|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
22.4.2008 12:45:44   
Margareta
Ja Vanili, po moje res hoče seksat. Meni se tudi ne da zvečer, sem že utrujena. Pa rajši tv gledam.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
22.4.2008 12:45:54   
VANILI
oktoberka, uživajte na morju maksimalno,
veliko sončka in toplega vremena brez vetra, da bo Zarja lahko okoli gledkala,

mene morje zgleda čaka šele poletiuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
22.4.2008 12:46:56   
VANILI
margareta - viš jaz tut, če že tle na rr ne čvekam...
evo, zdaj se je Teo zbudu - grem stavt, da vas bo prec 10 goruser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
22.4.2008 12:47:06   
Margareta
Jaz grem pa za prvomajske domov v Kamnik. Jupiii, komaj čakam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
22.4.2008 12:47:56   
Margareta
Moja Eva se tudi že počasi prebuja, ampak mora itak ob 13.00 jesti.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
22.4.2008 12:50:47   
oktoberka
Margareta, kje pa drugeče zdej živite? A na Ledino si malo vpisala v vrtec? Ste iz mesta?

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 4231
22.4.2008 12:56:39   
Margareta
Ne živimo v Podgozdu (13 km iz LJ), ampak je že ta večji v Ledini, pa službi imava oba v Ljubljani. Sem jo pa vpisala, oz. oba še na Ig in Golo.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
22.4.2008 12:58:01   
Margareta
DRugače sem pa Kamničanka, priseljena na IG. Pa se še nisem navadila na tole hribovje in samoto. Imam eno sosedo, ki je stara 60 let. Aja, pa še taščo.

Neposredna povezava do sporočila: 4233
22.4.2008 13:01:03   
*kinnie*
evo Vanili, čveke smo tuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4234
22.4.2008 13:01:15   
tyna79
ojla,

Kot vidim je blo srečanje the best- Klaudia ful lep posnetek.

služba-user posted image

mazanje kože-jst jo ful malkrat, k ma ful lepo kožo, edin po obazu jo vsake tolk časa, kadar ma čist rdeče okol ust ker se tolk slin

oktoberka-user posted image za vrtec, a to jo boš mela v istem vrtcu kot ti delaš? Jst pa še kar čakam  a bo sprejeta al ne. A mogoče kdo ve do kdaj naj bi nam sporočil iz vrtca odločitev?

skuštrana-evo končno, tud jst bi naročila mei tai, in sicer unga z rožcami. A za oktoberke še velja popust?user posted image

praskanje-moja tud ful praska po tleh, v posteljci, po sedežni,... mene pa to tok skomina, da je za znort-najhuj pa je ko jo dojim ona pa po usnjeni sedežni prask, prask (aja pa po obrazu je tud čist popraskana). ji pa tok hitr nohti rastejo, da je za znort

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
22.4.2008 13:04:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Ni mi pa jasno, zakaj ne grem s kilami nič dol.Saj sem se nehala prenažirat že v nedeljo zvečer. Norazen včeraj, je bla še ena dobra čokolada zapojest.user posted image

Joj, kaj dol, jaz grem še gor! Samo jem, imam tak apetit.....sem kot pujs...
Včeraj sem si rekla, da bom začela hujšati....oziroma manj jesti.....zjutraj vstanem, pijem kavico in zraven zmažem cel krožnik zmedenih flancatov....nadaljujem z banano, napolitankami, mini salamicami....bog se me usmili res....zdaj pa komaj čakam na kosilo in imam občutek, da že celo večnost nisem jedlauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
22.4.2008 13:05:21   
tave
Vanili evo jest se občasno javim, ko mi Tej dopušča.
Ja glede user posted image sva na istem. Čez dam me kr trga, pol gre pa moj  že ob 9h spat, zjutri pa vstane ob 5,30, kar je prezgodi zame. No sej Tej se pa zbudi  pol že ob 6,10. Tko da mam itak akcijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
22.4.2008 13:07:01   
Margareta
Oktoberka, zdaj sem prebrala, da delaš v vrtcu. Lepo. Nikoli mi ne gre v glavo, kako lahko vzgojiteljica in pomočnica okomandirata 10 otrok. Jaz pa včasih še dva ne morem.

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
22.4.2008 13:08:32   
Margareta
*kinnie* jaz imam tudi tak apetit. Nonstop hladilnik odpiram in gledam, kaj bi še požrla. Se nam bo še hladilnik pokvaril

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
22.4.2008 13:09:07   
Klaudia
pingi - slikice prvo pomanjšaj, potem greš pa na datroteke in dodaj. Moraš pa vsako posebej ja. Se zelo hitro nalagajo. V bistvu sproti ko jih mečeš gor.

lane31 - zdaj ko imaš vabilo se samo včlani v našo skupino. Naj ti katera druga razloži korake, ker sem jst lastnik in je vse  drugače.

oktoberka - bravo za vrtec!

Bravo za vse nove zobke. Povejte mi datume kdaj so jih dobili. Tvojga pingi imam user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
22.4.2008 13:09:11   
*kinnie*
Joj kolk ste me zdaj z user posted image nasmejale. Povsod isto.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
22.4.2008 13:11:26   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

*kinnie* jaz imam tudi tak apetit. Nonstop hladilnik odpiram in gledam, kaj bi še požrla. Se nam bo še hladilnik pokvaril

Sploh ne vem kako to, pa to od poroda....joj že sedaj se redim, kaj bo ko neham dojituser posted image ,....zdaj pa še to vreme, ko ne moremo ven....saj sem vedela, DEŽ je KRIV user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
22.4.2008 13:11:39   
tyna79
grrrrrrrrrr, mi je vse skenslal, kar sm napisala

kot vidm ste se mele v CE the best-Klaudia ful lep posnetek

mazanje kože-jst mojo ne pomnim kdaj sm jo z oljem ali kremo mazala, je ni potrebe ma ful lepo kožo. Edin po obrazu jo občasno namažem, kadar je rdeča okrog ust, ker se tok slini

služba - user posted image

praskanje-moja tud skoz neki praska po tleh, v posteljci, po sedežni,..., me pa je ker me to ful skomina, najhuj je ko jo dojim ona pa prask, prask po usnjeni sedežni user posted image . Je pa tud po obrazu skoz neki popraskana. Ji pa nohti rastejo kot nori.

skuštrana-evo končno bi naročila mei tai, in sicer unga z rožcami. A za oktoberke še velja popust?user posted image

oktoberka- user posted image za vrtec. A jo boš mela v istem vrtcu, kot ti delaš? Jst tud že nestrpno čakam odgovor. A kdo ve do kdaj nam ga morjo poslat-odgovor?

pa še to čestitke vsem za zobke-jih je kar nekaj ven pogledal odkar se nisem nč javla, pa vse naj, naj slavljencem za naprej in za nazaj.

srečanje-aja, a v četrtek se dobite v Koloseju?

Neposredna povezava do sporočila: 4243
22.4.2008 13:12:34   
*kinnie*
no, Vanili, nam boš kaj kavice skuhalauser posted image ....zdaj naj pa sama s samo čvekam aaaa?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
22.4.2008 13:12:45   
Margareta
Meni moj, včasih, ko je fejst zoprn, pravi:"Evo 30 let sem star, pa sem že nehal sexati"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
22.4.2008 13:13:06   
tyna79
t

o sej misploh ni skenslal prej

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
22.4.2008 13:15:42   
*kinnie*
Margareta: V kuhinjo ga pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image , deluje, preverjenouser posted image user posted image

(odgovor članu tyna79)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
22.4.2008 13:19:33   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: tave

Vanili evo jest se občasno javim, ko mi Tej dopušča.
Ja glede user posted image sva na istem. Čez dam me kr trga, pol gre pa moj  že ob 9h spat, zjutri pa vstane ob 5,30, kar je prezgodi zame. No sej Tej se pa zbudi  pol že ob 6,10. Tko da mam itak akcijouser posted image

Veš kaj je reku Žiga na to: "Kako lahko sploh pomisliš na user posted image , ko pa imaš BMWja. Čisti sex in užitek. user posted image  Ima tako lepo zaoblen menjalnik!" user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
22.4.2008 13:20:56   
Margareta
ne deluje. Pa sej se tudi kuhati spravi. Ampak umaže pa vso posodo. Ampak jo tudi pospravi. Boljš bi bilo, da bi šel malo trimčkat, ko pa ima toliko presežne energije. DRugič mu bom rekla, naj gre trimčkat, ko bo hotel

< Sporočilo je popravil Margareta -- 22.4.2008 13:21:51 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
22.4.2008 13:21:09   
mišk
Na srečanju je blo prav fajn. Tudi meni je žal, ker nisem mogla vseh spoznat, ampka saj bo še čas.user posted image  
Sedaj sem se še v živo prepričala, kakšni telovadci so vaši user posted image !user posted image  Ve pa ste se lahko prepričale kakšen pasivček je Dona.user posted image  Res zgleda v glavico zaradi las najstarejša, leži pa kot en hlod.user posted image
Tistim, ki ste jo včeraj slišale kako je proti koncu srečanja kričala pa lahko povem, da je danes prav hripava od dretja.user posted image

Skuštrana, vidla sem, da maš ful "utrgan" (ful dober) voziček. Ka pa je to za en?

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?