen kuža!user posted image  
Evo sedaj pa ne vem a naj pojem maja še tisto zadnjo dozo K, ali ne? Upam, da ne bo kaj narobe, ker bom šla že kar tja....sicer mi je pa sam rekel, da se maja vidimo, če ne bo nič!

oktavija!! Vsa čast, da si tako pridna in vztrajna! Tudi mene popade kriza včasih, da pa ne bomo nikdar zibali, pa to...ampak me kar mine, se postavim nazaj na noge in odmislim...veš veliko parom rata in ni user posted image , da nebi tebi! Kako kaj dijeta? Jaz sem svojemu omenila za to dijeto (ga čist v vse zvlečem) je bil čist navdušen...je reku, da mu je všeč, ker se full lahko je!!user posted image user posted image  
Držim pesti zate!

polaris ja kje se pa ti skrivaš? Zdaj pa ti zanemarjaš RR-jevsko dolžnost? Si nesla kaj napotnice naprej?

Luna, evo tudi tebi user posted image nazaj...čez kakšen mesec, pa upam, da ti bom že tavelizga stisnla (objemčka)user posted image
user posted image

No pa še mal vitaminčkov po kavici, dober tek
user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 419
22.4.2008 10:40:42   
beyba
Dobro jutro punce....

Oktavia, jazzzz....in ostale seveda. Nikar obupat, tudi ve boste vse zibale. Toplo vrjamem v to da greste za nami in boste vse kmal tuki bušije kazale....
Nikar se umikat, in nam ne zaupat svojih strahov, zato smo tuki, da si stojimo ob strani pri vseh možnih  tegobah ki nas pestijo, in se bodrimo med sabo, ter si dvijujemo moralo. RR je tuki zato, da nam da moč, ko je same nimamo in da nas tista mala vrvica odrešitve začne vleči iz globokega brezna, iz katerega potem najdemo moč in splezamo same. Sej veste kaj pravijo, kar nas ne ubije, nas naredi močnejše...  In podatek da samo majhnemu delu parov res ne uspe zanosit na noben način...pa a mislite da mate res tako smolo da boste med tistim malim procentom... NE JST VEM DA NISTE...in boste vse kmal mame in upam da vas naši bušiji, ki jih tako s ponosom rzkazujemo že nosečke, ne potrejo ampak vas vzpodbujajo da boste tudi ve kmal tako debele, nerodne, lene, mazolaste, zabuhle v obraz z velikimi joški, slabostmi, ...kot smo zdej me. Sej do takrat, da boste mame gremo pa po porodu lahko kdaj na sprehod z malimi škratki v vozičkih, in damo mal za vadit, kak krog formulo za odpeljat tetkam iz RR-a

Erin, špelka, kako stvari napredujejo.... Men počasi prehaja v glavo, da bom čez dobrih 7 tednov ze odgovorna za malo bitje, za celo življenje, ki nikoli več ne bo isto kot je bilo....

Se* kaj zdej, kje si nam ti, tvoja zgovornost in nabritost...

Luna hvala za objemček, ampak je komaj prišel okrog velikega bušija....

Maša sva se včeraj obe nekaj naučili a ne...hvala za pomoč...

Kako kaj ostale?Kje ste se zguble....

Aja a veste da če par pričakuje dvojčka, pa gresta urejat papirje za priznanje očetovstva, mora oče za vsakega posebej podati izjavo, da je njegov in da ga priznauser posted image user posted image user posted image   je včeri ena skor dol padla od smeha, ko se jima je to naredlo.....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.4.2008 11:55:33   
jazzz27
ejj, beyba...

saj ni taka panika, jaz raje vedrim in bodrim ljudi, kot pa da sem jaz med tistimiuser posted image user posted image user posted image user posted image !! Me je pa ena mal tam na želimo novega člana mal na realna tla postavla, da ne bom pričakovala kaj preveč!! Sem občutljiva oseba drugač in še o mojem Reškotu je blo govora, da on pa morebiti ni tak strokovnjak...ampak jaz se ne bom dala...hočem REZULTAT!

Pa re, kaj je to danes...ajsika, kje si? Si šla teto tazadnič pokopat?user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ostale, kje ste?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.4.2008 12:15:12   
Erin
**benti pa ta lekadol reklama...kr povsod se nastavljauser posted image

aja...

dobro jutro...

ledenka - žal mi je...ti samo optimistično naprej...ne bomo me nikamor ušle pa te bomo bodrile in navijale dokler ne boš user posted image (pa ostale tud )..mogoče pa ta mesec hopacupanje obrodi sadove, a? a?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf..jaz bom pa sedaj lačna do 5 popoldne, mam UZ ledvic pa moram bit vsaj 6 ur teščauser posted image user posted image user posted image in taka navodila dajo nenasitni nosečkiuser posted image grrrrr...jest sem že sedaj lačna kaj šele bo...

Špelka - a  so hlače že v uporabi?user posted image
Jaz sem včeraj kupila nov pralni stroj (stari je dal odpoved - dušo(vodo) spustil, ko je videl koliko cunj ga čakauser posted image )in takoj oprala dve žehti..mater je fajn...čist drugač kot pa una 15 let stara škatlauser posted image

Pa REGRAD sem pralauser posted image user posted image user posted image , ja še kar je na mojem menijuuser posted image user posted image , ga bom danes napadla ko pridem z UZ...pa celo kopalnico sem spucala..sem zvečer samo dol padla. Hvala bogu da se bolje počutim da lahko še kaj naredimuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.4.2008 12:17:29   
Erin
Aaaaaaaaaaaa..jutri bo pa samo še 100 dni do user posted image  user posted image         user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 423
22.4.2008 14:40:24   
ledenka
Erin, čestitam za samo še 101 dan user posted image  in za nov pralni stroj user posted image  po 15 letih je bil tastar res sam še za v penzion user posted image  

Oktavija, punca draga user posted image  tudi ti boš na vrsti! neplodnostni problemi imajo eno prednost - zvezo postavijo na trdo preizkušnjo... in potem resnično veš, ali si s partnerjem za skupaj user posted image  danes se izjookaj, jutri bo bolje. in misli na to, da imata čez 3 tedne že prvi posvet, po tem boš imela en približen plan, kako naprej!

jazzzi user posted image  sem brala, da si se razburjala. eh, brez veze. je pa res, da moraš pri Reškotu z njim kar debatirat, če hočeš vse odgovore, in imet tud svoje predloge. pri njem mi je všeč organizacija - ni čakanja. v MB in LJ si naročen ob uri in čaaaaakaaaaaaš...

beyba, ti pa sam še 57 dni user posted image  voziček že imaš nagledan?

lunčika, hvala za objem... sem ga rabla user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.4.2008 14:57:34   
Serendipity
Ojla babuške!

Ej, pa kaj ste noooriii! Jaz sem bila pa danes v MB, po trgovinah, probala kiklce taki i drugačke iiin... Fak. Jap, bo treba nekaj  s tem celulitom naredit, mi je v rit zlezel user posted image
No iiin potem firbec pridem domov namečen ven pomladno-poletne cunje teeer .... user posted image  F*, ne vem kaj točno naj krivin (ziher je dolgotrajno delovanje pralnega praška), da mi je več kot pol cunj pretesnih .... user posted image  In zdaj me je panikaaa. Kak si bom pa potem poročno obleko navlekla? user posted image Bom mami rekla, da iz starih zaves skup skrojači nekaj, da mi bo vsaj na rit šlo, bentiš no!
Veste kaj - nosečkice. Fauš sem. Jap. lahko imate trebuh, pa vam ga vsi zavidajo - imate trebuh presenečenja. Jaz pa le trebuh-nič presenečenja  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Eto, sem se skašljala..kaj bi jaz brez vas? No, saj ni taka kriza, kot sem nakazala, le jezi me, da se ne morem zorganizirat in se malo v formo spravit... Hm, kaj Milka? user posted image   Mislim, da me še ena čaka v hladilniku... Jo grem iz maščevanja lepo ''ubit'', da nau luštov delala več user posted image

Hm ... aja - BIG HUG ZA VSEEEEEEEE.

ps: Mene je pa včeraj predpredpreeeedporočna kriza zagrabila. user posted image  user posted image  se je kateri poročeni tudi to dogajalo?

Eto, bom tiho, ker sem danes polna energije, jo grem kar v teste (jap, speeet) preusmerit!

Pridne bojte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!